2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 74 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4645809 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Librarius

Evet neredeyse 3 aylık transfer sezonunun sonuna geldik ve yapılması gereken bir ton is yapilmamis.

1. Elden cikarilmasi gereken oyuncular elden cikarilamadi.

2. Transfer sezonunun basında sagbek, ortasaha ve forvet bölgelerinde eksiklik olan takima 3 aydır takviye yapılmadı.

3. Forvet icin transferin son 2 gününde Burak Yilmaz gibi bir oyuncu düşünülüyor.

Yönetim is yapmıyor bahane üretiyor deyince bize kiziliyor.

Eger Burak Yilmaz transferi doğruysa yönetimin Besiktas icin kafa yormadiginin güzel bir kanitidir bu. Para yoksa genc yetenek araştır, bul.

Bunu da yapmadılar. Ve bizden bu yönetime nankörlük yapmamamız isteniyor. Vefa Besiktas'a gösterilir şahıslara degil. Is yapan saygı gorur, is yapmayan, Besiktas'i savsaklayan ise eleştirilir.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi Sinan66

Arkadaş forumun trollüdür. Ciddiye alma.

Yok belliydi zaten ,bir ay önce transferler bitiyordu ona göre

30 kadar üye 85 ziyaretçi var. Herkes bi parça alsa parça pincik olur  :evillol:

bu transfersizlikten rahatlariz biraz  :steamed:

nedense her akşam bir transfer yapar  veya yollarken bu geceyi boş geçtik cılız bir iki girişim hariç.yokmu twiterda transfer yapan.

Kimsede umut kalmadi  :)

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
29 Ocak 2018, 16:35:33 »
Güzel ama şampiyonluk lazım. Yoksa afiş Haneke'den Love olur.

Beşiktaş taraftarı şu anda Georges gibi yastığı yüzüne bastırmak istiyor.

Çevrimiçi Kartal Ç

kıran kırana pazarlıklar sürüyor ljayiç değil bu gece 10 numara transferi bitecek kimse uyumasın

Süprizlerle dolusun Bay Frodo
demek isterdim ancak hala gelen giden yok gibi :hiho:

yüzük kardeşliğinin extended halini bitirdim uyumak yok.
2 kuleye başlıyorum o zaman ooof of :bandit:

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Süprizlerle dolusun Bay Frodo
demek isterdim ancak hala gelen giden yok gibi :hiho:

yüzük kardeşliğinin extended halini bitirdim uyumak yok.
2 kuleye başlıyorum o zaman ooof of :bandit:
Orta dünya hayranı birini görmek subnallah bende hobbit başlıyacaktım vazgeçtim prison break başladım tekrar
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Rakiplerin transferler yapıp sen buna karşılık transfer yapamıyorum diyorsan sorun sendedir bu transfer dönemine girmeden hiçbir planlama, program yapılmadığının açık bi göstergesidir

Transfer sezonu gelsin şu oyuncuyu alalım öyle yok bi plan yapman lazım hangi mevkiye kaç oyuncu lazım ? Nerede sıkıntı var ? Merkez orta saha da sıkıntı varmı ?

Bu yönetim yani 3 ay oldu transfer sezonu başlayalı 3 aydır tüm yaz boyunca transfer yapmayıp yatıyorsunuz tatiller de sonrada kalkıp kur şöyle kur böyle bırak kardeşim bu işleri hikaye anlatma bana

Senden 13 yaş büyük 65 yaşındaki Hoca burda yaz sıcak demeden çalışırken sen bodrumlardan yunanistanlardan çıkmadın

Senin tatil yaptığın kadar kimse de yapmadı ben hocanın tatile gittiğini birdefa duydum bu sezon onun dışında hiç böyle zırt pırt oraya buraya gittiğini de görmedim yunanistana gidiyorsun bizde sanıyoruz ki heralde transfer kovalıyor

Meğer gezmeye gitmiş bizim başkanımız bak güzel şeyler yaptın eyvallah feda dedin olmayacak oyuncuları olmayacak fiyatlara okuttun buna laf etmez kimse

Ama şu koskoca transfer sezonunda taraftarı mutlu edecek en ufak bir hamlen dahi olmadı bir başkan olarak üzerindeki sorumluluğu taşıyamadığın kanaatindeyim sayın fikret orman

Burası beşiktaş tatil köyü değil transferlerini yaparsın eksik mevkilere gerekli oyuncuları alıp kafan rahat şekilde tatile gitmek var bide kalkıp transfer yapmadan baskı altında tatile gitmek var

Sen bu ikisini iyi kordine edemediğin gibi belli bi düzene de oturtamadın

Artık gerçekten yorulduğunu ve bu işi yapamayacak durumda olduğunu gördüm sayın başkan

Olmuyor seninle.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2018, 06:20:01 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı mylife1903

Chadli monaco ile anlaşmış. Bunu saldıysak biriyle anlaştık muhtemelen.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Egona hastayim abi, monako diyor adam yahu ne salmasi, adam bizim telefonlarimiza bile cikmaz.
Monako vs turkiye

Çevrimdışı mylife1903

"abi sen çadli olsan", seni BJK ve monaco istese, naparsın?
Takimla baglantisiz monako be abi

Dunyanin en nezih yeri

Çevrimiçi Samet Demir

Pektemek şuan rahat uyuyabiliyor musun?

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Pektemek şuan rahat uyuyabiliyor musun?

Benim kafamı kurcalayan bu adamda ne gibi bi ışık nasıl bi cevher gördünde gidip bukadar maaş verip böyle uzun vadeli sözleşmeler yaptın ?
Taraftara eziyetten başka birşey değil

Orkan Çınarı da gidip adana demir spora kiralamışlar Allah akıl fikir versin ne diyim pektemeğe gösterilen sabrın yarısı şu adama gösterilse şuan başka şeyler konuşuyor olurduk

Burak gelecek 33 yaşında adam

Gönderdiğin orkan daha 22 yaşında bu mu gençleştirme ? Bu sene bu takım şampiyon olamazsa kıyamet kopar.

Çevrimdışı yoruk

Benim kafamı kurcalayan bu adamda ne gibi bi ışık nasıl bi cevher gördünde gidip bukadar maaş verip böyle uzun vadeli sözleşmeler yaptın ?
Taraftara eziyetten başka birşey değil

Orkan Çınarı da gidip adana demir spora kiralamışlar Allah akıl fikir versin ne diyim pektemeğe gösterilen sabrın yarısı şu adama gösterilse şuan başka şeyler konuşuyor olurduk

Burak gelecek 33 yaşında adam

Gönderdiğin orkan daha 22 yaşında bu mu gençleştirme ? Bu sene bu takım şampiyon olamazsa kıyamet kopar.
Orkan konusunda suç ne yönetimin ne hocanın.
Bence sorun Orkan.Geçen sene daha tam hazır değil iken yeterli değil iken bile 3-5 maç oynadı tek devrede.Bu sene hiç yok.Üstelik maç oynadı kamp gördü falan.Demek ki halen yetersiz , belki de çalışmıyor.
Zaten oynadığı 2-3 maçta yaptıkları kafa olarak da yetersiz olduğunu düşündürüyor bana.Konyaspor da bile düzenli oynayamadı.

Çevrimiçi Sinan66

sabah oldu hala bir sey yok :by2:

Çevrimdışı mylife1903

Orkan konusunda suç ne yönetimin ne hocanın.
Bence sorun Orkan.Geçen sene daha tam hazır değil iken yeterli değil iken bile 3-5 maç oynadı tek devrede.Bu sene hiç yok.Üstelik maç oynadı kamp gördü falan.Demek ki halen yetersiz , belki de çalışmıyor.
Zaten oynadığı 2-3 maçta yaptıkları kafa olarak da yetersiz olduğunu düşündürüyor bana.Konyaspor da bile düzenli oynayamadı.
Cocugun temiz bi kumasi var
Vurus teknigi de guzel ama tembel adam ustune ayagi kirilmis iki sefer
Fazla beklentiye girmemek lazim iyi bir yedek oyuncu olur nejipjan gibi biraz kendini gelistirirse

Çevrimdışı yoruk

Cocugun temiz bi kumasi var
Vurus teknigi de guzel ama tembel adam ustune ayagi kirilmis iki sefer
Fazla beklentiye girmemek lazim iyi bir yedek oyuncu olur nejipjan gibi biraz kendini gelistirirse
  Aslında Orkan Doğukan Güvenç falan bunlar için şu an bulunduğumuz durum büyük şans büyük.Yine altyapıdan 1-2 isim söylenmeye başladı"  geleceğin yıldızı "olacaklar diye ..Klasik söylemler başladı yani.Onlar için de şans .Ama işte değerlendiren yok.Deseler ki transfer yok.Ama altyapıdan 2 isim çıkacak ve bu isimler oynayacak diye.Ses etmeyiz.Ama bu arkadaşların da umut vermesi lazım.Utku mesela.2 yıldır ben bu takımın kalesini korurum diyemiyor.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çevrimiçi Samet Demir

Sattığımız adamların yerine iyisini alamıyoruz.

Aboubakar neden 10 milyon neden 1 milyon değil dedin; söylenilene göre 7 ye alabileceğin adamı almadın ve yerine negredo love aldın onlarında maaşla birlikte  toplam 1 yıllık maliyeti 12 milyon...

Sonra kur falan demeyeceksin başkan. 

Defans hattımız tam olmuşken marceloyu sattın. O paralar da çar çur oldu. Ffp bitince şu olacak bu olacak dedin. Sonuç ortada. Veteran takımı olduk.

Para yoksa çıkarsın TV karşısına durum bundan bundan ibaret. Ffp bitti ama borçlar boyumuzu aştı. Küçülmeye gidiyoruz diyeceksin. Hatta alacağın adamlar hep genç olacak ya da alt yapı o zaman bak bakalım taraftar seni nasıl sırtında taşıyor.

Planlama sıkat diyorsun takımın yaş ortalaması 30 küsürlere dayandı. Sonra bizde farkında olmadan Şenol hocaya kızıyoruz. Takım oynamıyor diye. Takımın pili bitiyor.

Sonra TV karşısında babasının parasını yiyen çocuklar diye ahkam kesiyorsun. Sen olduğun konuma zembille inmedin. Asıl baba parası yiyen de sensin.

Taraftar çıldırmak üzere. Mhk ya atarlanacağına taraftara gider yapıyorsun. Unutma herkes gider biz Beşiktaşımızı desteklemeye devam ederiz.

Çok dolduk başkan çok.

Şu 2 günde şapkadan tavşan çıkar umarım.

Ya da renklilerin işleri iyi gitmezde biz şampiyon oluruz. Yoksa durumlar kötü....

Gidişat iyi değil...

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Aboubakar neden 10 milyon neden 1 milyon değil dedin; söylenilene göre 7 ye alabileceğin adamı almadın ve yerine negredo love aldın onlarında maaşla birlikte  toplam 1 yıllık maliyeti 12 milyon...

Defans hattımız tam olmuşken marceloyu sattın. O paralar da çar çur oldu. Ffp bitince şu olacak bu olacak dedin. Sonuç ortada. Veteran takımı olduk.

Para yoksa çıkarsın TV karşısına durum bundan bundan ibaret. Ffp bitti ama borçlar boyumuzu aştı. Küçülmeye gidiyoruz diyeceksin. Hatta alacağın adamlar hep genç olacak ya da alt yapı o zaman bak bakalım taraftar seni nasıl sırtında taşıyor.

Planlama sıkat diyorsun takımın yaş ortalaması 30 küsürlere dayandı. Sonra bizde farkında olmadan Şenol hocaya kızıyoruz. Takım oynamıyor diye. Takımın pili bitiyor.

Sonra TV karşısında babasının parasını yiyen çocuklar diye ahkam kesiyorsun. Sen olduğun konuma zembille inmedin. Asıl baba parası yiyen de sensin.

Taraftar çıldırmak üzere. Mhk ya atarlanacağına taraftara gider yapıyorsun. Unutma herkes gider biz Beşiktaşımızı desteklemeye devam ederiz.

Çok dolduk başkan çok.

Ya da renklilerin işleri iyi gitmezde biz şampiyon oluruz. Yoksa durumlar kötü....

Gidişat iyi değil...

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı eaglekartal

kimse farkında değilmi bilmiyorum ama gs ve fb bu zorlukta çok güzel planlama yaptılar,gelecek içinde yatırım yaptılar.son fbnin 22 yaşındaki jailson hamleside iyi 30luk josefi satıp 22lik jailson bir aklın ürünü.izimde geçen seneye kadar yaptığımız şeyleri şuan onlar yapıyor.ama biz maalsef takımı öldürdük bitirdik.ortalama yaş 33-3 oldu ilk 11.bir iki sene sonra çoğu futbolu bırakacak adamla oynuyoruz,bu sene yapılanma lazımdı,geçen seneki gs gibi takımı yeniden kurmalıydık yapmadık.takım yaşlı,ağır,önde basamıyor,geç form tutyor,hocanın tek planı var.kısaca zerre umudum inancım hevesim yok.komple değişim olmadanda 2 yıl önceki mutluluk heves heyecan gelmeyecek.bu değişime hoca şart başkanda oraya doğru gidiyor maalsef.

Çevrimiçi Samet Demir

:claps: :claps: :claps:
:claps: ne oluyor. Telefondan göremiyorum. :)

Çevrimdışı onurturan

:claps: ne oluyor. Telefondan göremiyorum. :)

Alkışlamış seni ağabey alkış emojisi..

Çevrimdışı abdusta

Çok dolduk başkan çok.

Gidişat iyi değil...

Hatalar bitmiyecek gibi üzerine birde yeni Love Burak Yılmaz pazarlığı çıktı dün gece aniden..!!

saygılar

Çevrimdışı yoruk

Çok dolduk başkan çok.

Gidişat iyi değil...

Yönetimin hatası bu işte.Eleştirdiğim bu.Hoca defalara dedi oynayanlar değil oynamayanlar gitmeli diye.
Biz üzerine koya koya gidecektik.2.şampiyon olduğumuz sene de dahil yapıyı bozduk.Eğer bireysel performanslar üst düzey olmasa o zaman da şampiyon olamazdık.
Beck gitti.Bizim Beck'in daha iyisini almamız gerekirken şimdi daha Beck'in yerini bile dolduramadık 2 sene oldu.Daha bu sene Tosic gitti Roco daha mı iyi olacak ? Eğer sattığın oyuncudan daha iyisini bulamıyorsan niye satıyorsun ?
Biz kadroyu koruyacaktık.3-5 genç gurbetçi atacaktık araya.Sonra Oğuzhan 'ı 20 'ye de satarsın 30'a da satarsın.Çünkü parlardı harika görünürdü.
Gol yemiyoruz sorun bu değil atamıyoruz diyordum.Şimdi bakıyorum Pepe-Vida uyumsuz.Ben hep yazdım.Vida yedek oturuyor çünkü Tosic daha uyumlu diye.Tek tek bakarsan tabi üst düzey.Ama komple bakarsan olmuyor işte.Şu aşamada Pepe-Ersan olsun bence daha iyi.Yarın Pepe gidecek ? Yeri dolacak mı ? Şu anki yapının temel taşları Atiba-Adriano ? Yarın olmayacaklar.Gideceği 14 ay öncesinden hissedilmiş adamın yerini halen dolduramıyoruz,Adriano gibi adamın yerini nasıl dolduracağız ?

Çıksınlar arkadaş hedefimiz Şampiyonlar Ligi desinler,istemiyorum lig şampiyonluğu falan.Bugün olamazsın yarın olursun.Hedefimiz şu altyapıdan çıkaracağız yine gurbetçilere döneceğiz desinler.Gak guk demem.

5 yıl önce bir kadro yaptık, başladık.Bunun verimini aldık şu anda o dönem bitiyor.Üstüne koymamız gerekirken yedik bitirdik.

Çevrimdışı abdusta

Kimsecikler yazmadan bu sabahki İtalyan medyasına birde ben haber vereyim

Adem Ljajic ilk 11 de olamayacagı için yeni teknik direktörle hala mutsuzmuş..
oynayamayacaksam beni yollayın diye baskı yapıyormuş başkana
Bu nedenle donma noktasında olan transfer pazarlığını Torino
yeni bir teklifle Beşiktaşa dönmesi bekleniyormuş..

şimdi olmasa bile görünen oki Adem süre almadıkça devre arasında birçok şey olacak.

saygılar

Çevrimdışı mylife1903

Dayanin az kaldi sabir..
Yaw eray ne sabri, karaciger bitti
Ulan eskiden mutluluktan iciyordum, gomez heyvani gol attikca bi duble cakiyordum
Simdi negrodan falan tasarruf ediyom, yonetim sikintiya sokuyo daha cok iciyom
Bi ortasini bulamadik su icin

Bundan sonra her ortaya bi duble cekecem mac sonuna kivama gelirim mis gibi

Etiketler: