2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 72 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4672360 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Fikret Orman: "Beşiktaş ile Türkiye çok benziyor. Yukarı çıktığında aşağı çekenler oluyor."
Real bizi kiskaniyir

Çevrimdışı mylife1903

tok satıcı.Ben kalmasından yanayım.sene sonu yeni teknik adamımızla tekrar formayı alabilir.
Baska teknik adam gelsin
Ne formayi almasi bunu ozziyi falan antremana almaz, geberip giderler falan basima is acmasinlar der

Çevrimdışı Enzo

Fikret Orman: "Santrfor ve stoper transferlerimizi yaptık. 31 Ocak'a kadar süremiz var. Gidecek oyunculara bağlı olarak bir mevkiye daha transfer yapabiliriz. Tolgay Arslan'ın gidişi gündemde yok. Tolgay, kontratlı oyuncumuz ve öyle olmaya devam edecek."
Benim anlamadigim sag beke adam almak kimsenin aklina gelmiyor mu. Yani orda 2 sezondur sikinti var. Hatta sikintinin tillahi var. Gokhan Gonul sezonda en az 20 mac yok. Ya Adriano yama yapılıyor, Necip geciyor ve her seferinde husran oluyor ama israrla o bolgeye bir adam alinmasi gundeme gelmiyor. Gidecek oyunculara bagli transfer derken buyuk ihtimal Quaresma falan giderse yerine birini aliriz, ya da Medel giderse ortasahaya birini aliriz demeye getiriyor. Sag beke adam almayi dusundukleri zannetmiyorum.
Yani senin sag bekte oyuncun yok kardesim. Oraya adam almak zorundasin. Zo run da sin. Alacaksin ya. Bu kadar basit. Doymadin sag bek yuzunden mac vermeye, ikinci yarida da ordan otoban olmus maclar izlemeyi istiyosun heralde? Bir sag bek almak ne kadar zor olabilir?
Kim ne derse desin Besiktas kotu yonetiliyor.

Çevrimdışı İhsan

bizde bakıyoruz  :D
bu arada medel ne 6 ne 8 nede stoper oynar. koy sağbeke orada birebir alayınla baş eder.ortasaha savunma gibi organizasyon isteyen işlerde medel olmuyor.

@MURAT süper tespit.
Mümkün oldukça yaratıcılık gerektiren merkez pozisyonlarda oynamasın. Koşuyor savaşıyor ama el bombası gibi. Her maç hata yapıyor.
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi murat

Baska teknik adam gelsin
Ne formayi almasi bunu ozziyi falan antremana almaz, geberip giderler falan basima is acmasinlar der
giderde başka takımda başarılı olursa sorun kimde olmuş olacak?

Çevrimdışı cursedofdragon

takımı sabote etmek için bilerek oynamıyorsa ?

Babel gibi misal para için oynamıyor ?

Çevrimdışı Enzo

Tolgay hicbir takimda basarili olamaz. Besiktas formasiyla golu yok ligde. Bizim klasik abartmalarimiza maruz kalan vasat bir topcuydu sadece.

Çevrimiçi murat

@MURAT süper tespit.
Mümkün oldukça yaratıcılık gerektiren merkez pozisyonlarda oynamasın. Koşuyor savaşıyor ama el bombası gibi. Her maç hata yapıyor.

sağbek sağbek diye tırmalamaya gerek yok elde çok iyi ama faydalanamadığın bir savaşçı var koy onu oraya diğer bölgelerde fayda zarar oranı maç maç değişiyor.sağbekte karşısında savaşacağı tek oyuncu var yer bitirir onu.zaten ön libero dediğin oyuncunun oynayabileceği doğal yan mevkisi sağ- sol bektir.necipte defansif ortasaha niye olmuyor diyeceksiniz belki ama futbolcu  değil necip beşiktaşın evladı kontenjanından oynuyor.dorukhan oynuyor ama o da esas mevkisinde daha başarılı orayı kaybediyoruz.sağbekte geçince onun oyun zekasını kaybediyoruz oyuna katkısı düşüyor.mylifeın dediği gibi mesela necipin en az zarar vereceği yer santrafor sağ açık filan adam yokluğunda oralarda denesin birde şenol hoca.

Çevrimdışı cursedofdragon

Tolgay hicbir takimda basarili olamaz. Besiktas formasiyla golu yok ligde. Bizim klasik abartmalarimiza maruz kalan vasat bir topcuydu sadece.

katılıyorum başaralı olacak adam 6 senede 1 tane gol atmaz sadece.

Şenol güneş 4 senedir var diğer zamanlarda neredeydi peki tolgay  :alala:

Çevrimiçi murat

takımı sabote etmek için bilerek oynamıyorsa ?

Babel gibi misal para için oynamıyor ?
dorukhanı oynatmayan şenol hoca necipten medet uman yada q7 ye bu kadar sabreden bütün ipleri eline veren şenol hoca içinde ben aynı şeyleri düşünüyorum.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Stoper ve forvet transferleri geldigine gore transferde biraz duruluruz diye dusunuyorum. Simdi sira gideceklerde. Son ana kadar sapkadan bi sag bek cikar diye dusunuyorum.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi murat

atiba ,medel, necip kaç gol atmış 6 senede

Çevrimdışı mylife1903

Basarili falan olamaz abi, bildigimiz mal
Vucut feynki yspiyorum diye kendini kiros saniyor
Golu yok adamin, fbye gidip fbyi kumede tutarsa basarili sayabiliriz tabi
Baska takimda basari gorecili kavramdir ayrica
Tolgaydan fazla beklentiye girmemek lazim beklenicek bisiler olsa almanlar alir oynstirdi milli takimda mesut gibi emrejan gibi

Çevrimdışı mylife1903

sağbek sağbek diye tırmalamaya gerek yok elde çok iyi ama faydalanamadığın bir savaşçı var koy onu oraya diğer bölgelerde fayda zarar oranı maç maç değişiyor.sağbekte karşısında savaşacağı tek oyuncu var yer bitirir onu.zaten ön libero dediğin oyuncunun oynayabileceği doğal yan mevkisi sağ- sol bektir.necipte defansif ortasaha niye olmuyor diyeceksiniz belki ama futbolcu  değil necip beşiktaşın evladı kontenjanından oynuyor.dorukhan oynuyor ama o da esas mevkisinde daha başarılı orayı kaybediyoruz.sağbekte geçince onun oyun zekasını kaybediyoruz oyuna katkısı düşüyor.mylifeın dediği gibi mesela necipin en az zarar vereceği yer santrafor sağ açık filan adam yokluğunda oralarda denesin birde şenol hoca.
Pekto kadar atmazsa nejipjanim benim bu iletiyi pirintler yerim

Çevrimdışı mylife1903

Livirpila atti iste sonra koy takimina atti avrupada
Iki gol arasi 1200 gun falan herhalde
Dongusu cok

Çevrimdışı Enzo

O saydiklarin 6 numara oynuyor, Tolgay 8 numara oyuncusu. Necip'i katma zaten Necip en son ne zaman orta sahada maca cikmis? Genelde stoper ya da sag bek oynuyor. Medel yeni geldi sayilir ama zaten dedigim gibi Tolgay'la ayni pozisyonda oynamiyor. Atiba ile Tolgay'in zaten oyun olarak uzaktan yakindan alakasi yok. Tolgay'in zamaninda hucum yonu iyi diye 10 numara oynatilmisligi var. Bkz: Napoli deplasmani. Yani hucum yonuyle one cikan bir oyuncuyu Atiba, Necip, Medel gibi defansif oyuncularla kiyaslamanin mantigi yok. Tolgay madem hucumcu, o zaman ligde 4 sezondur gol atamiyorsa sikinti vardir. Tolgay'la bunlari kiyaslayip, bunlar kac gol atmis demek, Burak'la Karius'u kiyaslayip, Karius kac gol atmis demek gibi bir sey.

Çevrimdışı mylife1903

Sttiklarini toplayip 1 milyona bolsen gene de tolgaydan cok

Çevrimdışı İhsan

İmkan / yaratıcılık kıyaslamasında en düşük orana sahip olan oyuncumuzdur.

Atiba dan daha defans oynuyordu.

Şöyle anlatayım:
Kümede kalma mücadelesi veren sağbek Şener bile daha az maçta daha çok golde katkıda bulunmuş !
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2019, 14:16:05 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

O saydiklarin 6 numara oynuyor, Tolgay 8 numara oyuncusu. Necip'i katma zaten Necip en son ne zaman orta sahada maca cikmis? Genelde stoper ya da sag bek oynuyor. Medel yeni geldi sayilir ama zaten dedigim gibi Tolgay'la ayni pozisyonda oynamiyor. Atiba ile Tolgay'in zaten oyun olarak uzaktan yakindan alakasi yok. Tolgay'in zamaninda hucum yonu iyi diye 10 numara oynatilmisligi var. Bkz: Napoli deplasmani. Yani hucum yonuyle one cikan bir oyuncuyu Atiba, Necip, Medel gibi defansif oyuncularla kiyaslamanin mantigi yok. Tolgay madem hucumcu, o zaman ligde 4 sezondur gol atamiyorsa sikinti vardir. Tolgay'la bunlari kiyaslayip, bunlar kac gol atmis demek, Burak'la Karius'u kiyaslayip, Karius kac gol atmis demek gibi bir sey.
Tolgayin 6 senede ligde attigi gol sayisi fabri, tolga, gunay, ikarus, rustu, makgiregor ve utkunun attigi gol sayisi toplamina esittir.
Kayserinin kaleciyi de sayacaktim aliamadayi onun gol atmisligi var saymadim, muzlera bile gol attiya bu ligde

Çevrimdışı mylife1903

Şöyle anlatayım:
Kümede kalma mücadelesi veren sağbek Şener bile daha az maçta daha çok golde katkıda bulunmuş !
Benim 8 yasindaki kiz bile besiktas formasiyla tolgay kadar gol atti
Yahu 10 kisi oynasan tolgay yerine kazik diksen carpip girer 1milyon orta yapiyoruz

Çevrimdışı mylife1903

Son bilgiyi girerek tolgay konusuna cozgi cekelim
Ismaelin bile 2 golu vardi evet ismaelin bile
Tamam iki gol de onun bunun   sekip kaleye girmisti ama gol yani mahmut mu diyek
Ismael yani

Çevrimdışı f_madida

Şöyle anlatayım:

Sener'e cok laf ediyoruz da adam sagbek oynarken soyle goller atmis..

The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi murat

ben zaten ortasahada atiba medel de beğenmiyorum ortasaha oynayan oyuncu senede en az 8-10 gole katkı vermesi lazım.tolgay da bu konumda fakat hocanın tolgaydan alması gereken verimi alamadığını düşünüyorum mesele tolgay değil.atibanın artık bittiğini  necipin futbolcu olmadığını görememesi asıl olay.tolgay oynasa daha mı kötü olacaktık en azından top ayağımızda kalırdı.iş bilen bir teknik adam elinde fayda sağlayabilir.

Çevrimdışı mylife1903

Sener'e cok laf ediyoruz da adam sagbek oynarken soyle goller atmis..

Bunun da bir golu var be abi
Ama dersen ki tolgayin yaninda cok golcu oyuncu ona bisi diyemem

Çevrimdışı mylife1903

ben zaten ortasahada atiba medel de beğenmiyorum ortasaha oynayan oyuncu senede en az 8-10 gole katkı vermesi lazım.tolgay da bu konumda fakat hocanın tolgaydan alması gereken verimi alamadığını düşünüyorum mesele tolgay değil.atibanın artık bittiğini  necipin futbolcu olmadığını görememesi asıl olay.tolgay oynasa daha mı kötü olacaktık en azından top ayağımızda kalırdı.iş bilen bir teknik adam elinde fayda sağlayabilir.
Ibb macinda topu ayaginda tutabilseydi belki sampiyon olacaktik

Etiketler: