2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4624495 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı yoruk

Birinci öncelik lig şampiyonluğu olacaktır.
UEFA falan tatlı bir anı bıraksak yeter
Tatlı olmuyor o anılar ama.

Şu Avrupa arenasında geçen 2 yıl sonrasında bizim takım gruplardan sonra elenirse falan olmaz.Hazır duyulmaya başlanmışken bunu sürdürmek lazım.Yoksa 2 yıl oyna 3-5 yıl yoksun falan olmaz öyle.2 yıldır bunu bunu yaptın yarın da UEFA da son 4 takıma kalırsan işte o zaman oyuncuların için 10+ kapı açarlar.Referansların sağlam olur artık.

Lig için her zaman var.Her zaman şampiyon olabilirsin.Bu takımın artık final kupa oynaması lazım.Yemişim ligi.2.olalım Şampiyonlar Ligi'ne gidelim yeter. UEFA da yarı final/kupa görelim ama.Bu sene kupa maçları da yok.Avantajımız var.

Çevrimdışı tuncaboylu

3 3.5 dan aşağı forvet oynatamazsın bu kadro uefa kupasını kaldırdığında kendi paralarını karşılar
maaş düşürme diye bir felsefe yok benim kitabımda gelirini arttırarakta aynı işi yapmak varken maaşı düşüreceğim diye kaliteyi ve başarıyı neden riske atacaksın 20 alırlar belki ama onlarda birilerinin yerine geliyor giden bedavamı oynuyordu
bu takım maaşını çıkarır.
hesap maaş düşürme olarak yapılmaz bu yanlış ve hatadır şirketler ürün kalitesini düşürerek tasaruf yapamaz
düşük kaliteyle 40 M€ harcayıp  500 M kazanç sağlayıp bunun yüzde 40 ını maaş verirsin
yüksek kalite ile 50 M€  harcayıp 1 milyar kazanırsın maaşın artar ama gelirinin yüzde 25 ini vermiş olursun
hangisi karlı euro kuru yapmayın farazi rakamlarla konuşuyorum
kazanç kalite düşürerek olmaz mesela başkanın dediği gibi küçülmeylede kalite kaybetmezsin
şaka falan değil biz tranfer bittikten sonra böyle iyi bir kadro kurarız ama hala elimizde şl geliri gibi  bir para kalır
30 telkif gelmiş liverpoolden vida için deniyor. 15 i cebe koyduk zaten 30 gibi bir rakama satılırsa
dedikleri gibi quaresma ve negredoda gitse nerdeyse 60 rakamını göreceğiz satışda
bonservissiz ospina bonservissiz kagawa kiralık abou çok uyguna alınacak mario
bir kalıyor rakitsky brahimide dedikleri gibi abou paketi 25 olursa ve bu sene 10 M okey olursa
10 da rakitsky bağlansa elimizde şl geliri gibi bir para kalır mükemmel kadro
ekonomik sıkıntı yok burda uefa türküleri söyleriz hep birlikte

3 3.5'a forvet oynatmaya karşı değilim.
Ama kadroda şu anda 4.3, 2, 1.7 ve 1.6 alan 4 tane forvet var. Bunlara bir de 3.3 alacak Aboubakar ve 5.5 alacak Mario(Gomez, Balotelli ve Mandzukic farketmez, hepsi o parayı ister) ekleyemeyiz. Vagner Love, Negredo ve Pektemek üçlüsünü zarar etmeden göndersek bile, yine lüks.

Şu anki mevcut ekonomik durumda, bir tane 3.5'luk santrafor bulundurabiliriz. Yedekleri de max 2 alabilir.

Şu riskli ortamda gelecek başarının para hesabını yapıp, ona göre yatırım yapmak hata bence. Kaldi ki Avrupa ligi aşırı para getiren bir organizasyon da değil. Kupayı kazansan, Aboubakar için istenen bonservisi ancak çıkarırsın.

Hesabın da fazla iyimser: Ospina'yı bonservissiz alamayız, onu unut. Arsenal en az 4-5 milyon ister, belki 9 Ağustos'a kadar kimse almazsa bedava kiralarız.

Kagawa'yı da bonservissiz alamayız, en iyi ihtimalle bedava kiralarız ya da 3-4 milyon bonservis vermemiz gerekir.

Aboubakar için 20 falan konuşuluyor, çok riskli. Porto'da düzenli oynarken iken bile bizden başka kimse 20 önermezken, bizim bu paralara çıkmamız büyük risk. O paraya alıp kaça satacağız?

Kısacası ben 60 milyonluk satış yapsak bile, bu sene bonservise 10'dan fazla harcayacağımızı sanmıyorum. 2.2'den fazla maaş alacak en fazla 1 oyuncu transfer edeceğimizi tahmin ediyorum.

UEFA kazanacak kadro kurmak için çok para harcamaya gerek yok, 2 sene önce 7-8 milyona kurduğumuz kadro yarı finalden penaltılarla döndü.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

bu arada yasinide bursa elimizdenmi kapmış :D  burda o kadar laf edildi yasini alacağız diye
hepsi menejer oyunları burda yöneticiler suçlandı.

hep şef sıkat yüzünden

https://www.ajansbesiktas.com/metin-albayraktan-yasin-oztekin-aciklamasi-29244h.htm
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Bir de sağda solda "bu borçlar oyuncu satarak ödenmez" diye ahkâm kesen çok bilmişler görüyorum.

Nasıl ödenir o zaman, ceviz satarak mı?

Sadece CL'ye katılarak ödenmiyor işte; Galatasaray 5 sene üst üste katıldı, sonra arsalarını sattı.

Bir futbol kulübünün borçlarını ödemesinin birinci yolu futbolcu satmaktır. Bir futbolcunun 250-300 milyon Euro'ya satılabildiği bir dünyada yaşıyoruz, borcu ne kadar Beşiktaş'ın?

Kulübün satış politikasını doğru buluyorum. Şimdi alım politikasına bakacağız.

Şimdi 25-28 yaş arası, yeniden çıkış arayan, aşırı fazla maaş istemeyecek (teklif geldiğinde gitmek istemesi için) oyuncular kovalamak lazım. Kagawa bu profile yakın bir adam, 2-3 yaş genç olsa tam aradığımız profildi hatta

Çevrimdışı tangaz

Bir de sağda solda "bu borçlar oyuncu satarak ödenmez" diye ahkâm kesen çok bilmişler görüyorum.

Sadece CL'ye katılarak ödenmiyor işte; Galatasaray 5 sene üst üste katıldı, sonra arsalarını sattı.

Bir futbol kulübünün borçlarını ödemesinin birinci yolu futbolcu satmaktır. Bir futbolcunun 250-300 milyon Euro'ya satılabildiği bir dünyada yaşıyoruz, borcu ne kadar Beşiktaş'ın?

Şimdi 25-28 yaş arası, yeniden çıkış arayan, aşırı fazla maaş istemeyecek (teklif geldiğinde gitmek istemesi için) oyuncular kovalamak lazım. Kagawa bu profile yakın bir adam, 2-3 yaş genç olsa tam aradığımız profildi hatta

katılıyorum, önemli olan her sene bu satış işlerinde rakamları bir iki üst basamağa çıkarabilmek olmalı die de ekliyorum

alış politikasında ise şöyle bir sıkıntı görüyorum avrupada piyasa anormal yükseldi marketing gelirleri her ülkede üste koymaya dewam ediyor bu da bonservis ve maaşları yukarı tırmandırıyor. bundan birkaç ay evvel yönetim birkaç genç oyuncu kovalıyor elemanlar 8-12 bonservislerle transfer olmuşlar hatta 2 tanesini şututgart almış
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı kyiv

Bursasporun kaleci Harun için 4 den aşağı bonservis isteyeceğini sanmıyorum. Şenol Güneş her ne kadar yerli kaleci iste de yabancı kaleci almak zorunda kalacağız. Ospina adı geçiyor fakat  çok maliyetli olur. Avusturya,İsviçre,Almanya liglerinden 25-28 yaş aralığında bonservisi 2 milyon civarında kendisine de yıllık 1 milyon verilebilecek bir kaleci düşünülebilir.

Çevrimiçi sefaköykartali

Şimdi de Pepe’ ye teklif gelmiş Porto istiyormuş.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Aboubakar'ın bonservisi karşılıgında bu iş sulh içinde çözülür   :D

Şaka bir yana , Teklif ne kadarmış abi?

Çevrimdışı cursedofdragon

aboubakar + brahimi :D

Çevrimdışı cursedofdragon

HABER : Adı İngiliz ekipleriyle anılan Beşiktaş’ın Hırvat stoperi için devreye PSG girdi. Hatta menajeriyle bir ön görüşme yapıldı..

Çevrimdışı Koa_lAA

Bursasporun kaleci Harun için 4 den aşağı bonservis isteyeceğini sanmıyorum. Şenol Güneş her ne kadar yerli kaleci iste de yabancı kaleci almak zorunda kalacağız. Ospina adı geçiyor fakat  çok maliyetli olur. Avusturya,İsviçre,Almanya liglerinden 25-28 yaş aralığında bonservisi 2 milyon civarında kendisine de yıllık 1 milyon verilebilecek bir kaleci düşünülebilir.

begoviç i isterim ben aslında ama vermezler onu da...

Çevrimdışı underworld

Sat sat sat

Çevrimdışı yoruk

Şimdi ben de böyle diyorum ama şöyle ; her transferin tutmuyor ve kabul etmek lazım ki senin oyuncularına verilen fiyatlar Avrupa piyasalarının altında oluyor.Bunu düzeltmek bizim elimizde 2-3 yıl daha böyle devam edersek düzelir gibi inşallah.

Ben diyorum ki ; asıl altyapıdan oynatıp yetiştirip öyle satacaksın ki işte o zaman hem kaynak olacak hem satış olacak.Bu düzeni kurabilirsek eğer işte o zaman borçlarda rahatlarız.Temelde yine oyuncu satmış oluyoruz ama yetiştirip satmış oluyoruz.

Diğer türlü tamam satıyoruz ama arada çürük elmalarda çıkıyor ve asıl sıkıntıları orada yaşıyoruz.Bu senede tutmaz ise transferler mesela büyük risk

Çevrimdışı underworld

HABER : Adı İngiliz ekipleriyle anılan Beşiktaş’ın Hırvat stoperi için devreye PSG girdi. Hatta menajeriyle bir ön görüşme yapıldı..
Kaymak?

Vida olayı şehir efsanesi olma yolunda hızla ilerliyor, tadım kaçmakta.

Çevrimdışı yoruk

Sat sat sat

Yeter ya teker teker gelsinler.

Stoper yok 4 tane stoper mi alacağız şimdi 2 hafta kala  :evillol: Sonra sezonun ilk 10 maçına 5-6 puan kaybı ile başlarız artık

Çevrimiçi Necmi

3 3.5'a forvet oynatmaya karşı değilim.
Ama kadroda şu anda 4.3, 2, 1.7 ve 1.6 alan 4 tane forvet var. Bunlara bir de 3.3 alacak Aboubakar ve 5.5 alacak Mario(Gomez, Balotelli ve Mandzukic farketmez, hepsi o parayı ister) ekleyemeyiz. Vagner Love, Negredo ve Pektemek üçlüsünü zarar etmeden göndersek bile, yine lüks.

Şu anki mevcut ekonomik durumda, bir tane 3.5'luk santrafor bulundurabiliriz. Yedekleri de max 2 alabilir.

Şu riskli ortamda gelecek başarının para hesabını yapıp, ona göre yatırım yapmak hata bence. Kaldi ki Avrupa ligi aşırı para getiren bir organizasyon da değil. Kupayı kazansan, Aboubakar için istenen bonservisi ancak çıkarırsın.

Hesabın da fazla iyimser: Ospina'yı bonservissiz alamayız, onu unut. Arsenal en az 4-5 milyon ister, belki 9 Ağustos'a kadar kimse almazsa bedava kiralarız.

Kagawa'yı da bonservissiz alamayız, en iyi ihtimalle bedava kiralarız ya da 3-4 milyon bonservis vermemiz gerekir.

Aboubakar için 20 falan konuşuluyor, çok riskli. Porto'da düzenli oynarken iken bile bizden başka kimse 20 önermezken, bizim bu paralara çıkmamız büyük risk. O paraya alıp kaça satacağız?

Kısacası ben 60 milyonluk satış yapsak bile, bu sene bonservise 10'dan fazla harcayacağımızı sanmıyorum. 2.2'den fazla maaş alacak en fazla 1 oyuncu transfer edeceğimizi tahmin ediyorum.

UEFA kazanacak kadro kurmak için çok para harcamaya gerek yok, 2 sene önce 7-8 milyona kurduğumuz kadro yarı finalden penaltılarla döndü.

hayal kurmuyorumki duyduğumu söylüyorum  ospinanın bedelsiz geleceğini ingiliz basını söylüyor kagawa ya kiralama teklifimiz var deniyor maaşını karşılayalım para vermeyelim diye bunlar duyduklarım ama doğru ama yanlış kesinlikle hayal değil abou brahimi paketide gene duyduğum bir şey böyle bir teklif yapmışız kenara çekilmişiz porto
yu bekliyormuşuz ya kabul eder yada etmez abou gelen bütün teklifleri reddediyormuş beni Beşiktaşa verin diyormuş bunlar söylenenler porto elbette bedava vermez ama 25 lik paket bence bizim içinde onlar içinde tatmin edici adamları deliden kurtarıyoruz ikisinede daha fazla verilmez abouya tek başına 20 zaten verilmez.

Çevrimiçi Necmi

3,5 serbest kalma maddesi varmış zaten dördü nasıl isteyecek ben ona 1 verilmesinede karşıyım bursaya
kuruş paramız gitmesin batık durumdalar her kuruşa ihtiyaçları var veripde ilaç olmayalım başka kalecimi yok öyle renklilerde yok artık parayı bassın
onlardan kuruş çıkmaz neden biz çare olalım dertlerine.

Çevrimiçi Necmi

hep şef sıkat yüzünden

https://www.ajansbesiktas.com/metin-albayraktan-yasin-oztekin-aciklamasi-29244h.htm
iyi ya işde gördüğünüz gibi hiç birşeyden haberi yokmuş bir dahada demezsiniz oyuncu beğeniyor alıyor diye.

Çevrimdışı tangaz

iyi ya işde gördüğünüz gibi hiç birşeyden haberi yokmuş bir dahada demezsiniz oyuncu beğeniyor alıyor diye.

Nasıl haberi yok abi "ilgileniyoruz" diyor  :alala:

Çevrimiçi Necmi

aslında 5 sene şampiyon ol şl gelirleri 250 M eder bu günün kuruyla 1.395 m bayağıda öder
gs ye ne bakıyorsun öyle borç vardıki tüm mal varlıklarını elden çıkardılar anca faizleri ödediler
bizim öyle bir borcumuz yok 1.640 borç var ve açıktan gelecek 250 M euro tamamını kapatmasada
borç diye kalmaz geriye. zaten oyuncu satmanda şl de oynamanla bire bir alakalı bir durum
bu ligde oynayarak dediğin rakamlara oyuncu satmayı bırak talip bile bulamasın.

Çevrimdışı tuncaboylu

hayal kurmuyorumki duyduğumu söylüyorum  ospinanın bedelsiz geleceğini ingiliz basını söylüyor kagawa ya kiralama teklifimiz var deniyor maaşını karşılayalım para vermeyelim diye bunlar duyduklarım ama doğru ama yanlış kesinlikle hayal değil abou brahimi paketide gene duyduğum bir şey böyle bir teklif yapmışız kenara çekilmişiz porto
yu bekliyormuşuz ya kabul eder yada etmez abou gelen bütün teklifleri reddediyormuş beni Beşiktaşa verin diyormuş bunlar söylenenler porto elbette bedava vermez ama 25 lik paket bence bizim içinde onlar içinde tatmin edici adamları deliden kurtarıyoruz ikisinede daha fazla verilmez abouya tek başına 20 zaten verilmez.

İngiliz basını takip ediyorum abi ben de, Ospina'yı bedelsiz bırakmaz bunlar. Liverpool 3. kalecisini 15'e satıyor, geberik Skrtel'i bile 6'ya kitlediler. Oradan bedava bir şey satın almak çok kolay değil.

Kagawa içlerinde en mantıklısı, bedava kiralanabilir.

Brahimi + Aboubakar için 25 milyon makul bir teklif, ama ben başkanı tanıdıysam bu kadar bonservis vermez.

Bir de Brahimi gelirse Babel'i ne yapacağız?

Çevrimiçi Necmi

nasıl ilgilenmişiz boşta oyuncuyla ilgileneceğiz bursaya gidecek öylemi
yok haberi demekki boş boş konuşmuş yada hedef saptırmak istemiş her denen şeye inanmamak gerekiyor
demekki. Beşiktaş taraftarını germekten özel zevk alıyor. yasini Beşiktaş istiyor olsa gidip bursayamı imza
atar bizim vereceğimiz en düşük rakama bile çıkamaz bursa
en ufak bir alma ihtimalimiz olsa transferin son gününe kadar beklerdi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Boşuna tartışmayın.

Ahmet Bulut'un bir oyuncusunun adı bizle geçiyorsa, ilgilenmesek bile ilgilenmiyoruz demeyiz.

Adam bizim gayri resmi menajerimiz, biz de rolümüz geldiğinde onun oyuncularının piyasasını yükseltmekte rolümüzü oynuyoruz.

Başkan Arda Turan'ı Besiktaş'ta görmek isterim demedi mi 6 ay önce?

Çevrimdışı tuncaboylu

aslında 5 sene şampiyon ol şl gelirleri 250 M eder bu günün kuruyla 1.395 m bayağıda öder
gs ye ne bakıyorsun öyle borç vardıki tüm mal varlıklarını elden çıkardılar anca faizleri ödediler
bizim öyle bir borcumuz yok 1.640 borç var ve açıktan gelecek 250 M euro tamamını kapatmasada
borç diye kalmaz geriye. zaten oyuncu satmanda şl de oynamanla bire bir alakalı bir durum
bu ligde oynayarak dediğin rakamlara oyuncu satmayı bırak talip bile bulamasın.

Galatasaray'ın o dönemki borcu bizim şu anda olandan azdı ve o dönem dolar/euro düşüktü

Adamlar 5 sene CL'ye kaldı, borç neden düşmedi? Çünkü oyuncu satışı yapamadılar. Al al al, dipsiz kuyu. Satman da lazım. Biz geçen sene Cenk'i satarak CL'ye fazladan bir kere daha girdik. Bu sene Vida'yı satarsak, bir kere daha gireceğiz.

Artık CL gelirleri, oyuncu satışlarının yanında düşük kalmaya başladı.

Biz CL'de oynayarak piyasa yaptık, orası doğru.

Çevrimdışı kyiv

3,5 serbest kalma maddesi varmış zaten dördü nasıl isteyecek ben ona 1 verilmesinede karşıyım bursaya
kuruş paramız gitmesin batık durumdalar her kuruşa ihtiyaçları var veripde ilaç olmayalım başka kalecimi yok öyle renklilerde yok artık parayı bassın
onlardan kuruş çıkmaz neden biz çare olalım dertlerine.

O maddeden bilgim yok. Yalnız Şenol Güneşe de borcumuz olduğunu düşünüyorum. İstediği adamlardan en azından 1 tanesini o mazaret bu mazeret diyip reddetmemeliyiz. Geçen seneki Burak olayı ortada ki ben de Burakı istemeyenlerdenim.Bu sene içinse Hoca illaki Harun diyorsa alınsın bence.

Etiketler: