2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 63 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4675500 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

sadık iyi bir stoper değil bizim medelin stoper hali gibi.
Abi ispanyol gorunumlu ahmet calik iste

Seat gorunumlu anadol

Çevrimdışı cursedofdragon

mirin hayırlı olsun :)

Bunlar kıyamet alemeti yalnız kamp daha yeni başladı 2 transfer bitti :D

şenol hoca bu bir rüya mı diye kendini cimcikliyordur adama ilk defa kamp başlar başlamaz eksik 2 bölgeye transfer yapıldı :D

Çevrimdışı mylife1903

Mirin için hocanın transferi diyolar

Geçen yıldan beri ısrarla istiyormuş
Hoca nerden gormus

Çevrimdışı mylife1903

mirin hayırlı olsun :)

Bunlar kıyamet alemeti yalnız kamp daha yeni başladı 2 transfer bitti :D

şenol hoca bu bir rüya mı diye kendini cimcikliyordur adama ilk defa kamp başlar başlamaz eksik 2 bölgeye transfer yapıldı :D
Iyi oldu 20. Hafta falan oynatir
Mirinin ciplak fotolarina bahmah lazim dogru tahmin icin

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Vidyoya bakip yazmistir abi
Mirin, uzun ve hava hakimiyeti olan çevik bir futbolcu. Ama dengesiz girişleri çok. O yüzden diken üstünde seyredeceğiz sanırım
Tek Büyük Beşiktaş

Mirin, uzun ve hava hakimiyeti olan çevik bir futbolcu. Ama dengesiz girişleri çok. O yüzden diken üstünde seyredeceğiz sanırım

tosic vol2 diyorsun abi yani :)

emre taşdemir boşa çıkmış caner yerine alsak nasıl olur 23 yaşında ?

Yoksa rıdvanı mı backup yapmak lazım ?

https://www.transfermarkt.com.tr/emre-tasdemir/profil/spieler/204201

Çevrimiçi Necmi

Iyi oldu 20. Hafta falan oynatir
Mirinin ciplak fotolarina bahmah lazim dogru tahmin icin
daha ne doğru tahmini tam istediğin gibi zenci fransız kuzey afrikalı değil tam senin sipariş ettiğin gibi oyuncu işde
hem ucuzda yaşıda iyi senin itiraz hakkın yok

Çevrimdışı Hasan Tahsin

tosic vol2 diyorsun abi yani :)
Yok bu tosiç ten çok daha seri ve hızlı. Ama çok daha agresif. Bir videosuna bakabildim  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Yok bu tosiç ten çok daha seri ve hızlı. Ama çok daha agresif. Bir videosuna bakabildim  :)

olsun abi agresif olsun rakip takımın santraforu korksun ürksün :D  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

ee iyiymiş abi, kobrettini de salıyor mu rakiplerin üzerine :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

daha ne doğru tahmini tam istediğin gibi zenci fransız kuzey afrikalı değil tam senin sipariş ettiğin gibi oyuncu işde
Bahlavalarina bahmam lazim abi
Gugildan ciplak mirin diye aratiyorum acayip seyler cikiyor
Insallah bunu havuza atmislardir
Psvnin basarisinin arkasinda kulup havuzu var abi
Bunlar oyuncuyu havuza atiyorlar sonra bam bam 💥

Su havuzdan lensi de aldik biz
Lensi mertenzle yer degistirsen mesela 25 atan adam olurdu
Zankayi da alacaktik da olmadi iste ah ah keske alaydik pepe ve vidanin yerine

Çevrimdışı Hasan Tahsin

ee iyiymiş abi, kobrettini de salıyor mu rakiplerin üzerine :icool:
Bizim lige saklıyordur umarım :) Zaten boyuna rağmen çevik olduğundan videonun yarısı sağ bek oynarken çekilmiş
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

olsun abi agresif olsun rakip takımın santraforu korksun ürksün :D  :evillol:
yok la bu cocukla santrafor korkutamazsin tipi duzgun yakisikli cocuk
Topcu korkutmak istiyorsan daha farkli varyantlar var

Mesela sinsitinin yesil kafali elemani ile ortadunyanin goblinlerinin karisimindan
Dombiya, yas 67 falan herhalde tam yamyam 25 atar

Yahut dombiyankn yakisiklisi bi tarif versem irkciliga girip evrim karistligi olacak embokani, korkutarak 15 atar bu mesela

Çevrimdışı mylife1903

Genis aramaya atsam ben bunu cikartirdim abi
Bek de oynayabilen fransa ligi gormus zenci ustune hollandada gelismis tipi de guzel daha ne isteyem maasi da iyi gelsin baslasin, cok dikkatimi cekmemisti ama aleksiz katkisi verir

Mesela sinsitinin yesil kafali elemani ile ortadunyanin goblinlerinin karisimindan

Yahut dombiyankn yakisiklisi bi tarif versem irkciliga girip evrim karistligi olacak embokani, korkutarak 15 atar bu mesela

vay be mbokamba bi ara bize geliyordu :D

sırada 1 sağ bek var.

Çevrimiçi Necmi

goblin tıfıl oluyor org olsa daha iyi değilmi.

🔥 Fırat Günayer : Beşiktaş geçen sene Psv’ye Nicolas Mirin için 4.5 milyon Euro teklif edip alamamıştı şimdi 400 bin Euro bonservis ile aldı. Oyuncu hocasıyla kavgalı olmasa bu fiyata almak imkansızdı.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Problem oyuncularda degil ki, kim gelirse gelsin bu takim dususe devam edecek basimizdaki hoca yuzunden.

Tek istegim gelenlerin TD degistiginde takimin isine yarayacak olmasi. Bosu bosuna almamis olalim yani.

Çevrimdışı mylife1903

vay be mbokamba bi ara bize geliyordu :D
Yakistiramiyom besiktas formasini, azicik yakisikli olsunlar
Yamyam olsun sitoper etiyle beslensin anasi buyucu olsun sag ayakli ve firansa ligi gormus olsun kuzey afrikali olmayip portekizce anlamasin kafi

Çevrimdışı EMİR EMRE

hayirli olsun inşallah faydasi olur. Rokoyu da yollayalim elimiz degmisken. Hic sevmedim ben o arkadasi

Çevrimdışı yoruk

Mirin için hocanın transferi diyolar

Geçen yıldan beri ısrarla istiyormuş

Hoca için o kadar önyargılı yorumlar oldu kı bakın hıc özür dilenmiyor,taraftarın bıraz mantıklı akıllı bakması lazım her yazılana gore yorumlar olursa olmaz.
Adam yazıyor hoca bütün Trabzonspor’lu oyuncuları ıstıyor dıye eskı oyuncularını dolduracak dıye ama aslında yok öyle bır sey tabı olmayınca da ben hatalı davranmısım demıyor.
Burak gelınce eskı oyuncusu tabi hemen kampa ıstedı takımı zarara soktu yazdılar mesela.Ama Mirin de erken gelınce bır sey yazamıyorlar..3.bir transfer olursa o da kampa yetısecek gibi demek ki hoca artık bıkmış 2 seneden sonra rest çekmiş yönetime

Not : İlk defa transfler kampa yetişiyor.

Çevrimdışı mylife1903

goblin tıfıl oluyor org olsa daha iyi değilmi.
Abi orklari sitopere dusunuyorum aslinda ileride bir tane ork kullanabiliriz azicik terbiye edilmisini buraqboyu sola atariz babeli de satariz o da olumlu

Abi goblin iste adam yahu

Etiketler: