ilk yaridaki oyun gelecek icin umut vermiyor. kaleci ve 10 numara sart isterse 10-1 kazanmis olalim. Oguzhani da artik izlemek istemiyorum bal yapmayan ari. artik yeter. chadli gelsin 10 numarada 10×oguzhan oynar
aslında herkesin yanıldığı bu on numara gelse ne olacak bizim sorunumuz on numara değil
biz topu oraya getiremiyoruzki kim olursa olsun yarın taraftarın söyleyeceği belli bu adamda iş yok orta sahada top dağıtmıyor
orta sahaya gelmiyor ama kimse demeyecek onun işi orta saha değil orda sekiz çalışmalı
taliscaya bunu yaptılar kim gelirse yapacaklar çünkü bizim merkez işlemiyor merkez işlese bizim on numaraya ihtiyacımız olmaz
saplantı oldu insanlarda bizim gezen bir forvet hattımız var sen yeterki topu oraya getir onlar işini yapar.
bizim sorunumuz sekizde şimdide öyleydi geçen senede öyleydi ondan önceki senede öyleydi. sekiz bölgesi çalışmadığı için önde oynayan bütün oyuncular çöp muamelesi görüyor akşam maçta sekizden bir tane düzgün top geldi ileri hatta penaltı oldu
bir senedir konuşuyorum negredoya asist yapılmıyor diye alın işde iki maç iki net asist gol oldu
bu adam kötü değil üç tane kaçırsa iki tane sokar ama hangi maç 5 asist yapıldıki ortalara kafa vurmasını seken topları yakalamasını bekleyip
bu adam kötü dendi.
girdiğimiz pozisyonlara bakın korner atışı pozisyon değildir onun dışında girilen pozisyonmu var olanı attık yada penaltı aldık
her zaman bu kadar şanslı olmayız babel oyunda hiç yoktu negredo yerine onun çıkması gerekirdi negredo sahanın her yerinde iyiydi
mücadele etti saygı duyuyorum onur mücadelesi veriyor
lens tahtaya ilk yazılır quaresma kötüde oynasaki bu akşam kötünün üzerinde kötüydü adam isterse gol attırıyor
özellikle soldan içeri doğru kestiği trivella ortaları çok tehlikeli oluyor oma sorumsuz onun sayesinde maçda alırız maçda veririz
mayın gibi kime patlayacağı belli olmuyor iki asist yaptı ama bütün ortaları dışarıya attı açtığı ortayla tek vuruş gol yapma ihtimali çok düşük
göbekte oyuncular çoğalmış topu arkaya kimsenin olmadığı yere atıyor en az üç tane sayarım
negredo çok yavaş diyorlar gomez çokmu hızlıydı negredodan bir tık bile hızlı değildi ama takım ona çalışıyordu
negredo rahatlamış artık beklenti yok ve kendisininde bir beklentisi yok ipler koptu sadece sahada dürüstçe mücadelesini veriyor
kazandığını hak etmeye çalışıyor o nedenle telaş yok sakin oynuyor sonuçta alıyor onu yakan bülentti
gene golü attı ve çıkarttı hoca oyundan
şu yavaş işinide neden söylerler anlamıyorum biz kontratak takımı değilizki bize hızlı forvet lazım olsun bize lazım olan vuruşu düzgün forvet
gomez gibi love gibi negredo gibi ama işde pozisyona sokamazsan bir şey yapamaz böyle forvetler gomezde olsa bu takımda yapamazdı
biz adamlara topu getiremiyoruz. gomez zamanında maç başı 8-10 pozisyonumuz olurdu şimdi 2 pozisyon olursa
şanslıyız. negredo iki maçtada bizi ipten aldı bu erzurum maçı üç puan o kadar değerliydiki biz şampiyonluğu
böyle maçlarda bıraktığımız puanlarla veriyoruz.
bu arada liderliğimiz hayırlı olsun tabi başak 2 farklı kazanırsa bırakırız ama şu an lideriz.