2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 78 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4645389 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Menajerler tarafından yönetilen portekiz kulüplerinden herhangi bir pay koparacağımızı en baştan beri düşünmüyordum, gidişatta o yönde.
En fazla kiralama için verdiğimiz 4 m euroyu alırsak büyük iş olur diyordum, muhtemelen onu da yedirmeyecekler.

Çevrimdışı underworld

atiba'da benjamin button zaten yaşı ilerledikçe gençleşiyor.
Beyaz emre(37) oynayınca ovvvv
Siyah atiba oynayınca aaaaaaa

Olay verimli kullanabilmekte.
Burdan sesleniyorum, hoca uefa grup maçlarında ba ve atiba yı oynatmasın.
Gg nin yanına biri gelirse gg yi de oynatmasın.

Çevrimdışı cursedofdragon

Beyaz emre(37) oynayınca ovvvv
Siyah atiba oynayınca aaaaaaa

Olay verimli kullanabilmekte.
Burdan sesleniyorum, hoca uefa grup maçlarında ba ve atiba yı oynatmasın.
Gg nin yanına biri gelirse gg yi de oynatmasın.

beyaz emre'ye bi sen ooovv diyon herhalde.Burda başka diyen yok.

Medel gibi iyi oynayan bi oyuncuyu göndermekle kime neye hizmet etmektesin nereye varmak istemektesin ?

[ Son Düzenleme: 28 Mayıs 2018, 21:54:53 cursedofdragon ]

Çevrimdışı underworld

8-9 versinler bize hizmet etsinler.
O paraya seni de veririz yanlarına
beyaz emre'ye bi sen ooovv diyon herhalde.Burda başka diyen yok.

Medel gibi iyi oynayan bi oyuncuyu göndermekle kime neye hizmet etmektesin ?

8-9 versinler bize hizmet etsinler.
O paraya seni de veririz yanlarına

kendini ver bence satmaya çok heveslisin.

Çevrimdışı underworld

kendini ver bence satmaya çok heveslisin.
Lens için olursa ben kendimi feda edicem.

Ben başkan ne diyorsa bende onu söylüyorum.
Koskoca başkana karşı gelecek değiliz ya

Lens için olursa ben kendimi feda edicem.

Ben başkan ne diyorsa bende onu söylüyorum.
Koskoca başkana karşı gelecek değiliz ya

Başkan her oyuncunun bi piyasa değeri vardır değeri bulan herkes satılır lafını biliyoruz da.

Medel için 7-8'e satarım lafını sen nerenden uydurdun ?

15 yabancı oyuncumuz olduğunu uydurduğun gibi mi uydurdun ?

Çevrimdışı underworld

2,5 milyona aldığımızı düşünürsek iyi iş çıkarmış sayılırız.

2,5 milyona aldığımızı düşünürsek iyi iş çıkarmış sayılırız.

Sorun oyuncuyu satman da değil yerine kimseyi koymaman ?

Atiba-Necip-Tolgay-Oğuzhan yeter diyorsun ?
Geçen sene yoktu ondan önceki sene yoktu diyorsun atiba'nın 2 yaş yaşlandığını kabul etmiyorsun.
20 numara(37) oynuyor diyorsun o tek kulvarda oynuyor.
Atiba 3 kulvarı kaldıramıyor bu çok net gözüküyor.
UEFA Avrupa liginde oynatılmasın diyorsun kimi oynatmayı düşünüyorsun necip-Tolgay'ı mı ?
Ba-Akbaba alınsın yeter diyorsun.(başta)
Daha sonrada biz başka kimseyi alamayız biz ancak bu oyuncuları alabiliriz diye küçümsüyorsun ?
Amacın ne senin @underworld ?

Çevrimdışı underworld

Sorun oyuncuyu satman da değil yerine kimseyi koymaman ?

Atiba-Necip-Tolgay-Oğuzhan yeter diyorsun ?
Geçen sene yoktu ondan önceki sene yoktu diyorsun atiba'nın 2 yaş yaşlandığını kabul etmiyorsun.
20 numara(37) oynuyor diyorsun o tek kulvarda oynuyor.
Atiba 3 kulvarı kaldıramıyor bu çok net gözüküyor.
UEFA Avrupa liginde oynatılmasın diyorsun kimi oynatmayı düşünüyorsun necip-Tolgay'ı mı ?
Ba-Akbaba alınsın yeter diyorsun.(başta)
Daha sonrada biz başka kimseyi alamayız biz ancak bu oyuncuları alabiliriz diye küçümsüyorsun ?
Amacın ne senin @underworld ?
İdrak edememeni anlayışla karşılıyorum

İdrak edememeni anlayışla karşılıyorum

İdrak edilebilecek şeyler yazmıyorsun ondandır belki.

Hiçbir yazdığın şey bizim lehimize olmuyor genelde aleyhimize oluyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Quaresma yine yaptı Asistini :bandit: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Gitmesini istediklerim: Love, Q7, Pepe, Atiba, Negredo

Çevrimiçi Özgür Gültekin

bu milli maçta yorumcu geçinen m.lı tanıyan var mı?
[ Son Düzenleme: 28 Mayıs 2018, 23:06:05 cursedofdragon ]

Beşiktaş, Antalyaspor'la sözleşmesi biten 26 yaşındaki sol bek Sakıb Aytaç'la anlaştı. Sakıb, Beşiktaş transfer komitesinden gelecek kesin cevabı bekliyor. (DHA)

Çevrimdışı tangaz

şu ortaları yapan adamı beğenmeyenler negredo negredo die alkış tufanı koparıyorlar.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Oyuncuyla ilgisi yok, hakemler sindiriyor.

Yoksa Melo, Lugano, Jozef gibi kasaplar, deplasmanlarda hiç pamuk gibi değillerdi

Soyluyoruz soyluyoruz bir turlu inanamiyorlar. O Lugano, Bilica, Josef, Melo, Emre gibi tipler bizde oynasa her kritik macta kirmizi goruyor diye tefe koyarlardi. Biri ayagiyla kazi yapar, digeri bogaz kesme hareketleri yapan kucuk Himmler, digeri sakatlamaya oynar. Caner bize gelmeden once hic boyle 5 mac ceza almis mi? Quaresma baska yerde 6 mac ceza almis mi? Zorla sampiyon yaptilar GS'yi diyoruz hala sudur budur. Seneye de ayni dolaplari cevirirlerse hic ugrasmanin borca girmenin anlami yok, bastan desinler biz de 20 yas alti genclerden kadro kuralim en azindan 3-5 oyuncu yetistirip satariz borclar kapanir. 

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Bu Sakainin adı çok geçiyor ama bırakın o paraları daha ucuz bir kontratla da yaramıza merhem olmaz.

Sağ bek için düşük bütçeyle hareket edeceksek maaşı max 1 milyon olan genç ve atletik kapasitesi yüksek bir oyuncuyla rotasyonu takviyeleyip ilk plana Gökhan'ı yazabiliriz. Diğer oyuncuyu hazırlayıp devreye sokabiliriz. Mesela, Petar Stojanovic. ya da madrid'in saldığı eşref gibi bi oyuncu.

Yok teknik kadro baskın bi sağ bek istiyor ve böyle plan yapıyorsa zaten daha yüksek profilli bi oyuncu bakmaları gerekir. Mesela yine adı geçen Roma'nın Brezilyalı sağ beki.

Sakai gibi oyuncular mühendislik açısından hiç bir olası doğruya uymuyor.

Esref'ten haberleri yoktur diyoruz inanmiyorlar Real Madrid'de adam nasil bilmezler deniyor. Esref'ten haberi olan adam sag kanatta adam kalmamis gibi Lens'i almaz, devre arasi Cenk'i satip Vagne Love almaz. Son olarak su sartlar altinda Ba, Burak falan dusunmez bile.

gelecek sene orta sahanın değişilmez oyuncularından birisi Gary Medel.

Rus basınına konuşan Manuel Fernandes'in menajeri: "Lokomotiv Moskova ile henüz yeni sözleşme imzalamadık. Fernandes'e birçok yerden talip var. Beşiktaş da bunlardan biri ama şu anda önceliğin L. Moskova'da olduğunu biliyorlar."

Çevrimdışı kyiv

Yardımcı hoca ile gerekirse uzun dönemli sözleşme yapıp, Şenol Hocadan sonra devam edilecek garantisi verilip yüksek profilli biri ile anlaşmak lazım.

Bu arada en sevdiğimiz (!) hakem olan tüybıyık bu senenin hakem camiasında en yüksek gelire sahip olan kişisi. Yıllık geliri 425.000 TL, haram zıkkım olsun!

Fenerbahçe besliyor adamı.6 maçını yönetmiş.Onlar aleyhine hata yapar mı hiç?

Önümüzdeki sene Vodafone Parka atanması halinde maçı yönetmesini etkileyecek derece baskı ve protesto yapılmalı. Bizim maçları yönetmesin de iktirsin gitsin takımının maçını yönetsin.

Çevrimdışı kyiv

Eğer santraforda Demba Ba, Larin ikilisinde karar kılacaksak bana kalırsa beklere biraz daha para harcayıp kanat bindirmesi yapan ve hücum yönü daha ön planda olan bekler olmalı özellikle de sağbek için. Daha yaratıcı bir orta saha ve bekler olmalı. Orta saha dursa bekler birşey yapabilmeli. Beklerin hiç değilse senede 2,3 gol ve 4,5 asist hedefi olmalı.

Çevrimdışı underworld

Çevrimiçi Samet Demir

Eğer santraforda Demba Ba, Larin ikilisinde karar kılacaksak bana kalırsa beklere biraz daha para harcayıp kanat bindirmesi yapan ve hücum yönü daha ön planda olan bekler olmalı özellikle de sağbek için. Daha yaratıcı bir orta saha ve bekler olmalı. Orta saha dursa bekler birşey yapabilmeli. Beklerin hiç değilse senede 2,3 gol ve 4,5 asist hedefi olmalı.
Q7 nin olduğu kanatta bek oyuncusu fazla bindirmek yapamaz..

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: