2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 90 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4661088 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Abd
Ben severim amerigali topculari
Futbolu kitabina gore oynarlar
Mesela forvet alacan ameriganyadan adam duvar ormekle alan acmakla ugrasmaz, kaleciyle karsi kaleyle ugrasir ne bilem yardimci hakemle ugrasir isini yapar

Çevrimdışı underworld

Ben severim amerigali topculari
Futbolu kitabina gore oynarlar
Mesela forvet alacan ameriganyadan adam duvar ormekle alan acmakla ugrasmaz, kaleciyle karsi kaleyle ugrasir ne bilem yardimci hakemle ugrasir isini yapar
Kanadalı abd de oynuyor reyis

Çevrimiçi annoca

serkan reçberi değil bu adamı getirmek lazım
https://twitter.com/BatuhanHAKCIL

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Tigres ile sözleşmesi sona eren Gignac, Beşiktaş yönetimine transfer için haber yolladı. (Milliyet)

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
29 Temmuz 2017, 23:09:31 »
Real Betis - Valladolid maçını izledim. Pezzella'yı beğendim.

Paralel evrende bir kontağımız olan Fio'da çok iyi sezon geçirdi. €9 Milyona bonservisini almışlar. Diğer stoper Mandi de iyi. TR pazarına girmiş. Fakat Betis'te en ilgi çeken oyuncu büyük çıkışı ile Fabian Ruiz. Bu yaz büyük paralar kazandıracak. 

Çevrimdışı tuncaboylu

Aynen abi
Negredonun menejeri gibi olacak menejer
Getirirken valensiyaya ise yaradi
Gotururken besiktasa ise yaradi
Valencia'ya pek yaradığı söylenemez, 28'e alıp 2.5'a sattılar.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
24 Kasım 2016, 15:29:04 »
Kazanmak; bazen bir maçı, bazen bir turu, bazen bir periyotu geçmek, bazen ise bir kupayı kaldırmak olabilir. Bunun birçok parametresi var. İçinde bulunduğun konjonktürel durum, yapabilirlik, potansiyel aralığı, yarıştığın platform, ekonomik imkanlar ve başarının altyapısına göre kazanmanın şartlarını/tanımlamalarını oluşturabilirsiniz. Fakat kaybetmeyi bilmek, kaybettikten sonra ayağa kalkabilmek, kazanmak için mücadele etmek, kazandıktan sonra yeniden kazanmak için çabalamak bunlarda winner/loser ifadelerinin içinde olan şeyler. Barça ve Real için CL kupasını kaybetmek başarısızlıktır. Çünkü kurulan tüm kadrolar ve hedefler bunun için. Yine Real ve Barça için bazen şampiyonluk bile başarısızlıktır. Çünkü oynanan oyunun niteliği ve doyuruculuğu tatmin etmeyebilir. Bugünün mevcut durumunda ise Beşiktaş için ligi kaybetmek başarısızlıktır. Fakat sadece kupa kazanmak; Güneş ve teknik ekibini, oyuncu grubunu veya yönetimi başarılı yapmaz.

Oldukça normal. Üstte 2016'da yazılmış bir yazı var. Orada tek taraftarlı bir ayrılık yok. Karşılıklı ama dışarıdan bakıldığında tatlı bir veda var. Zaten teknik direktör de başka bir meydan okuma istiyor. Artık her şey kazanmak üzerine kurulu. Birçok parametre var. Fakat sahip olunan imkanlar-olanaklar ve mevcut şartlarda konulan hedefler kazanmanın tanımı. Bu gelmez ise yapılan bütün doğrular işin temaşa kültürüne dair bir dolu güzel şey tek kalemde silinebilir. Takım sporlarında her şey coaching demek. Bunu üzerine basa basa vurguluyorum. İletişim becerileri ve oyuncu yönetimi ile tarihin en iyi kadrolarından birine üst üste 3 CL kupası getirebilirsiniz. İyi bir taktisyen olmak önemli ama diyalog olmadan hiçbir önemi yok. Zamanında şampiyon yapan Capello'yu kovmuşlardı. Bu isimleri daha önce profil örneklemelerinde yine sana yazarken kullanmıştım. Büyük takım pozitif oyun oynar. Başka şansı yok. Kazanan oyunu oynatabilir ama önünde sonunda güzel oyunu sunmak zorunda. Her şey iyi gitse bile taraftar körpelik, tazelik, yenilik ister diye daha yeni yazmıştım. Kimisi kazanan oyundan çok geç sıkılır. Bazısı ise güzel oyunu hemen ister. Seyir zevki, büyük takım için çok önemli. Fakat seyir zevki yüksek; iyi, güzel hatta izafi olmak ile beraber belli oranda doğru oyunu oynayan bir takım sonuç alamıyorsa bu da olmaz. Önünüzde geçen vurguladığım Napoli örneği var. Seçimin doğru veya yanlışlığı başka bir tartışma konusu. "Sonuç olmadan kalite anlamsızdır. Kalite olmadan alınan sonuçsa sıkıcı." diyerek Cruyff durumu güzel özetlemiş. Buna karşılık gelecek minvaldeki görüşümü ve asıl kayıp konusunu geçen paylaşmıştım. Büyük takım, hem bugünü hem geleceği hem de kupaları kazanacak. Bunu yaparken de sıkıcı değil, seyir zevki yüksek bir oyun izletecek. Başka yolu yok. Yoksa bu değişimler bugünün endüstriyel oyununda ve kazanma odaklı bir bakış açısında düzenli bir şekilde hep olacak. O yüzden kalıcı olmak için kazandıran oyundan doğru zamanda vazgeçmek çok değerli. Bunu da o isimlerin içerisinde olan Ferguson örneğinde vermiştim. @Koa_lAA
[ Son Düzenleme: 31 Mayıs 2018, 21:56:03 atalay ]

Çevrimdışı yoruk

Ba gitti artık Talisca da gitti.Babel kalmalı artık.Babel'i satma lüksümüz yok bizim şu aşamada.Hatta Adriano-Pepe-Q7 için de geçerli bu.Bu isimler yaş baş etki etmiyor yine çıkıp oynuyorlar.

Yine yazıyorum...Negredo illa ki gitsin diyenlerden değilim.Eğer zarar edeceksek..Elimizde de Love-Lens-Pektemek-Boyko-Aras gibi kontratlı oyuncular kalacaksa işte bu sıkıntı olur.Ama bu isimlerden kurtulursak Negredo kalırsa elimizde kalsın derim.Zararına gidecekse bu adam gitmesin.İlla ki katkı verir seneye.Ama Negredo kalacaksa da kalan ihtiyaç olan mevkilere nokta atışı lazım.Forvet-Orta alan-sağ bek.Bu 3 yere doğru eleman bulursak Negredo kalmış kalmamış pek zararı olmaz.Burak gelecek falan ama Burak kaç paraya gelecek sanki ? X-Negredo-Larin.. Böyle bir forvet hattı pekala iş görür hem lig hem UEFA için.

Çevrimdışı 38life

Kurdaki aşırı yükseliş sebebiyle Başkan sat-al yapacaktır diye düşünüyorum. Bu transfer döneminde harcanan euro ile kazanılan euro birbirine yakın rakamlar olacaktır. Takımın ihtiyaç duyduğu bölgelere iyi transferler yapabilmek için bonservis geliri sağlamamız gerekiyor. Sonuç olarak kur sebebiyle edilebilecek zarar böylece minimum'a çekilmiş olacak. Bu işin bonservis boyutu.
Kur yükselişi sebebiyle maaşlar konusunda da hiç yoktan bir zarara uğradı klüp. Bunu da minimum'a çekmek için eldeki yüksek maaşlı oyuncuları satıp yerine daha uygun maaşlı genç oyuncular alınacak. Ayrıca başkanın seçimden sonra kur'un durumuna göre yıldız transfer yapıp yapmamaya karar vereceğini düşünüyorum. Yine bazı transferler transfer sezonunun sonuna doğru yapılacaktır.

Tosic ile açılış yapıldı. 4.5 milyon euro çok iyi rakam Tosic için. Yüksek kurdan satış yapıldı. Seçimden sonra kur düşerse ödeyeceğimiz bonservislerde elimiz rahatlar.
[ Son Düzenleme: 31 Mayıs 2018, 22:12:58 38life ]

Çevrimdışı Ersoy

Cenk Tosun'dan sonra Oğuzhan Özyakup'u da transfer etmek isteyen Everton, bu transfer için bir miktar paraya ilave olarak piyasa değeri 15M € olan 25 yaşındaki Davy Klaassen'i teklif edecek. (Sporx)
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı kyiv

@mylife1903

Hele bir Larin oynamaya başlasın. Sonra diğer Amerikalılara da sıra gelir. Çocuk Kanadalı falan değil basbayağı Ganalıymış. 2000 doğumlu...Abooo artık 2000ler mi profesyonel oluyor. Çok yaşlandık çoookkk...

Çevrimdışı underworld

Hele bir Larin oynamaya başlasın. Sonra diğer Amerikalılara da sıra gelir. Çocuk Kanadalı falan değil basbayağı Ganalıymış. 2000 doğumlu...Abooo artık 2000ler mi profesyonel oluyor. Çok yaşlandık çoookkk...
Gana-kanada - abd koalisyonu daha tatlı

Çevrimdışı kyiv

Gana-kanada - abd koalisyonu daha tatlı

Çocuk süratliyse bunu tutamazlar. Aklıma seneler önce seyrettiğim bir maç geldi.1990 veya 1989 anderlechtin maçını veriyor tv. Bir zenci çocuk var aman yarabbi ne sürat ne sürat. Rakibin yanından deparı atıp 5 metre fark atıyor. 18 yaşında ama acayip kuvvetli.İsmi de garip :

AMOKACHI
Bu ne lan böyle japon ismi gibi. O tarihe kadar kaleye o kadar seri kamikaze dalışı yapanı görmemiştim.

Yıllar sonra Evertondan Beşiktaşa transfer olduğunda onu siyah beyazlı formayla izleme keyfine de vardık. Benim zenci futbolcularımız arasında 1 numaralı favorim herzaman Amokachi olmuştur...

Böyle genç kuvvetli fark yaratacak genç siyahiler bulmak lazım.Hemi de ucuz...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

biz boşuna konuşuyoruz bence...

messi nin "kara para aşk" dizisini izlediği bir dünyada yaşıyoruz... hayata dair bütün ümitlerim tükeniyor... (diziyi hiç izlemedim...güzeldir umarım)
Tuba Büyüküstünun oynadığı her dizi izlenir :bandit: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı underworld

Kingsey coman vs alfonso deyvis

Coman psg altyapısından juve hacılıyor...
Sonra Bayern de ondan götürüyor.

Pilot takım pilot takım pilot takım
Çok çok zor ama bu işin panzehiri bu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Atiba 1 M€ altı teklifimizi kabul etmemiş. (F. Günayer)

Hayırlı olsun. Bakalım neler olacak bu transfer döneminde

Çevrimdışı kyiv

Atiba 1 M€ altı teklifimizi kabul etmemiş. (F. Günayer)

Hayırlı olsun. Bakalım neler olacak bu transfer döneminde

Atibaya yıllık 1 milyon euro verecek kulüp  yok. Hatta 900 bin bile zor.

Çevrimiçi annoca

Kingsey coman vs alfonso deyvis

Coman psg altyapısından juve hacılıyor...
Sonra Bayern de ondan götürüyor.

Pilot takım pilot takım pilot takım
Çok çok zor ama bu işin panzehiri bu

kesinlikle ama önce sağlam bir altyapı. torpilin olmadığı, yaşların küçültülmediği, modern futbolun gerekli eğitiminin verilebileceği bir altyapı.

Çevrimdışı 38life

Yönetim Atiba konusunda en doğru olanı yaptı.

Çevrimdışı doganay

Atiba'ya emekleri icin tesekkur ederiz ama simdiye kadar gucuyle on plana cikan oyuncu yaslanmasi dolayisiyla o eski gucunu de kaybedince artik bizde oynayacak seviyede degil malesef.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Haber1903'te vagner love'ın röportajı var.2 aydır parasını alamıyormuş ve süreç uzarsa Fifaya gideceğini onunda ailesinin olduğunu söylemiş.Flamengoyla alakalı da konuşmuş.

Etiketler: