2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6859890 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı 'TaNeR'

Atiba: "Yaş sadece bir sayı dostum"

konu kilit  :biggrinking:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

@MURAT abi'yi örnek göstermiştim :)

tamam bende @MURAT ın 75li olduğunu iddia ediyorum zaten
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi levitate

Bu sefer anlatmanın yolunu buldum :busted_cop: :busted_cop:

Mac izlerken dakikalar 89 u gosterdiginde spikerler hep 90.cı dakikanın içindeyiz derler.

Fabri de 31 yaşının içinde ama daha 31 yasini doldurmadigi için 30 yaşında

Oh be oldu galiba sonunda :alala:
ulan o dakika olayını hala çözemedim

80. dakikaya giriyor 81 oldu diyor ne değişik ya 4 yaşımdan beri bunu düşünüyorum :D
bipbipbupbup

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bu sefer anlatmanın yolunu buldum :busted_cop: :busted_cop:

Mac izlerken dakikalar 89 u gosterdiginde spikerler hep 90.cı dakikanın içindeyiz derler.

Fabri de 31 yaşının içinde ama daha 31 yasini doldurmadigi için 30 yaşında

Oh be oldu galiba sonunda :alala:
Dur senin kafanı karıştıralım biraz daha  :D
25-01-1987 yılında doğmuş birini ele alalım. Şimdi  yıl hesabına göre bu kişi 31 yaşında ya da senin deyişinle 31 yaşının içinde. Senin dakika hesabına göre hesaplarsak bu kişi 31'den gün aldığı için 32 yaşında. Fabri ile aynı yıl doğmuş ama 1 yaş önde.
Kısaca yıl hesabını göz önüne almayın, daha kafa karıştırıcı oluyor öylesi.

Çevrimdışı tangaz

Süleyman abi bizim gibi değil coktaaann uyumuştur abi :D

Şahsen tanımıyorum ama çok disiplinli ve prensipli bir görüntüsü var :)

dün foto çekip gönderdi yaşını göstermiyormuş zaten bir de odanın baş köşesinde bir raf var rafın üstünde  de bisiklet pompası vardı sanırım orada sözkul abi subliminal bi mesaj verdi bana ama anlamadım  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı onurturan

granit volkanik magmanın donmuş hali olur tavalarda kullanılanın gerçek granit olduğunu sanmıyorum
eğer öyleyse kullanmayın granit radyoktif dir. Dışarı radyasyon verir evlerde kullanılması sağlıklı bir şey değildir.
teknolojisini bilmiyorum ama düz mantık granit magma ise eriyik halden katılaşıyor demekki katı haldende sıvı hale dönüşebilir
sıvı hale dönüşebilirse şekilde verilebilir demek oluyor. ama bu bayağı maliyetli bir işlemdir. büyük ihtimal gerçek granit
değildir onlar. granit aynı zamanda geçirgendir. Mutfak tezgahları falan epoksili granitten yapılır yani doldurulmuştur gözenekleri
alt kısımlarınada işini bilen sahtekar olmayan bir mermerciyse file ile tekrar epoksi uygular kaliteli granitlerde
zaten plaka halinde alırken file kaplanmış alırsın mesela çinliler kalitesiz graniti epoksilerken boya kullanırlar o nedenle renkleri
canlı görünür. boz renkte bir graniti simsiyah yaparlar. :D
gerçekten evinizde granitten uzak durun. mermer yada granitten bile kaliteli suni malzemeler var onlara yönelin
Ağzım açık okudum abi tezgahta çimstone falan granitten iyidir diye tahmin ediyordum zaten de ne bileyim granit de yani efsaneydi bende sonuçta limonu tezgaha gözüm kapalı koymamızı sağlayan ilk şeydi ama radyoaktif falan dedin doğru dedin bu nasıl bir pazarlama stratejisi hadi biz anlamadık granit neymiş bilmeyiz pahalı diye aldık da bu tavalar yurtdışında da granit ismiyl minsatılıyor??
Uranyumdan tava yapsa sırf yapışmaz diye alacaz mı yani bu ne bohem bi hayat tarzı ..
Anlatamadım   :evillol: yani dediğin gibi evet gerçek granit değildir ama neden granit demiş o ilk bu işi çıkarıp vidaları pişiren dallamayı bulmak lazım aslında :s19:

Çevrimdışı tangaz

teşbihde hata olmazmış

bir tinerci (gülhan) bir kuyuya bir taş attı 40 tinerci çıkarmaya çalışıyoruz

Çevrimiçi Necmi

ne zamandır transfer nöbetinde gece sohbetleri yapmamışdık :D
inşaat zamanı sabahlara kadar süren sohbetler olurdu bir çok kişi 24 saat nöbet tutuyordu.
gecenin bir vakti 3 müydü 4 mü sahur sonrasıydı sanırım eski açıkta bir usta düşmüşdü
herkes aynı anda biri düştü diye yazmaya başladı herkes canlı yayın kameralarını izliyormuş
hele kaza gününü unutamıyorum bir taraftan şok olmuşduk diğer taraftan rubi tobin i arayıp kameraları kapat
diyordum. oda araçtaymış ne gündü. Bir kerede gece 4 ü geçiyordu yeni açıkta biri düştü
beton dökerken boşluğa ondan kimsenin haberi olmamışdı. allahtan yerde çöpler varmış onun üstüne düşmüş az hasarla kurtuldu.
bir kerede millet az insan çalışıyor diye ver yansın ediyordu ama aslında stad mühürlenmişdi :D

Çevrimiçi Necmi

teşbihde hata olmazmış

bir tinerci (gülhan) bir kuyuya bir taş attı 40 tinerci çıkarmaya çalışıyoruz
adama diyorum selülozik kullanma diye işde böyle etkisi oluyor

Çevrimdışı tangaz

Ağzım açık okudum abi tezgahta çimstone falan granitten iyidir diye tahmin ediyordum zaten de ne bileyim granit de yani efsaneydi bende sonuçta limonu tezgaha gözüm kapalı koymamızı sağlayan ilk şeydi ama radyoaktif falan dedin doğru dedin bu nasıl bir pazarlama stratejisi hadi biz anlamadık granit neymiş bilmeyiz pahalı diye aldık da bu tavalar yurtdışında da granit ismiyl minsatılıyor??
Uranyumdan tava yapsa sırf yapışmaz diye alacaz mı yani bu ne bohem bi hayat tarzı ..
Anlatamadım   :evillol: yani dediğin gibi evet gerçek granit değildir ama neden granit demiş o ilk bu işi çıkarıp vidaları pişiren dallamayı bulmak lazım aslında :s19:

doğaltaş granit olduğunu sanmıyorum zaten hepsi kaplama teflon olsun granit olsun alüminyumun üstüne plaka şeklinde şaapılıp kaplanıyor. teflon mesela belli ısıdan sonra kansorejen maddeyi açığa çıkarıyor bir yumurta kırıp yiyeceksen tavanın o ısıya ulaşıp ulaşmaz mı bilemedim test etmek lazım sanırım 250-300dereceden sonra teflon kanserojen madde yayıyor

Çevrimdışı cursedofdragon

Dur senin kafanı karıştıralım biraz daha  :D
25-01-1987 yılında doğmuş birini ele alalım. Şimdi  yıl hesabına göre bu kişi 31 yaşında ya da senin deyişinle 31 yaşının içinde. Senin dakika hesabına göre hesaplarsak bu kişi 31'den gün aldığı için 32 yaşında. Fabri ile aynı yıl doğmuş ama 1 yaş önde.
Kısaca yıl hesabını göz önüne almayın, daha kafa karıştırıcı oluyor öylesi.

Ya yılı nasıl hesaba katmazsınız siz bu yılın içinde doğmuyormusunuz çıldırıcam :D

Şimdi siz 1980 doğumlusunuz ya bide sizden örnek vereyim.

2018 yılındayız.

2018-1980 - 38 yaşında

siz 1 ocak tarihinde yıl olarak 38 yaşına giriyoruz YIL OLARAK YIL YIL YIL YIL :D hani 1986 yılı içerisinde doğuyorsunuz ya.

Ay olarak gün olarak işte doğum gününüz ne zamansa o günde ay ve gün olarak girmiş sayılıyorsunuz.

Fakat biri size sorduğunda 38 yaşının içerisindeyim "fakat ay ve gün olarak henüz girmedim diyorsunuz".

Vallahi bezdim ya siz koskaca yılları kendi doğum gününüze göre çekmeye çalışıyorsunuz herkes kendi doğum gününe göre çekmeye çalışıyor halbu ki o yılın içinde doğuyorsun.

Çevrimiçi Necmi

bildiğim kadarıyla avrupada genelde mutfak tezgahı olarak falan bazı ülkelerde granit yasak
ben tavaların granit olduğunu sanmıyorum en azından doğal granit olduğuna ihtimal vermiyorum
standartları geçemez hiç bir ülkede izin verilmez. bizde sallamıyorlar ama avrupada amerikada falan
ciddi davranırlar. çimston granitten daha sağlam sunni bir malzeme şu anda tezgah olarak en kaliteli
malzeme oluyor sağlıklı leke tutmaz emici değildir ısıya dayanıklı çizilmez granitten daha yüksek dayanıklılığı var
estetik anlamdada tabi zevk meselesi ama bana göre daha iyi granitte beyaz bulamazsın öyle bir siyahda bulamazsın
bu arada çimston ürün değil marka başka markalarda var sanırım en pahalısı çimston

Çevrimdışı cursedofdragon

Yav ne çok doğum günü kutlama heveslisiymişsiniz :D

Madem bu kadar çok konuşuldu @tangaz abinin de doğum günüymüş buyrun keselim madem bi pasta :D

Çevrimdışı onurturan

dün foto çekip gönderdi yaşını göstermiyormuş zaten bir de odanın baş köşesinde bir raf var rafın üstünde  de bisiklet pompası vardı sanırım orada sözkul abi subliminal bi mesaj verdi bana ama anlamadım  :D
O fotoda aslında sana değil de ağabey @mylife1903 abiye tokat gibi bir cevap vardı pompayla falan da ilgisi yok ..
Görünüşünü geçtim adını bile bizden gizleyen (ağlamaklı ses tonu) ,  bu tarz konular açıldığında o mesaj hiç yokmuş gibi davranan o kişiye bir mesaj vardı orda..
Neye gülüyorsun? Sorusuna "mylife abiye gülüyorum" çok komik bir şey yazmış da" saçmalığında bir cevap vermeye mahkum eden... ve sonrasında mylife abi mi? O ne biçim abidir gibi sonu gelmez tatsız geyiklere sürükleyen o forum üyesine..
He bide zamanında ismimi özelden tangazla paylaştım diye hava da atmıştı kalbim çok kırık çok anlatamadım ama kırık yani..

Çevrimdışı tangaz

Ya yılı nasıl hesaba katmazsınız siz bu yılın içinde doğmuyormusunuz çıldırıcam :D

2018 yılındayız.

2018-1980 - 38 yaşında

siz 1 ocak tarihinde yıl olarak 38 yaşına giriyoruz YIL OLARAK YIL YIL YIL YIL :D hani 1986 yılı içerisinde doğuyorsunuz ya.

Ay olarak gün olarak işte doğum gününüz ne zamansa o günde ay ve gün olarak girmiş sayılıyorsunuz.

Fakat biri size sorduğunda 38 yaşının içerisindeyim "fakat ay ve gün olarak henüz girmedim diyorsunuz".

Vallahi bezdim ya siz koskaca yılları kendi doğum gününüze göre çekmeye çalışıyorsunuz herkes kendi doğum gününe göre çekmeye çalışıyor halbu ki o yılın içinde doğuyorsun.

burada kaç kişi 2 saattir sana senin söylediğinin aksini söylüyor farkındamısın?

sen yarın evlensen 15 aralıkdada bi çocuğun doğsa 15 aralık 2018 de doğum günü olsa 1 ay sonra yani 15 ocak 2019da 1 yaşında mı diyeceksin? mesela doktora gideceksin şubatın 15inde doktora 2 aylık mı diyeceksin 1 yaşında mı diyeceksin?

Çevrimiçi Necmi

şimdi internetten baktım granit tavalara onlar granit değil öyle granit yok
pazarlama sıtratejisi benzer özellikler taşıyordur. zaten o kadar ince granit kızdığında çatlar
ve dediğim gibi emicidir öyle yağ dökersen emer onu. Bu arada en kaliteli ürünler döküm ürünlerdir
döküm tencere tava falan torunlara miras bırakılır çünkü kullanıldıkça değeri artar.

Çevrimdışı tangaz

O fotoda aslında sana değil de ağabey @mylife1903 abiye tokat gibi bir cevap vardı pompayla falan da ilgisi yok ..
Görünüşünü geçtim adını bile bizden gizleyen (ağlamaklı ses tonu) ,  bu tarz konular açıldığında o mesaj hiç yokmuş gibi davranan o kişiye bir mesaj vardı orda..
Neye gülüyorsun? Sorusuna "mylife abiye gülüyorum" çok komik bir şey yazmış da" saçmalığında bir cevap vermeye mahkum eden... ve sonrasında mylife abi mi? O ne biçim abidir gibi sonu gelmez tatsız geyiklere sürükleyen o forum üyesine..
He bide zamanında ismimi özelden tangazla paylaştım diye hava da atmıştı kalbim çok kırık çok anlatamadım ama kırık yani..

mylife mı ismini  özelden benle paylaşmış

Onur Küçük

• Ziyaretçi

2018 yılındayız.

2018-1980 - 38 yaşında

1980 yılında doğan herhangi bir kişi 2018 yılının içinde 38 yaşına girecektir. Onun anlamı o. 1 Ocak 1980'de doğan da 31 Aralık 1980'de doğan da 2018 yılının içinde 38 yaşına girecek demek kısaca. Senin yıl hesabına göre 1 Ocak 1980 yılında doğan da 38 yaşının içinde oluyor ama hesap yaptığında o kişi 38 yaşından 25 gün almış. 26 Ocak 1980'de doğan tam 38 yaşında. 31 Aralık 1980'de doğan da 2018'in 31 Aralık'ın da 38 yaşına basacak. Sene hesabıyla yaparsan 1 günde 1 sene atabilir.

Çevrimdışı tangaz

şimdi internetten baktım granit tavalara onlar granit değil öyle granit yok
pazarlama sıtratejisi benzer özellikler taşıyordur. zaten o kadar ince granit kızdığında çatlar
ve dediğim gibi emicidir öyle yağ dökersen emer onu. Bu arada en kaliteli ürünler döküm ürünlerdir
döküm tencere tava falan torunlara miras bırakılır çünkü kullanıldıkça değeri artar.

abi en iyi tava yumurtanın yapışmadığı tavadır   :D tefal o da

Çevrimdışı onurturan

mylife mı ismini  özelden benle paylaşmış
Öyle değil miydi :bawling:
Biliyorsan söyle bak abi çok doluyum şuan   :kop:

Çevrimiçi Necmi

doğaltaş granit olduğunu sanmıyorum zaten hepsi kaplama teflon olsun granit olsun alüminyumun üstüne plaka şeklinde şaapılıp kaplanıyor. teflon mesela belli ısıdan sonra kansorejen maddeyi açığa çıkarıyor bir yumurta kırıp yiyeceksen tavanın o ısıya ulaşıp ulaşmaz mı bilemedim test etmek lazım sanırım 250-300dereceden sonra teflon kanserojen madde yayıyor
teflon sadece ısıda değil çizildiğindede direk kanserojendir çizilmiş bir teflonu kullanamazsın
üzerinde koruyucu bir kaplama var o çizildiğinde gerçek teflonla tanışırsın
bunların hiç birini almamak lazım dediğim gibi en sağlıklısı döküm tencereler
biraz pahalıdır birazda halter çalıştırır ama iyidir sağlıklıdır.

Çevrimdışı tangaz

Öyle değil miydi :bawling:
Biliyorsan söyle bak abi çok doluyum şuan   :kop:

yoo bilmiyorum ben sormadım o da söylemedi :bandit:

tek bildiğim aslen istanbullu sibirya da yaşıyor bir kızı var birde ruh ikizim ha bir de benden uzun

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Necmi

abi en iyi tava yumurtanın yapışmadığı tavadır   :D tefal o da
seramiktede yapışmazki :D marka reklamı yapmayalım teflon işde dediğin

Çevrimiçi Necmi

yoo bilmiyorum ben sormadım o da söylemedi :bandit:

tek bildiğim aslen istanbullu sibirya da yaşıyor bir kızı var birde ruh ikizim ha bir de benden uzun
tabi bu dediklerin onun söyledikleriyle alakalı aslında senden kısa olabilir sibiryada olmayabilir
kızı bile olmayabilir. :D

Etiketler: