sen hoca'ya kötü oyuncular alırsan yada kötü isimler önerirsen süreki hoca en azından bildiği oyuncuları ister bu normal.
Sürekli hocanın kötü oyuncular istediğniden dem vuruyorsunuz ya hoca burak için geçen sene ben kaliteli santrafor istiyorum demiş yabancı alabilirseniz onu alın olmazsa burağı alın demiş misal onu niye söylemiyorsunuz ? Aynı hoca aboubakar-ba-cenk istedi ona love-larin-pektemek verildi ? Love anadolu takımlarında iş yapar büyük takımlarda bir halt yapamaz.Lens'te rezil fb'de güzel gözüktü bize geldiğinde ortaya çıktı kalitesi hoca oyuncuyu bitirdikten sonra sahaya sürmedi sürekli şans verdi lens sağolsun sürekli o şansları hep harcadı geçen sene fener maçında aklıma geldi kalenin içine kadar girdi bekledi vurmadı misal! Hocanın bir taktiği yok diyorsunuz bir taktiği olması için elinde iyi oyuncuları olması gerekiyor 2015'te şampiyon olduğumuz da göze hoş gelen tika taka pas oyununu başkası mı oynattı ? Size göre samet hocanın bilic'in ekmeğini yedi ? Ancak aynı şenol güneş bursanın başında da ts'nin başında da aynı oyunu oynattı! Size göre şenol hocanın oynattığı bir sistemi yok fakat ne hikmetse ? Cenk tosunu 23'e evertona satabiliyoruz ? oo şans cenk zaten daha öncesinden tanınıyordu filan demeyin diye.Bakambu gibi bir oyuncuyu parlatıp sattırdı ? Burak yılmazı partlattı ? Fernandao diye bir kazmadan gol kralı çıkardı ? Gittiği her takımda göze hoş gelen hücum futbolu oynattı bunları şansa bala mı yaptı yani ? Ts başında iken onunlada avrupada adından söz ettirdi ettirmedi mi ?
Valla dönüp dolaşıp aynı şeyleri konuşup duruyoruz ister kabul edin ister etmeyin adama doğru düzgün kadro verince başarılı oluyor.2015'te şampiyon olunca adamın santraforu stoper'i 10 numarası elinden alındı.Her sene kadrosu daha geriye gitti daha yaşlandı daha vasatlaşdı.Şimdi yönetim topun ağzına gelince istediği şeyleri yapmaya başladı hocanın ilk defa kampa oyuncu yetiştiriyoruz! yazık günah bu hoca'ya...
ha sosayı gomezi babeli quaresmayı marceloyu pepeyi tosiçi tanrı gönderdi değilmi cenkide tanrı gönderdi Ya Ba yı aldılar kaç maç oynattı söylesene yarım sezon bizde değilmiydi hoca istemişmiş hadi ordan istese oynatırdı. birde nerden biliyorsunuz hocanın istemediğini. size rapormu veriyor.
sürekli fazla kilosu var oynatmadı bilmemne oldu oynatmadı hazır değil oynatmadı benmi hazırlayacağım oyuncuyu. medel mesela fazla kilosu var hazır değil oynatmıyor ama postayı koyduğu haftadan sonraki hafta birden kilo verdi değilmi oynamaya başladı. bas bas bağırıyor takım işde bunu görün bari.
kimse sorumluluk almıyor taraftarın bu kadar tepkisi olmasa dorukhan formayı rüyasında göremezdi hoca ozi ile çıkardı. resmen oziyi taraftara yem etti zamanında kesebilseydi o çocuk yuhalanmazdı taraftarın canına tak etti. quaresma yuhalandı sonra oyundan çıkartmaya oynatmamaya başladı. taraftar tepki verdi duran topları quaresma kullanmayı bıraktı. Ya oyuncular gidiyor sen atma diyor. Sen hoca değilmisin neden engel olmuyorsun demekki bunu maç öncesinde konuşmuşsunki oyuncular gidip quaresmanın elinden topu alabiliyor. ama hala o topun başına gidiyorsa seni takmıyor demektir. kendisine top atmıyor diye sahada oyuncu tepki gösteriyor sen kalkıp tepki gösteren oyuncuyu oyundan aldığın anda zaten takım üzerindeki bütün otoriteni kaybedersin. Bizde olanda bu işde. Artık hocanın kenarda sessiz sessiz maçı izlediğini oyunculara hiç el kol haraketi yapmadığını görmüyormusun eskiden eller sürekli çalışırdı ne yapacaklarını söylerdi. şimdi neden yok çünkü sahadaki oyuncular onu umursamıyor. çünkü adaleti kaybetti. istediğin transferi yap bu durumu düzeltemezsin düzeltmenin tek yolu işe yönetimin el atmasıdır. Zaten attılarda.
Şenol güneş çoktan gönderilirdi taraftar tepkisinden çekiniyorlar. Bunun yerine sorunlu oyuncuları temizleme yoluna gittiler hoca tolgayı kadro dışı kalmadan çok önce kesmişdi. tolga neden kesildi. takımın abisi bu güne kadar yine oynamıyordu ama takımda tutuluyordu birden ne olduda kestiler. Hocayla gitmek zorunda oldukları için takımda temizlik yapıyorlar.
şenol güneş bursanın ts nin başında şampiyonmu yaptı. o ts kadrosu mükemmel kadroydu gs o kadronun ekmeğini yedi.
ben kimseyi şansa bala parlattı demiyorumki. hocanın en önemli özelliği düşüşde olan oyuncuyu parlatmak kafası az iyi olan her forvet hocanın oyun anlayışında gol atar talisca bile bana kafa vurmayı öğretti diyor işde anlayış bu aslında kafa vuruyorsan onbire yazar orta açıyorsan onbire girersin takıma zarar veriyormu hiç önemi yok Takıma hiç bir faydası olmayan caner ve quaresmanın forma giyme nedeni bu. bakalım çok istediği burakla ne olacak onun oyun tarzı değil kafa o ara top ister. bir anda oyunumuz değişirse şaşırmam. oyuncuları tükettiğini nasıl göremiyorsunuz anlamıyorum bir takımdaki bütün oyuncularmı düşer hadi yönetim forvet almadı peki diğer oyunculardaki sorun ne biz gol atamıyor değiliz mücadele etmiyoruz hiç bir oyuncu mücadele etmiyor ikinci ligden gelen dorukhan fark yaratıyor takımda bütün takımda böyle bir düşüş varsa bunun nedeni yönetimin transfer yapmaması değildir. hadi transfer yapmadı eldeki neden oynamıyor. görmüyormusun senin kadro dışı bıraktığın hiç beğenmediğin tolgay almak için deli oluyorlar.
bizim oyuncu kalitemiz ligin çok üstünde ama gel görkü ligin en kötü oynayan takımlarından biriyiz. neymiş hocanın istediği forvet alınmamış şimdi alındı göreceğiz bakalım. Bir anda takım oynamayamı başlayacak.
yok efendim maaşlar düzenli ödenmiyormuş geçen sene maaşlarını alamayan gs şampiyon oldu neymiş efendim takım yaşlıymış ligin hatta avrupanın en yaşlı takımı bizim 9 puan önümüzde lider. yaş birtek bizemi vuruyor. gs ninde yaş ortalaması bizimle aynı hadi yaşlı genç oyuncuları 11 e hazırla töre bir senedir antrenman yapıyor neden hazır değil. Forvetler gol atamıyor hepsi kötü zaten yoksa onları hoca kafaya mahkum ettiği için bir şey yapamıyor değiller. gol kralı olmuş love bize gelince gol atmayı unuttu. ne yapsın hobit soyundan geliyor kafa vuramıyor. senin elinde böyle oyuncu varsa ona göre oyun oynatırsın her maç 40 orta açtırmazsın amaç quaresmanın orta açması değil gol atmamız bizim ileri uçta kafa vurabilen oyuncu yokken o 40 orta kime açılıyor. talisca cenk varken 3-5 onlarla kurtarıyordu durumu şimdi ne oluyor senin orta açma görevi verdiğin oyuncunun maç kazanmak gibi bir derdi yok bunu defalarca kanıtladı kaç defa müsait adama pası vermediği için maç kaybettik kaç defa boş ceza sahasına orta açtığına tanık olduk. dakka 90 ya yeniğiz ya beraberlik var adam robbano trivella yapma derdinde yada kendi vurum kahraman olma derdinde kaç puan kaybettik bu nedenle lens bir ts maçında son dakika topu kendi vurdu diye linç edildi hoca tarafından hala cezalandırılıyor. bunu quaresma kaç defa yaptı. Kırmızı görüp senin avrupadan elenmene neden olan adamı bir sonraki maç 11 e yazarsan bir daha o takımdan hayır bekleme.
hiç adam kayırmıyor falan deme hiç yönetimede sallama bu arada burak istedi alınmadı dedin ya burak yönetim yüzünden değil taraftar yüzünden alınmadı şimdi çıkar yolları kalmadı burak dışında kimi alırlarsa alsınlar hocanın vizesinden geçemez kadro yüzü göremez bilmiyorlarmı 5-10 dakika oynatıp onuda tüketeceğini mecburen herşeyi göze aldılar hocanın sürekli oynatacağı buraka gittiler. sezonu kaybetmek istemiyorlar. Bu takım şl vizesi almak zorunda olmazsa bedelini kulüp ödüyor hocanın umrunda değil umrunda olsa ne geçen sezon ne bu sezon bu kadar kolay şampiyonluğu bırakmazdı. onun için çocuklarının üzülmemesi şampiyon olmaktan daha önemli yeni gelenler önemli değil onlarla bağı yok nasılsa. ya taraftardan çekinmese ljajic bile forma göremezdi hoş görüyorda ne oluyor bu oyun tarzıyla başarılı olma ihtimali hiç yok. taraftara göre oda yanlış transfer. sürekli birileri alınsın takım düzelsin derdinde herkes kimse sorunun başka olabileceğini düşünmüyor. Doğru iki defa şampiyon yaptı hoca takımı ilkinde sosa gomez ikincisinde abou talisca yaptı hoca bunları istemişdi herhalde yönetim bunları aldığı için değil hocanın başarısı şampiyonluk. o şampiyon olan iki takımıda kuran yönetim değilmi neymiş efendim hocanın istedikleri alınmamış alınsa ne olacaktı bugün ozan volkan serdar aziz gibi oyunculardan nasıl kurtulacağımızı konuşuyorduk. hoca abou istemiş hoca abouyu yarım devre ya oynatmadı yada kanata attı ikinci yarı zorla aldı formayı. ne istemesinden bahsediyorsun. Bayı istemiş elindeyken oynattı ya. güldürme beni.