2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 80 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4661657 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Librarius

Bu arada Burak transferi icin su ahlakci kesime sadece gülüyorum. Bu ahlakcilik artık trajikomik seviyelere geldi. Yahu alti ustu bir spor futbol, bu kadar ahlakcilik oynamanın luzumu yok. Yok efendim Burak kendisini yere atmış, yahu Caner'i kabullendiniz neyin tribi bu? Orta parmak gösteren Sergen'i efsanemiz olarak goruyorsunuz, neyin ahlakciligi bu? Suru psikolojisi ile ahlakcilik oynayan oynayana. Mehmet Aurelio'yu bile bagrimiza bastık. Gecin bu ahlakcilik meselelerini. Burak transferine karşıyim ama sebebi ahlakcilik degil. Herif takim oyuncusu degil, yasi gecmis, ve mütemadiyen ofsayta dusen birisi. Forvet bölgesinde muazzam bir kalite düşüklüğü yaşıyoruz.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı mylife1903

Bu arada Burak transferi icin su ahlakci kesime sadece gülüyorum. Bu ahlakcilik artık trajikomik seviyelere geldi. Yahu alti ustu bir spor futbol, bu kadar ahlakcilik oynamanın luzumu yok. Yok efendim Burak kendisini yere atmış, yahu Caner'i kabullendiniz neyin tribi bu? Orta parmak gösteren Sergen'i efsanemiz olarak goruyorsunuz, neyin ahlakciligi bu? Suru psikolojisi ile ahlakcilik oynayan oynayana. Mehmet Aurelio'yu bile bagrimiza bastık. Gecin bu ahlakcilik meselelerini. Burak transferine karşıyim ama sebebi ahlakcilik degil. Herif takim oyuncusu degil, yasi gecmis, ve mütemadiyen ofsayta dusen birisi. Forvet bölgesinde muazzam bir kalite düşüklüğü yaşıyoruz.
Bu islerin ortasini bulmak lazim.
Ali tandogani aldi bu takim
Samet hoca oldu bu camiada. 10 sene once sitadin 200m yakinina gelemezdi samet yetersizi₁
Ustune samete guzelleme yapanlar turedi
Oyrolo ayri hikaye besiktasin tapulu oyuncusunu kistirip adama tekme tokat dalan bir denyo
Quaresma meselesi var daha malzemecinin ustune iseyen, kadin calisanlara orasini burasini gosteren
Say say bitmez, sike davasinda sorguya cekilen sezercik
Sergenin donusu

Ben pirensip olarak gidenin donmesine karsiyim nasil gitmis nasil gelmis onemli degil, gelmesinler arkadas neyse seneye de sosayi aliriz tsden artik olcayla beraber

Çevrimdışı sametbagan

Yönetim şenol güneş burağı alarak adeta ayağına sıktı

Şimdi burak golleri sıralarsa kurşun sıyırıp geçmiş olacak hele bide 1 veya 2  olursak  tablo negatiften pozitife dönecek.

Ama burak saç baş yoldurup bide taraftarla takışırsa o zaman sezon sonu ne şenol güneş kalır ne fikret orman ne de şimdiki yönetimden birisi

Burak olayı işte bu kadar önemli ve tehlikeli bir olay oldu.Bakalım zaman bize neler gösterecek hep birlikte öğreneceğiz.

Çevrimiçi annoca

Bu devre arasını geçtim önümüzdeki yıl için şu Fransa ligini iyi tarasak bir Pascal Nouma daha çıkaramaz mıyız? Adamların 2. lig santraforları bile bizde iş görür.
https://www.transfermarkt.com.tr/habib-diallo/profil/spieler/344888

Çevrimdışı yoruk

Şimdi baktım hatırladım da...Burak bizde iken 2006-2008 arası bayağı forvet gelmiş geçmiş.Burak Ertuğrul hoca gelince bayağı kenarda kalmış.
Bobo-Nobre-Gökhan Güleç-Burak-Batuhan-Higuaín-İbrahim Akın (forvet sayarsak)
Hatta Bobo ile Gökhan birlikte gelmişti millet sevindirik olduydu 10 yılımız kurtuldu diye. :evillol: Evvelden beri romantikmişiz yani.Her gelen genç isim için gelecek kurtuldu diyoruz.

Çevrimdışı yoruk

Oralardan adam alacaksın zaten.Ama Cezayir asıllı falan olmayacak.Yani Avrupa görmüş orada yaşamış olacak .Diğer türlüsü görgüsüz oluyor parayı bulunca bozuyor.

Bizim lige Fransa liginden adam getirir %70 başarı yani.Olmadı Kuzey Avrupa'dan adam alacaksın.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Ocak 2019, 11:56:05
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

Bu adamı herkes takip ediyor sanırım sürekli görüyorum sağda solda.
Böylesi adamları almak lazım aslında.

Çevrimdışı Akil Emre

Yönetim şenol güneş burağı alarak adeta ayağına sıktı

Şimdi burak golleri sıralarsa kurşun sıyırıp geçmiş olacak hele bide 1 veya 2  olursak  tablo negatiften pozitife dönecek.

Ama burak saç baş yoldurup bide taraftarla takışırsa o zaman sezon sonu ne şenol güneş kalır ne fikret orman ne de şimdiki yönetimden birisi

Burak olayı işte bu kadar önemli ve tehlikeli bir olay oldu.Bakalım zaman bize neler gösterecek hep birlikte öğreneceğiz.
En kötü senaryoda yönetim değişir, belki ANÇ gelir bizlerde rahatlarız, hayırlısı artık

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Ocak 2019, 12:30:42
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Beşiktaş'ta Antalya kampına götürülmeyen Gökhan Töre, Trabzonspor ile temasa geçerek transfer olabileceğini ilettiği öğrenildi. (FutbolArena)

Çevrimdışı f_madida

Beşiktaş'ta Antalya kampına götürülmeyen Gökhan Töre, Trabzonspor ile temasa geçerek transfer olabileceğini ilettiği öğrenildi. (FutbolArena)

Gokhan Tore'ye niye taktilar anlamiyorum. Bu adam Rize macinda gayet iyi baslamisti, tekrar sakatlanmasa su an belki Guven'den fazla zaman almis olacakti.

Takimi yaslandirma ve kaliteyi dusurme projesi hizla devam ediyor.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı cursedofdragon

tez gitsin.

Çevrimiçi Necmi

duruma göre değişiyor aslında en güzel örnek geçen sene gs yenseydik şampiyonduk, ama gs yerine kaybettiğimiz sivas vs. bir maçı daha kazansaydık aynı puanla 2. olacaktık
işte duruma göre değişiyor dediğin anda derbinin bir önemi kalmıyor.
gs maçı derbi olduğu için değil şampiyonlukta yarıştığın rakip olduğu için önem kazandı.
şampiyonlukta sivasla yarışsan sivas maçları önemli olacak bu nedenle
kalıplaşmış derbi 6 puandır lafı şehir efsanesidir. şimdi mesela ikinci yarı oynayacağımız
antalya maçımı yoksa fener maçımı daha önemli hangisi 6 puan değerinde olacak
fener maçı kıçlarına bir dekmik vurmak açısından değerli oluyor sadece.
onun dışında her maç 3 puandır 17 sini kazan alacağın 51 puandır. ne gs yi yenersen sana 6 puan verecekler nede feneri yenersen

Çevrimdışı kyiv

Oralardan adam alacaksın zaten.Ama Cezayir asıllı falan olmayacak.Yani Avrupa görmüş orada yaşamış olacak .Diğer türlüsü görgüsüz oluyor parayı bulunca bozuyor.

Bizim lige Fransa liginden adam getirir %70 başarı yani.Olmadı Kuzey Avrupa'dan adam alacaksın.

Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok 2 tane afrikalı alsan ileri uca 1 tanesinin tutacağı garanti. Önemli olan adamları çıkışa geçmeden yakalamak. Yoksa Marsilyanın, Lyonun, Monaconun, Paris St. Germainin santraforu olduktan sonra kimseyi almana imkan yok. Adam Metz, Sochaux, Lens, Nantes da iken bulabiliyor muyuz?

Senegalliden yürüyeceksin işte...
[ Son Düzenleme: 03 Ocak 2019, 13:45:20 kyiv ]

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Gokhan Tore'ye niye taktilar anlamiyorum. Bu adam Rize macinda gayet iyi baslamisti, tekrar sakatlanmasa su an belki Guven'den fazla zaman almis olacakti.

Törenin tutmayacagı cok belli değil mi kac kere şans verildi zaten antremanlar da performansi düzgün olsa doeukhan ve güven gibi oynatılır hantal kilolu kafasında futbol bitirmiş kebabcılık yapmayı seçti
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

biliçi aklamak için operasyon yapıldı dedik eyvallah ee bende aynı mantıklı güneşi aklamak için geçen sene bize operasyon yapıldı derim fener maçı gese maçı. zaten o 2maç olmasa kanırtakanırta şampiyonduk. haa her 2 operasyonun da ortak noktası yönetimin sünepelikleridir. bu sene var ne zaman devreye girdi? taraftar yeter artık dedikten sonra başkana kalsa yusuf abi ve terimle birlikte nasıl fikstür yaptıgını anlatıyordu hala.
Biliçi aklamakmı devre arası biliç gönderilmeli dediğim için bütün forumla tartışmıştım ben
biliçin Beşiktaşın ağırlığını kaldıramaması başka bir konu o sene şampiyonluğun gitme nedenleri apayrı bir konu. O sezon neler olduğunu gayet iyi biliyoruz ama hakemlere ramen Beşiktaş şampiyon olurdu içerden vuruldu o zaman Beşiktaşa ihanet edenlere taraftar şimdi kadro dışı bırakıldı diye yas tutuyor. bu taraftara herşey müstahaktır.
yönetim sünepemidir bilemem iki şampiyonlukda bu yönetimin sayesinde geldi sonuçta şenol hocaya ödül sunanların unuttuğu şeyde onuda Beşiktaşın başına getirenin bu yönetim olduğu gomezide sosayıda alanın bu yönetim olduğu. yaptıkları başkalarına yapamadıkları kendilerinemi fatura edilecek.
gidenin kahraman elde olanın tukaka edilmesi bu taraftarın en kötü huyu. çok uzağa gitmeyelim biliç gönderilmesi gündemdeyken biliçi gönderen Beşiktaşı satar diyende bu taraftardı. birileri gelir birileri gönderilir asla Beşiktaşın çalışanıyla yönetimi aynı kefeye konup tartılmaz. mukayese edilmez. Yönetim eleştirisi kendisine özel yapılır. Şenol güneş Beşiktaşı şampiyon yapmadı Beşiktaş kendi dinamikleriyle şampiyon oldu. Şenol güneş bu dinamiklerin bir parçasıdır sadece. Beşiktaşı şenol güneş şampiyon yaptı diyenler olamayınca neden yönetimi suçluyor o zaman yapan şenol güneşse yapamayanda şenol güneş değilmi. yok oyuncu transferinde başarılı olamadığı için şampiyon yapamadıysa yönetim demekki öncesinde başarılı olup şampiyon yapmış. eleştiriyorsan ödüllendirmeyide bilmek lazım bütün kötüler yönetimin iyiler şenol güneşlin olamaz. kötüde eleştiriyorsak iyidede alkışlamak gerekiyor.
yönetimi yanlışlarından eleştiririm ama bu yaptıkları iyi şeyleri başkalarına mal etmemi gerektirmez yanlışa yanlış doğruya doğru diyebilmek gerekiyor. bazı şeyler komik olmaya başladı torunoğulları alkışlanıyor ya arkadaş bu kulübün başkanımı o transfer komitesindeykende bu kulübün başkanı fikret orman değilmiydi. yada anç yönetimdeyken kulübün başkanı fikret orman değilmiydi. yanlışlarında yerden yere vurulurken neden iyi olan şeylerde o değilde başkaları ödüllendiriliyor.

Çevrimiçi Necmi

takmak için Beşiktaşı daha kaç defa satması gerekiyor acaba.
bu adamın yaptıklarını unuttunuzmu. ben 3 sene önce söyledim bu adam
antrenmanda bile Beşiktaş forması giymeyi hak etmiyor. hala Beşiktaşın oyuncusu olması bile
Beşiktaşa ağır hakarettir. daha o zaman söylemişdim bu kontratı Beşiktaşda satılmazsa biter bir daha kontrat yapılmaz zaten kontratının bitmesine 6 ay kalada gider renklilerden birine imzalar demişdim
gerçi bir daha oynamadığı için pek talibide kalmadı. Oynasaydıda giderdi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Burak Yılmaz’ın berberi Veysel Şenel(IG): Golcüme Beşiktaş tıraşı yaptım, hayırlı uğurlu olsun. (*Paylaşımı Burak Yılmaz da beğendi)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Burak Yılmaz’ın berberi Veysel Şenel(IG): Golcüme Beşiktaş tıraşı yaptım, hayırlı uğurlu olsun. (*Paylaşımı Burak Yılmaz da beğendi)

geliyor gelmekte olan.

Çevrimiçi Necmi

abi bu algıyı defalarca yaptın defalarca yanıt verildi hala algıya dewam ediyorsun quaresma 6 asistin kaçını gomeze yapmış dediğinde, o sene quaresma yaptıgı 6 asistin 5ini gomeze yaptı die her seferinde @Egos yanıt verdi sana. sonra bir maç sonu gomez quaresma inanılmaz ortalar yapıyor daha fazla atmalıydım die kendini eleştirmişti. ayrıca o sene başlangıç kadrosunda g.töre oynuyordu quaresma yedekti süreç içerisinde özellikle ikinci devre daha fazla forma bulmuştu.
ha gomezin quaresma isterse daha fazla gol atarım dediğinide biliyorum.
sorun burda zaten forvetlerimizin gol atabilmesi için quaresmanın istemesi lazım.
5 asist yapmış ha 26 maç 1700 dakika oynamış törede 24 maç 1455 dakika oynamış
yani töreden fazla forma giydi. töre 7 asist yapmış
bu arada 26 maç oynamış 4 maç kart cezası nedeniyle oynamamış bir maç sakat olduğu için oynamamış bir maç izinliymiş iki maçda 11 e girememiş oynadığı maçlarda genelde 70 dakikanın üstünde süre almış bir maç 30 dakika oynamış tüm maçlarda oynama ortalaması 65 dakika törenin ortalaması 60 dakika
olcayın ortalaması 63 dakika forma adaleti varmış.
hiçde gördüğün gibi törenin önceliği yokmuş daha fazla oynamış daha fazla süre almış.
gomez quaresma isterse daha fazla gol atarım diyor abou al oyna diye topu ona veriyor
negredo pas vermediği için maçta tartışıyor çok ilginç değilmi forvetlerle hep bir sorunu olması
senin forvetin 26 gol atıyor 6 asist yapıyor kanat oyuncun forvetin kadar asist yapıyor
26 gol atan forvetine 5 asist yapabiliyor bu sence normalmi.
hep forvet yok quaresmanın asistlerini yiyorlar deniyor varken ne yapmış
algı yaptığım falan yok herşey ortada işde burda quaresmada suçlamıyorum aslında
kanat oyuncularından bir sezonda toplamda 25 asistin altında bir performans olmaması lazım
bunu yapamama nedeni sistemin buna izin vermemesi orta açarak asist sayısı artmaz
işde en iyi orta açanla bulabileceğin miktar bu kadar oluyor tamam ortaları harcıyorda herhalde orta asist yüzdesi avrupada en fazla olan oyunculardan biridir daha iyiside olmaz sorun quaresmanın attığı ortalar değil bir takımın sadece buna bel bağlaması
caner 14 maç oynamış bu sezon dünya kadar orta açtı sıfır gol sıfır asist ve bu adam hala orta açsın diye takımda yer buluyor ne hücum katkısı var ne savunma katkısı ama orta açıyor ya gerisi mühim değil.
quaresma bu sezon sadece 6 maça etki etti. ikisini kaybettik bütün oyununu quaresma üzerine kur ve 4 maçda sonuç al. çarpık sistemin sonuçları.
son 10 maçta sadece 3 galibiyet alabilmişiz 4 mağlubiyet 3 beraberlik ama ben algı yapıyorum değilmi.

geçen senede taliscayı överek algı yapıyordum değilmi talisca gitsin maç kazanamayız dediğimdede algı kasıyordum. kaç maç sepetten gol çıkartıp hocayı ipten aldı. berbat oynadığımız pozisyona giremediğimiz 40 orta açtığımız maçlarda bir tane uzaktan sokuşturup maçı aldırıyordu. orta sahadan 30 metreye quaresmaya topu atıp sonra koşup ortasına kafa vurduğu kaç gol attı ben 3 tane hatırlıyorum
ama biz algı kasıyoruz hep.
quaresma bencilliğiyle şenol güneş adam kayırmasıyla şu takımı şu hale soktular ama biz algı kasmış oluyoruz. taraftar baskısıyla dorukhanı oynattı çocuk takımda fark yarattı. şu düştüğümüz hale bak.
öyle yada böyle takımda bir sürü kaliteli oyuncu var hepsi birden yere düştüyse bunda kimi suçlayacağız
takıma forvet sağ bek almadığı için yönetimi suçlamak kolay alsa ne olacaktı aldıklarıda yerlerde sürünüyor.
bir babel para sorunu çıkarttı diye takım maaş dengesizliğinden sorunlu diye siz algı kasmıyorsunuz yani demekki bütün takım babelmiş sizin gözünüzde çünkü para sorun eden ikinci bir oyuncu gösteremezsiniz
gomez alalım şampiyon yapsın Şenol güneş büyük hoca olsun alkışlayalım talsca abou alınsın şampiyon yapsınlar biz Şenol güneş büyük hoca diye alkışlayalım negredo alalım love alalım şampiyon olamayalım bu sefer yönetim suçlu olsun neymiş efendim hocanın istediği oyuncular alınmamış tabi gomezi abouyu taliscayı hoca istemişdi alındı şampiyon olduk bu sefer istedikleri alınmadı yerlerde sürünüyoruz.
bir şeyi anlamıyorsunuz quaresma isterse rakibe bile gol attırır vurdurup içeri sokar quaresma istesin bu takımda her oyuncu leblebi gibi gol atar sorun burda işde adam istemiyor canı isterse attırıyor istemezse attırmıyor bizim en büyük sorunumuz bu. burda quaresmanın ne kadar büyük oyuncu olduğunu tartışmıyoruz onun bencilliğini tartışıyoruz lafa geldiğinde algı kastığımı söyleyin basit bir örnek pepe ile kaş göz işareti yaptılar adamın istediği noktaya kafasına attı topu quaresma bu işde isterse istediği oyuncuya atar. bu takım maç kazanacak şampiyon olacak umrunda bile değil tek umursadığı kendi istediği gibi olsun istediğine gol attırsın istemediğine pas bile vermesin negredo 0 pas dediğimde algı kasıyorum negredo pozisyon almıyorki ya orda ben olsam bir sezonda 10-15 asistlik pas atar ben sokarmıyım o tartışmalı ama bana gelir o kadar pas şu halimle hiçmi nedeni sorgulamıyorsunuz neden sıfır pas diye. negredo suçlamak kolay quaresmayı yağlamakta çok kolay ama kaybeden Beşiktaş oldu. negredo çekti gitti. quaresma başımızda duruyor. biz hala gol atamıyoruz. bu seferde love suçlayalım şimdi hocanın çok istediği burak alındı. umarım golleri sıralarda birşeyler temize çıkar yoksa bu sefer kim suçlanacak merak ediyorum
oda ayrı konu gs den kovuldu gitti çine ordanda şutlandı geldi ts ye kadro dışı kalıp ordanda şutlandı bakalım bize ne verecek. hemde atan adam attığı halde istenmedi 32 maç 28 gol 4 asist ve bu adamı ts kadro dışı bıraktı.

Çevrimiçi Necmi

magat almanları koşturur abibunlar tel tel dökülür  lensi görüyoz işte 2 depar atıyor dalağını eline alıyor bi tarafından dumanlar çıkıyor sonra nie oyatılmadı die eleştiri geliyor.
sen ne zaman gördün dalağını eline aldığını benim gördüğümde son dakikada depar atıp golü önlediği. ben hiç bir maç koşamadığını yorulduğunu görmedim. kaldıki fenerle şampiyonluk yarışındayken bu adam tek başına feneri yarışda tuttu depar attığında kimse yakalayamıyordu şimdi koşamıyor diyorsan bunu neden koşamıyor diye sevgili hocamıza sormak gerekmiyormu bir o değil kimse koşamıyor bunun nedeni ne acaba. doğru maaş dengesiziliği koşarken ayaklarına dolanıyordur ondan çıkıyordur dalakları :D

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı kyiv

Burak Yılmaz transferi ile ilgili en büyük çekincem Güven Yalçın. Burak gelince Şenol Güneş Güveni maç başına 5,10 dakika oynatırsa yazık olur çocuğa. Hiç olmazsa maç başına 25-30 dakika süre alabilmeli. Burak bugün var yarın yok.

Çevrimdışı yoruk

Töre çok bile oynadı.
Hoca sezon başında pek oynatmayacağım tekrar sakatlanmasını istemiyorum demişti.Önce çalışmadı sonra ,biraz performans verdi ki kadroya girmeye başladı.Malesef sakatlandı.

Çevrimdışı yoruk

Çok kasmamak lazım.Burak geldi yapacak şey yok.Umarım gollerini atar canım cicim ayları bitmeden para kazandırarak gider.Gol atamayan adama 2 veriyorduk şimdi gol atana vereceğiz .Böyle bakın rahatlarsınız. Bir de şimdi kendini gösterme çabası olacak motive olacak falan işimize gelir yani.

Burak Yılmaz transferi ile ilgili en büyük çekincem Güven Yalçın. Burak gelince Şenol Güneş Güveni maç başına 5,10 dakika oynatırsa yazık olur çocuğa. Hiç olmazsa maç başına 25-30 dakika süre alabilmeli. Burak bugün var yarın yok.

Eğer Orkan kampa alınır yine takıma giremezse Quaresma da giderse zaten hoca Burak/Güven Burak/Pektemek gibi dizilişler ile çıkacak.Güven'in bulması gereken şanslar zaten su anda 70-80 dk değil.Love gidecek ,Ların de giderse Güven yeterince şans bulur.

Çevrimdışı yoruk

Aynen bu nedenlerden ben karşıyım.Yoksa kendini yere atmış falan geçiniz.
İzlesinler 2004 yılındaki Galatasaray maçını ,görsünler attığımız 2 penaltıyı sonra Burak desinler yani.

Etiketler: