2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 79 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4631730 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Ferdi Kadıoğlu dilek mi, bilgi mi?

Boşluktan sonrakiler kulübün ilgilendiği isimler. Keşke hepsi alınsa.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Cyle Larin
Orkan Çınar
Utku Yuvakuran
Sedat Şahintürk
Fatih Aksoy
Dorukhan Toköz
Güven Yalçın

Emre Aslan
Azad Toptik
Ferdi Kadıoğlu
Ahmet Canbaz
Ufukcan Engin
Cok merak ediyorum senol hoca kac dakika sans verecek bunlara. Turkiye kupası da yok seneye.. bakalım

Çevrimdışı ekrembaser

Negredo gitmiş diyorlar Çin’e. Allahım yalvarırım doğru olsun

Çevrimdışı tuncaboylu

Nerede diyorlar?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

:pray:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kyiv

Her ne kadar Necmi abi gençler oynayamaz dese de ben ilk 11 e 1 veya 2 sürpriz gencin yerleşeceğini düşünüyorum. Özellikle bazı futbolcuların yokluğunda fırsat bulan gençler formayı kapabilir. En çok da Gökhan Töre Larin ikilisini merak ediyorum. Birbirlerine alışırlarsa Larin Gökhan Töreden çok ekmek yer.

Çevrimdışı ekrembaser

Nerede diyorlar?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vallaha Twitter’da şu an o olay konuşuluyor Hakan gündoğar bugün antremandayken haber geldi diyor alacaklarına karşılık bonservisi verilmiş

Çevrimdışı cursedofdragon

Her ne kadar Necmi abi gençler oynayamaz dese de ben ilk 11 e 1 veya 2 sürpriz gencin yerleşeceğini düşünüyorum. Özellikle bazı futbolcuların yokluğunda fırsat bulan gençler formayı kapabilir. En çok da Gökhan Töre Larin ikilisini merak ediyorum. Birbirlerine alışırlarsa Larin Gökhan Töreden çok ekmek yer.

hazırlık maçlarında denemek lazım.

Töre-Larin'i.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

TEMBEL diyince kızıyorsunuz buyrun..

Herkes çalışılırken beyefendi Ağustos böceği gibi Tatil yapıp gününü gün ediyor birde Sarj oluyor diye mesaj atıyor yatarak şarj oluyor beyefendi

Bu sene de kendisinden hiçbir beklentim yok umarım satılir başka hiçbir şey demiyorum
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

aaa oğuzhan çalışıyor aaaa.

Çevrimdışı kyiv

hazırlık maçlarında denemek lazım.

Töre-Larin'i.

Ne zaman ilk hazırlık maçı? Her nedense Larinin çok hızlı bir giriş yapacağını hissediyorum. Bu sene Larinin senesi olacak. Gökhan Töre formda olduğu zamanlardaki gibi sıfıra inip Larini beslerse çok gol atar Larin. Kalıplı, tutması çok kolay olmaz savunmaların.

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı kyiv

trtspor Bas Dost transferi Beşiktaşın 1. sırasında diyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bir insan Yeteneklerine ancak bu kadar İhanet eder

35 yaşındaki adamlar kopek gibi calisiyor , Spor salonlarından çıkmıyor Özel çalismalar yapıyor , Dünya kupasında boy gösteriyor

Töre bile bireysel ve özel çalışmalar yapıyor , Larin kendisini spor salonuna kapatıyor

Beyimiz de Tatilde yatarak Şarj oluyormuş bravo böyle devam et 2 seneye Ptt seviyesine inersin bu kafayla :claps: :claps:
[ Son Düzenleme: 27 Haziran 2018, 01:05:45 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

TEMBEL diyince kızıyorsunuz buyrun..

Herkes çalışılırken beyefendi Ağustos böceği gibi Tatil yapıp gününü gün ediyor birde Sarj oluyor diye mesaj atıyor yatarak şarj oluyor beyefendi

Bu sene de kendisinden hiçbir beklentim yok umarım satılir başka hiçbir şey demiyorum
Nerde jarj oluyor bu yakinlardaysa odun terapisi yapam, sezona bonba gibi girer

Çevrimdışı mylife1903

35 yaşındaki adamlar kopek gibi calisiyor , Spor salonlarından çıkmıyor Özel çalismalar yapıyor , Dünya kupasında boy gösteriyor

Töre bile bireysel ve özel çalışmalar yapıyor , Larin kendisini spor salonuna kapatıyor

Beyimiz de Tatilde yatarak Şarj oluyormuş bravo böyle devam et 2 seneye Ptt seviyesine inersin bu kafayla :claps: :claps:
Bu malin defosu da bu iste
YataraK sezona hazirlaniyor
Zaten bu yetenekte bu akilda bu yasta bu oyun bilgisiyle ustune koya koya gitsen guclu hizli caliskan cevik hirsli ve istekli olsan arsenalda oynuyor olursun mesutun yerine ya da adin hazard falan olur.

Buralara dustugune gore defosu kesin var olay biz bu cocugu boyle kabul edecek miyiz?

Ben bu haliyle kabul ediyom, gucsuzlugu, kasintiligi yavasligi sinirimi bozuyor Ama mal bu! Bizim seviyemiz icin yeterli biraz parasini abartmazsak kalsin oynasin cocuk

Çevrimdışı mellfred

aaa oğuzhan çalışıyor aaaa.

16 yaşında çocuk fiziği var elemanda
Yazık !

Çevrimdışı kyiv

Balotelli diyorlar....

Oynamayın hislerimizle... :isad:

Halen daha bir yere gitmedi Balotelli...acaba? :duman:

Balotelli demek 25 gol demek gol krallığı demek şampiyonluk demek

Vida out Balotelli in  :pray:

Çevrimdışı mellfred

Negro gidecek  asıl torbacı bela olacak gibi

Çevrimdışı mellfred

Finali Maziç veya Lahoz yönetir.
Lahoz’u çok beğeniyorum. Finale pozitifliğinden eklesinler

Çevrimdışı kyiv

Bu malin defosu da bu iste
YataraK sezona hazirlaniyor
Zaten bu yetenekte bu akilda bu yasta bu oyun bilgisiyle ustune koya koya gitsen guclu hizli caliskan cevik hirsli ve istekli olsan arsenalda oynuyor olursun mesutun yerine ya da adin hazard falan olur.

Buralara dustugune gore defosu kesin var olay biz bu cocugu boyle kabul edecek miyiz?

Ben bu haliyle kabul ediyom, gucsuzlugu, kasintiligi yavasligi sinirimi bozuyor Ama mal bu! Bizim seviyemiz icin yeterli biraz parasini abartmazsak kalsin oynasin cocuk

Kesinlikle katılıyorum. Çıplak gözle stadda da izlediğinde futbol zekası görüş açısı  her şeyi çok farklı takımın en yeteneklisi ama ama ama çalışmıyor ve çalışmayacak.

Her devrin bir Sergeni oluyor bu devrin Sergeni de bu. Herşeyi kafi görüyor.

Çevrimdışı ekrembaser

trtspor Bas Dost transferi Beşiktaşın 1. sırasında diyor.

Fırat denayerin haberi o itibar etmenize gerek yok

Çevrimdışı tangaz

oğuzhanın efendi açma germe yapmış fizyoterapistle

yatmış yatmış sezonu açmadan da hamladım tatilde kampta sakatlık olmasın açma germe yapıp öyle kampa gideyim demiş
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ekrembaser

Adam bireysel koçuyla gitmiş tatile çalışıyor tam araştırmadan yaftalamayalım insanları. Tatilin başından beri bireysel koçuyla berabermiş diğerleri gibi video çekip paylaşmadı sadece sezon başlasın ondan sonra değenlendiririz zaten çalışıp çalışmadığını
[ Son Düzenleme: 27 Haziran 2018, 01:26:56 ekrembaser ]

Çevrimdışı kyiv

Fırat denayerin haberi o itibar etmenize gerek yok

Bana kalırsa da Aboubakarın durumu netleşene kadar santrafor almayacağız eğer Porto satamazsa o zaman biz kiralayacağız.Ağustosun 10undan önce santrafor konusu netleşmez.

Etiketler: