2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 77 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4669993 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Zeminle ilgili görsel var mı ne yapmışlar varmıdır bir bilen ?

Bize bize niye soruyon kardesim git sitattan sorumlu yoneticiye sor

Çevrimdışı mylife1903

bunu ilk dillendiren şenol güneş değilmiydi. oyuncu istemiyorum oyuncuların maaşını verin
dedi. bunu kalk yönetime söyle çıkıp basına söyleyemezsin.
Algi yapma abi
Oyle demedi hoca

Sezon basindaha tiransferler gelmeden dedi adam
Sagbek santrafor onnomero gidenlerin yerine adam ha ben kulubun mali yapisini bilmiyorum, para yoksa da kimseyi almasinlar maaslar odensin topcu bana para piroblemi ile gelmesin dedi
Aslinda cok net seyler soyluyor adam da biraz laz aksanai var biraz dili donmuyor biraz da beyin hizli calisiyor ordan buraya atliyor
Sen bir daha anlamazsan ne dedigini hocanin bana sor abi, 4-5 sefer izler bir iki laz arkadasa da danistiktan sonta tercume ederim sana

Çevrimdışı mylife1903

Asıl yolların ayrılması gereken isimler apayrı bu kulüpte;

Metin Albayrak, Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Umut Güner, Ahmet Ürkmezgil, Hakan Özköse.

Diğerleri;

Tolga, Tolgay, Gökhan Töre, Love, Mustafa Pektemek, Larin, Roco gibi isimler.

Fabri gelsin başlasın Karius yerine yarın ayrıca.
Asrin kadrosu?

Çevrimdışı mylife1903

Olmaz o iş bence adam oynuyor market fiyatı 11 milyon..karsdrop alır gelirler..
Orta saha kangrenli çözülmezse sorunlar aynen devam eder.
Zenci bir box to box istiyorum nöbetteyim

Bu usa milli takimindan michael bradley vardir adam beyAz atiba
Olmediyse onu alip gelelim ernst etkisi yapmazsa bu iletiyi yerim

Çevrimdışı mylife1903

kadronun nesi aynı abi ???

geçen sene şl de tıkır tıkır oynayn kadroyla bu kadro bir mi?

kalecin fabriydi şimdi geleni geçeni alan karyus başaksitiden yediği golü tolga yese adamın evini basardı taraftar

sağbek şl.de adriydi ligde gg. şimdi bir var bir yok gg arada da necip dorukhan filan  ki gg ilk devre en çok oynayan oyuncuymuş bu bile dramı gözler önüne seriyor en verimsiz istikrarız oyuncu en çok oynayan adamsa kadronun halini sen düşün ayrıca hem gg hem adri 33den 34e yürüdüler

stoper pepeydi bu sene ise arkadaş ön elemeler dışında yok gibiydi varken bile yokları oynuyordu geçen sene de zaten 14 hafta gese maçı ile birlikte yatışa geçti para vb düzensiz ödenince de nerdeyim lan ben dedi real günleri gözünün önünden geçti daha çok sermeye başladı şimdi 100bin alacağı varmış deniyor da bunainanıyormusunuz siz??? 100bin alacağı olan adam ihtarname falan göndermez enaz 1,5-2 alacağı birikmiştir ihtarname gönderince riskli bölüm ödenmiştir sonra dewamı ödenmiştir fesh edilirken 100bin kalmıştır

sol stoper tosiçti şimdi yok vida daha elit ama tosiç katkısı veremiyor

stoper ikilin pepe tosiç ikincidevre yedekleri de vidaydı şimdi ise az buçuk pepe sonra vida roco necip arada da medel

sol bek biraz canerdi bolca adriydi ve esas oğlan adriydi şimdi ise bolca caner oynadı

kale ve geri dörtlünün neresi aynı abi???

gelelim orta ikiliye:

ön liberoda atiba ozzi tolgay oynuyordu başlarda sonra medel topa girmişti ozzi tolgay aynı katkısızlığı sürdürüyor ama atiba geçen seneyiaratıyor sezon başı kampı yemedi iyice yaşlandı fizği bitik halde nerde oeski atiba medel desen ortadan çok geriye yakın duruyor son haftalarda dürüm rezaleti oldu da dorukhan topa girdi

isimler aynı gibi duruyorda bu ortasaha aynımı abi? sen geçen seneki senmisin? 1 yıl daha yaşlandın üstelik de fiziksel direnç gerektiren bir mevki bu ikili.

gelelim forvet arkası üçlüye:

quaresma aynı isim ama zaten yaşlı olan adam 1 yıl daha yaşlandı üstelik DK oynadı, DK oynayan adamların takip eden yıl nasıl düşüş gösterdiklerini biliriz üstelik bu adam 35 yaşında

talişka yok yerine gelen adam 5.maç geldi ardından milli takımda sakatlandı a.gücü maçı dışında önemli katkısı yok gibi skor yönünden talişkanın %10u bile değil.

babel tıkır tıkır sokuştururdu sene başı eşimi aldatıp eve dönen kadın profiline büründü komşunun kürkü var benim neden yok aldatırım tabi modunda

evet bu üçlü de gerçekten aynılar.

gelelim santrafora cenk negredo ikilisinden love larin pektoya evrilmişiz gerçekten aynı hatta daha iyileri gelmiş!

hala aynı mı kadro sence???

fabri yok pepe yok tosiç yok adri neredeyse hiç oynamamış atiba var ama yok talişka yok babel yokoğlu yok cenk yok

8 isim saydım, 8. hala aynı kadro deme bence abi ayıp olur
Vodafone arenayi actigimiz bursaspor macindan bugune kac ay gecti abi
O kadrodan son oynadigimiz kasimpasa macina kac kisi cikti?

Çevrimdışı mylife1903

bunları nasıl hocaya bağlıyorsun? hoca düşmanlığı gözlerinizi kör etmiş abi. atibayı yeterli gördüğü için mi uefa listesine yazmadı hoca? yönetim kimseyi almayınca ligde de baktı ozzi tolgay hepten bitikler veteran atibaya tutundu adam.  cenki talişkayı nie yazmıyorsunda negredo love kısmını almışsın? orası mı kolay geldi  :D zil takıp oynamaları falan bırakalım da sen kadro aynı diyordun ona dönelim. insanlar transfer olunca karyusa vidaya sevinebilir bunun nesi kötü? sonra performans beklenti altında çıkarsa napacak taraftar.

daha da ilginci sen yönetim hoca savaşında hocayı gömüyordun abi o konuyu nasıl bir anda ben vida için 3 derken dünya yıldızı yapıldı noktasına bağladın?

konumuz ve senin iddian: aynı kadroyu geçen sene övenler bu sene yeriyor diyorsun. ben de isim isim mevki mevki izah ettim ve sordum neresi aynı dedim. tekrarlıyorum kadro hala aynı mı?

başka sorum yok  :bandit:
Taaaa sitat yapilirken de diyordum
Kadroda 4-5 tane futbolcuya benzer adam var kalani olse uzulmem diye hala ayni noktadayim
Hele bu seneki kadroda adriyano ile atiba disinda ucak dusse uzulmem
Hadi torpil yapalim
Vidayi koyalim oraya layici koyalim vallaha aklima baska futbolcu gelmiyor
Babeli de yazarim hep ama onun da safagi mi kalmis neyse yazam gene emegi cok
Hadi gg yazalim kontejyandan
Kalani fisss
Santraforlsri subyan cocuk kesiyir
5 milyon maaslari efenim super sitar tolgay ile ozzi ikinci lig topcusunu kesemiyir

Çevrimdışı mylife1903

Orta saha ve kanat transferi şuan sagbekten daha önemli bence sezon başı sagbek mutlak alınmalıydı şimdi gelinen noktada Atina'nın yetersizliği medelin istenilen oyunu oynayamamasi kanatta babel q7 lens performansı bizi tıkıyor.

İşlerin iyi gitmediği maçlarda dorukhan gibi takımı atesliycek mücadele gücü yüksek bir orta sahamız daha olsa bide kanat oyuncumuz olsa durum değişir Burak caner ljajic falan ayak uydurur maç döner.
Ya iste bu noktada hoca beni delirtiyor
Kanat oyuncularin mantarlamis
Bir tanesi rapci oburu ergen yutubirji reyiz oburu daha ilkokulu bitirememis 67 yasinda
Yahu satacakwin bunlari 200-300 bin kim ne veriyirsa afili bir bek alacaksin 3luye doneceksin
Yemisim gereksiz kanatlyunfulsrini iyisi cok pahali zaten bize de gelmez
Alma kardesim sat bunlari gonder hepsini
Senol hocam 4-2-3-1de israr ederse rakamalrin yerini degsitirip 4-3-2-1 oynayalim ona da varim
Mac icinde 6-7 sefer disilis degistirip corba yapan adam bunlari yapmiyor ona deliriyom

Çevrimdışı mylife1903

Iste Sener - Tolgay takasi yapsinlar,  + 1de box-to-box getirsinler..daha da transfer istemez.

Eger Vida giderse stoper bakilir sadece.
Bir santrafor daha lazim
Cenk nasil tek basina yetmiyorsa burak da yetmez oraya degisik tip birisi lazim
Cenk buraq yapabiliyorsaj daha iyi tabi

Çevrimdışı mylife1903

yazımda quaresma övgüsü yok abi lens övgüsünün anlamsızlığına dem vuruyorum.

ben q7 varken lensi almayı yanlış buluyorum q7nin kontratını uzatmayı da yanlış buluyordum ve bu 2 eylemi de başkan yaptı. yanlış hanesine 2 adet daha ekliyorum. bende başkanın artı ve eksi defteri var halen artıları eksilerinden fazla ama şu şafak mafak umut metin isimleri durdugu sürece o eksiler hızla artacak gibi duruyor.

istatistik demişinde yaptıgı istatistik torşavn partizan sarpsborg maçlarında  o maçları çıkarınca geriye istatistik filan kalmıyor ligde yaptıgı pek bişey yok malesef.

istatistik kısmında beni etkileyen detay bonservisine kamyonla para ödediğimiz kısmı.
Koy takimini getirince sov yapiyorlar negro ile lens. Ya abi ac gozunu sevem zavalli manisaya 9 mu ne atmistik kalecileri aglamisti :lol: o kacin yorumlarina bah
Bu lensde ismael gibi seytan tuyu var abi goze batmiyir yoksa sahada durusu falan beterin beteri seviyesinde. Ne hirs ne istek ne guc var adamda vurdumduymaz aykusu da hollandaliya gore dusuk, top kontrolu falan yok, buyuk takim oyuncusunun ayaklari sihirli olacak, keske robinyoyu alaydik millet topcu izlerdi.
Lafi gelmisken bu robinyo heyveni insallah yatmaya gelmistir love gibi, oynamaya geldiyse isimiz var.

Çevrimdışı mylife1903

valla giden oyuncuların alacaklarına bakılırsa bayağı düzenli ödemişiz.
serdar azizin 2 M alacağı var adam bir sene para almamış diğerleride böyledir.
bu adamlar bu şekilde şampiyon olmuş pepe gidiyor alacağı 100 bin euro
bumu ödenmeyen maaş. maaşı düzenli alamıyoabilirsin ama ödenmiyor lafı askıda kalıyor
kap açıklaması hemde tv ye konuşulmuş bir kelime değil. bağlayıcı.
ama bunları görmezsiniz siz devam edin maaşlar ödenmiyor diye.
maaşları ödenmeyen takım geçen sene şampiyon oldu. şl gelirleri varken ödenmemiş üstelik
senin en yüksek maaş alan oyuncuna borcun yok. masal dinlememek lazım gerçekler üzerinde
konuşmak lazım pepe maaşı ödenmediği için gitmişdi ama kap 100 bin euro diyor.
biz dedikodulara inanıp gerçek belgelere inanmıyoruz işimize ne gelirse onu konuşuyoruz.
küçülme kararını basına deklere edebilirsin şampiyon olamadık belli giderleri kısmak gerekiyor bunu söylemenin yanlış bir durumu yok. küçülmek zayıflamak değildir.
hoca hep maaşları düzenli ödeyelim diyorsa ya maaşlar ödenmiyor demektir yada
hoca ortalığı karıştırıyor demektir. her iki durumdada bu hocaya düşmez. hocanın işi bu değil
Başkan çıkıp bu takım neden form düşüklüğü yaşıyor diye basına söylerse buda başkana düşmez. bunların yeri basın değil. ama kulüp politikasını basına anlatırsın bunu aslında Beşiktaş taraftarına anlatıyor
pahalı transfer beklentiniz olmasın küçüleceğiz diyor. bunu elbet başkan söyleyecek.
yanlış veya doğru görebilirsin ama başkanın söyleme hakkı vardır. hocanın işi değil
yönetimle alakalı konularda fikir beyan etmek onun işi takımla ilgilenmek oyuncunun maaşını değilde
önce neden form düştüğünü açıklasın yaşmış maaşmış ligde tersi örnekleri varken bunlar mazeret olarak gösterilmez.madem maaşları o kadar önemsiyordu o maaşları kazanmak için şl biletini alsaydı.
başkan net değilmiydi siz Beşiktaşa kazandıracaksınız ki sizde kazanın. sen kalk geçen sene ve bu sene daha ilk yarıda havlu at sonra maaşlar neden ödenmiyor olsun bu sene kazanamadıkları maçlar yüzünden sadece ligde kaybettiğimiz para 17,5 m uefada kaybettiğimiz hariç kazansalardı bu parayı
Bu da efsane olmus abi
Giderken odemisler pepe de 100bin icerde birakmis iste

Havuz medyasi okuyup konyada uzay istumuz var, almanya bizi kiskaniyir, reyiz amerigayi dize getirdi diyenler ile ayni sekilde davraniyorsun
Negredonun parasi kalmadi mi icerde kar ettik diye yaziliyordu
Kap aciklamasi nasildi orda
Sorf algi icin yapilmis bir kap aciklamasi o
Yeni gelenlerin maaslari neden bildirilmedi de pepenin 100bin kalani bildirildi
Ben yemem bu oyunlari lezsetli degil kimseye de tavsiye etmem

Çevrimdışı mylife1903

Eyyorladik gecenin haberlerini
Bu yonetim 100 tane tiransfer yapmissa 30 tanesi falan tuttu bu yuzde kabul edilemez
Yaptiklsri sacmaliklar cogu soylemi ki yonetim haricinde baskanin da soyllemleri gar kabul edilemeyecek
Simdi cikip konussun fikret orman maas istiyorum, 59 yasindayim tatile giderim kimseye sormak desin
Boyle kendini bilmezlik olabilir mi? Maas verecek olsak neden sana verelim boyle bir guc zehirlenmesi aziz yildirim bile yasamadi, aziz gucluydu bizim baskanjn bir gucu de yok ne maddi ne lobi
Bir tsne daha insan var turkiyede biyle sanal bir guc zehirlenmesi yasayan

Arkadas otopark aboneligini bazen geciktiriyorum aybaslarinda market torbasini arabadan alip otopark calisanlarinin onjnden gecerken yuzum kizariyor utaniyorum. Maaslar gecikiyor calisanin yuzune bakamiyorsun, tatildeyken telefon acip muhasebeye bile bisi sorsrken insan tedirgin oluyor, bisi alacaksin paran var gene ipotekle krediyle aliyorsun calisanlar gonul koymasin diye.

Canere quaresmaya cezalar cakilirken yattan foto paylasilmaz, hemen havuz medyacisi arksdaslar atladi baskan efenim ben takmiyorum pozu veriyor diye, burasi ortadogu oyle anlasilmAz o
Zayif oldugun ortaya cikar keserler burnunu

Fikret ormanin guclu bir yonetim kurmasini istiyorum ama guclu boyle oturakli besiktaslilar fikret orman ile ayni odaya girecegine dair inancim hergun azaliyor

Çevrimdışı mellfred

Tolga’yı mensah’a çevirebileceğimiz her paraya fitim
bir de sağ bek gelsin

Çevrimiçi Necmi

Bu da efsane olmus abi
Giderken odemisler pepe de 100bin icerde birakmis iste

Havuz medyasi okuyup konyada uzay istumuz var, almanya bizi kiskaniyir, reyiz amerigayi dize getirdi diyenler ile ayni sekilde davraniyorsun
Negredonun parasi kalmadi mi icerde kar ettik diye yaziliyordu
Kap aciklamasi nasildi orda
Sorf algi icin yapilmis bir kap aciklamasi o
Yeni gelenlerin maaslari neden bildirilmedi de pepenin 100bin kalani bildirildi
Ben yemem bu oyunlari lezsetli degil kimseye de tavsiye etmem
yesende yemesende resmi belge o orda borcun ne kadar olduğu söyleniyor.
bağlayıcı bir açıklama o 100 bin deyip 1 M ödeyemezsin. içerde bıraktığı yok ödenecek deniyor.
havuz medyasına inanan ben değilim sizsiniz ben resmi belge üzerinden konuşuyorum
kap açıklaması yalan aspor açıklamasımı doğru. ben basının söylediği hiç bir habere inanmam
kulüp illaki para sıkıntısı çekiyordur ve illaki paralar geçte yatıyordur. ama iki aylık gecikmenin oyuncuyu serbest bırakacağı durumda
hiç sanmıyorum uzun gecikmeler olsun. öyle birşey olsa bugün kadro dışı bıraktığın love töre tolgay
anında kendilerini boşa çıkartırlardı. sonrada gidip renklilerle istedikleri paraya anlaşırlardı
adamlar bedava mezar bulsa içine girecek durumdalar. bana inandırıcı gelmiyor.

Çevrimiçi Necmi

Eyyorladik gecenin haberlerini
Bu yonetim 100 tane tiransfer yapmissa 30 tanesi falan tuttu bu yuzde kabul edilemez
Yaptiklsri sacmaliklar cogu soylemi ki yonetim haricinde baskanin da soyllemleri gar kabul edilemeyecek
Simdi cikip konussun fikret orman maas istiyorum, 59 yasindayim tatile giderim kimseye sormak desin
Boyle kendini bilmezlik olabilir mi? Maas verecek olsak neden sana verelim boyle bir guc zehirlenmesi aziz yildirim bile yasamadi, aziz gucluydu bizim baskanjn bir gucu de yok ne maddi ne lobi
Bir tsne daha insan var turkiyede biyle sanal bir guc zehirlenmesi yasayan

Arkadas otopark aboneligini bazen geciktiriyorum aybaslarinda market torbasini arabadan alip otopark calisanlarinin onjnden gecerken yuzum kizariyor utaniyorum. Maaslar gecikiyor calisanin yuzune bakamiyorsun, tatildeyken telefon acip muhasebeye bile bisi sorsrken insan tedirgin oluyor, bisi alacaksin paran var gene ipotekle krediyle aliyorsun calisanlar gonul koymasin diye.

Canere quaresmaya cezalar cakilirken yattan foto paylasilmaz, hemen havuz medyacisi arksdaslar atladi baskan efenim ben takmiyorum pozu veriyor diye, burasi ortadogu oyle anlasilmAz o
Zayif oldugun ortaya cikar keserler burnunu

Fikret ormanin guclu bir yonetim kurmasini istiyorum ama guclu boyle oturakli besiktaslilar fikret orman ile ayni odaya girecegine dair inancim hergun azaliyor
algı yapıyorsun başkanın söylediği kendine maaş isteme değildi benden sonra diye belirtti konuşmasında
zaten banka anlaşması çıkarsa onun getirdiği kurallar sonrasında kulüpler yönetici bulmakta zorlanır ciddi borç ödemeleri olacak
kulüplerin borçlanmadan kıpırdanma şansı olmayacak borçlanmadanda yöneticiler sorumlu tutulursa yürek ister.
kulüpler anadolu kulübüne dönüşür diyeceğimde onuda yapamaz o kültür yok.
bundan sonra kimse güçlü yönetim falan kuramaz ya çok zengin biri geçer başa hobi olarak yönetir riski görür altınada bir sürü emir eri doldurur
yada memurlar tarafından yönetilir. Bu arada maaşlı profesyonel yönetime geçebilen kurtulur. yoksa durum hiç iç açıcı görünmüyor.
kulüpler dernekler yasasından kurtulmadığı sürece bu pislik temizlenmez dernekler resmen batığa kalkan oluyor kimse ne kadar battığını göremiyor
kimsede denetleyemiyor

Çevrimdışı murat baltacı

Bir santrafor daha lazim
Cenk nasil tek basina yetmiyorsa burak da yetmez oraya degisik tip birisi lazim
Cenk buraq yapabiliyorsaj daha iyi tabi
Bence de lazım umut nayiri çağırma durumumuz varsa gelmeli. Su kanat performansını görünce orkanin niye cagrilmadigini merak ediyorum şu kadroda bile şans bulamayacaksa niye aldık bu çocuğu.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

Bence de lazım umut nayiri çağırma durumumuz varsa gelmeli. Su kanat performansını görünce orkanin niye cagrilmadigini merak ediyorum şu kadroda bile şans bulamayacaksa niye aldık bu çocuğu.
orkan çağrıldı diye biliyorum

Çevrimdışı cursedofdragon

sağ bek için rafel ismi geçiyor tekrardan.  :alala:

Çevrimdışı caner.eryigit

sağ bek için rafel ismi geçiyor tekrardan.  :alala:
Yrn gelsin başlasın hemen

Yrn gelsin başlasın hemen

oyuncu da bize gelmek istiyormuş.

kaynak beinsports.

Pas çalışması sırasında sağ ayağında ağrı hisseden Ricardo Quaresma, antrenmanı yarıda bıraktı.

Saat 14:00'da mirin'in basın toplantısı var kaçırmayın :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Kendi taraftarın stat içinde, dışında, forumlarda "paralar nerede" diye bağırırsa, gazeteler maaş ödenmedi kaosunu çıkarır tabi.
Geçen ekşi'de birine "paralar nerede diye soran milyonlarca kişiye cevap vermiyor Fikret Orman" yazmış.

Mevcut borcun Faize gitmiş olabilir mi dedim? "Öyleyse çıkıp söylesin, faizden bahsettiyse salağım diyeceğim" diye cevap verdi.

Alttaki linki yolladım.

https://www.ajansbesiktas.com/fikret-orman-paralar-nerede-sorusuna-cevap-verdi-6-sene-boyunca-ne-kadar-harcama-yapi-34796h.htm

Divan kurulunu bile takip etmeyen adamlar paranın hesabını soruyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5 penaltı yapmış abi her penaltı 1 milyon eklemiş  :D

bu arada o çocugun kemik yaşı ölçülsün 23 filan çıkmazsa ben bişey bilmiyorum anasına babasına akrabalarına filan bakmak  lazım ya enteresan bir genetik mirası var ya da gerçek yaşı değil

Bu transfermarkt'ın Türkiye ayağını gs'li renkli biri yönetiyor kesin kanaat getirdim.

mirin çoktan takıma ısınmış :D

Çevrimdışı tangaz

yesende yemesende resmi belge o orda borcun ne kadar olduğu söyleniyor.
bağlayıcı bir açıklama o 100 bin deyip 1 M ödeyemezsin. içerde bıraktığı yok ödenecek deniyor.
havuz medyasına inanan ben değilim sizsiniz ben resmi belge üzerinden konuşuyorum
kap açıklaması yalan aspor açıklamasımı doğru. ben basının söylediği hiç bir habere inanmam
kulüp illaki para sıkıntısı çekiyordur ve illaki paralar geçte yatıyordur. ama iki aylık gecikmenin oyuncuyu serbest bırakacağı durumda
hiç sanmıyorum uzun gecikmeler olsun. öyle birşey olsa bugün kadro dışı bıraktığın love töre tolgay
anında kendilerini boşa çıkartırlardı. sonrada gidip renklilerle istedikleri paraya anlaşırlardı
adamlar bedava mezar bulsa içine girecek durumdalar. bana inandırıcı gelmiyor.

iyide adam 100bin için mi ihtarname gönderdi? 100bin dediğin pepenin anca haftalığı oluyor. nasıl inanıyorsunuz buna? adamın alacaklarını ihtarname sonrası ödüyorsun hala yanım ağrıyor demeye devam etmiş sonra srdal adalı gitmiş ne düşünüyorsun demiş babam da zaten hasta ben gideyim demiş. o anda da alacak 100bin miş o açıklanmış o ihtarnamede durduk yere mi geldi haftalık alacak için mi gönderdi pepe?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: