2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 81 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4648918 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı AigleBordeaux

refleksleri ve birebirleri muhteşem bence ruffierin ne defoso varsa kabul ediyorum gelsin başlasın  :D
Tolga Style degajlara ve çıkışlara kefilim diyorsun yani 😂
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı tangaz

Tolga Style degajlara ve çıkışlara kefilim diyorsun yani 😂

ben tolgadan da memnunum ki hatta yeni kontrat uzatmasa serkan kırıntılıyı alıp tolga serkan rotasyonu ile lige girerdim parayı ilerdeki çocuklara basardım
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı f_madida

Bu gidisata gore bir sonraki transferimiz Adriano'nun satisi olur.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Bu gidisata gore bir sonraki transferimiz Adriano'nun satisi olur.
ve hatta Pepe  :akuma:
Yorgo

Çevrimiçi Necmi

Serdar Gurleri  almisiz, troll degilse -ki sanmiyorum-  Osmanlispor'un  resmi twitter  sayfasindan aciklanmis ... Muhtemelen Q7 gidici   :steamed:
https://twitter.com/Osmanli_SporFK/status/1020407637685489664
resmi hesap değil o hatta osmanlı sporla taraftarıyla herhangi bir bağı olan bir hesapta değil
bizimle daha fazla bağı var.

Çevrimiçi Necmi

bize inat kazara gelir bi tane daha
bu forumun en iyi espirilerinden biri olmuş :D

Çevrimdışı underworld

Quaresma için Beşiktaş’a gelen teklif 8m euro civarı.. Kendisine gelen teklif yıllık 8m euro.. Quaresma “tamam” derse, Beşiktaş da “tamam” diyecek.. Son karar Quaresma’nın..

@underworld görevin, tabii kabul edersen, Quaresma'ya "Tamam" demeyi öğretmek.

İki hece, çok uğraşmana gerek yok.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Q7, top sende diyor

Çevrimdışı underworld

Tutmak için ne kadar maaş vereceksin pinti başkan
1,5  yeni sözleşme için...
Öteki türlü 1 yıl daha bizimle zaten.
Bu yıl salmazsak fulham başka birini alır o da ortada kalır

Çevrimiçi Necmi

25 maç oynamış 18 adet 90 dk.sı var 7maçta sağbek değişmiş ister yedekten girsin isterse çıksın sonuçta GG.nin oynadığı 25 maçın 7sinde sağbek demişikliği yapılmış diyorum isme takılma mevkiye bak o mevki 25 maçın 7sinde değişiklik hakkını yemiş.

neden?

çünkü sağlam bir sağbekimiz olmadığı için. mesela sağlam bir sağbekimiz olmadığı için oraya medeli de koyduk o maç kayıp yazdı tahtaya. ilk devre puan kayıplarının bir nedeni de sağ bek durumları nedeniyle defansif kurgunun sağlıklı olmadı maçlar vardı.
25 maç oynamış 18 tanesi 90 dakika olan bir bekimiz daha var. aynı sakalık sayısı aynı değişiklikler
neden Gökhan gömülmeye çalışırken aynı performansı gösteren adriano konuşulmuyor.

Çevrimiçi Necmi

kazanan olma gayreti yok ki burada 2 farklı görüş var aslında @tuncaboylu kendince haklı 2-3 maç çıkmış diyor ama ben ise GG.den bağımsız o mevki o 25maçın 7sinde değişiklik hakkını gasp etmiş diyorum, 9 maçta zaten GG yok,  yanisi ligin yarısı 90 dk oynamamış bir adamdan bahsediyoruz girse ne çıksa ne, mevki GG.den dolayı bariz sıkıntılı vurgusu yapıyorum.
sol tarafta adriano nedeniyle sıkıntılı o zaman 25 maçın 7 sinde değişiklik hakkını gaspetmiş
9 maçta zaten yok yanisi ligin yarısı 90 dk oynamamış bir adamdan bahsediyoruz

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

mevkilere itiraz etmiyorum gidenlerden sonra 6-7 transfer ihtiyacına doğru gidiyor gelişmeler buna da kabul.

itiraz ettiğim nokta şu 6 transferyapalım şampiyonluk garanti demen. 6 transferin yarısı tutmasın şampiyon falan olamayız zaten net golcü sıkıntımız var talişka sonrası 2.forvet/on numara sıkıntısı da var bu 2 mevkide patlamayı bırak ortalama performans alalım gene şampiyon olamayız. bu 2 mevki ciddi skorer olmalı. ben babelin de bu sene yeni sözleşme yapılmazsa salacağını düşünüyorum. bu nedenle ya satalım ya da devre arasını beklemeden kontratını yenileyelim.

Tuttursunlar onu da artik. Butun kotu transfer haklarini gecen sene kullandilar. Bakin burada adam onerip duruyoruz, bizim isimiz bu degil biz buluyorken kulup nasil bulamiyor? Biz neden futbolculari daha Brezilya'da, Afrika'da, Balkanlar'dayken bulup almiyoruz. Ortalik futbolcu kayniyor bulmayi bilene.

Ayrica Babel konusunda katiliyorum. Satilmasina karsi cikmam.

Çevrimdışı tuncaboylu

25 maç oynamış 18 tanesi 90 dakika olan bir bekimiz daha var. aynı sakalık sayısı aynı değişiklikler
neden Gökhan gömülmeye çalışırken aynı performansı gösteren adriano konuşulmuyor.
Eski kurt işte, iyi yakalamış

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

performansından olabilir mi?
sahaya çıktıgında en güvenilir 1-2 oyuncudan biri oldugundan olabilir mi?
alternatifi oldugundan olabilir mi?
gg baldırını tutarken onun mevkisine geçip açık kapattıgından olabilir mi?
münferit sakatlıklar ile kronik sakatlıkların bir tutulmamasından olabilir mi?

ve en önemlisi hocanın açıklamaları olabilir mi?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Quaresma gitti deniliyor ama @sosyalkartal demeden inanmam :evillol:

Çevrimdışı Egos

performansından olabilir mi?
sahaya çıktıgında en güvenilir 1-2 oyuncudan biri oldugundan olabilir mi?
alternatifi oldugundan olabilir mi?
gg baldırını tutarken onun mevkisine geçip açık kapattıgından olabilir mi?
münferit sakatlıklar ile kronik sakatlıkların bir tutulmamasından olabilir mi?

ve en önemlisi hocanın açıklamaları olabilir mi?

yok ağabey, hâlden anlamıyorlar. sen en iyisi adriano'yu da göm.

Çevrimdışı tangaz

GG eleştirilerine adriano ile cevap vermek manüplasyondur. daha hoca yeni sezon boyu ağrıları vardı performansı kötüydü bu sene ya oynayacak ya gidecek zaten sayısal eksikliğimiz var dedi. bunun ötesi yoktur bir takım için.

Çevrimdışı tangaz

lestır siti livırpulun yedek kaleciyi 12,5 milyon sterline almış herifin geçen sene oynadığı tek epl maçı yok

fabriyi bu ingilizlere 5 milyon sterline satmak akıl işi değil

Onur Küçük

• Ziyaretçi

En azından GG hakkında yorum yaptıktan sonra Beşiktaş oyuncusunu Beşiktaş forumununda kötüleyen renkli hayranıdır Beşiktaş düşmanıdır burada böylelerine yer yok modunda açıklamalar yapmayı bırakmışlar görünüyor. Başkalarına bu yakıştırmaları yapıyorlar sonrasında bakıyorsun ki başka bir  Beşiktaş oyuncusu hakkında benzer şeyleri söylüyorlar  ama işte onlar söyleyince renkli hayranı Beşiktaş düşmanı olmuyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Oğuzhan 6 hazırlık maçında 3 Gol 3 asistle oynamış

Biraz kıpırdanma var gibi sanki :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Orkun Kökçü'yü de almışız.
Feyenoord U21'den. İnş ilerde kullanırız bu gençleri.  :ok:

Çevrimdışı Savaş

Fabri 7 milyon euro'ya gitmiş.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Yasakli 7m diyor. İyi fabri kuru düne gore 1.6m artti :D imza atana kadar 8i buluruz belki :)
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Etiketler: