Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.
0 Üye ve 92 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sener'i istemiyorum ama seni mi kiricagiz, 4+Sener olsun o zaman
hayrını görsünler
Serdar Aziz - Sadık Çiftpınar tandemi , ooovvvv evlere şenlik Gerçi ikisinden biri yedek olur Skrtel var
Abi Talisca 11 milyon euro kazanıyormuş. İlk duyduğumda elim ayağım birbirine dolandı. O nası bir paradır öyle. Neyse , bu adamın kiralanabilmesi için gerekli koşullar uygun mudur ki? Yoksa öyle bir hayal mi?
satarlar muhtelemen skerteli satmadan oyuncu alamıyorlar tek para eden o araplara satarlar Gerçi avrupaya gitmemeyi bile gözü alacak transferler yapıcaklardı ama yalan oldu galiba
love+larin giderse ben 1 tane yabancı genç siyahi hızlı bir santrafor bekliyorum.
İkisinden biri değil ikisi birden yedek olur (:. Bana kalsa ikisini de oynatsınlar aynı anda. Fb hedefine daha rahat ulaşır böylece.
lav larin gitmesede ölesi lazım bize 1 santrafor yetmez
Yok abi Reyesi zaten düşünmüyorlar Neustadderi de aynı şekilde Ikisiinden biri mutlaka 11 oynar
2.5 milyon maaşı var yarim sezon 1.25 milyon € demek bu 2.5 bonservis + Şener = Win win verelim gitsin Hem sağ bek açigimizi kapatıp üstüne birde 2.5 milyon € alacağız hemde 1.25 milyon € da ekstra kar edeceğiz
skertel-serdar yaparlar muhtelemen aman bize ne ya onlar düşünsünler Biz mirin-Vida yapıcaz
Şener'e ne vereceğiz?
Umar Aminu
bu arada mirin sol stoperde oynamayı daha çok seviyormuş