2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 75 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4672387 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

atiba ,medel, necip kaç gol atmış 6 senede

Atiba,medel,necip 6 numara tolgay 8 numara oynuyor  :alala:

Yine de yazayım ;

Atiba geçen sene 2 gol 2 asist yaptı.

Ondan önce ki sene 2 gol 4 asist yapmış.ts maçında 4-3 yendiğimiz maçta kritik bir gol atmıştı şampiyonluk yolunda büyük rol oynamıştı.

Ondan önceki sene yine 2 gol 2 asist yapmış.

6 numara oynuyor defansif ön libero yani yanlış olmasın.

Medel geçen sene 1 gol 2 asist yapmış.Başka oynamadı bizde zaten geçen sene geldi sadece.

Tolgay geçen sene sadece 3 asist yapmış. Gol yok.

Ondan önceki sezon 8 asist yapmış yine.Gol yok.

Ondan önceki sezon 1 asist yapmış sadece.Yine gol yok.

Bilic'in dönemine geçtik 2 gol atmış 1 tanesi ziraat kupası diğeri liverpool 2 asist var.

Hani diyon ya abi başka takımlara gider başarılı olursa diye bize gelmeden önce bundesligada 1 gol 3 asist yapmış.

Ondan önce ki sene sadece 1 asist yapmış yine gol yok.

🔥 🔥Fabri iddialarıyla ilgili olarak Karius: "Yazılıp çizilenleri dinleseydim Liverpool'a çoktan dönmüştüm. Ben çok iyi bir kaleciyim. Oturup bekleyecek bir kaleci değilim."

Loris Karius: "Basında ismini hiç duymadığım kadınlarla adımı yan yana yazıyorlar. Bunların hiç aslı yok. İngiliz basını da Türkiye'de yazılanları alıyor, yani hep burada çıkan hikayelerin devamı oluyor"

Çevrimdışı mylife1903

🔥 🔥Fabri iddialarıyla ilgili olarak Karius: "Yazılıp çizilenleri dinleseydim Liverpool'a çoktan dönmüştüm. Ben çok iyi bir kaleciyim. Oturup bekleyecek bir kaleci değilim."
Dmden yuruyedur aslanim benim be
Oturacak kaleci degilim
Saga sola ucacak kaleci degilim
Yan topa cikacak kaleci degilim

tolgay'ı kıyaslacağımız adam medel,atiba,necip değil oğuzhan.

Oğuzhan ile karşılaştıralım.

Tolgay'ın Beşiktaş kariyeri. ;

Toplam Gol : 3
Toplam asist : 14

Oğuzhan'ın Beşiktaş kariyeri ;

Toplam Gol : 30
Toplam Asist : 56

Çevrimdışı mylife1903

Yine de yazayım ;

Ondan önce ki sene 2 gol 4 asist yapmış.ts maçında 4-3 yendiğimiz maçta kritik bir gol atmıştı şampiyonluk yolunda büyük rol oynamıştı.

Medel geçen sene 1 gol 2 asist yapmış.Başka oynamadı bizde zaten geçen sene geldi sadece.

Bilic'in dönemine geçtik 2 gol atmış 1 tanesi ziraat kupası diğeri liverpool 2 asist var.

Hani diyon ya abi başka takımlara gider başarılı olursa diye bize gelmeden önce bundesligada 1 gol 3 asist yapmış.

Altina sekizine baslatma yahu gulhan
Eliyle topu kaleye sokamaz bu
Takimin kalani da ayni tek tolgay degil
Karijma da atamaz eliyle
Ozzi ekiyle kaleye atsa yetistiremez
Santrafprun da atamayinca bi babelin ensesine biniyorsun iste

Altina sekizine baslatma yahu gulhan
Eliyle topu kaleye sokamaz bu
Takimin kalani da ayni tek tolgay degil
Karijma da atamaz eliyle
Ozzi ekiyle kaleye atsa yetistiremez
Santrafprun da atamayinca bi babelin ensesine biniyorsun iste

ona katılıyorum abi zaten  gol konusunda hepsi sıkıntılı ama en sıkıntılısı tolgay.
Atiba bile atmış bir şeyler yapmış.Tolgay'ın golünü geçtik şutu yok.Kale önünde yerlede debeleniyor.Maç oynanırken dürüm gömüyor.
Oynamak için hiç bir şey yapmıyor kendi kendine bitiriyor ondan sonra hoca faydalanamadı oluyor ben ona tav oluyorum.

Çevrimiçi murat

Yine de yazayım ;

Gol atmamış 8 asist yapmış demekki yapabilirliği var peki neden geri düşmüş.hocanın hiç mi suçu yok.diğerlerinin 2 gol 2 asistini yeterli görüyorsanız lafım yok zaten.ben hoca yetersiz diyorum.önce yeterli bir hoca görelim sonra sonra futbolcuyu suçlayalım.layiçe de bakmak lazım kaç gol kaç asist yapmış 10 numara.şenol hocanın oyununda santrafor sağ açık sol açık forvet srkası birde duran top stoper gol atar.sağdaki zaten atamıyor soldaki isterse atıyor santraforu besleyemiyoruz ve yalnız bırakıyoruz.santraforun yanına arkadan giren bir adam görüyormusunuz sağ veya solbeki ceza sahasında kaç kere gördünüz.he tamam herkes kendi işini yapsın açık vermeyelim o da yok kaptırılan top direk kalemizde.hayvani şekilde saldırıp açık veriyoruz desek o da yok.

Loris Karius: "Bu kulübe adapte oldum. İlk yarıda sıkıntılar, sakatlıklar yaşadık. Her hafta savunmada değişiklik oluyordu ve bu bizim için kolay değildi. Ligin ikinci yarısında daha iyi olmalıyız."

Gol atmamış 8 asist yapmış demekki yapabilirliği var peki neden geri düşmüş.hocanın hiç mi suçu yok.diğerlerinin 2 gol 2 asistini yeterli görüyorsanız lafım yok zaten.ben hoca yetersiz diyorum.önce yeterli bir hoca görelim sonra sonra futbolcuyu suçlayalım.layiçe de bakmak lazım kaç gol kaç asist yapmış 10 numara.şenol hocanın oyununda santrafor sağ açık sol açık forvet srkası birde duran top stoper gol atar.sağdaki zaten atamıyor soldaki isterse atıyor santraforu besleyemiyoruz ve yalnız bırakıyoruz.santraforun yanına arkadan giren bir adam görüyormusunuz sağ veya solbeki ceza sahasında kaç kere gördünüz.he tamam herkes kendi işini yapsın açık vermeyelim o da yok kaptırılan top direk kalemizde.hayvani şekilde saldırıp açık veriyoruz desek o da yok.

aynı oyuncu bilic döneminde de bir şey yapamamış abi ? Hoca ile mi ilgili sıkıntı sence ? Bundesligada'da bir şey yapamamış ?

Hocalık bir durum yok oyuncu kendi kendini bitirmiş maç oynanırken dürüm yemek ne ?

Fizik olarak kendini bitirmiş bu sene şans verdi kalenin önünde yerlede debeleniyordu.

Bu arada ben de çok seviyorum tolgay'ı fizik var hız var ama kaleyi düşünmüyor.

8 asist yaptığı dönemde ki gibi direk kaleye gitse daha etkili olur ;

[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2019, 15:05:08 cursedofdragon ]

Çevrimiçi murat

aynı oyuncu bilic döneminde de bir şey yapamamış abi ? Hoca ile mi ilgili sıkıntı sence ? Bundesligada'da bir şey yapamamış ?

Hocalık bir durum yok oyuncu kendi kendini bitirmiş maç oynanırken dürüm yemek ne ?

Fizik olarak kendini bitirmiş bu sene şans verdi kalenin önünde yerlede debeleniyordu.

Bu arada ben de çok seviyorum tolgay'ı fizik var hız var ama kaleyi düşünmüyor.

tabi sakatken birşey yapamaması normal.

tabi sakatken birşey yapamaması normal.

bilic 2 sene vardı abi 2 sene mi sakattı tolgay :)

Loris Karius: “Şu anda bu takımın 1 numaralı kalecisi benim. Buraya beklemeye değil oynamaya geldim. Bekliyor olacak durumda olsaydım zaten Liverpool’a geri dönerdim.”

Loris Karius: "Şu anda 9 puan gerideyiz ama kesinlikle pes etmeyeceğiz"

takımın ihtiyaçları halen çok ;

1 sağ bek şart.
1 sol kanat şart.
1 tane ofansif 8 numara şart.

Karius

x            Mirin              Vida            Adriano

x              Dorukhan

Lens                Ljajic                          x

Burak

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Madem kral geri gelecekti bari gecen sezon gelseydi de sampiyon olsaydik :/

Madem kral geri gelecekti bari gecen sezon gelseydi de sampiyon olsaydik :/

o zaman 4-5 milyon € bonservis istemişlerdi galiba  :alala:

Çevrimdışı Eray_Steiermark

o zaman 4-5 milyon € bonservis istemişlerdi galiba  :alala:

Cok istemisler.

Mirin'in forvet olanindan da bulup getirsinler bir tane. Frasizca konusan zenciler lazim bize.

Beşiktaş'ta akşam yapılacak çalışma iptal edildi. Futbolcular, öğleden sonra izin yapacak.

Çevrimdışı kyiv

Herkes işini yapacak. Biz bazı futbolculardan daha fazlasını bekliyoruz. Gerek yok.

Kalecin,stoperlerin az gol yedirecek şu an için idealimiz 12-14 gol olmalıydı.

Sağ ve sol bekin yaptığı asist ve golden ziyade yediğimiz 12-14 golde kendini göstermeli. Ha arada asist öncesi pası yapıyorlarsa öpüp başıma koyarım.

Ön libero yine bu 12-14 golde etkisini göstersin kimse ondan da 3 gol 3 asist beklentisine girmesin. Rakibi durdursun ve oyun kurucu veya kanatlara en kestirmeden aktarsın, top kaybı az olsun bol top çalsın.

8-10 numaralar özellikle 10 numara 10+ gol ve 10+ asist altında kalırsa BAŞARISIZDIR. Ha, 8 asist 12 gol veya 6 gol 14 asiste de saygu duyarım.

Kanatlar en az 8-10 gol ve yine 8-10 asist olmalı. Özellikle gol daha ön planda.

Santrafor asist istemiyorum 0 asist yapsın duvar falan olmasın, indirmesin ve hatta adam bile geçmesin amaaaaaaa 25+ gol beklerim 20+ göreceli başarısızdır 20- kesinlikle başarısızdır.

Bu tabloda herkes işini yapsa başarısızlık namümkündür.

Ha yedekler de çorbaya azıcık tuz katsınlar....

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

aha bi deli daha geldi :D  :evillol:

Santrafor yiyen cinse benziyor hafi hayırlısı olsun :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gündemimizde olan sağ bek Bartosz Bereszyński İnstagramda Beşiktaş’ı takibe aldı.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Gündemimizde olan sağ bek Bartosz Bereszyński İnstagramda Beşiktaş’ı takibe aldı.

:alala:

Etiketler: