2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 86 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4641846 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Şöyle fantezi çıtır kadro yapak

Weah(18)
Issah abass (19) - lovro majer (20)  - coman deyvis (17)
1-2 tamam da bu fazla subyan kokuyor
Soyunma odasinda hormon kokusundan hoca taktik veremez

Çevrimdışı underworld

Arka tarafa bunları koyup dengeliyecez.
Buffon 41 ( fabri 31)
Gg 35 pepe 35 Barzagli 38 adri 34
Atiba 36  medel 31

1-2 tamam da bu fazla subyan kokuyor
Soyunma odasinda hormon kokusundan hoca taktik veremez

Çevrimdışı mylife1903

Arka tarafa bunları koyup dengeliyecez.
Buffon 41 ( fabri 31)
Gg 35 pepe 35 Barzagli 38 adri 34
Atiba 36  medel 31
Medelin yerine biraz daha tecrubeli birini alalim, cok siritiyor orda

Çevrimdışı underworld

Medelin yerine biraz daha tecrubeli birini alalim, cok siritiyor orda
O zaman verelim kırmızıyı...

Yaya toure (35) hayırlı olsun !
[ Son Düzenleme: 11 Haziran 2018, 07:07:57 underworld ]

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Umut Güner'in, Inter'li oyuncu Joao Mario'nun menajeri Leonel Batista ile masaya oturduğu kaydedildi. 25 yaşındaki futbolcu için Güner'e bilgi veren Portekizli menajerin, oyuncunun transfere açık olduğunu söylediği bildirildi.(Fotomaç)

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu seneki transfer hataları olsun bu ve bunun gibi bir çok konu bu yönetimle ilerleyen yıllarda devam edilmesi konusunda bocalama içerisindeyim

suyu ısınmaya başladı ne yazıkki Aboubakar gibi bir forvet al 5 sene forvet ihtiyacını giderir her sene farklı forvete farklı bonservis ler ödediğini varsayarsak 3-4 senede zaten Aboubakarın eski bonservis bedeli olan 10 milyon euro seviyelerine tekabül ediyor kulüp iyice zarar ediyor Aboubakar rahat 5 yıl götürürdü 31-32 yaşında çin e satılırdı mevcut yönetimin başarılı olması konusundaki şüphelerimle başa çıkamıyorum ne yazıkki bu sene şampiyon yapacak oyuncular alırlar umarım.

2 tane hatalı transferle yönetimin suyu mu ısınmış?

Aboubakar'ın neden alınamadığı 50 kere yazıldı ve burada bile bu konuda eleştiri yapılıyorsa pes diyorum.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Santrafor olarak malmayda da geldi mi islem
Tamam
Simao da gelsin baslasin
Yakinda bebe falan da gundeme gelir
Kalbi tek sikisan ben miyim?
Aklima baskanin cikip manuel askerligini yapti geldi pirlanta gibi cocuk dedigi imza toreni geliyir, ambulance cagirin bana hemen ambulance beni de bulsun
Fernandes'e, ağırlıklı 8 oynayacak ve uygun maliyetle gelecekse, hayır demem.

Rusya'da yılın futbolcusu seçilmiş. Sen beğenmedin mi?

Çevrimdışı mylife1903

Umut Güner'in, Inter'li oyuncu Joao Mario'nun menajeri Leonel Batista ile masaya oturduğu kaydedildi. 25 yaşındaki futbolcu için Güner'e bilgi veren Portekizli menajerin, oyuncunun transfere açık olduğunu söylediği bildirildi.(Fotomaç)
Portekiz milli takimindaki en dusuk aykulu oyuncu bu olabilir bi de danilo mu ne vardi onunka yarisir bu, quaresmanin oynadigi milli takimdan bahsediyorum vahametini dusunun.
Yunani al yunani gozun sevem berazilyaca gonusan alma, yeter

Çevrimdışı mylife1903

Ya yoh birine cakmak icin odul satin aldilar daha iyi oynayan bir suru oyuncu vardi
Kavgaya falan karisti biraz da irkcilik yapildi herhalde dunya kupasi oncesi ortami isitmak icin zenci oyuncuya verilmis odul, yurovisyon puanlari gibin

Çevrimdışı mylife1903

2 tane hatalı transferle yönetimin suyu mu ısınmış?

Aboubakar'ın neden alınamadığı 50 kere yazıldı ve burada bile bu konuda eleştiri yapılıyorsa pes diyorum.

Hangi 2 yahu
Abu meselesi baska bomba. O konuyu 50 kere yazdim hala anlasilamadi.
Bu yonetimin suyu isinmistiR cocuk dogru soyluyor, fikret orman daha guclu daha vasifli yonetim kurmalidir.
Veliyi pektoyu boykoyu arasi negredoyu love ve lensi gonderecegine fikret orman mesela bize ezik renkli hayrani diyen bir yonetici var hakkimi haram ettigim onu gondermekle ise baslanabilir

Çevrimdışı tuncaboylu

Hangi 2 yahu
Abu meselesi baska bomba. O konuyu 50 kere yazdim hala anlasilamadi.
Bu yonetimin suyu isinmistiR cocuk dogru soyluyor, fikret orman daha guclu daha vasifli yonetim kurmalidir.
Veliyi pektoyu boykoyu arasi negredoyu love ve lensi gonderecegine fikret orman mesela bize ezik renkli hayrani diyen bir yonetici var hakkimi haram ettigim onu gondermekle ise baslanabilir
Seçim yokken yönetici değişikliği olmaz kolay kolay.

Yeni seçimde liste güncellenir.

Çevrimdışı mylife1903

Seçim yokken yönetici değişikliği olmaz kolay kolay.

Yeni seçimde liste güncellenir.

Istifa edip secime gitsin diyom mod aliyoz sonra. Nasi desem iste sen anla
Fikret orman ile anc kalsin kallafi adamlari toplasinlar. Boyle gerekirse elini tasin altina koyacak vizyon bilgi sahibi besiktasli mi yok.

Besiktas taraftarina ezik ve renkli hayrani demeyecek yoneticiler bulsun baskan

Yahu rezalet ya. 100 sene unutmam ben onu. Sivilde karsima cikarsa da hatirlatirim ulan ne koydu bana o laflar.

Bi bana koydu herif herhalde kongrelerde falan tepki olmuyor, ayni bu paranin harcanmadi konusu gibi

Çevrimdışı İhsan

Bir önceki mesajımda da açıkladığım gibi o protestonun sebebi ırkları değil verdikleri politik mesaj.

@solar
Neden olarak ikinci dünya savasinda bir diktatörden ceken ülke olarak bir baskasina "Benim Cumburbaskim" denilmesi gösterilsede bu isin temelinde irkcilik var.
Tavsiye ederim
http://www.spiegel.de/sport/fussball/pfiffe-gegen-ilkay-guendogan-es-geht-nicht-um-politik-kommentar-a-1212076.html
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

medel fernandes klaassen orta üçlüsüne ben fitim
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı worns

medel fernandes klaassen orta üçlüsüne ben fitim

medel oğuzhan klaassen'i tercih ederim ben.

Çevrimiçi COB

Fernandes bu kulübün kapisindan içeri girmemeli. Ne çabuk unuttunuz eski günleri. Istanbul party'lerine play boy transfer etmiyoruz.

Çevrimdışı tangaz

ozziye güvenerek yola çıkmaya cesaret edemiyorum.

pili ilk biten oyuncudan, sahadan ilk çıkan oyuncudan ve oyuna son 10 dk girdiğinde rakipten 10 metre deparda 5 metre fark yiyen bir oyuncudan bahsederken ister istemez bir güvensizlik oluşuyor bende...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

+ bonservissiz die fernandese eyvallah demiştim yoksa daha evvel de yazdım ilk tercihim medel klaassen emre akbaba üçlüsü olup atiba necip ozzi de yedeklerdeler tolgay ise satış

Çevrimdışı sozkul

Fernandes bu kulübün kapisindan içeri girmemeli. Ne çabuk unuttunuz eski günleri. Istanbul party'lerine play boy transfer etmiyoruz.

Haklısın.

Çevrimdışı sozkul

Haklısın.

Ayrıca Başkan demedi mi FFP'miz bitiyor, takımı gençleştirip bonservisli oyuncu alacağız diye.
Ama kuşkulanıyorum, bu yaklaşım şampiyon olmamız durumunda mı geçekleşecekti acaba?

Çevrimdışı tangaz

Ayrıca Başkan demedi mi FFP'miz bitiyor, takımı gençleştirip bonservisli oyuncu alacağız diye.
Ama kuşkulanıyorum, bu yaklaşım şampiyon olmamız durumunda mı geçekleşecekti acaba?

gene kiralık haberleri sıklıkla okuyoruz sanki şampiyonlar ligi gitti baş aşağı olduk gibi planlama yapılıyor

Çevrimdışı kyiv

Gelmesin yahu. Yeni yüzler görelim.Dönüp dolaşıp yeryüzünde futbolcu kalmamış gibi Demba Ba, Sosa, Burak Yılmaz, Fernandes...Bilinçli çıkarılıyor eyvallah da asparagası bile insanı sinirlendiriyor. Koskoca Beşiktaş kulübünün vizyonu 3,4 eski futbolcudan ibaret olmamalı.

Kuzey Amerikalılar olsun toylar moylar ama gıkımı çıkarmam.

Çevrimdışı federo

Sağ Bey Lang veya Rafael
10 numara Klassen
Forvet Aboubakar  :ok: ne güzel olur. :busted_cop:

Çevrimdışı alimm

bu saatten sonra 8 numaraya yabancı oyuncu transferi yapacaksak bonservisi elinde olan thomasson u alalım daha ii .. bedava fernandesten iidirr....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı tangaz

bu saatten sonra 8 numaraya yabancı oyuncu transferi yapacaksak bonservisi elinde olan thomasson u alalım daha ii .. bedava fernandesten iidirr....

bu eleman multi-position biri benden geçer oyu alıyor bu yönü ile geçen sene sadece 7 maçta merkezde oynamış geri kalan 31 maç ise sağda solda kanatlarda oynamış hep

Etiketler: