2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 72 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4618104 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı kyiv

Hep beraber dua edelim Faroe adaları takımına karşı Hoca oynatsın ve Negredo hattrick falan yapsın. En azından son durumu niyetlenecek kulüp varsa cazip gelebilir.

Çevrimdışı cursedofdragon

yav he he

patladı elimizde işte antremanlarda hırslıymış bilmem ne

hala topu alıp sürmeye çalışırken kaybediyor artık pozisyona bile giremiyor

hazırlık maçlarında geçen sene yaptığı saçmalıkları yaparken görmedim bu sene :)

Geçen sene mario gibi rakiplerin üstüne basa basa gitmeye calısıyordu :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Her sattığımız oyuncunun parası da bunlara gidiyor arkadaş :D. Bence 1 transferi fixleyelim, mesela Cenk olsun, bundan sonra sattığımız adamların paraları bunlara gitmesin.
Hahaha.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Beşiktaş'ın şampiyon olmasında en büyük engel gösterilmek istendiği gibi Hoca ya da Quresma değil, asıl neden en başta santrafor ve orta saha olmak üzere merkezimiz. Tolgay ve Oğuzhan için şimdiden bu ikisi beraber oynayamıyor, birbirlerinin açıklarını kapatmıyorlar, uyumsuzlar şeklinde mazeretlere hazır olalım. Çok açık biçimde Tolgay uygun bir alıcı çıktığında elden çıkarılmalı. Oyuncu için de takım için de en hayırlısı bu olacaktır.

bu kontrattan sonra tolgayı sadece arabistana satabiliriz emre çolaka 4,5 maaş vereceklermiş tolgay da o civarda bir maaş ile gidebilir bize ne verirlerse kabul 1-2-3-5 hiç itiraz etmem. tolgay bal yapmayan bir arıdır ve takımı da bozmaktadır. mevcut maaşı ile de kolay kolay araplar hariç hiç kimseye satamayız.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı yoruk

Hep beraber dua edelim Faroe adaları takımına karşı Hoca oynatsın ve Negredo hattrick falan yapsın. En azından son durumu niyetlenecek kulüp varsa cazip gelebilir.
Ben Love yapsın diye dua edeceğim.
Negredo'nun fayda sağlama ihtimali Love'dan daha fazla çok daha fazla.Hatta Lens-Love 2 maçta toplam 5'er gol falan atsınlar yani.Tamam en masraflı Negredo ama an faydasız değil.Love Lens daha zarar yani.Negredo oynamazsa çalışır formayı almak için falan.Love Lens bozuk atıp dururlar sezon boyu.Öyle yapıları var çünkü.
Hem Negredo oldu da kaldı takımda.Ve iyi de sezon geçirdi.2+1 yapmıştık,opsiyonu da yaparız bu sefer alıcı da buluruz.Piyasası geçmişi belli özellikleri olan oyuncu.İyi sezon geçirdikten sonra satmamız zor olmaz.

Çevrimdışı tangaz

bence bu durum esas bizim felaketimiz olur gider 3-4 atarsa başkan golcü filan almaz sezon içinde de taraftar kanser olur
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Negredo'nun fayda sağlama ihtimali Love'dan daha fazla çok daha fazla.Hatta Lens-Love 2 maçta toplam 5'er gol falan atsınlar yani.Tamam en masraflı Negredo ama an faydasız değil.Love Lens daha zarar yani.Negredo oynamazsa çalışır formayı almak için falan.Love Lens bozuk atıp dururlar sezon boyu.Öyle yapıları var çünkü.
Hem Negredo oldu da kaldı takımda.Ve iyi de sezon geçirdi.2+1 yapmıştık,opsiyonu da yaparız bu sefer alıcı da buluruz.Piyasası geçmişi belli özellikleri olan oyuncu.İyi sezon geçirdikten sonra satmamız zor olmaz.

gençler dil altı hapımı getirin titreme geldi

negredo o maaş ile hayatta kalamaz takımda :)

Maaşını düşürürse belki :)

Çevrimdışı balkan-kartal

Ama bazen boyle sozlesmeler problemli olabilir abi
Veli iyi oynuyordu uzun sozlesme yaptik sakatlandi
Fabri de bize gelince cok uzun sure sakatti
Bidaha sakatlansa kariyeri biter
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

📂 Documents
 └📁 Beşiktaş JK
    └📁 Transferler
       └⚠️ Bu klasör boş
:bawling: :bawling: :bawling:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı kyiv

bence bu durum esas bizim felaketimiz olur gider 3-4 atarsa başkan golcü filan almaz sezon içinde de taraftar kanser olur

aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık :alala: hoca bu kadar istemedikten sonra ısrar etmek?

Çevrimdışı tangaz

güle güle FaRbi  :D

seni çok özleyeceğiz, efendiliğinle sportmenliğinle çalışkanlığınla örnek bir kişiliktin. bize geldiğinde iç güveysinden hallice olan yan top performansını bile çok iyi düzeye çıkarman çalışkanlığının göstergesi olmuştu gözümde...

yolun açık olsun...

Mevcut kadro ;

Tolga
                                  Utku

Gökhan G.           Pepe        Vida             Adriano
                                         Fatih            Caner

Oğuzhan     Medel
                       Tolgay        Dorukhan
                                        Necip
                                        Veli

Quaresma              10 numara yok            Babel
Lens
Aras
Töre
Orkan

Negredo
                               Love
                               Larin
                               Pektemek
                               Güven

Çevrimdışı tangaz

aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık :alala: hoca bu kadar istemedikten sonra ısrar etmek?

aynen öyle hemşom tam sakal bıyık durumu ama bu çocuk malumunuz sakat doğar.

Çevrimdışı kyiv

gençler dil altı hapımı getirin titreme geldi

:D harbiden negredo ve opsiyonu kullanmak? brrrrrrrr...Hemen kaçalım olay yerinden

Çevrimdışı levitate

hazırlık maçlarında geçen sene yaptığı saçmalıkları yaparken görmedim bu sene :)

Geçen sene mario gibi rakiplerin üstüne basa basa gitmeye calısıyordu :)
ben gördüm ek olarak artık bunu yaparken faul alıyor tek faydası bu

yaşasın cyle larin
bipbipbupbup

Çevrimdışı yoruk

:evillol: :evillol: Yaw sakin ya..Satmak için yapacağız merak etmeyin  :evillol:

Beşiktaş'la adı anılan Harun Tekin, Bursaspor'un oynayacağı hazırlık maçının kadrosuna alınmadı.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Beşiktaş'la adı anılan Harun Tekin, Bursaspor'un oynayacağı hazırlık maçının kadrosuna alınmadı.
Bu Kayseri'de bir çocuk vardı Deniz Türüç adında 10 milyon lira etmeyecek çocuğu 10 milyon avroya zorla sokuşturmaya çalışıyordu başkanları biz Cenk'i Everton'a sattıktan sonra. Bu Harun meselesi de sanki oralara kayıyor.

Çevrimdışı kyiv

Harun bonservissiz gelse okey olurmuyuz ey Beşiktaşlılar? Öyle bir ihtimal yok ya...Laf ola beri gele işte.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Harun bonservissiz gelse okey olurmuyuz ey Beşiktaşlılar? Öyle bir ihtimal yok ya...Laf ola beri gele işte.
Asgari maaş+ sigortayla başlayacaksa itiraz etmem

Çevrimdışı tangaz

değil harun, messi ronaldo bursa aktarmalı gelse ben istemem

Çevrimdışı kyiv

Asgari maaş+ sigortayla başlayacaksa itiraz etmem

Bursaya kızalım da çocuğa kızmayalım. Taraftarı da küfür etti tartakladı çocuğu.

Çevrimdışı kyiv

değil harun, messi ronaldo bursa aktarmalı gelse ben istemem

Oooooo çok katıyız. Birşey söyleyecem ama kızmak yok. Ok? :eyes

Etiketler: