2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6955257 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Love hayırlı olsun.Bonservis tartışılır ama maaş gayet iyi.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı sametbagan

Beyler forum size emanet takım bize.
Çok sigara içme abi sesin kısılır çok bağaramazsın :D

Çevrimdışı f_madida

Insallah 3.7 oderiz sonunda. Vagner golleri yazsin bizi sampiyon yapsin da o 700 binin lafi olmaz.

Ben Vagner'i bizim Adriano'ya benzetiyorum, yasca biraz buyuk de olsa profesyonel isini iyi yapan ve inanilmaz kaliteli bir oyuncu getirdik. Adriano ayarinda solbek'i 25-26 yasindayken getiremezdik, Vagner ayarinda forveti de yine 26-27 yasinda getiremeyiz. Kendine iyi bakiyor adam, yasindan oturu sikinti cekmeyiz. Hem simdi bizimle birlikte tekrar onemli bir yarisin icine girecek, gelir takima hirs da getirir biraz. Bu sene ki sampiyonlugumuzu getirecek ara transferi de yaptik boylelikle. Hayirli olsun.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı tangaz

ben larin işinin çok çingene pazarlığına dökülmeden imza aşamasına gelmesine olumlu bakıyorum sanırım hoca idmanlarda olumlu rapor verdi bir an evvel alınmasını salık verdi die yorumlamak istiyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaş, Larin için Orlando City'le €1.85M bedelde anlaştı. Ödeme 3 yılda yapılacak.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Vagner ❣ Beşiktaş..
Videoya hazırlanın..
Bu sefer bambaşka bi senaryo geliyor:)
Bekleyiniz..📺📺📺

Via Fırat Günayer

Çevrimdışı sametbagan

Love sürekli bahsetiğim ve herkesin hemfikir olduğu kanat oynayabilen forvet kısa adımlı pırpır defans arkasına sarkabilen dar alanda adam eksiltebilen forvet tipi

Love ile birlikte bundan sonra topu yere indireceğimiz kesinleşmiş oldu hayırlı uğurlu olsun inşallah şampiyon yapar

ulan o dakika olayını hala çözemedim

80. dakikaya giriyor 81 oldu diyor ne değişik ya 4 yaşımdan beri bunu düşünüyorum :D
Yani yaş olayı gibi kardeşim

Dakika 89 , spiker 90.cı dakikanın içindeyiz diyor yani 90.cı dakikanın içindeyiz ama süre tam dolmadigi için dakika 89 olay bu

Çevrimdışı mylife1903

Beyler forum size emanet takım bize.

Arkadaslar necmi abi gelene kadar kufur serbest
Ozerkligimizi ilan edecegimiz bir referandum yapalim hemen

Guclu bir forum icin sen de evet diyor musun @tangaz

Çevrimdışı mylife1903

Vagner ❣ Beşiktaş..
Videoya hazırlanın..
Bu sefer bambaşka bi senaryo geliyor:)
Bekleyiniz..📺📺📺

Via Fırat Günayer
Valla biz vagner vidyosunu gorduk baya bi montejj vardi
Konulu olursa bu sefer daha iyi

dün foto çekip gönderdi yaşını göstermiyormuş zaten bir de odanın baş köşesinde bir raf var rafın üstünde  de bisiklet pompası vardı sanırım orada sözkul abi subliminal bi mesaj verdi bana ama anlamadım  :D
Valla @Necmi abinin dün yazdıgi şeyden sonra @sozkul abi O bisiklet pompasini kapıp Necmi abiyi kovalamazsa iyi :evillol:

Çevrimdışı underworld

Küfüre  karşıyız reyis

Çevrimdışı mylife1903

Love sürekli bahsetiğim ve herkesin hemfikir olduğu kanat oynayabilen forvet kısa adımlı pırpır defans arkasına sarkabilen dar alanda adam eksiltebilen forvet tipi

Love ile birlikte bundan sonra topu yere indireceğimiz kesinleşmiş oldu hayırlı uğurlu olsun inşallah şampiyon yapar
O top yere inmez vagner fezaya havalanir

Dur senin kafanı karıştıralım biraz daha  :D
25-01-1987 yılında doğmuş birini ele alalım. Şimdi  yıl hesabına göre bu kişi 31 yaşında ya da senin deyişinle 31 yaşının içinde. Senin dakika hesabına göre hesaplarsak bu kişi 31'den gün aldığı için 32 yaşında. Fabri ile aynı yıl doğmuş ama 1 yaş önde.
Kısaca yıl hesabını göz önüne almayın, daha kafa karıştırıcı oluyor öylesi.
Her neyse abi beynim yandı herif 30 yasinda işte oldu bitti gitti yahu :D

Çevrimdışı tuncaboylu

ben larin işinin çok çingene pazarlığına dökülmeden imza aşamasına gelmesine olumlu bakıyorum sanırım hoca idmanlarda olumlu rapor verdi bir an evvel alınmasını salık verdi die yorumlamak istiyorum.
Katılıyorum.

1.8 çok para değil abi, kaça düşürsek ne kadar kar edeceğiz sanki. FIFA'lık olsan, oyuncunun aklı da orada kalacaktı.

Başta söylenen 4'ler 5'ler uçuktu, bu makul.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Arkadaslar necmi abi gelene kadar kufur serbest
Ozerkligimizi ilan edecegimiz bir referandum yapalim hemen

Guclu bir forum icin sen de evet diyor musun @tangaz

evet evet evet binlerce kere evet

güçlü bir forum için sen de evet diyormusun @Yunus Emre Dökmeci
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

22 + bonus'a Cenk'i satıp 5 + bonus'a Larin +Love'ı aldık. Vida da bonservis olmadan geldi.

Boyko, Aras ve  Pektemek üçlüsünün maaşlarının bir kısmından da kurtulsak, bence ara transfer dönemi geride kalacak.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

"Çift anadal"ı çift anadal olarak okuduğuma dua et :bandit:

Bazen gözüme perde iniyo çünkü.
 :evillol:

töbe töbe  :D

Çevrimdışı İsmail Özyurt

O top yere inmez vagner fezaya havalanir
Videolarında ben pek kafa golü görmedim. Gören olursa insanlık namına haber versin. Gerçi Talisca'nın da bize gelene kadar kafa golü yokmuş o da alışır. :D
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Beşiktaş Vagner Love için Alanyaspor'la 3 milyon Euro karşılığında anlaştı. Beşiktaş bu miktarı 4 taksitle ödeyecek.

Love'a ise yıllık 1 milyon 500 bin maaş artı bonus verilecek. 3 yıllık sözleşmeye imza atacak Brezilyalı golcü, yarın sağlık kontrolünden geçecek.

Beşiktaşla transfer.

Çevrimdışı tangaz

Videolarında ben pek kafa golü görmedim. Gören olursa insanlık namına haber versin. Gerçi Talisca'nın da bize gelene kadar kafa golü yokmuş o da alışır. :D

ben gördüm abi rahat ol :)

Çevrimdışı kyiv

Şimdi biz vagner lavı  tribünlere ay lav yu lav diye mi çağıracağız?  :bandit:

Çevrimdışı Berat

Kulübe yakın tanıdığım insanlardan hiç iyi bir haber gelmiyor, iyi geceler hepimize. FFP'nin kalkacağı senede başımıza iş aldık.

1.8 vererek beladan kurtulduk. @tuncaboylu

Love işi bitmeye çok yakın.

:)

Çevrimdışı Liquidator

Muhtemel:(4–2-3-1)
Fabri
Gökhan-Pepe-Medel-Adriano
Atiba-Oğuzhan
Quaresma-Talisca-Babel
Negredo

Via. Övünç Özdem

Vida duruken neden Medel?? Uyum sorunumu?
-----------------------------------------

Love için uçak bakılıyor. Birazdan görüşmelere başladığımızın KAP'ı gelir.

Via. Murat Özen
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Etiketler: