2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 78 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4645720 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı underworld

Coman deyvis
Weah
Abbas
Nana Opoku (reçber iyi bilir)

Geldi mi?

Çevrimdışı mylife1903

Coman deyvis
Weah
Abbas
Nana Opoku (reçber iyi bilir)

Geldi mi?
Bakiyom benim veahjani baya bi tuttun sen

Çevrimdışı Egos

verilen örnekler hep 1 milyonluk isimler en pahalısını ben söyledim töre ismi ile, sanırım neye vurgu yaptığım pek anlaşılmamış.

evet ağabey, ben "oyuncu"ya vurgu olduğunu düşünüp transferin verdiği katkıyı değerlendirmiştim. töre potansiyeli en yüksek olan, marcelo en fazla katkı veren oldu. töre karakter koyarsa takımı seviye atlatır, tabii daha önce o karakteri nerede bıraktığını hatırlaması gerekecek.

Çevrimdışı tangaz

evet ağabey, ben "oyuncu"ya vurgu olduğunu düşünüp transferin verdiği katkıyı değerlendirmiştim. töre potansiyeli en yüksek olan, marcelo en fazla katkı veren oldu. töre karakter koyarsa takımı seviye atlatır, tabii daha önce o karakteri nerede bıraktığını hatırlaması gerekecek.

aslında töreye değil de stratejiye vurgu vardı, transfer olabilitesi mümkün olmayan rakamlarla kiralama yapıyoruz abuş talişka şimdi klaassen karsdrop jesus vbvb ismi geçen oyuncuları bahsi geçen bedellerle almak olanak dışı sonra parlatıp avuç yalanıyor bence biz almazsak sonraki satıştan en az kira bedelimizi iade alabilecek bir madde ekletilebilir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Yardımcı antrenör arayışında olan Beşiktaş, Guti Hernandez ile görüşmeye başladı. Yönetim, Guti'nin cevabını bekliyor. (NTV

Çevrimdışı tangaz

Yardımcı antrenör arayışında olan Beşiktaş, Guti Hernandez ile görüşmeye başladı. Yönetim, Guti'nin cevabını bekliyor. (NTV

hoca yardımcıyla aynı lisanı konuşmalı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

hoca yardımcıyla aynı lisanı konuşmalı
Senol gunesi bazen biz anlamiyoz guti nasil anlayacah
Aslinda mantikli abi bir suru ispanyolca anlayan adam olur alirsin senol gunes de patronu olur bunlarin. Getir goturunu yaptirir gutiye fotokipi falan cektirir.
Illa yabanci olacaksa zago olsun zagoyu koyalim

Çevrimdışı tangaz

Senol gunesi bazen biz anlamiyoz guti nasil anlayacah
Aslinda mantikli abi bir suru ispanyolca anlayan adam olur alirsin senol gunes de patronu olur bunlarin. Getir goturunu yaptirir gutiye fotokipi falan cektirir.
Illa yabanci olacaksa zago olsun zagoyu koyalim

abi yardımcıyla yanda hoca tartışmalı kavga etmeli o yüzdenortak lisan şart tercümanla kavga mı olur yaw

Çevrimdışı Karabay

abi yardımcıyla yanda hoca tartışmalı kavga etmeli o yüzdenortak lisan şart tercümanla kavga mı olur yaw
:kop:

Çevrimdışı underworld

Ben en başından beri tutuyorum ama psg bizi tutmaz diye yeltenmiyorum
Bakiyom benim veahjani baya bi tuttun sen

Çevrimdışı mylife1903

Ben en başından beri tutuyorum ama psg bizi tutmaz diye yeltenmiyorum
Yaauww psgnin baskani ile bizim baskan kanka yahu 18lik palenin lafi mi olur

Çevrimdışı underworld

Yaauww psgnin baskani ile bizim baskan kanka yahu 18lik palenin lafi mi olur
Çelsi gibi olmasın sonra

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Bu seneki transfer hataları olsun bu ve bunun gibi bir çok konu bu yönetimle ilerleyen yıllarda devam edilmesi konusunda bocalama içerisindeyim

suyu ısınmaya başladı ne yazıkki Aboubakar gibi bir forvet al 5 sene forvet ihtiyacını giderir her sene farklı forvete farklı bonservis ler ödediğini varsayarsak 3-4 senede zaten Aboubakarın eski bonservis bedeli olan 10 milyon euro seviyelerine tekabül ediyor kulüp iyice zarar ediyor Aboubakar rahat 5 yıl götürürdü 31-32 yaşında çin e satılırdı mevcut yönetimin başarılı olması konusundaki şüphelerimle başa çıkamıyorum ne yazıkki bu sene şampiyon yapacak oyuncular alırlar umarım.

Çevrimdışı mylife1903

https://mobile.twitter.com/firatgunayer/status/1005908532724748288
Santrafor olarak malmayda da geldi mi islem
Tamam
Simao da gelsin baslasin
Yakinda bebe falan da gundeme gelir
Kalbi tek sikisan ben miyim?
Aklima baskanin cikip manuel askerligini yapti geldi pirlanta gibi cocuk dedigi imza toreni geliyir, ambulance cagirin bana hemen ambulance beni de bulsun

Çevrimiçi mayguntr

Santrafor olarak malmayda da geldi mi islem
Tamam
Simao da gelsin baslasin
Yakinda bebe falan da gundeme gelir
Kalbi tek sikisan ben miyim?
Aklima baskanin cikip manuel askerligini yapti geldi pirlanta gibi cocuk dedigi imza toreni geliyir, ambulance cagirin bana hemen ambulance beni de bulsun

Sagbek - Daniel opare / Ridvan Simsek
Defans - Sivok / Ibrahim Kas
On numara - Fernandes / Muhammed Demirci
Forvet - Hugo Almeida

Hepsini cok ucuza aliriz, ulkeyi takimi taniyan da oyuncular. Yarin gelip baslasinlar hepsi.

Çevrimdışı underworld

Bence hocada gitmeli carvahal geri gelmeli

Çevrimdışı tangaz

Bence hocada gitmeli carvahal geri gelmeli

hoca değişcekse tayfur gelsin

Çevrimdışı underworld

Şöyle fantezi çıtır kadro yapak

Weah(18)
Issah abass (19) - lovro majer (20)  - coman deyvis (17)

Çevrimdışı underworld

*** *** korkulu rüyası coman deyvis geliyor

[ Son Düzenleme: 11 Haziran 2018, 03:02:33 underworld ]

Çevrimdışı tangaz

Genç kızların korkulu rüyası coman deyvis geliyor

şık olmamış bu paylaşım dostum

Çevrimdışı underworld

Niye reyis?
Görece çirkin olan siyahi oyuncuları daha çok severim
şık olmamış bu paylaşım dostum

Çevrimdışı tangaz

Niye reyis?
Görece çirkin olan siyahi oyuncuları daha çok severim

genç kızların korkulu rüyası ifadesi şık olmamış @underworld

Çevrimdışı underworld

Heee onu mu diyorsun...
Aslında orda
Tuncaboylu reyisin, ferdi gelirse bayanlar rahat bırakmaz lafına karşılık espri babında dedim.
Yoksa öteki türlü egzantrik muhabbetlere girmem bile.

Çevrimdışı mylife1903

17 yasinda paleden hangi kiz korkar zaten. Bu daha turk kadinla karsilir karsilmaz korkudan donuna kacirir

Etiketler: