2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 89 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4637842 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sozkul

Aspor dan başka yerde yok? Şüpheleniyorum haberin doğruluğundan.

Çevrimdışı can1903

Beşiktaş yönetimi Kagawayı'da , Adem'i de elden kaçırdı. 3-5'e bakarsan sene sonu 4.lüğü görürsün.

Kagawa gibi bir oyuncu 2 milyon  €'ya oynayacak değil.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Rasim

Sen seversin boylesini
Senol gunes bunu tekme manyagi yapar agzini burnunu kirar
Sonra neden bu cocuk gundemde bunun arizasi da bu arkadas, dayak azgjni bu

ula reyiz hemende buluyorsun zaafini  :evillol: :evillol:
Beşiktaş!

Çevrimdışı mylife1903

E işte kendin video koymuşsun. Sanırım yönetici ya da teknik ekipten biri saldırmış çocuğa. Kalır mı sence italyada
Deli rosi saldirmisti abi baya eski o olay fiorenti zamanlari sonra ufak bi italya turu oldu. Dayak azgini adam getirip senol gunesle ben muhatap etmezdim.
Topculuguna kimse bisi demiyor karskterde sikinti var cok fena.
Sergenle modric karisimi bisi dusun abi ustne biraz sifo kivrakligi ekle
Hem top istop eden hem de miknatisli olan bi cocuk bu buyuk takim oyuncusudur topu obur sahada tutar kolay kaybetmez adam eksiltir sutu da var.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş kiralama teklifi yaptı‚ torino bonservisiyle satmak istiyor..
hafta içi son tur görüşme olacak..
ama bana sorarsanız şartlarda gevşeme olmazsa; gerçekleşmesi biraz zor..
(bipspor-özel)

I. Seten

Çevrimdışı mylife1903

ula reyiz hemende buluyorsun zaafini  :evillol: :evillol:
Abi cok unlu olay bu buyuk olay olmustu sonra deliyi kovdular falan ona ceza verdi federasyon bi 4-5 ay galiba

Bu gsli kapon ile fbli bilikanin otobus koltugu olayi kadar meshur degildir ama

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Deli rosi saldirmisti abi baya eski o olay fiorenti zamanlari sonra ufak bi italya turu oldu. Dayak azgini adam getirip senol gunesle ben muhatap etmezdim.
Topculuguna kimse bisi demiyor karskterde sikinti var cok fena.
Sergenle modric karisimi bisi dusun abi ustne biraz sifo kivrakligi ekle
Hem top istop eden hem de miknatisli olan bi cocuk bu buyuk takim oyuncusudur topu obur sahada tutar kolay kaybetmez adam eksiltir sutu da var.
Haklısın 2012 de olmuş olay. Sonra roma falan görmüş. Kimbilir ne derdi vardır. Aslında umarım değişiklik istiyordur da bizde havasını bulur
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı scarfright

kötü oyuncu mu ?

orta sıralarda ki bir takımda yaptığı istatistik.

Adem Ljajic'in Serie A son iki sezon performansı:
17/18 sezonu 28 maç 6 gol 13 asist
16/17 sezonu 36 maç 12 gol 11 asist

Adam forvetleri gayet iyi beslemiş. Gelsin başlasın bence ama bizde ki forvetler atabilir inşallah.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı abdusta

Heyecan yapmayalım
Ben şöyle bir italyan taraftar forumlarına
Uzanıp bakacagım

Saygılar

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Beşiktaş kiralama teklifi yaptı‚ torino bonservisiyle satmak istiyor..
hafta içi son tur görüşme olacak..
ama bana sorarsanız şartlarda gevşeme olmazsa; gerçekleşmesi biraz zor..
(bipspor-özel)

I. Seten
Sabrı kalmadı artık taraftarın 5 gün kaldı ayıptır ayıp.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Via BEŞİKTAŞ istihbarat

Yarın yada salı günü İtalya ya geçecek yönetim..Opsiyon detayları görüşülecek..10 m üzeri bir opsiyon ve zorunlu satın alma seçenekleri  sunuyorlar..Ancak biz 10 m altı ve performansa bağlı talep etmişiz..
Oyuncu tamam opsiyonsuz kiralama tamam...
Ancak opsiyon koyma amacındayız ve 10 m altında bir rakam konusunda ısrarcıyız..
Hem bu arada beklenilen diğer isimden de haber gelir..
Ancak şu an alınan bilgi yönetimin Ljajic i bir kaç gün içerisinde İstanbul'a getireceği yönünde..
Hep sürpriz sürpriz denilmişti..Bu saatten sonra Ljajic işi olmazsa çok büyük sürpriz olur..
Eğer böyle bir şey yaşanırsa Kagawa gelsin bari herkes mutlu olsun..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Başkanı çok sevmeme rağmen Taraftar için yaptığı açıklamalar çok ayıp
Terbiye kurallarını baya aşmış.

Çevrimdışı mylife1903

Haklısın 2012 de olmuş olay. Sonra roma falan görmüş. Kimbilir ne derdi vardır. Aslında umarım değişiklik istiyordur da bizde havasını bulur
Inter falan da gordu bu abi
Zaten inter oralarin fbsidir
Ayagina top yakisan her adama salca olur
Fio roma inter torino italyayi gezip bitirdi
Oyunculuguna bisi demiyom
Ben daha farkli bir oyuncu istiyorum daha boyle bi agirligi olacak oyuncu

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Ljajic bence bitti ama ne zaman ne olacağı belli olmaz sıcak gelişmeler olabilir her an

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi Rasim

bak bu ikinci video, bir gol haric hala olumlu bir hareketini görmedim, videolarini izledikce bu adami dahada gereksiz görüyorum.  :). ne bileyim taliscadan sonra ljajic bana cok vasat geliyor. seyredip görmek lazim, ama eminimki öyle aman aman katki saglamaz
yahu bosversene Avrupakatali lask linzi mahalle takimi diye tanittin az kalsin eleniyorduk :s20:
Beşiktaş!

Çevrimdışı worns

Heyecan yapmayalım
Ben şöyle bir italyan taraftar forumlarına
Uzanıp bakacagım

Saygılar

Abi Torino bu adamı neden elden çıkartıyor buna da bir baksana hayrına :)

İsmi geçenler arasında en heyecan verici oyunculardan biri Ljajic. Hücuma ciddi çeşitlilik getirir. Bu transfer girişiminde başından beri anlayamadığım mesele ise Torino'nun 2 sene önce (transfer piyasasının da bu kadar çıldırmadığı zamanlar) 10 milyon civarına aldığı ve 2 sezon boyunca sürekli ilk11de oynayıp katkı veren oyuncusunu niye kiralamaya karar verdiği. Normal şartlarda 15-20 milyon piyasası olması beklenir bu adamın.
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2018, 17:49:54 worns ]

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Oyuncunun menajeri yaptırıyor bu haberleri kendisi komisyonu cebe indirecek bu menajerler az çakal değiller ha kırk tilkiyi bi arada oynatırlar

Uğur Karakullukçu :

1 hafta önce Ljajic Türkiye'ye gelecek deselerdi inanmazdım..Beşiktaş çok büyük bir iş çıkardı.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Sağ bek de bitmiş deniliyor çifte sürpriz mi yapacak başkan ne

İtalya gibi savunma ve fizik futbolunun on plana çıktığı bir ligde Gol-Asist istatistikleri çok sasirtici ,  iş yapar gibi..

Not : Oyuncuyu hiç izlemedim ve bir fikrim de yok

Çevrimdışı EMİR EMRE

Ljajic o sopadan sonra adam olmustur. Hoca güzel patlatmis simarik oyuncuyu zopayla imana getireceksin. Quaresmaya babalik yapan Şenol hocam dayak atmaz tabi ama keşke sopa atsa daha iyiydi dedirtir :D

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Şu saatlerde şuan beşiktaş hem forvet hem sağ bek transferini bitirmeye yakın dedi tanıdığım biri de son 5 gün hareketli olacak taraftar sürprizlere hazır olsun diyor haydi bismillah

Çevrimdışı AvrupaKartalı

yahu bosversene Avrupakatali lask linzi mahalle takimi diye tanittin az kalsin eleniyorduk :s20:
o bizim takimin nekadar kötü oldugunu gösterdi iste, iki sene önce avusturya ikinci liginden cîkmıs takimdan bahsediyoruz. koy ptt 1. lige, ilk ona giremez
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Gerçekten biz istersek bize gelir. Fenerin herhangi bir transferde bizimle yarışma gibi bir durumu olamaz.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Etiketler: