2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 69 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4670638 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

Gündemimizde olan sağ bek Bartosz Bereszyński İnstagramda Beşiktaş’ı takibe aldı.

kam tu beşiktaş
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

Gündemimizde olan sağ bek Bartosz Bereszyński İnstagramda Beşiktaş’ı takibe aldı.

kop gel oğlum :D

Çevrimiçi Samet Demir

kam tu beşiktaş
come to muhabbeti bitsin artık. Bir esprisi kalmadı. Adama gelince takipçi kasıyor bence. gs falanda takibindeymiş çünkü.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2019, 19:07:02 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çöle to muhabbeti bitsin artık. Bir esprisi kalmadı. Adama gelince takipçi kasıyor bence. gs falanda takibindeymiş çünkü.

bizi yeni takibe başlamış ama :D

Çevrimiçi levitate

come to muhabbeti bitsin artık. Bir esprisi kalmadı. Adama gelince takipçi kasıyor bence. gs falanda takibindeymiş çünkü.

ironi abi

come to diye diye kulübün ağzına ettik zaten :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

gökhan gönül fizik olarak iyi değil çünkü abi bitmiş durumda artık.UEFA maçları lig maçları hadi şimdi bizim kupa maçlarımız yok bide onları ekle 50-60 maç 1 tane adam sağ bek kaldırabilir mi ? Abi suçlu şenol hoca değil suçlu 2 senedir sağ bek almayan yönetimin.Gökhan gönül zaten yetersiz.Aynen ne güzel söylemişsin abi atiba'yı istemeyenlerin biride şenol hoca idi ama yönetim almadı! Abi şenol güneş Quaresma'yı mecrubiyetten oynatıyor kenarda Quaresma'dan daha iyi biri olsa hoca oynatmasa herkesten önce ben tepki veririm zaten beni biliyorsunuz.Sol kanatta babel'den başka kimse yok tek kanat babel onun şeyinin zevkine kaldık canı isterse oynuyor canı istemezse oynamıyor takımdan gitsin diye gözünün içine baktığımız santrafor pektemeği sol kanada devşiriyoruz böyle saçma bir şey olabilir mi koca Beşiktaş'ta sol kanat yok.Sağ kanat yok.Bek yok.Santrafor yok.Orta saha var ama yok! Tolgay-Oğuzhan.Atiba bitik.Medel alan kapatması zayıf tek dorukhan var.Her sene kadron değişiyor daha geriye gidiyor kalite olarak yaşlanıyor ve çoğu bölgen eksik böyle başarı gelir mi abi ? Abi ben kimseyi kayırmam şenol hocanın yapabildiklerini gördüğüm için sadece Beşiktaş özelinde değil ts'de iken bursa'da iken milli takımda iken o yüzden haksızlık yapıldığın düşünüyorum.Hoca'ya bir kere adam akıllı kadro verince şampiyon yapıyor yine güzel bir kadro kuralım verelim şampiyon yapamazsa hepinizden önce ben zaten tepkimi koyarım ama bi kere verelim! Sağ bek olsun takımda misal santrafor olsun kanatlar olsun ve genç olsunlar başarıya aç oyuncular olsunlar.Abi yine söylüyorum defalarca söylüyorum en basit bir şeyi oynamak için bile elinde bir kadron olması lazım taktik teknik yapabilmen için ? Siz hocanın taktiği filan olmadığını düşünüyorsunuz ancak 2015-2016 senesinde tiki taka'yı başkası oynatmadı tamam bilic-samet hoca zamanında yapıyorduk ancak böylesi hiç olmamıştı bu hocanın taktiğinden kaynaklanıyordu.Hatta inler'i göndermişti pas oyununa uymuyor diye.2.ci senesinde aboubakar-talisca geldi pas oyunundan evrildik direk hücuma ve kanat organizasyonuna hocanın da röportajı vardı yanlış hatırlamıyorsam elde ki oyuncularım pas yapmaya çok müsait değil diye sonuca gidecek oyuncular demişti.O yüzden topu fazla eveleyip gevelemden hızlıca oynuyorduk.Demek ki hocanın bir planı var abi ?
gökhan fizik olarak nasıl yetersiz takımın en fazla forma giyeni o yetersizse takım sürünüyor demekki. tolgay ozi atiba bitik bende ekleyim törede bitik peki bunlar neden bitik hepsindemi oyuncu problemli. takımın hocayla sorunu var bas bas bağırıyor bu.  oyuncu bitik oyuncular formsuz yönetim transfer yapmadı eeee bunlar kendiliğinden oluyorsa hocaya neden ihtiyacımız var. bitik olan oyuncuyu takıma benmi hazırlayacağım madem bitik neden ısrar ediyorsunda oyuncuyu yuhalatıyorsun. geldiğinde gayet iyi olan babelde bitik.  neymiş efendim daha iyisi olmadığı için quaresma oynatılıyormuş gülhan u21 den sağ açık al oynat quaresmadan daha iyi oynar takım oyuncusu değil her maç takıma ihanet ediyor takımın bütün hücumlarını harcıyor kafasına göre oynuyor derdi takımın maç kazanması değil kendi şovu önemli bütün takımı bozdu. nasıl bundan daha iyi oyuncu olamaz lensin ölüsü bak ortalaması demiyorum ölüsü quaresmadan iyidir. çünkü hiç birşey yapmasada takıma ihanet etmez lens hiç birşey yapmaz en fazla quaresma takımı eksiye götürüyor. sürekli yaptığınız yönetim suçla oyuncu kalitesini bahane et yok efendim oyuncular formsuzmuş yok efendim maaşlar ödenmiyormuş yok takım yaşlı bunların hepsi sürekli mazeret uydurmak bunların hepsi hocayı işin içinden sıyırmak için gösterilen çaba bu söylenenlerin hiç biri takımın sahada birşey yapmadığı bir oyun sistemi olmadığı gerçeğini kapatmıyor. bu mazeretlerin hiç biri takımın mücadele etmediği gerçeğini kapatmıyor. hocanın eline kimi verirsen ver bu takımın içinde öğütülüyor. güldük değilmi abounun topu quaresmaya vermesine ama herşeyi anlatıyordu o haraket geleceğide gösteriyordu. talisca Beşiktaşdan bahsetmemiş diye kızıyoruz değilmi neden acaba oynarken onuda az harcamadı çocuk ne yaptıysa tamamen kişisel çabasıyla yaptı şenol güneşi kaç defa ipten aldı. işde bütün oyuncuların durumu bu siz burda abou ile şampiyonluk sevinci yaşarken ben noluyor diyordum takım çok kötü diyordum hiç değiştimi 3 yıldır yaptığım eleştiriler daha kötü olacak dedim nedenlerini tek tek yazdım git eski mesajlarımı oku bugünü anlatıyor aslında bunları gerimizden uydurmadık o zaman hocanın gidişatını gördük olacaklar belliydi. Ben sorun orta saha dedim siz abou talisca dediniz gitti adamlar yerine yenileri geldi sorun devam ediyor bu seferde yine gelenlere çamur atıyorsunuz onlar gitsin başkaları gelsin bu kafa değişmedikçe siz yine gelene atacaksınız topu aslında bu takımın sorunu bambaşka. o nedenle forvet yok dediğinizde gülüyorum şimdi ljajic kötü bir on alalım ljajici 8 e gönderelim deniyor sürekli etraftan dolanıp çözüm aramaya uğraşıyorsunuz aslında aradığınız çözüm değil gerçeğin üstünü örtmek ljajic 8 oynarmı diye soran yok sürekli oyuncu isteyin sağ bekte GG yetersizmiş quaresmanın arkasında oynayıpda yeterli olacak bir sağ bek varmı dünyada önce onu sorun kendinize quaresma değilde lens oynadığında GG neden oyuna girebiliyor diye sormuyorsunuz. Adriano sakat diyoruz pat bir bakıyorsun sağ bek oynuyor bir hafta sonra yine sakat acaba sakatmı yoksa canermi tercih ediliyor adam kayırdığı için adri acaba oynamakmı istemiyor. neden necip stoper oynuyorda fatih oynamıyor diyoruz fatihin ts maçında yaptığı penaltıyı görmedinmi diyorsunuz peki siz necipin yaptıklarını görmüyormusunuz saatli bomba gibi dolanıyor. ne biliyoruz iki hata yapar ama stoper kazanırız belki necipden kötü olamazki. en kötü yerimiz orta saha dorukhan orta sahayı  ayağa kaldırdı bunu bütün camia gördü hoca göremedi adamı sağ bek oynattı orta sahayı düşürdü. 3 yıldır orta saha yerlerde sürünüyor hiç ağzından bir kere duydunuzmu bu takıma merkez orta saha oyuncusu lazım diye biraz hoca olsa ilk 8 ister takıma bu takıma sağ bek alsan ne olur almasan ne olur alt tarafı bek kimi koysan iyi kötü oynar orda takımda en kolay alternatif çıkaracağın yer ama orta sahan dağılmış vaziyette 3 yıldır hemde çözüm varmı yok çözme çabası varmı yok bir tane oyuncun var mücadele eden onu bile oynatmamak için kıvırıyor. neden işine gelmiyor çocuk dikine oynuyor kanatlara atmıyor topu merkezden oynamaya çalışıyor bu hocanın tercihi olmadığı için ona göre dorukhan kötü oyuncu çünkü. eldeki oyuncular pas yapmaya müsait en iyi pasörler senin elinde oynatmazsan nasıl oynayacaklar kendinizi kandırıyorsunuz. sen topu quaresmaya at dersen tek opsiyonun orta açmak olursa kim nasıl pas yapacak babel ilk geldiğinde pas alışverişi yapıyordu neden bıraktı. bak ozi ljajic pektemek atiba dorukhan güven hepsi pas yapabilen oyuncular bunlar sahada merkeze dizilmişken pas yapamıyorlarsa sorunu başka yerde ara dört oyuncu paslaşırsa merkezde zaten sorun çözülür bir takımda daha kaç tane pas yapacak oyuncu olabilir bu kadarı rahatlıkla yeter. bir oyuncu ikili mücadele yapamıyorsa  bu tek şeye işaret eder oyuncunun gücü yok. bunlar yapabilen oyuncularda yapamıyorlarsa demek güçleri yok oyuncunun gücü yoksa benmi suçluyum. bak love tolgay töre tak diye kesebiliyor takımdan o zaman oynamak istemeyenide egoist olanıda kesebilirsin iki merkez orta sahanı oyundan kesebiliyorsan quaresmayıda kesersin  tolgayı keserken alternatifimi vardı. hiç sormuyorsunuz kendinize tolgay neden kesildi diye bu takımda soruna işaret ediyor. açın artık gözünüzü hocanın eline kadro verilmemiş daha kimi verecekler messiyimi. hiç demiyorsunuz hoca eline verdikleri oyuncudan ne kadar faydalanma çabasında
40 kişinin önünde quaresmanın vermediği pas yüzünden quaresmaya tepki gösteren negredoyu oyundan aldığın anda zaten herşeyi kaybettin demektir bir daha tek oyuncu bile burnunu sokmaz bırakır hoca istiyor madem quaresma kazansın maçları der. sen ljajic in hocaya dönüp ellerini açıp topu vermiyor demesini hafifemi alıyorsun oyuncu o haraketi bir kere yapar hoca müdahale etmiyorsa işin ucunu bırakır. atiba çıkar negredo çıkar ljajic çıkar abou çıkar quaresmayı protesto eder ama quaresma hala bu takımın 11 ine ilk yazılır sonrada takımdan hayır beklersin bu takımda quaresmanın kafa uçurulmadan bu takım düzelmez çünkü oyuncu hoca adam seçiyor diye düşünüyor boş veriyor bir keresinde adriano şut açısındaydı yayda önü bomboştu o döndü çizgide quaresmaya attı topu o anda dedim bu takım bitmiş diye.
daha siz savunun hocayı hoca bu takımın başında kalırsa seneye siz hocaya başlayacaksınız işde o zaman hocayı savunacağım size karşı.

Çevrimiçi Necmi

30 tane oyuncu aliyorsun 30 tane gonderiyorsun her sene verimsizler duruyor veli daha yeni gidebildi
Hoca her sene bastan kadro oturtmaya calisiyor her mac arayis icine giriyir
Buyuk takimin her sene santraforu mu degisir
hoca arayış içinde falan değil tek arayışı en fazla ortayı kim açar o ortalara kafayı kim vurur
tek yaptığı bu yoksa aynı dakikalarda aynı oyuncuları çıkarıp aynı oyuncuları takıma sokmasının adı arayış olmaz. nasıl bir arayış bu sistemmi denedi oyuncuya göre ne yaptı nasıl bir arayış bu elindeki oyuncular belli özellikleri belli elindeki en iyi orta saha oyuncusunu ordan alıp sağ bek yapmakmı arayış. bu adam orta sahada oynamazken neden hiç sağ bek oynatmadı o zaman orta sahada olunca bozup sağ bekte oynatmanın adı arayış olmaz aradığın bir yerde iyi oynayan oyuncuyu bozmak değildir. necipi stopermi oynatmak arayış geldiğinden beri elinde olan pektemeği forvet yaratmaya çalışmakmı arayış
pektemeğin en iyi sezonda ulaşabileceği gol sayısı 10 dur love 16 maçta ölü haliyle 7 gol atmış kim ne derse desin love ölüsü pektemekten daha golcüdür bumu arayış pektemekten medet umacağına güvende ısrar et belki oyuncu kazanırız ama öyle bir yürekde yok hocada oyun bilgiside yok

Çevrimiçi Necmi

Fikret Orman: "Santrfor ve stoper transferlerimizi yaptık. 31 Ocak'a kadar süremiz var. Gidecek oyunculara bağlı olarak bir mevkiye daha transfer yapabiliriz. Tolgay Arslan'ın gidişi gündemde yok. Tolgay, kontratlı oyuncumuz ve öyle olmaya devam edecek."
fenere 2,5 M ye nah alırsın demiş :D

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Gese için Lyondan Kenny Tete diyorlar.

Bence biz de girelim o topa hem iyi bir sağbek.

Çevrimiçi Rasim

aslinda su rodrigez transferini bozmak lazim tamamen karissinlar :naughty:
Beşiktaş!

aslinda su rodrigez transferini bozmak lazim tamamen karissinlar :naughty:

nasıl bozcaz abi :D

Çevrimiçi Necmi

Benim anlamadigim sag beke adam almak kimsenin aklina gelmiyor mu. Yani orda 2 sezondur sikinti var. Hatta sikintinin tillahi var. Gokhan Gonul sezonda en az 20 mac yok. Ya Adriano yama yapılıyor, Necip geciyor ve her seferinde husran oluyor ama israrla o bolgeye bir adam alinmasi gundeme gelmiyor. Gidecek oyunculara bagli transfer derken buyuk ihtimal Quaresma falan giderse yerine birini aliriz, ya da Medel giderse ortasahaya birini aliriz demeye getiriyor. Sag beke adam almayi dusundukleri zannetmiyorum.
Yani senin sag bekte oyuncun yok kardesim. Oraya adam almak zorundasin. Zo run da sin. Alacaksin ya. Bu kadar basit. Doymadin sag bek yuzunden mac vermeye, ikinci yarida da ordan otoban olmus maclar izlemeyi istiyosun heralde? Bir sag bek almak ne kadar zor olabilir?
Kim ne derse desin Besiktas kotu yonetiliyor.
gökhan gönül takımın en fazla forma giyeni 29 maçın 25 inde oynamış 3 maç avrupada sakatlıktan oynamamış bir maçda kadroda ama hoca tercih etmemiş maçlarda ortalama oynama süresi 75 dakika 25 maçın 17 sinde 90 dakika sahada kalmış
adriano 18 maç oynamış soran olursa gg sakat oynamıyor onun yerine adriano oynuyor deriz. daha ne yapması lazım bir oyuncunun bu takımın sağ bek sorunuymuş gibi konuşuyorsunuz. neye göre konuşuluyor. bu sezon bu takımın sağ bek sorunu yok kafanızda kalıplaşmış şeyler var ezbere konuşuyorsunuz. şu transfer döneminde sağ bek almak lüksdür varsa harcayacak fazla paran alırsın ama sınırlı bütçen varsa sağ bek düşüneceğin bir mevki olmaz. Gerçekten maçları mı takip etmiyorsunuz sürekli yaratılan algılara mahküm kalıyorsunuz adri bu sezon sağ bekte kaç defa oynadı ben bir kere oynadı diye hatırlıyorum iki kerede dorukhan oynadı yedek sağ bekin olsa bile yinede bu kadar eksik kalabilir. iki tane sol bekimiz varken sol bekte medel oynattık buna ne diyeceksin.
sorun konuşulacaksa bu senenin sorunu konuşulur geçmişe dönük konuşulmaz bu sene sağ bek sorunu yaşamıyoruz. en azından şimdiye kadar yaşamadık Gökhanın yarısı kadar oynamış merkez orta saha oyuncun yok sen sağ bek diyorsun.
şu anda bu takımın olmazsa olmaz en önemli yeri merkez orta saha bu geçen senede böyleydi ondan önceki senede böyleydi bir mevkide bir tane oyuncun olur ama ihtiyacın olmaz ama bir mevkide 50 tane oyuncun olur yinede ihtiyaç olur. ha dorukhan merkez orta sahayı tek başına götürürse orayada ihtiyaç olmaz GG tek yedeği yok peki ljajicin yedeği varmı babelin yedeği varmı tolga kadro dışı kariusun bile yedeği yok sakatlansa utkuya kalacağız sağ bek sorunmu sence koy necipi medeli stoperlerden birini olmadı fatihi oynasın alt tarafı bek çözüm çok ama diğer mevkilerde çözüm varmı merkez orta sahanda çözümün varmı iki maç dorukhan oynadı iyide oynadı götürürmü ligi babel kıvırıyor lens solda iyi değil pektemeğe kalıyoruz orda yedek bek bir takımın nasıl sorunu olabilir anlamıyorum. bizim sağdan daha fazla sol bek sorunumuz var kimse söylemiyor iki tane var ya göz doyuyor adri sakat sürekli caner sol bek olduğundan bir haber siz GG ye takmışsınız biz sürekli solda aksıyoruz aslında.

Çevrimiçi Necmi

giderde başka takımda başarılı olursa sorun kimde olmuş olacak?
o zaman sattığı için yönetimde olacak tabiki :bandit:

Çevrimdışı worns

Bu Bereszynski de alınırsa doğru transfer olur. Ama kolay değil. Sözleşme aşamasında sorun yaşanmaz ama kulübü dişe dokunur bir bonservis isteyecektir.

Çevrimdışı worns

gökhan gönül takımın en fazla forma giyeni 29 maçın 25 inde oynamış 3 maç avrupada sakatlıktan oynamamış bir maçda kadroda ama hoca tercih etmemiş maçlarda ortalama oynama süresi 75 dakika 25 maçın 17 sinde 90 dakika sahada kalmış
adriano 18 maç oynamış soran olursa gg sakat oynamıyor onun yerine adriano oynuyor deriz. daha ne yapması lazım bir oyuncunun bu takımın sağ bek sorunuymuş gibi konuşuyorsunuz. neye göre konuşuluyor. bu sezon bu takımın sağ bek sorunu yok kafanızda kalıplaşmış şeyler var ezbere konuşuyorsunuz. şu transfer döneminde sağ bek almak lüksdür varsa harcayacak fazla paran alırsın ama sınırlı bütçen varsa sağ bek düşüneceğin bir mevki olmaz. Gerçekten maçları mı takip etmiyorsunuz sürekli yaratılan algılara mahküm kalıyorsunuz adri bu sezon sağ bekte kaç defa oynadı ben bir kere oynadı diye hatırlıyorum iki kerede dorukhan oynadı yedek sağ bekin olsa bile yinede bu kadar eksik kalabilir. iki tane sol bekimiz varken sol bekte medel oynattık buna ne diyeceksin.
sorun konuşulacaksa bu senenin sorunu konuşulur geçmişe dönük konuşulmaz bu sene sağ bek sorunu yaşamıyoruz. en azından şimdiye kadar yaşamadık Gökhanın yarısı kadar oynamış merkez orta saha oyuncun yok sen sağ bek diyorsun.
şu anda bu takımın olmazsa olmaz en önemli yeri merkez orta saha bu geçen senede böyleydi ondan önceki senede böyleydi bir mevkide bir tane oyuncun olur ama ihtiyacın olmaz ama bir mevkide 50 tane oyuncun olur yinede ihtiyaç olur. ha dorukhan merkez orta sahayı tek başına götürürse orayada ihtiyaç olmaz GG tek yedeği yok peki ljajicin yedeği varmı babelin yedeği varmı tolga kadro dışı kariusun bile yedeği yok sakatlansa utkuya kalacağız sağ bek sorunmu sence koy necipi medeli stoperlerden birini olmadı fatihi oynasın alt tarafı bek çözüm çok ama diğer mevkilerde çözüm varmı merkez orta sahanda çözümün varmı iki maç dorukhan oynadı iyide oynadı götürürmü ligi babel kıvırıyor lens solda iyi değil pektemeğe kalıyoruz orda yedek bek bir takımın nasıl sorunu olabilir anlamıyorum. bizim sağdan daha fazla sol bek sorunumuz var kimse söylemiyor iki tane var ya göz doyuyor adri sakat sürekli caner sol bek olduğundan bir haber siz GG ye takmışsınız biz sürekli solda aksıyoruz aslında.

Gökhan'ın bu kadar oynaması problem zaten bence. 34 yaşında ve fiziksel devamlılığı yok. Maç içinde çok fazla düşüş yaşayabiliyor. Zaten Quaresma'nın arkasında oynaması oynadığı mevkiyi daha da yıpratıcı hale getiriyor. Oyunun iki yanında da aksadığı, hızlı reaksiyon veremediği çok fazla maç var bu sene. Oyuncu zaten muazzam yetenekli bir oyuncu değil. Temposu ve tecrübesini birleştirdiği anlarda katkı sağlayabilen bir isim. Bunlardan birini kaybettiği anlarda takım için yüke dönüşebiliyor. Hala faydalı olduğu bir çok andan da bahsedilebilir ancak verimli olabilmesi için bol bol rotasyona girdiği bir düzende oynaması gerekir. Aslında Beck hiç gitmemeliydi. Gayet faydalı bir rotasyon oyuncusuydu ve bugün hala mevkinin sorunsuzca işlemesini sağlayabilirdi.

Fatih'i bilmiyorum ama Necip ya da Medel'in bu mevki için pozisyon bilgisi yok. Rakibin durumu ve kendi tempolarına göre bazen idare edebilirler. Çoğu kez edemiyorlar. Aklı başında her takım yaklaşık 1.5 sene önce bir sağ bek daha alırdı. Sağ bek için mevcut tabloda çok para harcamamak gerekir dersen katılırım. Gökhan'ın kontratından kurtulana kadar 1 milyonun üstünde alacak bir sağ bek lüks olabilir. Ama işini yapacak, disiplinli, oyun içi temposu beklenen düzeyde bir oyuncu bu kadar sürede rahat rahat bulunabilirdi.

Sol bekte de problem var zaten Adriano bu kafa ve fizikte olacaksa ona katılıyorum.

Çevrimdışı alimm

m.diame c.kabore tarzı bir isim daha gelecek gibi...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı mylife1903

daha siz savunun hocayı hoca bu takımın başında kalırsa seneye siz hocaya başlayacaksınız işde o zaman hocayı savunacağım size karşı.
Biz @tangaz ile iki sezondur bunu yapiyoruz abi
Erken uyari deniyor

Ha sen hala lensi futbolcu sanmaya devam et

Çevrimiçi Necmi

bilic 2 sene vardı abi 2 sene mi sakattı tolgay :)
biliçin ikinci sezonunda devre arası alınmadımı tolgay benmi yanlış hatırlıyorum
ondan sonraki sene sakattı şenolun ilk senesiydi ikinci şampiyonlukta 7 asist yapmış
geçen sene kötü performans var ama herkesde var bu. bu senede ne oynadıki.
gol atma ölçüsü forvet ve kanat oyuncuları için geçerli merkez orta saha asist yapmalı
önceliği o olmalı birde asist öncesi paslar önemli siz her oyuncuyu attığı gollemi değerlendireceksiniz
bölük pörcük oynayan bir oyuncu 7 asist yapmışsa bu iyi bir sonuç  adam her zaman yedek düşünüldü.
dürüm yemişmiş he tabi dürüm yediği için kadro dışı bırakıldı o nedenle milyonlarca euronun üstünü çiziyorlar senin gibilerde inanıyor. Şenol güneş quaresma yüzünden kaybettiği disiplini tolgay üzerinden
kazanmaya çalışıyor olan bu

Çevrimiçi Necmi

Biz @tangaz ile iki sezondur bunu yapiyoruz abi
Erken uyari deniyor

Ha sen hala lensi futbolcu sanmaya devam et
lensi futbolcu sansam ne olur sanmasam ne olur elde quaresma varken lens futbolcudur.
ha quaresma gider lens oynar o zaman eleştiririm şimdi quaresma bu takımda oynarken lensin yedek kalmasını kabul edemem lens kötü ise quaresmaya sıfat bulamam o derece.
lens 20 maç 1285 dakika 5 gol 7 asist 12 gol katkısı
quaresma 22 maç 1588 dakika 3 gol 11 asist 14 gol katkısı
quaresma çok iyi lens çok kötü ama skor katkıları aynı diğer taraftan biri takıma ihanet ederken bencil egoist oynayıp bütün takımı bozarken
diğeri takım oyunu oynuyor hangisi tercih edilir. birini gömüyorsunuz ama adil olun oynadığında skor katkısı veriyor o oynarken bütün takım oyuna katılabiliyor katkısı sadece skor etkisi değil diğer oyuncular üzerindeki etkiside önemli.
bu kadar kötü oyuncu bu skoru yapmış demek az kıpırdasa o güven verilse neler yapacak adam tukaka
edilmiş haliyle bu. dün antrenmanda quaresmanın bir görüntüsü vardı oyuncuları üç defa yatırdı kaldırdı ceza sahasında herkes pas beklerken sonra topu auta attı işde lens olsa o çizgiye indiğinde topu dışarda boştaki oyuncuya atardı quaresma ile lens arasındaki fark bu. karşısındakine çalım atıp egosunu tatmin etmez tribüne oynamazdı. adam gol kaçırdı diye suçlandı hep kaçırmak için önce pozisyona girmen lazım pozisyona girersen rakibi yıpratırsın sen atamasan bile takım arkadaşlarına şans tanımış olursun rakibi baskı altında tutarsın anlamadığınız bu. şenol güneşinde anlamadığı bu.
lafa gelince lens kötü oyuncu ama adamın kötü hali quaresmayla kafa kafaya gidiyor ha içerde dışarda diye maçta seçmiyor.

Çevrimiçi murat

biliçin ikinci sezonunda devre arası alınmadımı tolgay benmi yanlış hatırlıyorum
ondan sonraki sene sakattı şenolun ilk senesiydi ikinci şampiyonlukta 7 asist yapmış
geçen sene kötü performans var ama herkesde var bu. bu senede ne oynadıki.
gol atma ölçüsü forvet ve kanat oyuncuları için geçerli merkez orta saha asist yapmalı
önceliği o olmalı birde asist öncesi paslar önemli siz her oyuncuyu attığı gollemi değerlendireceksiniz
bölük pörcük oynayan bir oyuncu 7 asist yapmışsa bu iyi bir sonuç  adam her zaman yedek düşünüldü.
dürüm yemişmiş he tabi dürüm yediği için kadro dışı bırakıldı o nedenle milyonlarca euronun üstünü çiziyorlar senin gibilerde inanıyor. Şenol güneş quaresma yüzünden kaybettiği disiplini tolgay üzerinden
kazanmaya çalışıyor olan bu
Ne dersen de abi bütün suçu 3-4 maç oynamış dürüm yiyen tolgay 'a ve şenol güneşin bitirdiği oziye bağladık ve şenol güneşi temize çıkardık.yönetim de transferi beceremiyor.takım komple çaptan düşmüş ama hocanın suçu yok.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Galatasaray, Serdar Aziz'e "içeride 2 milyon € alacağını bırak git" demiş..

Bu para Serdar Aziz'in 1 senelik ücreti.. Yani 1 yıldır ödeme alamadığı ortaya çıktı..

Hadi şimdi Beşiktaş'ta "Kasım-Aralık maaşları ödenmedi" kaousu çıkartın...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

lense güvenip havaya soksan tribün arkasında olsa bu oran en az %50 artarmı
ama quaesmanın en havalı hali bu bundan fazlası mümkün değil. işde fark orda
biri hocanın taraftarın her türlü desteğini almış haliyle oynuyor diğeri takımın hocanın tukaka ettiği bir oyuncu.
ama baktığında katkı aynı oyuna katkısı daha fazla.

Çevrimiçi Necmi

Galatasaray, Serdar Aziz'e "içeride 2 milyon € alacağını bırak git" demiş..

Bu para Serdar Aziz'in 1 senelik ücreti.. Yani 1 yıldır ödeme alamadığı ortaya çıktı..

Hadi şimdi Beşiktaş'ta "Kasım-Aralık maaşları ödenmedi" kaousu çıkartın...
ben diyorum adamlar bir senedir maaş alamıyor ama şampiyon oldular sorarsan bizim oyuncular iki ay maaş alamadı oynamıyor hoca ne yapsın oluyor. kimse 4,5 M maaş alan pepenin 100 bin euro alacağı varmış demiyor.

Çevrimdışı mylife1903

lensi futbolcu sansam ne olur sanmasam ne olur elde quaresma varken lens futbolcudur.
ha quaresma gider lens oynar o zaman eleştiririm şimdi quaresma bu takımda oynarken lensin yedek kalmasını kabul edemem lens kötü ise quaresmaya sıfat bulamam o derece.
lens 20 maç 1285 dakika 5 gol 7 asist 12 gol katkısı
quaresma 22 maç 1588 dakika 3 gol 11 asist 14 gol katkısı
quaresma çok iyi lens çok kötü ama skor katkıları aynı diğer taraftan biri takıma ihanet ederken bencil egoist oynayıp bütün takımı bozarken
diğeri takım oyunu oynuyor hangisi tercih edilir. birini gömüyorsunuz ama adil olun oynadığında skor katkısı veriyor o oynarken bütün takım oyuna katılabiliyor katkısı sadece skor etkisi değil diğer oyuncular üzerindeki etkiside önemli.
bu kadar kötü oyuncu bu skoru yapmış demek az kıpırdasa o güven verilse neler yapacak adam tukaka
edilmiş haliyle bu. dün antrenmanda quaresmanın bir görüntüsü vardı oyuncuları üç defa yatırdı kaldırdı ceza sahasında herkes pas beklerken sonra topu auta attı işde lens olsa o çizgiye indiğinde topu dışarda boştaki oyuncuya atardı quaresma ile lens arasındaki fark bu. karşısındakine çalım atıp egosunu tatmin etmez tribüne oynamazdı. adam gol kaçırdı diye suçlandı hep kaçırmak için önce pozisyona girmen lazım pozisyona girersen rakibi yıpratırsın sen atamasan bile takım arkadaşlarına şans tanımış olursun rakibi baskı altında tutarsın anlamadığınız bu. şenol güneşinde anlamadığı bu.
lafa gelince lens kötü oyuncu ama adamın kötü hali quaresmayla kafa kafaya gidiyor ha içerde dışarda diye maçta seçmiyor.
Isine gelince istatistik kullaniyorsun abi
Ona bakarsan fabri de ikarustan iyi kaleci az yiyirdu
Quaresma bir sur eksigi olan bir futbolcu olabilir ama lens ile aralarinda seviye farki vardir
Ismaeli turkiyenin en iyi beki ilan etmis oldugun icin lensi de begenmen cok normal
Lens ismael seviyesidir ikinci lig seviyesi futbolcumsu

Çevrimdışı mylife1903

lense güvenip havaya soksan tribün arkasında olsa bu oran en az %50 artarmı
ama quaesmanın en havalı hali bu bundan fazlası mümkün değil. işde fark orda
biri hocanın taraftarın her türlü desteğini almış haliyle oynuyor diğeri takımın hocanın tukaka ettiği bir oyuncu.
ama baktığında katkı aynı oyuna katkısı daha fazla.
Lense guvenip yola mi cikilir ne anlatiyorsun abi
Lens kadar kontrolsuz kazma adam az seyrettik bu formayla ustelik vurdumduymaz tembel

Etiketler: