2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 77 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4641710 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Kartal Ç

şu piyasada dönen paralara bakınca 6 milyon da küfür gibiymiş hakikaten. 6 milyon kazandığımızda bu paraya fabrinin bi tık daha üstünü alabilecekler mi?
uefa önelemesine de şunun şurasında kalmış kaç gün.

Çevrimdışı underworld

Gelenlerin maaşları yüksek olmamalı

Çevrimdışı f_madida

Fabri'ye 6 cok az.

Basarili olabilmek icin 2 tane temel mevki var. Biri kale saglam olacak digeri de forvetin geleni atacak. Bunlar iyi isledigi muddetce ligdeki derbiler haric 28 macin 26-27sini kazanmak mumkun.

Forvetimiz yok. Kaleyi zar zor bulmustuk onu da gonderirsek kale de olmayacak. Zaten kale disinda en az 4 tane eksigimiz var, stoper, sagbek, ofansif ortasaha, forvet. Boyle bir yapbozdan sampiyonluk cikmasi da mucize olur acikcasi.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2018, 22:00:41 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

O konuyu karistirms simdi yahu
Besiktasin zararina bisi yapmamislardir tamam mi
Ben daha zoyade 2 sefer bu img dogus anlasmasini tartosmaya acmaya calistim ama oyle seffaf oyle seffaf kulubuz kimsenin haberi yok
Adamlar calismasa bile 5 senede 5 milyon yuro fatira kesecek anlasma yapmislar bizimle ama taraftar hic sorgulamiyor. Bi yonetici cikip bize ezik diyor kimse tepki gostermiyir normal bunlar

Haklısın. Zaten kimsenin ilgisini çekmiyor böyle konular  :ok:

Çevrimdışı 'TaNeR'

Fabri'ye 6 cok az.

Basarili olabilmek icin 2 tane temel mevki var. Biri kale saglam olacak digeri de forvetin geleni atacak. Bunlar iyi isledigi muddetce ligdeki derbiler haric 28 macin 26-27sini kazanmak mumkun.

Forvetimiz yok. Kaleyi zar zor bulmustuk onu da gonderirsek kale de olmayacak. Zaten kale disinda en az 4 tane eksigimiz var, stoper, sagbek, ofansif ortasaha, forvet. Boyle bir yapbozdan sampiyonluk cikmasi da mucize olur acikcasi.

boşuna dememişler atanla tutanın iyi olacak  :)
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 38life

Fabri satılabilir ama 6 milyon çok az. 10+ olmalı. Eğer İranlı kaleciyi falan düşünüyorlarsa :olmaz Fabrinin yerine Ospina ayarında bir kaleci olmalı.

Keşke Noyer bir macera için bize gelse  :bandit:

Beiranvand'ın Fabri'den eksiği yok fazlası var, Ospina'dan da çok daha uygun bir maaşla oynar. Keşke gelse ben çok isterim. Yaşı da genç. Ama kendisi röportaj vermiş. Beşiktaş, Kiev vb. kulüpler resmi teklif yaptı ama ben Torino'ya gitmek istiyorum demiş.

Çevrimdışı kyiv

Balotelli bir yerlere gitti mi transfer döneminde? :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Herkes satilsin hatta mumkunse senol gunesi de satak
Mesela metin albayraka ukraynadan
Umut gunere guney amerikadan
Ezik diyen sakalli yoneticiye arabistandan teklif varsa onlar da satilsin

Siktigin mermi urkuttugun kusa deyecek mi onu anlamiyom

Yeri dolar herkesin de degistirme maliyeti yaninda riskleri de getirir
Cenk tosunu satip baskalarini aldigimiz gibi bazen degistirme maliyeti ek maliyetlerede sebeo olur
Kufur etmeden anlatamadim yemin ediyorum
Araya ana avrat koysam kufurleri daha aciklayaci daha akici anlatim yapabirdim

Çevrimdışı Erdem Ayaz

HABER1903'un edindiği bilgiye göre; Beşiktaş'ın İspanyol kalecisi Fabricio Agusto Ramirez için 3 milyon euroluk bir teklilfte bulunan Fulham, Beşiktaş'ın bu teklifi reddetmesinin ardından fiyat arttırdı.

Fabri için Beşiktaş'a 5 milyon euroluk yeni bir teklifte bulunan İngiliz ekibiyle görüşmeler devam ediyor.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimdışı tangaz

1 hafta içinde 2-3 transfer olacak
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Yasaklı Link'un edindiği bilgiye göre; Beşiktaş'ın İspanyol kalecisi Fabricio Agusto Ramirez için 3 milyon euroluk bir teklilfte bulunan Fulham, Beşiktaş'ın bu teklifi reddetmesinin ardından fiyat arttırdı.

Fabri için Beşiktaş'a 5 milyon euroluk yeni bir teklifte bulunan İngiliz ekibiyle görüşmeler devam ediyor.

Haber Kaynağı: Yasaklı Link ÖZEL HABER
Bunlar varya serefliligi sorgulanmasi gereken dingiller
Fabriyi sunderlanten almaya calisda 15 verir
Somurgeci zihniyetine tukurdugumun arkadan cekislileri sizi

Çevrimdışı tangaz

negredo ile başkan görüşmüşler negredo kalmak istiyorum demiş  :bawling:

arkadaş bir tane de istenmediğim yerde durmam diyen delikanlı bize denk gelmiyor en son şuster vardı delikanlı kontenjanından.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Bunlar varya serefliligi sorgulanmasi gereken dingiller
Fabriyi sunderlanten almaya calisda 15 verir
Somurgeci zihniyetine tukurdugumun arkadan cekislileri sizi

kfreder gibi walla yok 3 yok 5

bu ne yaa

fabrinin iddaa ediyorum allisondan eksiği yok sadece 5 yaş büyük 1 transfer eksiği var onuda yarı yarıya düşürsen 37,5 düz hesap 20den aşşağı olmaz  :D

Çevrimdışı f_madida

arkadaş bir tane de istenmediğim yerde durmam diyen delikanlı bize denk gelmiyor en son şuster vardı delikanlı kontenjanından.

Negredo kalmak istiyorum dememistir. Parami verin demistir en fazla.

Çevrimdışı 'TaNeR'

desene o zaman forvet hayal oldu  :dontknow:

Negredo - Love - Larin - Pektemek
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

Negredo kalmak istiyorum dememistir. Parami verin demistir en fazla.

kalmak istiyorum demiş die okudum, bilemem ötesini  :bawling:

Çevrimdışı f_madida

desene o zaman forvet hayal oldu  :dontknow:

Negredo - Love - Larin - Pektemek

Bu forvet hattiyla baslarsak YONETIM GITSIN﹗ etmeye hazirlansin.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ilk maçında 3 gol, 1 asist

https://twitter.com/FutebolCHN
Oha Gollere bak ulan takke :by2: :bandit:

Herif kaldığı yerden devam ediyor

1 tane Frikikden , 1 tane yay üzerinden , 1 tane de kafa ile..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

çinliler araya girmeden 2,5 maaşla dembayı bitirecektik ortada ismi geçen hiç bir oyuncu demba ayarında değil.

bu ne yaa

fabrinin iddaa ediyorum allisondan eksiği yok sadece 5 yaş büyük 1 transfer eksiği var onuda yarı yarıya düşürsen 37,5 düz hesap 20den aşşağı olmaz  :D
Abi zaten en az 15 den başlıyor Fabri gibi kaleciler

Küfür eder gibi 5 milyon € teklif etmek nedir ya ? Bari 10 milyon teklif etseler neyse , iyi para deriz , Ospinaya yürürüz

Çevrimdışı tangaz

ilk maçında 3 gol, 1 asist

https://twitter.com/FutebolCHN

vuruş tekniği şut kalitesi gerçekten muazzam

brezilya milli takımındakilerin çoğundan iyi.

vuruş tekniği şut kalitesi gerçekten muazzam

brezilya milli takımındakilerin çoğundan iyi.
Böyle bir adam bırakalım da Defans yapmasın yani

Herif çatır çatır Gol atıyor..

Çevrimiçi murat

bu ne yaa

diyorum ya hasbelkader de olsa bir barca ,bir real ,bayern vs filan yapsan sonra emekli olana kadar ekmeğini yersin.

Çevrimdışı tangaz

Abi zaten en az 15 den başlıyor Fabri gibi kaleciler

Küfür eder gibi 5 milyon € teklif etmek nedir ya ? Bari 10 milyon teklif etseler neyse , iyi para deriz , Ospinaya yürürüz

ospina 3 milyon yuro maaş ister bence

Etiketler: