Sattığımız adamların yerine iyisini alamıyoruz.
Aboubakar neden 10 milyon neden 1 milyon değil dedin; söylenilene göre 7 ye alabileceğin adamı almadın ve yerine negredo love aldın onlarında maaşla birlikte toplam 1 yıllık maliyeti 12 milyon...
Sonra kur falan demeyeceksin başkan.
Defans hattımız tam olmuşken marceloyu sattın. O paralar da çar çur oldu. Ffp bitince şu olacak bu olacak dedin. Sonuç ortada. Veteran takımı olduk.
Para yoksa çıkarsın TV karşısına durum bundan bundan ibaret. Ffp bitti ama borçlar boyumuzu aştı. Küçülmeye gidiyoruz diyeceksin. Hatta alacağın adamlar hep genç olacak ya da alt yapı o zaman bak bakalım taraftar seni nasıl sırtında taşıyor.
Planlama sıkat diyorsun takımın yaş ortalaması 30 küsürlere dayandı. Sonra bizde farkında olmadan Şenol hocaya kızıyoruz. Takım oynamıyor diye. Takımın pili bitiyor.
Sonra TV karşısında babasının parasını yiyen çocuklar diye ahkam kesiyorsun. Sen olduğun konuma zembille inmedin. Asıl baba parası yiyen de sensin.
Taraftar çıldırmak üzere. Mhk ya atarlanacağına taraftara gider yapıyorsun. Unutma herkes gider biz Beşiktaşımızı desteklemeye devam ederiz.
Çok dolduk başkan çok.
Şu 2 günde şapkadan tavşan çıkar umarım.
Ya da renklilerin işleri iyi gitmezde biz şampiyon oluruz. Yoksa durumlar kötü....
Gidişat iyi değil...
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yönetimin hatası bu işte.Eleştirdiğim bu.Hoca defalara dedi oynayanlar değil oynamayanlar gitmeli diye.
Biz üzerine koya koya gidecektik.2.şampiyon olduğumuz sene de dahil yapıyı bozduk.Eğer bireysel performanslar üst düzey olmasa o zaman da şampiyon olamazdık.
Beck gitti.Bizim Beck'in daha iyisini almamız gerekirken şimdi daha Beck'in yerini bile dolduramadık 2 sene oldu.Daha bu sene Tosic gitti Roco daha mı iyi olacak ? Eğer sattığın oyuncudan daha iyisini bulamıyorsan niye satıyorsun ?
Biz kadroyu koruyacaktık.3-5 genç gurbetçi atacaktık araya.Sonra Oğuzhan 'ı 20 'ye de satarsın 30'a da satarsın.Çünkü parlardı harika görünürdü.
Gol yemiyoruz sorun bu değil atamıyoruz diyordum.Şimdi bakıyorum Pepe-Vida uyumsuz.Ben hep yazdım.Vida yedek oturuyor çünkü Tosic daha uyumlu diye.Tek tek bakarsan tabi üst düzey.Ama komple bakarsan olmuyor işte.Şu aşamada Pepe-Ersan olsun bence daha iyi.Yarın Pepe gidecek ? Yeri dolacak mı ? Şu anki yapının temel taşları Atiba-Adriano ? Yarın olmayacaklar.Gideceği 14 ay öncesinden hissedilmiş adamın yerini halen dolduramıyoruz,Adriano gibi adamın yerini nasıl dolduracağız ?
Çıksınlar arkadaş hedefimiz Şampiyonlar Ligi desinler,istemiyorum lig şampiyonluğu falan.Bugün olamazsın yarın olursun.Hedefimiz şu altyapıdan çıkaracağız yine gurbetçilere döneceğiz desinler.Gak guk demem.
5 yıl önce bir kadro yaptık, başladık.Bunun verimini aldık şu anda o dönem bitiyor.Üstüne koymamız gerekirken yedik bitirdik.