2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 77 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4635057 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı underworld

Ba Çin'e gitti haberleri çıktı 2 gün önce, o da mı yalanmış?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Free Ba elden giderse bütün hesaplar değişir.

Çevrimdışı tuncaboylu

medel ilk yarıdaki maçların yarısında forma giydi ve forma giydiği 5 maçta puan kaybettik
kadroda olup oynamadığı maç sayısı 5. 3 maçta yarım saat altı forma giymiş zaten ikisini farklı kazandık
tek oyuncu işde cenk yerine negredo oynasaydı konu bitiyordu. üç oyuncu deyip illaki karşı görüşmü
bildireceksin biri zaten oynadı diğeri az maç oynamadı negredo zaten cenkin yerine oynaması gereken oyuncuydu.
taliscanın olmaması zaten cenkin olmasından kaynaklanıyor cenk yerine negredo olsa taliscada olurdu.
yani bir oyuncu.
Abi, Talisca çok da sağlam ayakkabı değilmiş.

Sene başında kampa 15 gün geç katıldı.

Ligin ilk yarısında CL maçlarını seçtiği için, İstanbul'daki Monaco maçında yedek bıraktı ve ertesindeki 2 lig maçında (Göztepe ve Akhisar'a karşı) it gibi koştu.

Sezon arasında Benfica'yla sözleşme yeniledi, ve şimdi öğreniyoruz ki ayrılacağı ta o zaman belli olmuş.

Ligin ikinci yarısında milli takım aşkına oynadı, faydalı da oldu. Dünya kupası olmasaydı, ayağını topa uzatmazdı tahminimce.

Bu tarz bir adamla çok ileri vadeli plan yapılmaz. Hele 20 milyon verip bonservisi hiç alınmaz. 3-5 ay sonra Sosa gibi ben Milan'a gitmek istiyorum diyip arıza çıkarır, beygir ölüsü parasına satmak zorunda kalırsın.

[ Son Düzenleme: 04 Haziran 2018, 11:23:27 tuncaboylu ]

Çevrimdışı mylife1903

Telefon, faks, eposta sosyal medyadan gaz vermek lazım. Başkanım sana nasıl yaptılar bunu sen hayatını verdin fenerbahçeye vs. Bunu haketmedin...Ver coşkuyu ver coşkuyu  :bandit:
Yahu nankor herifler adam daragacindan bilem fb diyor, ayiptir ayip
Bi dursun baskanimiza bi aziz baskanimiza yapilanlara bakin.
Adamin parasini versinler ayiptir

Çevrimdışı kyiv

Attığı goller haricinde takımı bir türlü rahatlatamadı Talisca. Ne bileyim sıkıştığımızda ya da oyunu rölantiye almamız gerektiğinde bir Sergen rahatlığı, garantisi göremedik bir türlü. hatta şimdi renkli sevici olacağım belki ama bir Hagi, bir Alex kontrolünü yaratamadı bir türlü. Onun için gidişiyle ilgili hiçbir hayalkırıklığım, keşkem yok. Zaten geçen sene o ön plana çıkmasa mutlaka başka birinin ön plana çıkacağı bir takım olacaktık.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

iki yıllık kiraladın son maça kadar etinden sütünden faydalandın en son maçta bile sana gol ve asist olarak katkı verdi. ilk geldişği yıl seni şampiyon yaptı Nasıl yarı yolda bıraktı ilk yarı gerçek Beşiktaşlı cenkle
30 puan almasaydık ikinci yarı performansı gene takımı şampiyon yapardı. Tek başına 8-9 maç kazandırmış bir oyuncuyu yarı yolda bıraktı demek nasıl bir bakış açısı. Takımında onun verdiği katkıya yaklaşan ikinci bir isim söylede nasıl yarı yolda bırakmış görelim ilk yarı hoca merkezi pasifize etmese ve onu daha çok oyuna sokacak merkez oyununu oynasa şimdi şampiyonduk. Siz fikrinizi söylerken baskı olmuyorda biz fikrimizi söylerkenmi baskı yapmış oluyoruz. Geleceğini düşünmesi ayrı konu sende kalır
kalmaz ama elinde bir kontrat vardı son maça kadar çıktı mücadelesini verdi ben bu takımdan gideceğim nasılsa deyip ikinci yarı yatmadı. Bunun adı yarı yolda bırakmak değildir. Bundan sonra sende oynamaz
bunu istemeyebilir. bu yarı yolda bırakmak olmuyor. Keşke önümüzdeki senede bize sezonda 9 maç kazandıracak birini bulsalarda kiralık sezon sonu bizi bırakıp gitse. arkasından gene yarı yolda bıraktı densin farketmez. Cenk Beşiktaşlı eyvallah ama epl den istenince bırakın beni gideyim dedi. Çebinin
sözlerini unuttunuz. Cenki koruyorsunuz ama esas yarı yolda bırakma bu oluyor. Sezon ortası satın
beni diyen oyuncu değilde kontratını tamamlayan oyuncumu yarı yolda bırakmış oluyor.
Sürekli bir algı oluşturmaya çalışıyorsun. Ben haklıyım demeye çalışıyorsun, kendine haklıyım dedirtebilmek için gerçekleri saptırıyorsun.

ALGI 1) Beşiktaş , Hoca Negredo yerine Cenk'i oynattığı için 30 puan almış Beşiktaş. İlk yarı Beşiktaş'ın kaybettiği maçlar deplasmanda Fener, Gençlerbirliği ve Sivasspor maçları. Fener maçı hakemin maçı katletmesi nedeniyle 2-1 tamamlandı. O maçta Cenk ilk 11 başladı. Tahmin et kaybettiğimiz Gençlerbirliği ve Sivasspor maçlarında kim bu takımın santraforu olarak sahaya çıktı? Bize 30 puan aldıran Cenk mi çıktı ilk 11'de sahaya? Niye gerçekleri saptırıyorsun?

ALGI 2) Cenk yüzünden Talisca pozisyon bulamıyor. Yine bir algı yaratıp o algı üzerinden gerçekleri saptırıp işine geldiği gibi yorumlama. Talisca'nın Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Ligi ısı haritalarına, toplam sprint mesafelerine, istatistiklerine bak. Bunlara senin dediğin şeylerin tersini söylüyor. İstatistikler ne söylüyor? Talisca'nın maç seçtiğini, ısı haritaları Şampiyonlar Liginde daha fazla orta sahaya yardıma giderken Türkiye Liginde ileride takılıp ayağına top beklediğini, Şampiyonlar Liginde  daha düzgün tercihler yaparken Türkiye Liginde ayağına gelen topları bencilce kullandığını, o üzerinden oynanmıyor dediğin adamın koşmadan, ikili mücadeleye girmeden sürekli ayağına top beklediğini, ayağına gelen topları bencilce kullandığını ve  takımda en fazla 50 şut atıp bunların 3'ünü golle sonuçlandırdığını bu rezil istatistik yüzünden takımın 30 golde kaldığını gösteriyor. Niye senin anlattıklarınla gerçekler uyuşmuyor?

ALGI 3) Talisca bizi şampiyon yapacaktı ama takım izin vermedi. Talisca 50 şut attığı sezonun ilk yarısında bu şutların 3'ünü golle tamamlamış. Bu rezillik sonucunda takımın gol sayısı 30'da kalmış sezonun ilk yarısında. Bu yetmezmiş gibi bir de bu takım Taliscasız gol atamıyor, kazanamıyor algısı yaratılmaya çalışılıyor. Talisca'nın bu sezon oynamadığı tek maç sarı kart cezalısı olduğu evimizde 3-1 kazandığımız Fenerbahçe karşılaşması. 8 dakika oynadığı Gs maçını 3-0 kazanmışız. Yine 8 dakika süre ile en az oynadığı Gençlerbirliği maçını 1-0 kazanmışız. Türkiye Liginde bu sezon herkesin aklında kalan maçlarımızı soralım. Bakalım kim ne diyecek. Bu takım Taliscasız oynayamıyor kazanamıyor algısı oluşturmaya çalışıyorsun ama istatistikler yine senin algı yaratarak gerçekleri saptırdığını söylüyor.

Niye istatistikler, rakamlar senin dediklerinin tersini diyor? Niye gerçekleri saptırmaya çalışıyorsun?

Çevrimdışı tuncaboylu

Türkiye'deki tüm takımlar küçülmek zorunda.

Fenerbahçe taraftarı Ali Koç'un seçilmesiyle, Galatasaray taraftarı da şampiyonluk sevinciyle olayın tam farkında değil. Farkında olan bir biz varız, bir de Trabzonspor.

Başkanın 85 milyonlik maaşı 50'ye düşürme projesi doğru. Başta 85'e çıkarması da hata.

Türk takımlarının bütçesi orta Avrupa takımlarının seviyesine gerileyecek, 3-4 sene sonra "bu adama 1.5 milyon Euro verilir mi, takımda herkes 700 bine oynuyor" mesajları okuyacağız.

Çevrimdışı mylife1903

20 senedir Aziz korkusundan gık diyemeyen pısırık spor yazarları, şimdi Aziz'i bombalamaya başlamış.

Bir benzerini yakın zamanda da görürüz umarım.

Turk milletinin genetigini degistirdiler
Artik yediginizden mi ictiginiz ayrandan mi bilemedim
Simdi o havuz basini da donecek ama o donenleri toplayip suriyeye surmedikce ulkede bisi degismez
Fbyi izleyecez bir fikir verir gelecek hakkinda

Çevrimdışı kyiv

Yahu nankor herifler adam daragacindan bilem fb diyor, ayiptir ayip
Bi dursun baskanimiza bi aziz baskanimiza yapilanlara bakin.
Adamin parasini versinler ayiptir

Adamı saf yerine koyup parasının üzerine de oturacaklar. Hem para verip hem de küfür yiyecek. Bu nasıl dünya arkadaş??? Sen hayatını ada alkışları Ali Koç alsın. Adaletsiz dünya...Ben Aziz Başkanın yerinde olsam hemen işlemleri başlatırım paramı geri verin diye :isad:

Çevrimdışı kyiv

20 senedir Aziz korkusundan gık diyemeyen pısırık spor yazarları, şimdi Aziz'i bombalamaya başlamış.

Bir benzerini yakın zamanda da görürüz umarım.

Kenan Evrene zamanında gık diyemeyenler ölünce arkasından bir bela okumadıkları kalmadı mı? Burası TÜRKİYE...

Çevrimdışı mylife1903

medel ilk devre totosunu kaldıramıyordu 14. hafta anca başladı kaldırmaya talişka desen ilk devre casperdı hiiiç konuşmaya gerek yok ilk yarıdaki talişkayı

tüm bunlardan bağımsız oyuncu kalmak isteseydi ben talişkayı alırdım iyi bir santrafor birde sağ bek alıp ozzi tolgay ikilisinden birini ikisini gönderir başka da kimseyi almadan yola devam ederdim. tapulu ve kariyerini burda sürdürme kararı alan tilişka her sene 20 gol 5 asistle oynardı iyi birde santrafor ve talişka arkasında medel ve sağlam bir 8 numara bizi 5 yılın 4ünde şampiyon yapar bu ligde. futbol sonuçta gol oyunu gol atan kazanır ve sağlam bir talişka eşittir gol
Abi iste kadroyu tutmak diyoruz.
Eskilerden opera gelecegine gomez gelsin ba gelsin
Gomez ba larin gayet yeterli
Taliska kalsaydi mis gibi kadro olurdu
   Gg pepe vida adri
      Medel atiba
Quaresma taliska babel
         Gomez

Simdi dar kadroya donecez gene yazalim
Stoperle falan ugrasmayacan gonder vidyai mitroyu koy atiba oynasin
Tolgayla oguzhandan birini gonder
Lens negredo love gonder
Veli boyko aras pekto sutla
Tolga zengin indirim yapiyorsa kalsin yoksa gitsin

Eldeki parayi mecbur santrafora basacan
Bir tane de genc santrafor lazim
Larin mrx mrsubyan
Yeterli
Opera gelsin yedeklesin ggyi

Yarmo dortmunda sikintida kiralanabilir belki gorusmek lazim
10 numara oynatiriz onu taliska kadsr gol atar deve gibi boyu var
Olmadi fortunik olur yunanli cocuk
Ortasahaya musa olur
Hayalim tabi liyonlu sakalli bebe
Futbolcu cok yeterki secimi duzgun yapsinlar
Balojani tutup getirsinler ozellikle ba olursa balojan riskine girilir zaten 10mac cezali olsa o maclarda ba oynar

Dar rotasyonla oynayalim toreden orkana herkes sans bulur hoca daha iyi kaynastirir bunlari

Ayrica dunyada yedek kalecisi as kalecisinden cok alan bizden baska takim var midir? Gunun sorusu

Fabregaz ne durumda acep negredo maasina oynamaz mi?

Çevrimdışı tuncaboylu

Adamı saf yerine koyup parasının üzerine de oturacaklar. Hem para verip hem de küfür yiyecek. Bu nasıl dünya arkadaş??? Sen hayatını ada alkışları Ali Koç alsın. Adaletsiz dünya...Ben Aziz Başkanın yerinde olsam hemen işlemleri başlatırım paramı geri verin diye :isad:
Demirören ve havuz medyası hiç istemiyordu Koç'un seçilmesini.

Balayı bitsin, medya ve federasyon bombardımanı başlar Ali Koç'a ve Fenerbahçe'ye.

Çevrimdışı mylife1903

Bir santrafora kesin ihtiyaç olduğunu düşünmekle birlikte bu sene bu kadroyla daha kısır olacğımızdan emin değilim.
Talisca yetenekli doğru ama oyunu onun üzerinede oynadık biraz.
Geçen sene kısır takımdık, oyunun mantığını değiştirip bu sene Talisca'sız ama aynı kadroyla daha az kısır olabiliriz.
Herşey Hocaya bağlı. Oyun içindeki roller o kadar dengesizdiki geçen sene, onu biraz daha dengeleyip, ort saha oyuncularını biraz daha oyunun içine sokup daha verimli olmak mümkün. Tolgay mesela gol atamadı değil mi? Peki kaç pozisyona girdi?
Tolgay ile oguzhan gotlerinj kaldirip karsi kaleye kosana kadar atak bitiyor sonra bunlar donene kadar kontra yiyoruz bunlar daha donemeden kontra gol olmazsa belki karsi cezasahasinin ustunden sut pozisyonu falan buluyorlar onu da saga sola eveleyip geveliyorlar. Medel bile gol atti be abi

Çevrimdışı underworld

Yaş 30
Hollandalı
2020 sözleşmesi

Buruj iyi para ister + bu da en az 4 yıllık sözleşme ister + takım +30lar kulübü oldu dersek, ben olumsuz derim.
https://www.transfermarkt.com.tr/ruud-vormer/profil/spieler/45864
Şuna yazılalım belki gelir.

Çevrimdışı tangaz

23 yıllık i.melih gökçek  :boom:
20 yıllık aziz yıldırım  :boom:
yoksa sırada...

:evillol:

eeeyyy beşiktaşlı bize yapılan kumpası unutma!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

https://www.transfermarkt.com.tr/ruud-vormer/profil/spieler/45864
Şuna yazılalım belki gelir.

yeni milli oldu kariyer zirvesinde, bonservisli son transferini yapmış oluruz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı underworld

Talisca gitti
Ozi-tolgay da giderse takımda 30 yaş altı oyuncu kalmıyor

Çevrimdışı sozkul

Beşiktaş taraftarı haklı bir şekilde yönetenlerden futbol aklı talep ediyor. Lakin öncelikle Beşiktaş taraftarının futbol aklına ihtiyacı var.

Bana diyorsun hissine kapıldım.. :(

Çevrimdışı f_madida

Türkiye'deki tüm takımlar küçülmek zorunda.

Fenerbahçe taraftarı Ali Koç'un seçilmesiyle, Galatasaray taraftarı da şampiyonluk sevinciyle olayın tam farkında değil. Farkında olan bir biz varız, bir de Trabzonspor.

Başkanın 85 milyonlik maaşı 50'ye düşürme projesi doğru. Başta 85'e çıkarması da hata.

Türk takımlarının bütçesi orta Avrupa takımlarının seviyesine gerileyecek, 3-4 sene sonra "bu adama 1.5 milyon Euro verilir mi, takımda herkes 700 bine oynuyor" mesajları okuyacağız.

Bu sezon icin butce hesaplarinda dolari 6, euroyu 7 gibi dusunmek lazim. Sonra acik verdik ffpden ceza geldi demeyelim.

En buyuk sikinti borcun faizi, yoksa bizim klup mevcut gelirleriyle cok rahat doner aslinda. Rahmi Baskan araci olsa da uzun vadeli ucuz kredi bulsalar klube, her sene 30 milyon Euro faiz odemek nedir yahu. 
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı sozkul

Tolgay ile oguzhan gotlerinj kaldirip karsi kaleye kosana kadar atak bitiyor sonra bunlar donene kadar kontra yiyoruz bunlar daha donemeden kontra gol olmazsa belki karsi cezasahasinin ustunden sut pozisyonu falan buluyorlar onu da saga sola eveleyip geveliyorlar. Medel bile gol atti be abi

Medel eskidende atıyordu. Tolgay'ın paradigma değiştirmesi lazım, o riskli çalımlarını bizim sahada ya da orta sahada değil, rakip ceza alanı civarında denemesi lazım, en azından dönen topu yakalama şansımızın olduğu yerde. Oyuncunun aklı buna yetmiyorsa hoca talimatla yaptırmalı.

Çevrimdışı atalay

Burası için konuştuğumda yazmak istediğime direkt yazıyorum. Genel konuştuğum zaman sokağı, sosyal medyayı ve tribünü hedef alıyorum. O sebeple ekseriyet için söylüyorum. İlaveten aksine senin burada mütevazı yazıp-oyunu belli oranda doğru okuyabilenlerden olduğunu düşünüyorum. @sozkul

Çevrimdışı mylife1903

Balayı bitsin, medya ve federasyon bombardımanı başlar Ali Koç'a ve Fenerbahçe'ye.

Bah simdi olay nerde kopup fbliler nerde uyanacak biliyon mu
Firat aydinusu bunlarin macina verdiklerinde. Yillarin fblisi ismaelden daha cok kadikoyde fb maci gormus firat aydinusun yonetimine dikkat edelim.
Bunlardan o esaret yillarinjn hesabini oyle bir soracak bunlari oyle bir aglatacak insan olsalar mac sonrasi aglamaya itanirlar ama gozyaslari sel olacak firatin ilk macinda.
Herkes hesabini durecek fbyle.

Merakla bekliyorum firatin ilk fb macini.
Daha bunun cucusu bulosh var hatta palaya da bakacaz sekilsiz azizsiz fbye nasil davranacak hakemler.
Turk insaninin karakteri bozuldu. Yanasma korkak kaypak yalanci duzenbaz hirsiz bir ortadogu karakteri baskin cikmaya basladi ustelik cahillik ve egitimsizlik de yaninda hediye.

Baskidan cikmis bu insanlar erkekliklerini gostermek icin fbye dalarlar

Çevrimdışı mylife1903

Dun de dedim en rahatsiz hisseden yd su gunlerde. Tirsiyordur acaba ay yerime oturur mu diye
Bizim isimize gelir aynin trf baskani olmasi ilk etapta.

Gsyi kesip bicer ustune ali koclu fbye de mesafeli durur zaten ts ile kavgali. Guzel bir denge politikasi yapariz sitretejik derinlik veririz.

Isimiz bitince de olay cikartiriz tffdeki fbliler gidecek diye

Tffdeki besiktaslilar gitmedi de aziz baskan dur karpuzz kesecedih ya

Çevrimdışı murat

Abi bunun yancisi var o acayip
vaneken mi? Yoksa esmer olanımı?esmer olan bu ikisinin kaymağını yiyor gibi geldi bana.

Çevrimdışı murat

yeni milli oldu kariyer zirvesinde, bonservisli son transferini yapmış oluruz
Farketmez son olsun ama iş yapsın.

Etiketler: