2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 74 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4665417 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

gomezin oynadığı sene quaresmanın yaptığı asist sayısı 6
bunun kaç tanesini gomeze yaptıda haşırt diye soktu.
sen maçları izlemiyorsun galiba hangi ortaların kalitesi kötü değil 40 tane ortayı
ben atsam benimde vurduğum bir kaç top kafaya gider zaten adamın yaptığı ortaların %90 ı
arka direk arkasına zaten merkeze düşürdüğü gol oluyor sorun düşmemesi
merkeze atınca orta yapmıyorki direk asist yapıyor buda bir sezonda attığı 400 ortadan işde 10
tane olursa oluyor. sorun on tane mükemmel asist yapması değil 390 atağı heba etmesi
yaptıklarını görüyorsunuz birde yapamadıklarını görün bence topu tehlike bölgesine attığında pektemek bile gol yapıyor
sıkıldım artık bu tartışmalardan sonuçta haticeye değil neticeye bakmak lazım.
yarım düzüne orta saha oyuncusu var ne bir golü ne bir asistleri var siz kalkmışsınız forvetle uğraşıyorsunuz
orta sahandan gol asist gelmiyor sol açığından asist gelmiyor zaten ne yapıyorsa işde quaresma yapıyor
ama soran olursa ligin en fazla ceza sahasında topla oynayan takımıyız deriz. love kötü babel zaten yok
quaresma ceza sahasına girmez orta saha desen kalenin önüne yaklaşmıyor eee kim oynuyor bu toplada
ligin en fazla ceza sahasında topla buluşan takımı oluyoruz.
Ortayi sadece quaresma yapmiyorki abi
Pepe de vida da yapiyor herkes orta kesiyor, kaliteleri de kotu degil adama da geliyor santrafor atamiyir hatta topa bile gidemiyor
Quaresma 6 asistin 4-5 tanesini santrafora yapmistir o sene belki oburune de kornerde biri vurmustur, sosanin yaptigi ortalari napacaz hem cenke hem gomeze
Yan top bu ligin zayif noktasidir senelerdir cok ekmek yenir ordan bir suru de pozisyon olur.
Ortasaha oyunculari da gotlerini kaldirip kosacak iceri, ozzi 5m onundeki topa kisacak gucte degil tolgay zaten birinin arkasina saklanir top falan gelmesin diye
Gomezden sonra abu geldi ama cenk vardi sonra negredo geldi 3 tane baska baska pirofil adam
Negredonun cok cok iyi oldugu bir nokta olsaydi zaten one cikardi, herseyden biraz olup hicbirseyi olmayan bir zombiydi adam
Gomez ile damdon tercihleri arasinda kalan bir yonetimin suan oynattigi santraforunun pekto olmasi gayet dogal
Mitrovic negredo lens medel vida pepe 6 tane asiri gereksiz pahali tiransfer yuzunden takim bu halde bunlara verilen paralar ile dogru tiransfer yapilsaydi kalite boyle dusmez bu 6 oyuncunun da 5 tanesi hala 11 oynuyor olurdu elde kalan parayla da aciklarini kapatirdin
Fikret ormanin cok bilmisligi basina buyuk dert acti, kendi temizlesin

Çevrimiçi Necmi

ilk yılki şampiyonluğumuz da stad yok, kağıt üstünde bir çok kişinin fenerin çok rahat şampiyon ettiği bir lig vardı. gomezin sakatlık dönüşü almanya milli takımına tekrar seçtirilecek oyun sergilemesi, bilic ve şenol hoca elinde bambaşka oyun ortaya koyan sosa, bilicin şans vermediği cenk ve ozzynin performanslarında şenol hocanın payı bence çok büyük.

ikinci sezon sosa gomez ve töre gibi takımın bel kemiği dediğimiz oyuncular gitmiş, kaliteli olsa bile sisteme uymayan oyuncular yüzünden ilk yarı zorlansakta ikinci yarı şampiyon olmamız.

şampiyonlar liginde gruptan namağlup 1.likle çıkması.

takımın en iyileri sürekli gitmesine rağmen ve istediği tarz adamlar alınmamasına rağmen bence iyi işler yaptı. buna şapkadan tavşan çıkarmak denir.

amasına gelirsek bende artık şenol hocayla yollarımızın  ayrılması taraftarıyım. konsantrasyon düşüklüğü içinde olduğunu düşünüyorum. tabi öncelik yönetimin gitmesi. vizyon olmazsa başarılar anlık kalır.
iyide bir önceki senede son 5 maçta verdik şampiyonluğu.
kadro şampiyon olan kadronun yarı kalitesinde değildi. gomez sosa gitti
yerine abou talisca geldi takımı yine şampiyon yaptı. marcelo gitti yerine pepe geldi
tosiç gitti yerine vida geldi. talisca gitti yerine ljajic geldi. fabri gitti yerine karius geldi
bir abounun yeri dolmadı onun dışında giden her oyuncunun yeri daha iyi isimle dolduruldu
töre gitti diyorsunuzda yerine babel geldi başka kim gittide yeri dolmadı.
marcelo gönderip pepe getiriyorsan herkesin yerden yere vurduğu tosiç gidip yerine orjin kaliteli stoper vida geliyorsa
burda yönetimimi suçlayacaksın kadro kalitesi düşmedi düşen oyun kalitesiydi
ilk sene gomez merkezli oynanan oyunun yerini ondan sonraki seneler quaresma merkezli oyunun alması bizi tepetaklak etti.
ilk sezonunda oynattığı orta saha hegomanyasındaki oyunun yerini kanat orta oyununa bırakması bozdu mecbur demeyin ilk şampiyon olduğumuz sezon sonunda konuşmasında söylemişdi zaten bu oyunu oynamayacağız diye bu zorunluluk değil
hocanın kararıydı bu kararda takımı dibe boylattı işde. aboulu şampiyon olduğumuz sene bunu her hafta söyledim ben
aç mesajlarıma bak görünen köy klavuz istemez bu günlerin geleceği bas bas bağırıyordu. forvet alınmamış
bizim sorunumuz bu değilki biz forvet besleyen oyunu terkettik 3 senedir orta açmak dışında birşey yapmıyoruz.
dünyada böyle oynayıp başarılı olan takım yok. bir ingilizler oynardı onlar bile terketti bu oyunu.

Çevrimdışı cursedofdragon

Şafak Mahmutyazıcıoğlu: "Ajdin Hasic ile ilgimiz var, bütün dünyanın ilgisi var. Çok genç, yetenekli. Orkun Kökçü'yü nasıl alacaksınız? Anca bugün alabilirsiniz, yeni 18 oldu. Ön protokol yapamayız. Hasic'in de yaşı küçük, kendi kulübüyle ilgili fesih problemi var."

Şafak Mahmutyazıcıoğlu: "Larin genç, şu anda da oynayabilecek, gelecekte de para kazanılabilecek bir futbolcu olduğu düşünülerek alındı. Aslında bonservis sorunu da yoktu. Bu davayı kazanırız diye düşündük ama aylarca sürecek bir davaydı ve tescil edemeyecektik."

Şafak Mahmutyazıcıoğlu: "Sadık Çiftpınar için 2 milyon euro bonservis bedeli yüksek bir rakam."

Çevrimdışı İhsan

Elinde çok kötü bir kadro olur da şapkadan tavşan çıkarırsın. Söylesene biz de bilelim şu şapkadan tavşan çıkan başarıları?

Yedek oyuncular Ozzi, Cenk, yildiz yapilmalari
Gidilmesini istedigimiz Atibadan ahtapot yapilmasi
solbek Tosic  ve düsmeye oynayan Marcelodan Ligin en iyi stoperini yaratilmasi
Uyuyan sosa dan maestro olmasi
Gomezi tekrar alman milli takimina kazandirilmasi Senol hocanin basarisiydi.

Come to Beşiktaş

Şafak Mahmutyazıcıoğlu: "Scout ekibimiz sürekli çalışıyor. Yönetimden de oyuncu tavsiyeleri geliyor. Hocayla ve başkanla da görüşüp transfer çalışmalarına başlıyoruz. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun veya Umut Güner'in transferi diye bir şey olamaz."

Şafak Mahmutyazıcıoğlu: "Ülke krize girdi, tek bir günde borcumuz 100 milyon TL arttı. Keşke önceden görebilseydik bu durumu o zaman daha iyi durumda olabilirdik."

Beşiktaş yönetimin Mustafa Akbaş'ı veto ettiği ve bu transfere olumsuz yanıt verdiği bildirildi.

Çevrimiçi Necmi

Yonetim yalanlasin abi boyle haberi
Sabah aksam calisan bir suru maasli elemani var besiktasin
Hem yaptirim uygulasinlat hem de yalanlasinlar iste

Taraftar simdi bu haberleri yonetim sizdiriyir tepki olcuyor sonra karar aliyor derse, hakli olmaz mi?
bende bunu anlamıyorum neden yalanlayacak her elinde hıyar sallayana tuzluklamı koşsun işde açıkladı kadroyu herkesi taça attı
ne yapsınlar sürekli maaşlı basın mensubumu tutsunlar kulüpde yapılan her yalan açıklamayı anında yalanlamak için
neden bunları adam yerine koyup bir taraflarını kaldırsınlar. kadro açıklandı hepsi gerilerinin üstüne oturdular işde
şimdi otursunlar yaydıkları yalan haberi örtbas etmeye uğraşsınlar.
ben olsam başkan asla bunlarla muatap olmam işime bakarım ama yaptırım uygulama konusuna gelince bunda haklısın
ben başkan olsam bunlar kulübün kapısının önünden geçemezdi. ama bir gerçekte var bunlara haber falan pompalamıyorlar
zaten sürekli haber uydurma nedenleri bundan. aslında basına adı konmamış bir duvar çekili ama bunu göstere göstere yapacaksın

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş yönetimin Mustafa Akbaş'ı veto ettiği ve bu transfere olumsuz yanıt verdiği bildirildi.
neden zorlamı satıyorlarmış bizede yönetim veto etmiş :alala:
yönetim bir oyuncuyu vetomu eder. ya istiyorsundur alırsın yada istemiyorsundur teklif götürmezsin
hani yönetim almak ister hoca veto eder eyvallah ama yönetim kime karşı veto ediyor.

Çevrimiçi annoca

dediğin sezon bilicin becereksizliği. bir tane derbi alabilseydi şampiyonduk (veya yönetim mehmet topalın dembabaya künde attığında penaltı verilmediğinde, emenikenin rahatça sahadan çıkıp tekrar oyuna girdiğinde kart görmediğinde, hakemin gözü önünde taca çıkan topu görmeyip oyunu devam ettirdiğinde, gsye beleşten penaltılar verildiğinde ve sneijder şut çektiğinde elini toptan çeken kalecilere tepki koyabilseydi yine şampiyonduk.)
geçen yıl alanya-gs maçında da tepki koyabilseydik yine şampiyonduk.

saat içinden çarkı çıkarıyorsun ben sana daha iyisini vercem diyip daha büyük çaplıyı veriyorsun yine aynısı yap diyorsun. o çark oraya oturmadıktan sonra istediği kadar büyük olsun ne işe yarar.

kadro kalitesi daha düşük diyorsun ama bence yanılıyorsun. şenol hoca kadro kalitesini yukarıya çektiği için yüksek göründü. hangimiz ozzyden sosadan atibdan o performansları beklerdik. şenol hocanın atibası mı bilicin atibası mı? bilicin şans vermediği adamları nerelere çekti.

bunları görmezden gelmeyelim abi. ama yine tekrar ediyorum hocanın artık gitmesi lazım tabi yönetimle beraber.

Çevrimiçi Necmi

Ortayi sadece quaresma yapmiyorki abi
Pepe de vida da yapiyor herkes orta kesiyor, kaliteleri de kotu degil adama da geliyor santrafor atamiyir hatta topa bile gidemiyor
Quaresma 6 asistin 4-5 tanesini santrafora yapmistir o sene belki oburune de kornerde biri vurmustur, sosanin yaptigi ortalari napacaz hem cenke hem gomeze
Yan top bu ligin zayif noktasidir senelerdir cok ekmek yenir ordan bir suru de pozisyon olur.
Ortasaha oyunculari da gotlerini kaldirip kosacak iceri, ozzi 5m onundeki topa kisacak gucte degil tolgay zaten birinin arkasina saklanir top falan gelmesin diye
Gomezden sonra abu geldi ama cenk vardi sonra negredo geldi 3 tane baska baska pirofil adam
Negredonun cok cok iyi oldugu bir nokta olsaydi zaten one cikardi, herseyden biraz olup hicbirseyi olmayan bir zombiydi adam
Gomez ile damdon tercihleri arasinda kalan bir yonetimin suan oynattigi santraforunun pekto olmasi gayet dogal
Mitrovic negredo lens medel vida pepe 6 tane asiri gereksiz pahali tiransfer yuzunden takim bu halde bunlara verilen paralar ile dogru tiransfer yapilsaydi kalite boyle dusmez bu 6 oyuncunun da 5 tanesi hala 11 oynuyor olurdu elde kalan parayla da aciklarini kapatirdin
Fikret ormanin cok bilmisligi basina buyuk dert acti, kendi temizlesin
hadi canım pepenin vidanın ceza sahasına kaç ortası var uzun oynamak başka birşey orta açmak başka birşey
canerle quaresma dışında orta açanmı var. canerde işde bu sene maçta 30 orta açılıyorsa bunun 25 ini quaresma açıyor
kaldıki kimin açtığı önemlide değil önemli olan bizim orta açma dışında başka opsiyonumuzun olmaması

Çevrimiçi annoca

Şafak Mahmutyazıcıoğlu: "Scout ekibimiz sürekli çalışıyor. Yönetimden de oyuncu tavsiyeleri geliyor. Hocayla ve başkanla da görüşüp transfer çalışmalarına başlıyoruz. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun veya Umut Güner'in transferi diye bir şey olamaz."
yönetimden  oyuncu tavsiyesi derken acaba ne demek istedi. yönetimde profesyonel scoutlarımız mı var. var da bugüne kadar niye yetenekli oyuncu keşfedemediler? çok garip

çok merak ediyorum yönetimdekiler kimleri tavsiye etmiş. hangi oyuncuda ne gördüler de tavsiye ettiler.

şu işi ne zaman profesyonellere bırakacağız.

Çevrimdışı caner.eryigit

Camiamın tek sorunu Şenol Güneş yersen .az önce izlediğim yönetici arkadaştan Snr kapatalım dükkanı gidelim.insanların gözünün içine baka baka yalan söyledi(larin mls maaşı)
Mesleğini bile ayaklar altına alacak açıklamalar yaptı ne olacak ki ya ihale yapılsaymış valla şaka gibi aklımızla alay ediliyor resmen

[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2019, 18:02:08 caner.eryigit ]

Çevrimiçi Necmi

dediğin sezon bilicin becereksizliği. bir tane derbi alabilseydi şampiyonduk (veya yönetim mehmet topalın dembabaya künde attığında penaltı verilmediğinde, emenikenin rahatça sahadan çıkıp tekrar oyuna girdiğinde kart görmediğinde, hakemin gözü önünde taca çıkan topu görmeyip oyunu devam ettirdiğinde, gsye beleşten penaltılar verildiğinde ve sneijder şut çektiğinde elini toptan çeken kalecilere tepki koyabilseydi yine şampiyonduk.)
geçen yıl alanya-gs maçında da tepki koyabilseydik yine şampiyonduk.

saat içinden çarkı çıkarıyorsun ben sana daha iyisini vercem diyip daha büyük çaplıyı veriyorsun yine aynısı yap diyorsun. o çark oraya oturmadıktan sonra istediği kadar büyük olsun ne işe yarar.

kadro kalitesi daha düşük diyorsun ama bence yanılıyorsun. şenol hoca kadro kalitesini yukarıya çektiği için yüksek göründü. hangimiz ozzyden sosadan atibdan o performansları beklerdik. şenol hocanın atibası mı bilicin atibası mı? bilicin şans vermediği adamları nerelere çekti.

bunları görmezden gelmeyelim abi. ama yine tekrar ediyorum hocanın artık gitmesi lazım tabi yönetimle beraber.
yoo derbi kazanamadığımız için değil son 5 haftada verdik şampiyonluğu
derbi dediğinin diğer maçlardan farkı yok onada 3 puan veriyorlar. derbi kazanmanın sadece prestij olarak değeri var
biz o sene hakemler tarafından fena doğrandık. birde üstüne biliçin saçmalaması törenin maçlara çıkmaması eklenince takım dağıldı.

Çevrimiçi annoca

derbiler 3 puan cümlesi hariç dediklerine katılıyorum. derbiler 3 puan değil 6 puandır. dembaba ilk yarı hırs yapıp oynaması sonra sowla beraber kebapçı gezmesi, törenin vefasızlığı ve bilicin devre arası çoktan ingiltereye gitmesi bizi bitirdi.

eğer yönetim iş yapabilseydi yumruğunu masaya vursaydı o yıl şampiyon olurduk.

Çevrimdışı Karabay

neden zorlamı satıyorlarmış bizede yönetim veto etmiş :alala:
yönetim bir oyuncuyu vetomu eder. ya istiyorsundur alırsın yada istemiyorsundur teklif götürmezsin
hani yönetim almak ister hoca veto eder eyvallah ama yönetim kime karşı veto ediyor.
belki hoca teklif götürmüştür de yönetim veto etmiştir abi  :kop:

Çevrimdışı Orhan_

Yedek oyuncular Ozzi, Cenk, yildiz yapilmalari
Gidilmesini istedigimiz Atibadan ahtapot yapilmasi
solbek Tosic  ve düsmeye oynayan Marcelodan Ligin en iyi stoperini yaratilmasi
Uyuyan sosa dan maestro olmasi
Gomezi tekrar alman milli takimina kazandirilmasi Senol hocanin basarisiydi.

Şapkadan çıkan tavşanlar bunlar mı :)

Çevrimiçi annoca

Şapkadan çıkan tavşanlar bunlar mı :)
sen nasıl bir şey bekliyordun abi.

bunlar şapkadan tavşan çıkarmaktır. bunun daha iyisine şapkadan tavşan çıkarmak değil tavşandan şapka çıkarmak denir. :)

Çevrimdışı autopsy

Şenol Güneş'in gitmesiyle düzeleceğimizi zanneden hayalperest arkadaşlara aç karnına bir doz Şafak Mahmutyazıcıoğlu röportajı tavsiye ediyorum. İyi gelir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Son Dakika!

Burak Yılmaz Beşiktaş ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı. Yıılık 2.2 milyon euro ücret alacak. Bu hafta sonuna kadr açıklanması bekleniyor. (via. MalumSite)
[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2019, 18:43:07 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Son Dakika!

Burak Yılmaz Beşiktaş ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı. Yıılık 2.2 euro ücret alacak. Bu hafta sonuna kadar açıklanması bekleniyor. (via. MalumSite)

bu saatten sonra yapıcak bir şey yok destek olucaz.

Çevrimiçi Necmi

derbiler 3 puan cümlesi hariç dediklerine katılıyorum. derbiler 3 puan değil 6 puandır. dembaba ilk yarı hırs yapıp oynaması sonra sowla beraber kebapçı gezmesi, törenin vefasızlığı ve bilicin devre arası çoktan ingiltereye gitmesi bizi bitirdi.

eğer yönetim iş yapabilseydi yumruğunu masaya vursaydı o yıl şampiyon olurduk.
ligde 34 maç oynuyorsun hepsini kazanırsan 102 puan alırsın maç başına 3 puan dört derbi kazandın diye
114 puan almıyorsun. şimdi fenerle derbi oynuyorsun bu sene rizeyi yenip 3 puan alırken feneri yendiğinde nasıl 6 puan olacak
rizeyi yenmekle feneri yenmek arasında nasıl bir fark var. değerli olan derbi galibiyeti değil rakibini yenmen
çünkü o hafta sen 3 puan almış oluyorsun rakibine aldırmamış oluyorsun. düşün gs ile yarışıyorsun son maç ikimizde 80 puandayız
biz yenersek 86 olmuyoruz sonuçta 83 oluyoruz onlar 80 de kalıyor. nasıl oluyor altı puanlık maç
sadece psikolojik durumu var derbi galibiyetinin

Çevrimiçi Necmi

Son Dakika!

Burak Yılmaz Beşiktaş ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı. Yıılık 2.2 milyon euro ücret alacak. Bu hafta sonuna kadr açıklanması bekleniyor. (via. MalumSite)
bu hafta sonuna kadar neyi bekliyorlar anlaştıysan kampa götürürsün

Etiketler: