Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.
0 Üye ve 92 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teklif o kadar yüksek değilmiş
bi 8 numara daha gerekir o zaman ayrıca şenol hoca neder bilemedim tolgay'da yok
murat ozen tik tak tik tak yazıp paylaşmış biri daha geliyor herhalde
Şener'i alıp orta sahaya ve kanata takviye yapacaksak hemen verelim Tolgay'ı
layiçi 8e kaydırıp talişkayı kiralayalım
Bizimlede adi gecen Serdar Aziz Fb ile anlasmis diye haber geciliyor. Bonservizsiz hemde!
2.5 milyon maaşı var yarim sezon 1.25 milyon € demek bu 2.5 bonservis + Şener = Win win verelim gitsin Hem sağ bek açigimizi kapatıp üstüne birde 2.5 milyon € alacağız hemde 1.25 milyon € da ekstra kar edeceğiz
Togay Arslan = 1.75 milyon euro + Şener Özbayraklı (YasaklıSite)Teklifi reddetmişiz. Ama hala almaya ısrarlılarmış
istemez bizi yok saydı o Gittiği yerde adımızı bile geçirmedi benficayı söyledi sadece.
3 Milyon Euro'ya anlasalim, Sener'e de gerek yok...
4.5 senelik sözleşme, senelik 2 milyon Euro.Alsınlar.Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3 + berke oh misSM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şener'e de senelik 1 milyondan fazla vermemek lazım.Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
4,5 senede 150 lig maçı var en fazla 70inde oynar sağlıklı olsa ben isterdim st.serdarı
4+şener lütfen.