2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 71 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4664043 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Orkan geliyor ama bi kanat daha alinmasi lazim. Babelin bile durumu belli degil her an her sey olabilir.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

Fb malatyaya sadik icin 2.5 arti bir miktar ismael vermis
Malatya sadece 2.5 verin demis

:D

Çevrimdışı mylife1903

ben o oyuncuları satmak için yönetimin neler yaptığını gayet iyi biliyorum.
sadece hocayı bizdeki performansıyla değerlendirmiyorum. hocanın elbet iyi özellikleride var
mesela oyuncuları tutarsa faydalanmayı iyi biliyor ama birşey vermediği o oyuncular gittiğinde
yaşadığı çöküşden belli oluyor gidemeyende bizde çöküş yaşadı. Negredo bizim forvetimiz değildi bu ayrı ama
bizde gösterdiği peformans kadar kötü değildi. Love konusunda yanılıyorsun adam bu ligde gol kralı oldu
daha nesini tartışıyoruz hoca tutmadı sonuç ortada neyse konuşmakla bitmez bu konular daha yaşayacaklarınız var demekki
yaşayın görün ne diyeyim. ozideki yalpalanmayı ilk gördüğümde bunu hocada görse bu duruma gelmezdi.
tuhaf değilmi en fazla düşüş gösteren oyuncular orta saha oyuncuları. bu takım bu kadar kötü performans gösterecek kalitede değil
hiç birşey oynamıyor bunda yönetimin ne alakası var hani takım mücadele etse olmasa deriz takımın kalitesi bu kadar.
herşey ortada görünüyor. Alsın yönetim 5 tane süper oyuncu çıkıp oynasınlar takımı şampiyon yapsınlar
hoca büyük hoca olsun. bir sürü oyuncu sattırmış ama satışlar hoca gelmeden başlamışdı. bu yönetimin politikası sonucu
olan şeyler ba yı hocamı parlattı sattı atınçı gülümü hocamı sattırdı. şimdi vida satılsa onudamı hoca parlatıp sattırmış olacak.
bunu tartışmak kısır döngü oldu artık en iyisi dediğim gibi yaşayıp görün.
Ozzi ile tolgay ikinci kume oyuncusundan kesik yiyorsa ustune kimse onlari hatirlamiyorsa donup kendilerine bakacaklar, subyan alt kume oyuncusundan kesik yiyirlar, japun olsalar hasikiri midir nedir ondan yaparlardi turk olunca piskin piskin dolasiyorlar

Çevrimiçi Necmi

hangi maç 120 km koştuk abi bi getirsene istatistiği. velinin olcayın atinin zıpkın oldugu dönem takım epey gençken 114-115 koşuyorduk takım iyice yaşlandı ve koşu mesafen 105lere geriledi @Necmi bu yaş grubundaki takım 2 maç 115 koşsun 3. maç adale sakatlıklarından 11 oluşturacak adam bulamazsın. bir de bu koşu yanıltıcı bi veri yanından herkesin yürüyerek geçtiği ozzi takımda birinci ikinci geliyor koşularda kaleciler bile ceza sahasında az hareketli bi tip olunca 6 km ye yaklaşabiliyor. kaç depar attın sprint sayın nedir onlara bakacaksın.
takım yaşlandı ondan koşamıyor eyvallah peki o zaman takımın en çok koşan oyuncuları neden yaşlı oyuncular oluyor

Mevcut kadro ;

Karius
Utku
Ersin

Gökhan

Vida
Roco
Fatih

Adriano
Caner

Atiba
Medel
Dorukhan
Necip
Oğuzhan

Ljajic

Lens

Babel

Güven
Pektemek

Çevrimdışı mylife1903

takım yaşlandı ondan koşamıyor eyvallah peki o zaman takımın en çok koşan oyuncuları neden yaşlı oyuncular oluyor
Takimin en geci 26 yasinda falandir be abi o da ozzi ile tolgay falan
Onlar kossa nolur kosmasa nolur
Takimin genclerin de is yok zaten

Çevrimdışı mylife1903

Mevcut kadro ;

Karius
Utku
Ersin

Gökhan

Vida
Roco
Fatih

Adriano
Caner

Atiba
Medel
Dorukhan
Necip
Oğuzhan

Ljajic

Lens

Babel

Güven
Pektemek
Vida ile adriyano satilinca
Atibayi da aradan cikarinca sivaspor seviyesinin altina iner bu kadro

Çevrimdışı yoruk

Biykoyu oynstmiyordu tolga hemsosu diye toprakcilik yapiyordu
En agirinj ben yaptim adama afedersin ermeni diye arasi oynatmiyir manevi oglu karijmayi oynatiyor diye

:lol: O zamanlar burada yeniydim.Diyordum ya bu abi ne diyor diye  :D

Çevrimdışı mylife1903

Pektoyu psgye koy sampiyonluktan eder
Nasi bi caresizliktir
Asrin kadrosu asrin santrafor pekto

Çevrimdışı mylife1903

:lol: O zamanlar burada yeniydim.Diyordum ya bu abi ne diyor diye  :D
Yav figo gibi oyuncuydu aras super oynuyordu herife boh gibi para verdiler rusyada
Sonra sakatlandi ve toparlayamadi cok umutluydum cok
Son gayret biraz duzelsenbiraz kendini verse bizim icin nimet su kadroda

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Vida ile adriyano satilinca
Atibayi da aradan cikarinca sivaspor seviyesinin altina iner bu kadro

Sivas mı? iyimser olmuş.
Gerçi Robinho'yu satmışlardı ona istinaden şeetmiş olabilirsin.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Her duran topa atlayan, zıplayan, egodan yaratılma prens neden kadroya alınmamış merak ettim?
İhtar çektiği için olabilir mi?

Çevrimdışı yoruk

Mutlaka transfer lazım onu biliyoruz yazıyoruz ama bu dışarıda kalanlarında bedava gitmemesi lazım.Bu lükse sahip değiliz.Ben isterim ki Orkan-Umut-Oğuzhan kamp dönemine katılsın kendilerini göstersinler takıma girsinler.Ama pek umudum yok bu isimlerden ? Lens artık tamamen kendini versin bir zahmet.Babel de aynı şekilde.Fakat Babel yarın bizi bırakıp gider yani o zaman yeni sezona 3 kanat transferi şart olur.

Kimse gitmesin artık 1 stoper 1 forvet gelsin kiralıklar biz buradayız desinler yeter ya.Bu kadro yine 2.olur en kötü.Ligin halini görüyoruz.Tabi oyun sistemini değişmesi lazım.Şenol hoca bu hatalarını tekrarlamayacak,düzeltecek.

Manevi oglunu neden almamis hoca oraya
Yeni oğul olarak Gökhan Gönül olacakmış.Camia içinde konuşuluyor.Artık oğlum sensin demiş  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sıkışan maçta kılıdi açmak , kapalı savunmayı acmak , şapkadan tavşan çıkarmak nedir ? Nasıl yapılır hep beraber bakalım , bu sezon eksiğimiz bu böyle bir oyuncumuzun olmaması

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yoruk

Pektoyu psgye koy sampiyonluktan eder
Nasi bi caresizliktir
Asrin kadrosu asrin santrafor pekto
Adam çıkıyor en iyisini yapıyor.Ben olsam ben de 11 başlatırım .Zamanında nasıl laf edildiyse şimdi de  hakkını vermek lazım.Kadronun bu durumda olması onun suçu değil.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tolgay - Q7 - Vagner - Larin - Töre ve TolGea Antalya kampına goturulmemiş

Değişim geliyor galiba :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

biraz hafıza tazelemek gerekiyor sanırım...

biliç ozziyi oynatmazdı cenki oynatmaz pektoda ısrar ederdi (pektonun yeni kontratında ciddi de katkısı olmuştu) hatta kendi aldıgı sosadan bile düzgün verim alamazdı.

şenol güneş ozziden 2 sene verim aldı cenki rekor bonservise çıkardı sosadan muazzam katkı alıp önemli bonservis kazandırmasında rol aldı.
hafıza tazelemeye hiç gerek yok biliç Beşiktaşın büyüklüğünü anlayamamış bir hocaydı.
devre arası göndersek şampiyon olurduk belki ama hiç sanmıyorum o sezon bize operasyon yapıldı
son beş haftada verdik şampiyonluğu bu el birliği ile oldu töre biliç hakemler
bunların hepsi bir kenara biliç bu takıma bir sistem kazandırdı kondisyon kazandırdı. bu takım biliçle iyi oynamaya
başladı unuttun sanırım epl takımlarıyla yaptığımız maçları.
biliçi asla istemem Beşiktaşın hocası olacak kapasitesi yoktu ama kötü hoca değildi. bu takıma birşey vermedi demek yanlış
biz biliçden kalan takımla aldık şampiyonluğu takımın olmuş olacak en iyi hali oydu o takıma Beşiktaşın büyüklüğünü bilen
şenol güneş farkı eklendi. kondisyonlu savunma yapmayı öğrenmiş bir takım şenol güneşle hücum etti ve fark tarattı
ama sonra o kondisyon bittikçe takım geriye gitti. olan bu.
takım yaşlandı ama 27 yaş ortalamasıyla oynadığımız takım 105 km koşuyor. elbet katılıyorum koşmak başarılı olmaya
sebep değildir ama koşmamak başarısız olmaya sebeptir. bütün takımlar maçları bizden iyi oldukları için değil bizden fazla koştukları için kazandılar. koşan diri her takıma karşı dağıldık.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Quresma'yı göndererek Lens'i kazanabilir miyiz acaba  :alala:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Quresma'yı göndererek Lens'i kazanabilir miyiz acaba  :alala:

yada daha çok tek başıma kaldım zaten bana muhtaçlar keyfime göre oynarım der mi ?

Çevrimdışı yoruk

Şu 6 aylık dönemi sağlıklı atlatalım en kötü Şampiyonlar Ligi'ne gidelim de sonra Adriano-Babel-Atiba-Vida-Medel gibi isimlerin durumlarını tartışırız.Kadroda çok oynama olacak yaz döneminde, 2.bitirmek şart.

Çevrimiçi Necmi

Yedi yetimin hakki yedi eminde falan m8 diyordu ne diyordu
Boyle sacma sapan konusmayacaksin gozounundeysen

Tiransferlerde de sacma sapan isler, kume dusecek fbnin oyuncusu lensi aliyon falan
o lens küme düşen fenerin değil şampiyonlukta bizle yarışan fenerin oyuncusuydu.
senin kafayla cenkde küme düşmüş antepin oyuncusu o zaman dorukhan ptt oyuncusu

Çevrimdışı MUSTAFA_

yada daha çok tek başıma kaldım zaten bana muhtaçlar keyfime göre oynarım der mi ?
Unuttuğumuz bir şey daha var. Çok fazla sakatlık yaşadı bize geldiğinden beri. Özellikle iyi oynadığı maçlardan sonra sakatlanması baya can sıkıcıydı.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi istatistikleri guzel cevirip biciyor havuz medyasi yazari gibi valla
Hala negredoya top atilmadi diyor, atilanlati koyuyoruz gene anlamiyor

Gg cok oynamis sagbek sorunumuz yok diyor, takimin odeme sorunu var, bogazi ariyan oynamiyor kimse istikrar saglayamadi bir ayagi cukurda gg bile en cok oynayan oyuncu olmus, bu sikandaldir aslinda.
senin kadar uzman değilim çevirme konusunda
siz sağ bek yok diyorsunuz ben takımın öncelikli sağ bek sorunu yok diyorum
sağ bek alt tarafı neden alınmış alınmamış sorun oluyor takımda kimi koysan oynar orda
senin öncelikli yerlerin var. hocada iki sene sonra jeton düştüde yeni orta sahaya adam lazım dedi

Çevrimiçi Necmi

Ozzi ile tolgay ikinci kume oyuncusundan kesik yiyorsa ustune kimse onlari hatirlamiyorsa donup kendilerine bakacaklar, subyan alt kume oyuncusundan kesik yiyirlar, japun olsalar hasikiri midir nedir ondan yaparlardi turk olunca piskin piskin dolasiyorlar
doğru

Çevrimdışı mylife1903

o lens küme düşen fenerin değil şampiyonlukta bizle yarışan fenerin oyuncusuydu.
senin kafayla cenkde küme düşmüş antepin oyuncusu o zaman dorukhan ptt oyuncusu
Aynen oyle abi
Sifo da ikinci ligten geldi ama fark koydu cenk gibi
Lens turnusol kagididir

Etiketler: