2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 80 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4661676 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı caner.eryigit

Yönetim bitmiş, uzatmaları oynuyor. Ya başkan kalacak etrafındaki tüm yönetemeyiciler gidecek ya da komple gidecekler. Sene sonu her türlü (şampiyon olsak bile) hoca giderse şaşırmam.
Hoca seneye yok o iş çoktan bitti..

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Şafak Mahmutyazıcıoğlu: "Sadık Çiftpınar için 2 milyon euro bonservis bedeli yüksek bir rakam."
Çok değil
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı kyiv

Hoca seneye yok o iş çoktan bitti..

Hoca seneye kalma niyeti olmasa Burak için ısrar etmezdi. Şimdilik niyeti var fakat sonra ne olur bilinmez.

Çevrimdışı mylife1903

Ne bol bol ofsaytı? Ofsayt manyağı olacağız. Maç başı çift haneli ofsaytlara, sonradan vardan dönecek gollere hazır olalım. Kimse peşin sevinmesin.
Ofsaytten cok gol iptali olmaz biz daha cok obur yari sahada oynuyoruz
Mac icinde mal mal ofsayte dusen bir tane vardi simdi iki tane oldu ama oyle rekor falan olmaz
Cok arada kaldim bu herifte ana avrat kufur etmisligimiz var kufur organze etmisligimiz var
Gol atsa bi dert atamasa bi dert

Yonetimi bu konuda takdir ettim ama buyuk risk aldilar
Risk almayan sampanya icemez

Çevrimdışı mylife1903

rakibine yenilirsen ona bir 3 puan kaybetme hakkı tanıyorsun olan bu
sonuçta iki takımla 4 derbi oynuyorsun ve ikiside rakibin olmuyor en fazla biri oluyor buna derbiler 6 puan diyemezsin
bu rakibinle oynadığın maç için önem kazanıyor. insanlarda kalıplaşmış bu kelime derbiler 6 puan alakası bile yok
diyelim bu sene gs ligi altıncı bitirdi antalya beşinci bitirdi şimdi gs ile oynadığın altı puan antalya ile oynadığın üç puanmı oluyor.
derbi maçların puanı diğer maçlardan daha değerli değil bunu anlatmaya çalışıyorum biz başaksporu geçip şampiyon olduğumuzda
onlara yenilmişdik içerdeki maçta berabereydi sanırım.
birşeyi anlamak lazım sen puan kaybetmemen gereken maçları alda derbileri almasanda olur. derbi kazanmak şampiyonluk için hayati önem kazanmıyor
kendimizi boşa strese sokuyoruz.
Necmi abinin bakis acisi dogru aslinda bu konuda
Derbi derken buyuk mac ya da rakibinizle olan mac 6 puandir gibi bir yaklasim dogru
Antalyayi yenip fbye yenilseydik cok da bisi fark etmezdi hatta 2 puan fazlamiz olurdu

Çevrimdışı Librarius

Şafak Mahmutyazıcıoğlu: "Scout ekibimiz sürekli çalışıyor. Yönetimden de oyuncu tavsiyeleri geliyor. Hocayla ve başkanla da görüşüp transfer çalışmalarına başlıyoruz. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun veya Umut Güner'in transferi diye bir şey olamaz."

Hiç güleceğim yoktu. Şu Scout çalışmaları için harcanan paraların açıklanması lazım. Kim kulübün paralarıyla nereleri geziyor, hangi lüks otellerde kalıyor bir öğrenelim.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

Beşiktaş yönetimin Mustafa Akbaş'ı veto ettiği ve bu transfere olumsuz yanıt verdiği bildirildi.

Tam Beşiktaş’ı çarpma operasyonuydu ama ellerinde patladı.

Çevrimdışı yoruk

Karamsar bakmayın  o kadar.Bakın 2 bilmem kaç alan ve gol atamayan adam yerine 2 bilmem kaç alacak olan ama gol atacak adam aldık  :D Burak uzun zaman bir yerde kalınca sıkıntı çıkıyor.Kurtlanıyor adam.Biz de 4 ay falan oynar kurtlanmaya vakit bulmaz ,bahar ayları falan derken atar golleri transfer olur  :D

Çevrimdışı Librarius

Bu yönetimle artık hiçbir başarının geleceğini zannetmiyorum. Tek bir nöbetteyim: bu yönetimden tez elden kurtulma nöbeti.

Çevrimdışı frantic

Necmi abinin bakis acisi dogru aslinda bu konuda
Derbi derken buyuk mac ya da rakibinizle olan mac 6 puandir gibi bir yaklasim dogru
Antalyayi yenip fbye yenilseydik cok da bisi fark etmezdi hatta 2 puan fazlamiz olurdu

duruma göre değişiyor aslında en güzel örnek geçen sene gs yenseydik şampiyonduk, ama gs yerine kaybettiğimiz sivas vs. bir maçı daha kazansaydık aynı puanla 2. olacaktık

Çevrimdışı Librarius

7 yılda 21 kupadan sadece 2 sini kazanmış loser bir yönetimimiz var. Şansa gelen 2 senelik şampiyonluktan sonra kulübün önü açılmışken bu fırsatı heba edecek kadar yeteneksiz ve loser bir yönetim. Bütün duam ANÇ’nin güçlü bir yönetimle bu boş beleş tiplerden kulübü kurtarması. Yoksa enkaz giderek büyür.

Çevrimdışı frantic

Tam Beşiktaş’ı çarpma operasyonuydu ama ellerinde patladı.

menajeri en son bekliyoruz 1-2gün daha diye açıklama yapmış ama umarım patlamıştır.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

çok.
What? ciddi misin kimlere ne paralar verdi kulüp her geçen gün kendini geliştiren ve belki Beşiktaş'a uzun yıllar hizmet edecek bir isim yaşı oldukça uygun şu sıralar yabancı sınırı gelmesidr söz konusu bence doğru bir transfer olur
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Hiç güleceğim yoktu. Şu Scout çalışmaları için harcanan paraların açıklanması lazım. Kim kulübün paralarıyla nereleri geziyor, hangi lüks otellerde kalıyor bir öğrenelim.
Kendi cebimizden harciyoruz diyordu gecen

Çevrimdışı levitate

Son Dakika!

Burak Yılmaz Beşiktaş ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı. Yıılık 2.2 milyon euro ücret alacak. Bu hafta sonuna kadr açıklanması bekleniyor. (via. MalumSite)
öeeeğk
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

takım yaşlandı ondan koşamıyor eyvallah peki o zaman takımın en çok koşan oyuncuları neden yaşlı oyuncular oluyor

bu iletiyi yazarken bu yanıtı vermeni bekliyordum  :D
abi 90 dk sahada kaldığında ozzi en çok koşan eleman oluyor 45 dk oynadıgında ise devre arası istatistiğinde en çok koşan 5600 mt civarı ile ozzi ve caner oluyor hangi yaşlı çok koşuyormuş? en çok koşan elemanı ozzi olan takımda hiç bir oyuncu koşuyorum die ortaya zıplamasın. bu takım bu yaş grubu oyuncularla bu profil oyuncularla koşamaz feliks magat gelse koşturamaz bunları zaten 2. idmanından sonra hepsi ruhunu teslim eder.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

hafıza tazelemeye hiç gerek yok biliç Beşiktaşın büyüklüğünü anlayamamış bir hocaydı.
devre arası göndersek şampiyon olurduk belki ama hiç sanmıyorum o sezon bize operasyon yapıldı
son beş haftada verdik şampiyonluğu bu el birliği ile oldu töre biliç hakemler
bunların hepsi bir kenara biliç bu takıma bir sistem kazandırdı kondisyon kazandırdı. bu takım biliçle iyi oynamaya
başladı unuttun sanırım epl takımlarıyla yaptığımız maçları.
biliçi asla istemem Beşiktaşın hocası olacak kapasitesi yoktu ama kötü hoca değildi. bu takıma birşey vermedi demek yanlış
biz biliçden kalan takımla aldık şampiyonluğu takımın olmuş olacak en iyi hali oydu o takıma Beşiktaşın büyüklüğünü bilen
şenol güneş farkı eklendi. kondisyonlu savunma yapmayı öğrenmiş bir takım şenol güneşle hücum etti ve fark tarattı
ama sonra o kondisyon bittikçe takım geriye gitti. olan bu.
takım yaşlandı ama 27 yaş ortalamasıyla oynadığımız takım 105 km koşuyor. elbet katılıyorum koşmak başarılı olmaya
sebep değildir ama koşmamak başarısız olmaya sebeptir. bütün takımlar maçları bizden iyi oldukları için değil bizden fazla koştukları için kazandılar. koşan diri her takıma karşı dağıldık.

biliçi aklamak için operasyon yapıldı dedik eyvallah ee bende aynı mantıklı güneşi aklamak için geçen sene bize operasyon yapıldı derim fener maçı gese maçı. zaten o 2maç olmasa kanırtakanırta şampiyonduk. haa her 2 operasyonun da ortak noktası yönetimin sünepelikleridir. bu sene var ne zaman devreye girdi? taraftar yeter artık dedikten sonra başkana kalsa yusuf abi ve terimle birlikte nasıl fikstür yaptıgını anlatıyordu hala.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

bu iletiyi yazarken bu yanıtı vermeni bekliyordum  :D
abi 90 dk sahada kaldığında ozzi en çok koşan eleman oluyor 45 dk oynadıgında ise devre arası istatistiğinde en çok koşan 5600 mt civarı ile ozzi ve caner oluyor hangi yaşlı çok koşuyormuş? en çok koşan elemanı ozzi olan takımda hiç bir oyuncu koşuyorum die ortaya zıplamasın. bu takım bu yaş grubu oyuncularla bu profil oyuncularla koşamaz feliks magat gelse koşturamaz bunları zaten 2. idmanından sonra hepsi ruhunu teslim eder.
Makat kosturur abi bunlari
Kan alir kan

Daha kimse olmedi diyordu idmanlarimda o konuyu da cozer bizde

Çevrimdışı tangaz

gomezin oynadığı sene quaresmanın yaptığı asist sayısı 6
bunun kaç tanesini gomeze yaptıda haşırt diye soktu.
sen maçları izlemiyorsun galiba
hangi ortaların kalitesi kötü değil 40 tane ortayı
ben atsam benimde vurduğum bir kaç top kafaya gider zaten adamın yaptığı ortaların %90 ı
arka direk arkasına zaten merkeze düşürdüğü gol oluyor sorun düşmemesi
merkeze atınca orta yapmıyorki direk asist yapıyor buda bir sezonda attığı 400 ortadan işde 10
tane olursa oluyor. sorun on tane mükemmel asist yapması değil 390 atağı heba etmesi
yaptıklarını görüyorsunuz birde yapamadıklarını görün bence topu tehlike bölgesine attığında pektemek bile gol yapıyor
sıkıldım artık bu tartışmalardan sonuçta haticeye değil neticeye bakmak lazım.
yarım düzüne orta saha oyuncusu var ne bir golü ne bir asistleri var siz kalkmışsınız forvetle uğraşıyorsunuz
orta sahandan gol asist gelmiyor sol açığından asist gelmiyor zaten ne yapıyorsa işde quaresma yapıyor
ama soran olursa ligin en fazla ceza sahasında topla oynayan takımıyız deriz. love kötü babel zaten yok
quaresma ceza sahasına girmez orta saha desen kalenin önüne yaklaşmıyor eee kim oynuyor bu toplada
ligin en fazla ceza sahasında topla buluşan takımı oluyoruz.

abi bu algıyı defalarca yaptın defalarca yanıt verildi hala algıya dewam ediyorsun quaresma 6 asistin kaçını gomeze yapmış dediğinde, o sene quaresma yaptıgı 6 asistin 5ini gomeze yaptı die her seferinde @Egos yanıt verdi sana. sonra bir maç sonu gomez quaresma inanılmaz ortalar yapıyor daha fazla atmalıydım die kendini eleştirmişti. ayrıca o sene başlangıç kadrosunda g.töre oynuyordu quaresma yedekti süreç içerisinde özellikle ikinci devre daha fazla forma bulmuştu.

Çevrimdışı tangaz

Makat kosturur abi bunlari
Kan alir kan

Daha kimse olmedi diyordu idmanlarimda o konuyu da cozer bizde

magat almanları koşturur abibunlar tel tel dökülür  lensi görüyoz işte 2 depar atıyor dalağını eline alıyor bi tarafından dumanlar çıkıyor sonra nie oyatılmadı die eleştiri geliyor. 

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Son Dakika!

Burak Yılmaz Beşiktaş ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı. Yıılık 2.2 milyon euro ücret alacak. Bu hafta sonuna kadr açıklanması bekleniyor. (via. MalumSite)

Geçen hafta bi haber görmüştüm Burak yıllık 2,7 m Euro alacak, Euro'da 5,5 TL'den sabitlenecek diye... Sabitledikten sonra niye TL olarak söylemiyorlar ki?? 5.5 milyon euro verip Euro'yu da 2,7 TL'den sabitleseler de aynı şey olacaktı :lol: :lol: :lol: Basın acayip sallıyor ciddiye almamak lazım.

Çevrimdışı mellfred

Kaçan goller sonrası ıslıklanarak kenara gelirken taraftara el kol yapan bir Burak Yılmaz görüyorum
Umarım çok başarılı olur ama olmayacak rizikolu işler yapılıyor

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Her duran topa atlayan, zıplayan, egodan yaratılma prens neden kadroya alınmamış merak ettim?
İhtar çektiği için olabilir mi?
Q7 ihtar çekmez uzun zamandır alacağını alamıyormuş ama bu klüpte parasinin kalmayacagini biliyor

Bu arada karar değişmiş Q7 ve Larin kampa götürülüyormuş :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 'TaNeR'

Umarım orta saha için bir çözüm üretilir, yoksa her maç değişen ikiliyle sezon zor gider.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Etiketler: