3 3.5 dan aşağı forvet oynatamazsın bu kadro uefa kupasını kaldırdığında kendi paralarını karşılar
maaş düşürme diye bir felsefe yok benim kitabımda gelirini arttırarakta aynı işi yapmak varken maaşı düşüreceğim diye kaliteyi ve başarıyı neden riske atacaksın 20 alırlar belki ama onlarda birilerinin yerine geliyor giden bedavamı oynuyordu
bu takım maaşını çıkarır.
hesap maaş düşürme olarak yapılmaz bu yanlış ve hatadır şirketler ürün kalitesini düşürerek tasaruf yapamaz
düşük kaliteyle 40 M€ harcayıp 500 M kazanç sağlayıp bunun yüzde 40 ını maaş verirsin
yüksek kalite ile 50 M€ harcayıp 1 milyar kazanırsın maaşın artar ama gelirinin yüzde 25 ini vermiş olursun
hangisi karlı euro kuru yapmayın farazi rakamlarla konuşuyorum
kazanç kalite düşürerek olmaz mesela başkanın dediği gibi küçülmeylede kalite kaybetmezsin
şaka falan değil biz tranfer bittikten sonra böyle iyi bir kadro kurarız ama hala elimizde şl geliri gibi bir para kalır
30 telkif gelmiş liverpoolden vida için deniyor. 15 i cebe koyduk zaten 30 gibi bir rakama satılırsa
dedikleri gibi quaresma ve negredoda gitse nerdeyse 60 rakamını göreceğiz satışda
bonservissiz ospina bonservissiz kagawa kiralık abou çok uyguna alınacak mario
bir kalıyor rakitsky brahimide dedikleri gibi abou paketi 25 olursa ve bu sene 10 M okey olursa
10 da rakitsky bağlansa elimizde şl geliri gibi bir para kalır mükemmel kadro
ekonomik sıkıntı yok burda uefa türküleri söyleriz hep birlikte
3 3.5'a forvet oynatmaya karşı değilim.
Ama kadroda şu anda 4.3, 2, 1.7 ve 1.6 alan 4 tane forvet var. Bunlara bir de 3.3 alacak Aboubakar ve 5.5 alacak Mario(Gomez, Balotelli ve Mandzukic farketmez, hepsi o parayı ister) ekleyemeyiz. Vagner Love, Negredo ve Pektemek üçlüsünü zarar etmeden göndersek bile, yine lüks.
Şu anki mevcut ekonomik durumda, bir tane 3.5'luk santrafor bulundurabiliriz. Yedekleri de max 2 alabilir.
Şu riskli ortamda gelecek başarının para hesabını yapıp, ona göre yatırım yapmak hata bence. Kaldi ki Avrupa ligi aşırı para getiren bir organizasyon da değil. Kupayı kazansan, Aboubakar için istenen bonservisi ancak çıkarırsın.
Hesabın da fazla iyimser: Ospina'yı bonservissiz alamayız, onu unut. Arsenal en az 4-5 milyon ister, belki 9 Ağustos'a kadar kimse almazsa bedava kiralarız.
Kagawa'yı da bonservissiz alamayız, en iyi ihtimalle bedava kiralarız ya da 3-4 milyon bonservis vermemiz gerekir.
Aboubakar için 20 falan konuşuluyor, çok riskli. Porto'da düzenli oynarken iken bile bizden başka kimse 20 önermezken, bizim bu paralara çıkmamız büyük risk. O paraya alıp kaça satacağız?
Kısacası ben 60 milyonluk satış yapsak bile, bu sene bonservise 10'dan fazla harcayacağımızı sanmıyorum. 2.2'den fazla maaş alacak en fazla 1 oyuncu transfer edeceğimizi tahmin ediyorum.
UEFA kazanacak kadro kurmak için çok para harcamaya gerek yok, 2 sene önce 7-8 milyona kurduğumuz kadro yarı finalden penaltılarla döndü.
Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi