2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 83 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4639469 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

sezon ortasında ismail'in protesto edilmesi, aşağılanması bize daha kolay bir şampiyonluk mu getirirdi? ismail'i kötülemek fenerbahçe'ye gitmesini engellemekten başka ne işe yarardı? artık istediğinizi söyleyebilirsiniz. ben ismail'in kötü olduğunu fark etmenin, kötü olmasına rağmen beşiktaş oyuncusu olduğu için sahip çıkılmasından daha zor olduğunu sanmıyorum.
İsmail'in piyasa yapmak için yaptıklarına tepki gösterilince İsmail daha az bindirme yapmaya daha fazla savunmaya yardımcı olmaya başladı. Tepkini ortaya koyacaksın, karşı taraf mesajı alana kadar tepkini ortaya koyacaksın  7 sezon boyunca  rahat rahat takılan 1.5'u kapmak için kafasındaki planları eyleme geçiren bir futbolcu için. Ben bir oyuncuyu salt yeteneği üzerinden değerlendirmiyorum.  İsmail'i de salt yeteneği ya da yeteneksizliği üzerinden değerlendirmiyorum.
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2018, 13:16:45 Onur Küçük ]

Çevrimdışı 38life

Allahu Ekber Velillahil Hamd.

Bi uyandım twitter'a girdim transfer yapmışız. En sevdiğim şey bu :D

Takıma bir Şilili daha gelmiş. Benden daha mutlusu yok bugün :)

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Enzo roco'nun yaşı, milli takımda oynaması, oynadigı kulüplerdr cıktıgı mac sayısı falan bence iyi. Eger bedelsiz geldiyse iyi transfer bana göre.

Bana rhodolfo yu anımsatıyor ama oynayınca görecegiz.

Çevrimdışı yoruk

Yalnız sanırım Umut Nayır hesabını kapatmak zorunda kalmış ? Adamlar küfür etmişler oyuncuya.İstemiyoruz falan yazmışlar ? Vayy yaa doğru mu bunlar ?

Çevrimdışı Koa_lAA

Yalnız sanırım Umut Nayır hesabını kapatmak zorunda kalmış ? Adamlar küfür etmişler oyuncuya.İstemiyoruz falan yazmışlar ? Vayy yaa doğru mu bunlar ?

bu haber doğru bildiğim kadarıyla... ayıp edilmiş..

Çevrimdışı kyiv

mylife1903 'ün hakkını yemeyelim herşeyi eleştirmiyor. Açık ve net Umut Nayır olursa arkasında dev gibi mylife1903 abisi var.

Bu şilili kardeş neden espanyoldan ayrılmış? :alala:

Kesin medelin de onayından geçmiştir.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Ne kadar ayıp şu yapılan ya .  :s20:
Gerçi aklı basında olan bir Beşiktaş'lı bunu yapmaz.
Kesin ergen tayfadan.

Çevrimdışı Egos

İsmail'in piyasa yapmak için yaptıklarına tepki gösterilince İsmail daha az bindirme yapmaya daha fazla savunmaya yardımcı olmaya başladı. Tepkini ortaya koyacaksın, karşı taraf mesajı alana kadar tepkini ortaya koyacaksın  7 sezon boyunca  rahat rahat takılan 1.5'u kapmak için kafasındaki planları eyleme geçiren bir futbolcu için. Ben bir oyuncuyu salt yeteneği üzerinden değerlendirmiyorum.  İsmail'i de salt yeteneği ya da yeteneksizliği üzerinden değerlendirmiyorum.

nasıl istersen öyle değerlendir ağabey, senin analizlerini masaya yatırmak gibi bir kastım yoktu. değişik açılardan bakmak yararlı olur; fakat birçok platform var: bazılarında istediğin her şeyi söyleyebiliyorsun, bazılarında bir süzgeç kullanman gerekiyor, bazılarında ise zamanlamayı tutturman. transfer sezonu eleştirisi ile normal sezon eleştirisi bile farklı burada. kimsenin beşiktaşlılığına laf etmeden, uygun bir eleştiri alanı yaratmak önemli. her söylediğimizin doğru olmasına gerek yok, yanlış üzerinde diretmemiz bile dert değil, meseleler kişiselleştirilmesin yeter.

Çevrimdışı kyiv

Ne kadar ayıp şu yapılan ya .  :s20:
Gerçi aklı basında olan bir Beşiktaş'lı bunu yapmaz.
Kesin ergen tayfadan.

Yapılanı onaylamak mümkün değil. Yalnız Umut'ta hırs yapsın bir zahmet üzerine bu kadar çok gelindiyse onuru için mücadele etmek boynunun borcudur. Galatasaraya transfer olan Muğdat içinde eleştiriler var. O çocuğunda hırs yapıp bu sene beklenenden daha çok iş yapacağını hissediyorum.

Çevrimdışı 38life

Bonservis ödenmeyecekmiş Enzo Roco için.

Başkan buldu yine beleşi.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşte beklediğim anlayış bu. bonservisle sat, bedavaya al.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Roco icin bons yok.

Yillik ucret 1.2m

Via bjk istihbarat
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Kapkarakartal

Roco icin bons yok.

Yillik ucret 1.2m

Via bjk istihbarat

Eğer böyleyse mükemmel bir transfer.

Çevrimdışı yoruk

Eskiden yabancılar doviz ile yerli oyuncular tl ile hatta araba ile domates patlıcan ile transfer olurdu.

Şimdi o dönemlere dönelim diyeceğim ama patates daha pahalı be  :lol: En iyisi yerliler tl olsun yabancılar euro.

Kabul ederler mi acaba Necip dışında yerli oyuncu grubu ?

Çevrimdışı cursedofdragon

Roco icin bons yok.

Yillik ucret 1.2m

Via bjk istihbarat

1.2 maaş çok :D

Yedek stoper için :D

Çevrimdışı federo

Roco icin bons yok.

Yillik ucret 1.2m

Via bjk istihbarat
mükemmel olur, olması gereken, yönetime ve hocaya çok güveniyorum, böyle devam inşallah

Çevrimdışı 38life

Sili'li oyuncular bizde iyi is yapiyor. Ornekleri mevcut, Rodrigo Tello olsun, Gary Medel olsun hic su adam kotu oynadi diyecegimiz kimse denk gelmedi. Super yetenekli olmasalar da mucadele etmeyi seven, hirsli adamlar oluyor genelde tam bizim cirkef Anadolu takimlarina karsi is yapacak tarzda adamlar. Oyle iki omuz yedim, yere duseyim hakeme bakayim yok bunlarda, donup bir omuz bir dirsek de bunlar cakiyor, olmasi gerektigi gibi.

:claps:

Çevrimdışı cursedofdragon

Eskiden yabancılar doviz ile yerli oyuncular tl ile hatta araba ile domates patlıcan ile transfer olurdu.

Şimdi o dönemlere dönelim diyeceğim ama patates daha pahalı be  :lol: En iyisi yerliler tl olsun yabancılar euro.

Kabul ederler mi acaba Necip dışında yerli oyuncu grubu ?

etmezler :D

adam 1 milyon € alsa bozdursa Türkiye'de 5 milyon tl olucak sen adama 2 milyon tl vereyim desen kabul eder mi :D

Ben etmem şahsen :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

nasıl istersen öyle değerlendir ağabey, senin analizlerini masaya yatırmak gibi bir kastım yoktu. değişik açılardan bakmak yararlı olur; fakat birçok platform var: bazılarında istediğin her şeyi söyleyebiliyorsun, bazılarında bir süzgeç kullanman gerekiyor, bazılarında ise zamanlamayı tutturman. transfer sezonu eleştirisi ile normal sezon eleştirisi bile farklı burada. kimsenin beşiktaşlılığına laf etmeden, uygun bir eleştiri alanı yaratmak önemli. her söylediğimizin doğru olmasına gerek yok, yanlış üzerinde diretmemiz bile dert değil, meseleler kişiselleştirilmesin yeter.
Yazdıklarınızdan bağımsız ( her ne kadar yazını alıntılasam da ) ismail in boş bıraktığı alanalar yüzünden savunma dengesi çok bozuluyordu. İsmail fazla ileri çıksa bile kaleye şut açısını bulmuşken taraftarların " vurmaaaa " diye bağırışını, tribünden bir taraftarın " ismaeeeellll " diye bağırışını ve Cenk Tosun un bu sesi çıkarıp ismaille dalga geçmesini hiç unutmam  :)
Ama en kötüsü , tabi bizim açımızdan değil şampiyonluk kutlamalarında "ismail köybaşı, fenere ...." tezahüratına rağmen bu adamın febe ce alınmasıdır. Heee febe ya da başkası biz zaten Caner den sonra kendisini istemiyorduk , yani bize rağmen alınmadı
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

sezon ortasında ismail'in protesto edilmesi, aşağılanması bize daha kolay bir şampiyonluk mu getirirdi? ismail'i kötülemek fenerbahçe'ye gitmesini engellemekten başka ne işe yarardı? artık istediğinizi söyleyebilirsiniz. ben ismail'in kötü olduğunu fark etmenin, kötü olmasına rağmen beşiktaş oyuncusu olduğu için sahip çıkılmasından daha zor olduğunu sanmıyorum.
Zamaninda duzgun tepki pektoya da verilseyfi kulup 5 milyondan fazla kar etmisti

Çevrimdışı Egos

Zamaninda duzgun tepki pektoya da verilseyfi kulup 5 milyondan fazla kar etmisti

boyko ile o kâr sıfırlanırdı ağabey.

Çevrimdışı savaş altay

Mevzu mu vardı ki böyle büyük , iri bir şey almışız  :lol:

Neyse yapılacak belli Roco'ya , bağlıyoruz ipleri sonrası depar. Tut , bırak - tut , bırak. Arkaya adam kaçırmak yok.

Medel , Necip ve Fatih'in önüne çekilen bu set çok hoşuma gitti. Hoca da benim gibi iki stoper mecburiyetini anlayanlardan.

Hoca'nın as'ı yedeği belli olmaz ama şimdi sıra Vida'nın yerine seçilecek stoper'de , o da sert çocuk olsun  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Yazdıklarınızdan bağımsız ( her ne kadar yazını alıntılasam da ) ismail in boş bıraktığı alanalar yüzünden savunma dengesi çok bozuluyordu. İsmail fazla ileri çıksa bile kaleye şut açısını bulmuşken taraftarların " vurmaaaa " diye bağırışını, tribünden bir taraftarın " ismaeeeellll " diye bağırışını ve Cenk Tosun un bu sesi çıkarıp ismaille dalga geçmesini hiç unutmam  :)
Ama en kötüsü , tabi bizim açımızdan değil şampiyonluk kutlamalarında "ismail köybaşı, fenere ...." tezahüratına rağmen bu adamın febe ce alınmasıdır. Heee febe ya da başkası biz zaten Caner den sonra kendisini istemiyorduk , yani bize rağmen alınmadı
Cengo ismaaeeel diye bagirirkenki yuz ifadesi bosbos bakmasi bile sozlesme fesih sebebidir

Çevrimdışı tuncaboylu

Aziz Başkan büyük adam. Kurtardı bizi İsmail'den yoksa siz büyük Beşiktaşlılar'a kalsak biz sol bekte Adriano'yu değil  halen İsmail'i izler olurduk. Sürekli arkasında durduğunuz, savunduğunuz Beşiktaş'ın değeri dediğiniz adam para için Fener'e gitti. Olan biten bu.
Ben sol bek alınmasın demiyorduk, yedek yerli olarak kalması makul diyorduk. Caner transferin son günü kucağımıza düşmese, o sene de zor geçerdi tek Adriano ile.

Ayrıca İsmail'in kişiliğine kefil olmadım, yazdıklarım da bizde oynarken yazılmıştı. Koy başı tezahüratı yaptığı takıma gitmek de kendi bileceği iş.

Çevrimdışı tuncaboylu

ismail'i fener aldı ama iyi futbolcu diye mi aldı abi? goku ve caner bize geldi diye çekemeyip kendilerince cevap vermeye çalıştılar ama kendi taraftarı bile dalga geçti

menajeride gördü bunu soktular hayvan gibi sözleşmeyi
İsmail'i aldıklarında Caner bize gelmemişti, İnter'deydi.

Ülkede 3-4 tane erli sol bek vardı o yüzden aldılar. Üstelik FFP altındayken ve bonservise para ödeyemezken, bizi sol beksiz bıraktılar. O krizi yönetim iyi yönetti.

Çevrimdışı yoruk

etmezler :D

adam 1 milyon € alsa bozdursa Türkiye'de 5 milyon tl olucak sen adama 2 milyon tl vereyim desen kabul eder mi :D

Ben etmem şahsen :D
Ben de etmem de , işte soruyorum feda falan. Ama Necip eder bak.Ondan eminim.

Merak ediyorum ne ara bütün maaşlar döviz bazlı ödenmeye başladı ? Kim başlattı ? Bir bakmak lazım hiç hatırlamıyorum.

Etiketler: