2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4639268 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Koa_lAA

abuş-sevilla mış mış mış... :director:

zaten negredo kadar iyi bir forvet değildi... hele love ın bacakı olamazdı...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Besiktasli gecinip besiktastan gecinen daha dogru bi ifade ur
Umut Nayir nasıl bir futbolcu? Sabah Gazetesi'nden @fatihdogan_38 yorumladı:

"Şenol Hoca 1 yıl istikrarlı şekilde oynatırsa değerini 10'a katlar."

------------------------------------------------------------------------

Şili Teknik Direktörü Reinaldo Rueda: "Enzo Roco hem iyi bir savunmacı, hem de iyi bir saldıran. Bu kaliteyi görüyoruz."

---------------------------------------------------------------------------
Fatih Doğan

@fatihdogan_38
 30 dk.30 dakika önce
Daha fazla Fatih Doğan Retweetledi: Volkan
Günün en iyi yorumu.. :-)Fatih Doğan ekledi,
Emniyete haber verin artık kimse emniyette değil

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

enzoyu neden yedek düşünüyorsunuz  :bandit:

ya ?

Enzo-Pepe yapıcaksak :)

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Umut Nayir'e sallayan arkadaşlar kaç defa izlemişler acaba bu çocuğu yada böyle bir futbolcunun varlığından haberleri varmı merak ediyorum açıkçası.2 senedir hem göztepede hemde ankaragücünde her hafta düzenli olarak tvden,yaklaşık 5-6 defada canlı olarak izledim.pektemekten 2 gömlek daha iyi ve cenkten hiçbir eksiği olmayan bir oyuncu.şans verilirse ve birazda forvet şansı yanında olursa bu sallayan arkadaşların suratlarını görmek isterim ilerleyen haftalarda.yerinde bir transfer bana göre.herşeyden önemlisi çok karekterli bir oyuncu.hayırlıı olsun
Ankaragücü bu çocuğu bu sezon istiyor diye biliyorum. Bize transfer olunca bunların taraftarı bunun yanında da aklı bir karış havada olan bir şey bildiğini sanan ama bir şeyden haberi olmayan bir kısım ergen Beşiktaş taraftarı sosyal medyada bu çocuğa küfür kıyamet daldı sanırım. İsmail'in 7 senede öğrenemediği kadar  şeyi 7 dakikada Hoca bu çocuğa öğretir. O konuda Hocaya da bu çocuğa da güveniyorum. Geçen sezon kaybedilen şampiyonluğa bakıyorum da bunda temel sebeplerden biri de lakayt, rahat, ben alacağım paraya bakarım, maç seçerim diyen adamların olması takımda. Pektemek gibi adamı takımda göreceğime böyle hedefi olan, maaş almaya değil kendini geliştirmeye gelmiş , algılama kapasitesi yüksek, kendisine verileni alan ve uygulayabilen bu çocuk gibileri görmek isterim takımda.

🔥Enzo Roco, İstanbul'a Doğru harekete geçti.

Çevrimdışı oblomov

Bu transferin tutacağına dair en büyük umudum bonservis ücreti olmayışı. Son dönem bonservis ödeyerek kimi aldıysak hayrını göremedik.  Sırf bu yüzden bile  olur bu bence bu çocuk.
ASAP

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Atanımız karizma tutanımız utkuda olsa itiraz etmeyecegim genc oyuncumuz bu sene oynayarak gereken tecrubeyi kazanır.benim itirazım oguzhan ve tolgayın gecen seneki formsuzlugunun bu senede devam edecek endişesi orta sahaya çözüm ..

Saygılar
Bu iki oyuncunun geçen sene beraber oynaması problem yarattı. Bu sene de yaratacak. Hocanın çözüm bulabileceği bir mesele değil bu. Atiba ve Oğuzhan ilişkisini ele alalım. İkisi de eksik oyuncu tamam ama birbirinin eksiklerini kapatan, birbirini tamamlayan 2 eksik oyuncu. Oğuzhan ve Tolgay ikilisi ise birbirinin eksiklerini iyice gün yüzüne çıkaran 2 eksik oyuncu ve bir başka husus ikisi de 2.5 milyon avro maaş ile oynayacak bu sezon. Bir şekilde çözüme kavuşturulmalı bu mesele yoksa başımızı ağrıtması kuvvetle muhtemel.

mevcut kadro ;

Tolga
                              Utku
                              Ersin

Gökhan         Pepe           Vida           Adriano
                    Enzo           Fatih          Caner
                    Alpay

Tolgay         Medel
                    Oğuzhan     Dorukhan
                                      Necip
                                      Veli

Quaresma           10 numara  yok        Babel
Lens
Töre
Aras
Orkan
Mertcan

Negredo
                           Love
                           Larin
                           Pektemek
                           Güven
                           Umut

Çevrimdışı kyiv

Süper Lig tecrübesi olsaydı, bu aldığımız fiyatın en az 2 katına alabilirdik.

Hiç sanmıyorum Galatasaray mı Fenerbahçe mi alacaktı? Biz o parayı vermezsek Türkiyede verebilecek kulüp yok en azından şu ortamda.

Çevrimdışı yoruk

Sifo mehmet ayri seviyedir
Marassporu tek basina super lige cikartmistir o yasta
Arjantin dogumlu olsa maradona yerine oynardi milli takimda

Şifo’nun genç dönemlerını çok merak etmişimdir

Aklımda hep 94 sonrası Şifo var.Cok farklı mıydı ilk zamanları ? Daha iyi,daha kötü ?

Çevrimdışı yoruk

Bu iki oyuncunun geçen sene beraber oynaması problem yarattı. Bu sene de yaratacak. Hocanın çözüm bulabileceği bir mesele değil bu. Atiba ve Oğuzhan ilişkisini ele alalım. İkisi de eksik oyuncu tamam ama birbirinin eksiklerini kapatan, birbirini tamamlayan 2 eksik oyuncu. Oğuzhan ve Tolgay ikilisi ise birbirinin eksiklerini iyice gün yüzüne çıkaran 2 eksik oyuncu ve bir başka husus ikisi de 2.5 milyon avro maaş ile oynayacak bu sezon. Bir şekilde çözüme kavuşturulmalı bu mesele yoksa başımızı ağrıtması kuvvetle muhtemel.

Bir de Medel eklendı oraya artık malesef, çözmemiz lazım

Çevrimdışı kyiv

Roco transferinin en güzel tarafı da, adam imza atana kadar sosyal medyada kimsenin bizim ilgilendiğimizi yazmamış olması.

Umut Güner'i sevmiyorum, ama en azından gevşek ağızlı değil. (Gerçi konuşabiliyor mu, onu da bilmiyorum. Hiç sesini duymadım)

Transfer böyle yapılır sessiz ve derinden. Şimdi Övünç, Badem, Hakan Gündoğar, Serdar Sarıdağ hepsi taca çıktı değil mi?  :bandit: Bu transfer önceden duyulsaydı en az 500 bin euro zararımıza olurdu.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hiç sanmıyorum Galatasaray mı Fenerbahçe mi alacaktı? Biz o parayı vermezsek Türkiyede verebilecek kulüp yok en azından şu ortamda.
250 bin Euro'ya aldık, neden veremesinler? O kadar da ölmediler.

Altınordu'dan, Hollanda İkinci Ligi'nden 1.5 - 2 milyona adam alıyorlar.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı murat baltacı

Uzağa gitmeye gerek yok Sinan gümüş geçen sene gs nin şampiyonluğunda kilit rol oynadı biz geçen sene kenardan katkı alamadık umut iki kritik maçta puan aldirsa herkes cenk tosun geri geldi demeye başlar.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı tuncaboylu

Transfer böyle yapılır sessiz ve derinden. Şimdi Övünç, Badem, Hakan Gündoğar, Serdar Sarıdağ hepsi taca çıktı değil mi?  :bandit: Bu transfer önceden duyulsaydı en az 500 bin euro zararımıza olurdu.
Diğer renklilerin ikisi de ve hatta Trabzonspor bile stoper arıyor.

Gizli tutularak çok doğru bir iş yapıldı.

Uzağa gitmeye gerek yok Sinan gümüş geçen sene gs nin şampiyonluğunda kilit rol oynadı biz geçen sene kenardan katkı alamadık umut iki kritik maçta puan aldirsa herkes cenk tosun geri geldi demeye başlar.

ilhan mansız geri gelsin cenk değil :)

kesinlikle çok iyi iş yapıldı.

Yoksa fiyat arttırılardı aldırmamak için devreye girerlerdi.

pepe sol stopere kayabilir belki   :alala:

GG-Roco-Pep-Adri

Çevrimdışı kyiv

250 bin Euro'ya aldık, neden veremesinler? O kadar da ölmediler.

Altınordu'dan, Hollanda İkinci Ligi'nden 1.5 - 2 milyona adam alıyorlar.

Hele önce bir asıl santraforlarını alsınlar da  :bandit: yedek kusur kalsın...Neyse inşallah herkesi şaşırtsın hukuk adamı kardeşimiz belli ki zeki bir kardeş zekasını yeşil sahalara da yansıtsın Beşiktaş formasıyla. Gocunmayız en önde alkışlarız. :ok:

Çevrimdışı kyiv

Bir de tutarsa değme keyfine... Stili kime benziyor arkadaşın?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şifo’nun genç dönemlerını çok merak etmişimdir

Aklımda hep 94 sonrası Şifo var.Cok farklı mıydı ilk zamanları ? Daha iyi,daha kötü ?
Şifo çok iyiydi hatta Şifodan bile iyiydi. Yani isim babası Enzo Scifo'dan :)  Bu yüzden millet başka bir lakap bulmaya çalıştı ama şifo yapıştı kaldı.
Şöyle söyleyeyim bir orta saha oyuncusu olarak 100 ler barajını aşmış, takım arkadaşları tarafından kendisine extra ücret ödenmesi talep edilen sorunsuz , muhteşem bir futbolcuydu. Kahramanmaraş ı şampiyon yaptı dediklerinde tabi biz o zamanlar alt liglerden bi haberiz , çok merak ettik kim bu diye . İnan ilk geldiğinden itibaren hiç sırıtmadı.
Artık şansızlık mı desem bilemedim gese hegomonyasına uğradı . Tıpkı MAF gibi .
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı kyiv

Şimdi santraforda da bir sürpriz isim bekliyorum:

Balotelli  :pray:

Bir de tutarsa değme keyfine... Stili kime benziyor arkadaşın?

rhodolfo :)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Hele önce bir asıl santraforlarını alsınlar da  :bandit: yedek kusur kalsın...Neyse inşallah herkesi şaşırtsın hukuk adamı kardeşimiz belli ki zeki bir kardeş zekasını yeşil sahalara da yansıtsın Beşiktaş formasıyla. Gocunmayız en önde alkışlarız. :ok:
Eğitim ne kadar önemli bilmem ama Metin, Ali ve Feyyaz'da üniversite mezunuydu. Diğer takımlarda yoktu sanırım
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Koa_lAA

pepe sol stopere kayabilir belki   :alala:

GG-Roco-Pep-Adri

izlediğim videolarının nerdeyse yarısı boyunca sol stoper oynamış roco denen arkadaş...

Etiketler: