2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 96 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4654620 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Geçmişte Galatasaraya Stancuyu  5 milyon euro civarında bir rakama aldılar. Zamanın Mersin idmanyurdu Başkanı Stancu için 500 bin dolar istediler biz veremedik Galatasaraya gitti demişti. Öyle böyle bir fark değil. Arada çok büyük kan emiciler var.Bu sadece büyük küçük kulüp farkı değil. Arada müthiş voleciler var.

günahları boyunlarına ama her takımda transferlere bulaşan yöneticiler nemalanıyor. kulüp büyüdükçe nema da büyüyor. acı ama gerçek. bence bu durum sadece bu ülke de değil tüm dünya da böyle.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

gün gelecek azizi arayacaksınız, ali koçu yabana atmayın derim.
bakmayın böle göründüğüne en ufak şeyde çok sert tepki koyan bağıran çağıran biri, yöneticiliği dönemi açıklamalarını burada paylaşmıştım.

Sanmıyorum Aziz kadar olacağını.. Hakem odasına girmek soyunma odası basmak falan bunlar onun ineceği seviyeler değil. Hiç unutmam Gomez'li sezonda bizim futbolcuların moralini bozmak için antremanlara doping testi yapan elemanları göndertmişti. Adamlar resmen mesleki ve kariyer olarak intihar ettiler ve direkt federasyonla ilişikleri kesildi. Ali Koç'un bu derece derinlere ineceğini sanmam. Onun tek gücü para.. Gerisi kuru gürültü..

En kötü babasına şikayet ederiz kulağını çeker  :lol:

güya şirketleşme var hibe yok şu bu deniyor ama sermaye arttırımı için febe yönetimi 250 milyon tl cebinden para koydu hibe olarak, 150sini ali kendisi vermiş kalanını yöneticileri. bu dernek statüsü ile şirket iç içe olunca bunların önü açık oluyor. bu arada rahmi bey hiç bize bir kalemde 30 milyon dolar falan bağış yapmamıştır.

Biz Koç'lardan ümidi keselim bence.. Geçtiğimiz aylarda görmüştüm Hacı Sabancı ve kardeşleri hasta Beşiktaşlıymış. Ben sadece takip ediyorlar sanıyordum. Bence başkan o kanaldan yürüsün  :)

Çevrimdışı kyiv

Forma satışları ne durumda acaba? Bu ay sonuna kadar 200 bin fena olmaz sanırım. Geçen sene rakamlarla ilgili hep rekor haberleri geliyordu. Belki 3 yıldızlı forma cazibesi veya şampiyonluk. Bu sene formalar daha güzel bakalım müşterinin reaksiyonu nasıl?

Çevrimdışı yoruk

Bu sene senol hocam kuskuyu verecek hepsine, bu ligin bagini bulmus adam senol hocam benim hasirt husurt hepsini tokatlayacak, hepsine sokup cikartacak oyuncularimizi yoruldukca rotasyon lazim oldukca hepsi girecek hepsi cikacak, herkesi sokacak hocam oyuna

Abi sen bu son yazdıklarına rotasyon kısımına inanıyor musun ? Herkesi sokacak kısmına ?  :D

Çevrimdışı savaş altay

Everton, Vida için 15 ml euro önermiş  :D

Çevrimdışı savaş altay

Abi sen bu son yazdıklarına rotasyon kısımına inanıyor musun ? Herkesi sokacak kısmına ?  :D
Kontrolü kaybetti  :evillol:

Çevrimdışı kyiv

Biz Koç'lardan ümidi keselim bence.. Geçtiğimiz aylarda görmüştüm Hacı Sabancı ve kardeşleri hasta Beşiktaşlıymış. Ben sadece takip ediyorlar sanıyordum. Bence başkan o kanaldan yürüsün  :)

Beşiktaşın taraftarı orta kesim taraftardır yani bizim Fenerbahçedeki gibi zengin ve para harcayacak taraftarımız azdır .O nedenledir ki biz para harcarken çok daha dikkatli  olmalı ve özellikle Türkiye piyasasındaki türk oyunculara ülke gerçeklerini aklımızdan çıkarmadan teklif götürmeliyiz.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Son cümledeki "i" harfini fazladan yazmış bence ayıp olmasın diyerekten  :evillol:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı yoruk

Guti gelmedi halen ya ? Adam ne yapıyor arkadaş anlamadım gitti ?  :D

Çevrimdışı savaş altay

Guti gelmedi halen ya ? Adam ne yapıyor arkadaş anlamadım gitti ?  :D
Yolda gelirken kaza yapmış yine  :evillol:

Çevrimdışı savaş altay

Twitter'da İlhan Mansız'ın antrenörlük yeterliliklerini hallettiği ve yakında kampa yardımcı antrenör olarak katılacağı yazıyor. İnstagram story'sinde mesajını vermiş.. Bir yardımcı isterken iki oldu  :lol:
Guti oyun merkezini, İlhan da topu nasıl kaleye sokacaklarını gösterir  :biggrinking: Bu sezon teknik ekip farkını hissetirecek.

Özellikle Guti.

Çevrimdışı tangaz

Sanmıyorum Aziz kadar olacağını.. Hakem odasına girmek soyunma odası basmak falan bunlar onun ineceği seviyeler değil. Hiç unutmam Gomez'li sezonda bizim futbolcuların moralini bozmak için antremanlara doping testi yapan elemanları göndertmişti. Adamlar resmen mesleki ve kariyer olarak intihar ettiler ve direkt federasyonla ilişikleri kesildi. Ali Koç'un bu derece derinlere ineceğini sanmam. Onun tek gücü para.. Gerisi kuru gürültü..

En kötü babasına şikayet ederiz kulağını çeker  :lol:

doping kurulu o olaydan kısa süre sonra tekrar iş başı yaptı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı yoruk

Gelsin burada yapsın kaza  :D bir görelim,gözümüzün önünde olsun  :ebebe:

"Şaka tabi"  :evillol:

Bu arada Atiba gelmiş İstanbul'a..

İlhan & Guti ikilisi açıkcası takıma bir şeyler katar mı bilmiyorum ? Şenol hocaya yardımcı olsunlar yeter.Hani takıma direk katkı vereceklerini sanmam.Bizim ülkede "yardımcı" kavramının içi çok boş bence.

Çevrimiçi sozkul

Twitter'da İlhan Mansız'ın antrenörlük yeterliliklerini hallettiği ve yakında kampa yardımcı antrenör olarak katılacağı yazıyor. İnstagram story'sinde mesajını vermiş.. Bir yardımcı isterken iki oldu  :lol:

Galiba onun asli görevi Guti ve Şenol hoca  arasında köprü+tercümanlık olacak, Guti'nin yaşam koçu olacak birde İstanbul barları ve gece hayatı konusunda... :) Sonrada yardımcısı olacak eğer Guti başa geçerse.. Aslında şimdiden Guti'nin yardımcısı olacak diyebiliriz.
TFF kuralllarını bilmiyorum, ama tek sıkıntı Şenol hoca'nın yardımcılarından bazıları sayı nedeniyle sahaya çıkamazsa olur.
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2018, 16:34:26 sozkul ]

Çevrimdışı kyiv

İlhan & Guti ikilisi açıkcası takıma bir şeyler katar mı bilmiyorum ? Şenol hocaya yardımcı olsunlar yeter.Hani takıma direk katkı vereceklerini sanmam.Bizim ülkede "yardımcı" kavramının içi çok boş bence.

İkisi de tarz adamlar didişip dururlar. Egolar konuşur.Fayda beklemiyorum ne yalan söyleyeyim. Hoca göndersin rakip analizi yaptırsın ikisine de. Şenol Güneşin en büyük eksisi özellikle Türkiye ligi için pek rakipleri analiz etmiyor. Ben Beşiktaşım diyip çıkıyor maça halbuki Anadolu takımlarının onlarca zayıf noktası var. Bne halen daha geçen sene ilk yarıda 51 in ancak 30 unu nasıl aldık oradayım.

Çevrimdışı tangaz

İkisi de tarz adamlar didişip dururlar. Egolar konuşur.Fayda beklemiyorum ne yalan söyleyeyim. Hoca göndersin rakip analizi yaptırsın ikisine de. Şenol Güneşin en büyük eksisi özellikle Türkiye ligi için pek rakipleri analiz etmiyor. Ben Beşiktaşım diyip çıkıyor maça halbuki Anadolu takımlarının onlarca zayıf noktası var. Bne halen daha geçen sene ilk yarıda 51 in ancak 30 unu nasıl aldık oradayım.

guti hocayla uyumu yakalayacak ve çok faydalı olacak bence (idmanlarda)

guti işe çok ciddi eğiliyor sağlam referans geldi

Bu dediğin özellikle Başakşehir maçlarında apaçık görünüyor. Biz kendi oyunumuzu çıkar oynarız mantığından sıyrılması lazım.

Çevrimdışı savaş altay

guti hocayla uyumu yakalayacak ve çok faydalı olacak bence (idmanlarda)

guti işe çok ciddi eğiliyor sağlam referans geldi
Guti'nin futbol aklını araç kazaları ile, gece hayatı ile eksiltemeyiz. Kondisyon sıkıntısı da yok  :D
Oyuncular üzerinde gerçekten etkisi olacak bir profil. Hoca da önerdiği orta saha kurgularına kulak assın.

Resmen gömüyorlar şu anda. Adam yeni geldi daaa

Çevrimdışı kyiv

Guti'nin futbol aklını araç kazaları ile, gece hayatı ile eksiltemeyiz. Kondisyon sıkıntısı da yok  :D
Oyuncular üzerinde gerçekten etkisi olacak bir profil. Hoca da önerdiği orta saha kurgularına kulak assın.

Resmen gömüyorlar şu anda. Adam yeni geldi daaa

Fazla derine gömmüyoruz elleri bağlı değil sonuçta gayret etsin çıksın çukurundan :bandit:

Yurt dışından gelenlerin çoğu vermek için değil almak için geliyor. Bu sefer talihimiz değişsin veren olsun Guti.

Çevrimiçi sozkul

Fazla derine gömmüyoruz elleri bağlı değil sonuçta gayret etsin çıksın çukurundan :bandit:

Yurt dışından gelenlerin çoğu vermek için değil almak için geliyor. Bu sefer talihimiz değişsin veren olsun Guti.

Guti'nin hedefleri var sanki. Bizi sıçrama tahtası olarak kullanmak istiyor bence. Eğer başa geçecekse ve faydası olacaksa çabuk sıçramasın biraz kalsın.
Düşük ücretli uzun vadeli kontrat yaparsak güzel bir bonservisde ondan kazanabiliriz.

Çevrimdışı yoruk

Şimdi İspanya 'dan takip edenler varmış Guti için gerçekten olumlu konuşuyorlar.Hatta Güntekin Onay İspanya da direk adamı başlatmazlar yardımcı diye konuştu gecen hafta.

Guti daha bir farklı imiş artık.Ayrıca hedefleri var bakış açısı farklı.

Sorun aslında Şenol hoca olabilir.Ve bizim ülkede futbol ortamının müsait olmaması.Yani biraz fazla kasıyoruz gelişimi farklılığa açık değiliz.Ve artık dünya böyle bir dünya.Bakınız İngiltere milli takımının teknik kadrosu...

Esnek olabilmek lazım bu devirde.İlhan için de ne ara lisans eğitimi aldı da hemen geliyor ben biraz şaşırdım daha 2 ay önce yazıldıydı ?

Oyunculara elbet iyi kötü etkileri olacaktır.Ama diğer kısımlarda biraz düşünceliyim

Çevrimdışı kyiv

Guti'nin hedefleri var sanki. Bizi sıçrama tahtası olarak kullanmak istiyor bence. Eğer başa geçecekse ve faydası olacaksa çabuk sıçramasın biraz kalsın.
Düşük ücretli uzun vadeli kontrat yaparsak güzel bir bonservisde ondan kazanabiliriz.

sat sat sat nereye kadar? :icool:

Bu gidişle kulüp aşçılarını bile iyi bir bonservis karşılığında satışa çıkaracağız  :D

Çevrimiçi sozkul

sat sat sat nereye kadar? :icool:

Bu gidişle kulüp aşçılarını bile iyi bir bonservis karşılığında satışa çıkaracağız  :D

Borçları ödeyip, stadın arsasınıda bir kriz anında satın alırız, satmayı bırakırız.

Çevrimdışı yoruk

Biz sat sat sat yaparak da borcu kapatamayız.Borcu kapatmak için Avrupa da üst üste çeyrek/yarı finaller ve altyapı desteği şart.
Yoksa lig şampiyonluğunu geç pek katkısı olmaz.Altyapıdan çıkarıp oynatacaksın satacaksın ,Avrupa da başarılı olacaksın istikrarlı şekilde.Hatta kapatmak da demeyelim makul bir seviyeye çekmek diyelim.Yoksa işleyen bir kurumun borç olmaması çok zor.Borçlanma doğaldır ama makul olmalıdır.

Yoksa boş olur bu sat sat olayları.Çünkü sattığımız adamları dolduramıyoruz.Ve her transfer de başarılı olmuyor.

Etiketler: