2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6861132 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:kop: iyi ki uyumamışım erkenden  :kop:
Ücretsiz Matematik ve Türkçe dersi var bu akşam :D
@mylife1903 abinin stili ile cevap vereyim size :bandit:

Anlatamadım gene :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi murat

doğum günü niye var o zaman yılın ilk günü herkes ,hep beraber kutlasın değil mi gülhan :kop:

hayır resmi makamlarda doğduğu gün esas alınır doğduğu yıl değil biri suç işlediyse doğduğu yıl nedeniyle 18 yaşında diye yetişkin mahkemesinde yargılanmaz.
nedir bu ergenlerin yaş büyütme sevdası :bandit:
Her neyse işte abi 31 inden gün almış ama doldurmamış yani 30 yasinda işte

Anlatamadım galiba gene :alala:

hayır resmi makamlarda doğduğu gün esas alınır doğduğu yıl değil biri suç işlediyse doğduğu yıl nedeniyle 18 yaşında diye yetişkin mahkemesinde yargılanmaz.
nedir bu ergenlerin yaş büyütme sevdası :bandit:
Evet ora yanlış olmuş resmi makamlarda Ay baz alınır haklısın abi :ok: @Necmi

Çevrimdışı tangaz

Kisaca 31 nden gün almış ama 30 yaşında

Yil olarak evet 31 yaşında ama 31 yaşını doldurmamış daha 9 ay var yanı 30 yaşında

Biraz karışık oldu galiba :D

Bu durumda olan kimse ben 31 yaşındayım demez @cursedofdragon 30 yaşındayım der , 9 ay az değil 3 ay daha olsa 1 yıl demek.

Sadece resmi.makamlarda yıl baz alındığından 31 görünür

Daha kestirme anlatmak gerekirse evet 31 yaşinin icinde yıl olarak ama 31 yaşını doldurmadigi için 30 yaşinda oluyor

adam 31 aralık doğumlu nasıl 9 ay var ??? biz şuan 26 ocak değilmiyiz 31 aralıka 11 ay 6 gün var sen 9 ay var diyorsun.  :alala:
resmi makamlara yıllardır girer çıkarım hiç öle yıl baz alındıgını duymadım görmedim yaşamadım net tarihler baz alınır her yerde

allam sen aklıma mukayet ol   :busted_cop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı onurturan

sen 18 saat uyuma totemi yapmayacakmıydın :D
Abi bbirincisi o totem değil adak .. uyku adadım ben love için :D
İkincisi saçma sapan haberler geliyor kartal pozunu görmeden birşey yapmayacağım..
Üçüncüsü benim granit soruma niçün cevap vermiyorsun harbiden merak ediyorum forumu trollüyorum sancan diye çekine çekine sordum zati..

adam 31 aralık doğumlu nasıl 9 ay var ??? biz şuan 26 ocak değilmiyiz 31 aralıka 11 ay 6 gün var sen 9 ay var diyorsun.  :alala:
resmi makamlara yıllardır girer çıkarım hiç öle yıl baz alındıgını duymadım görmedim yaşamadım net tarihler baz alınır her yerde

allam sen aklıma mukayet ol   :busted_cop:
Abi çorba oldu hesap karıstı boşver , neyse anlatamadım ben

Herif 31 yaşından gün almış ama doldurmamış o yuzden 30 yaşında işte oldumu simdi :alala:

Orası evet hatalı olmuş düzeltme yaptım resmi makamlarda her zaman Ay baz alınir @tangaz abi

Çevrimdışı tangaz

Abi çorba oldu hesap karıstı boşver , neyse anlatamadım ben

Herif 31 yaşından gün almış ama doldurmamış o yuzden 30 yaşında işte oldumu simdi :alala:

Orası evet hatalı olmuş düzeltme yaptım resmi makamlarda her zaman Ay baz alınir @tangaz abi

ulen gülhan milletin yaşını büyük yazdın herkesin kafayı gece gece şeettin ben en iyisi 1 duble şeedeyim de öyle uyuyum bari kafam çorba oldu yeminle  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden ötürü abiler ..
Bir şey daha sorayım busefer necmi abinin uzmanlık alanından..
@Necmi abi granit dediğimiz aslında bir taş değil mi?
Bu yeni nesil tavalar var granit tava bunlar doğal taş madeni nasıl tavaya uyguluyorlar yoksa o da mı kimyasal madde teflon gibi..
soramadım soruyu saçma yerlerini görmezden gelerek anlatır mısın  :ishy:
granit volkanik magmanın donmuş hali olur tavalarda kullanılanın gerçek granit olduğunu sanmıyorum
eğer öyleyse kullanmayın granit radyoktif dir. Dışarı radyasyon verir evlerde kullanılması sağlıklı bir şey değildir.
teknolojisini bilmiyorum ama düz mantık granit magma ise eriyik halden katılaşıyor demekki katı haldende sıvı hale dönüşebilir
sıvı hale dönüşebilirse şekilde verilebilir demek oluyor. ama bu bayağı maliyetli bir işlemdir. büyük ihtimal gerçek granit
değildir onlar. granit aynı zamanda geçirgendir. Mutfak tezgahları falan epoksili granitten yapılır yani doldurulmuştur gözenekleri
alt kısımlarınada işini bilen sahtekar olmayan bir mermerciyse file ile tekrar epoksi uygular kaliteli granitlerde
zaten plaka halinde alırken file kaplanmış alırsın mesela çinliler kalitesiz graniti epoksilerken boya kullanırlar o nedenle renkleri
canlı görünür. boz renkte bir graniti simsiyah yaparlar. :D
gerçekten evinizde granitten uzak durun. mermer yada granitten bile kaliteli suni malzemeler var onlara yönelin

Çevrimdışı cursedofdragon

doğum günü niye var o zaman yılın ilk günü herkes ,hep beraber kutlasın değil mi gülhan :kop:

Doğum günü senin doğduğun gün.

Yıl olarak hangi yılda doğdun ?

Sen 42 yaşındasın abi senden örnek vereyim 1976 yılı içerisinde doğdun.1976 yılını komple kapsıyor.

Yıl olarak 43 yaşındasın.

Siz neden bu yılı hesaba katmıyorsunuz anlam veremiyorum siz o yılın içinde doğmuyormusunuz ?

Çevrimdışı onurturan

Evet ikisinde de mutlu yıllar demiyor muyuz?
Büyük resim işte budur yess.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Her neyse işte abi 31 inden gün almış ama doldurmamış yani 30 yasinda işte

Anlatamadım galiba gene :alala:

Yaş olayına ben de dalayım gece gece uykum açıldı artık nasılsa  :D
Yurt dışında mesela çoğu ülkede doldurduğun yaş sayılıyor; ehliyet 18 yaşında alınıyorsa, bu yani senin 19'undan gün alman gerek demek.

Bu arada, Tangaz doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yıllara...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

Doğum günü senin doğduğun gün.

Yıl olarak hangi yılda doğdun ?

Sen 42 yaşındasın abi senden örnek vereyim 1976 yılı içerisinde doğdun.1976 yılını komple kapsıyor.

Yıl olarak 43 yaşındasın.

Siz neden bu yılı hesaba katmıyorsunuz anlam veremiyorum siz o yılın içinde doğmuyormusunuz ?

yoo 76da değil 75de doğdu senin hesabına göre 43aslında ama bilgisayara göre 42 çıkıyor çünkü henüz doğduğu güne gelmedik

Çevrimiçi Necmi

Abi bbirincisi o totem değil adak .. uyku adadım ben love için :D
İkincisi saçma sapan haberler geliyor kartal pozunu görmeden birşey yapmayacağım..
Üçüncüsü benim granit soruma niçün cevap vermiyorsun harbiden merak ediyorum forumu trollüyorum sancan diye çekine çekine sordum zati..
verdim cevap geç görmüşüm kafa ambalaj oldu
iki günde bir paket sigara bitirememişdim gülhanın sayesinde iki saatte yarım paket sigarayı şeyettim :duman:

Çevrimdışı tangaz

Yaş olayına ben de dalayım gece gece uykum açıldı artık nasılsa  :D
Yurt dışında mesela çoğu ülkede doldurduğun yaş sayılıyor; ehliyet 18 yaşında alınıyorsa, bu yani senin 19'undan gün alman gerek demek.

Bu arada, Tangaz doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yıllara...

teşekür ederim taner,

bizde doldurduğumuz yaşı sayıyoruz forumcana zaten (gülhan hariç)

Çevrimiçi Necmi

Evet ikisinde de mutlu yıllar demiyor muyuz?
Büyük resim işte budur yess.
:kop: :kop: :kop:

Bu sefer anlatmanın yolunu buldum :busted_cop: :busted_cop:

Mac izlerken dakikalar 89 u gosterdiginde spikerler hep 90.cı dakikanın içindeyiz derler.

Fabri de 31 yaşının içinde ama daha 31 yasini doldurmadigi için 30 yaşında

Oh be oldu galiba sonunda :alala:

Çevrimiçi Necmi

teşekür ederim taner,

aslında hepimiz aynı yüzyılda doğduğumuza göre aynı yaşta sayılırız  :utan

Çevrimiçi Necmi

teşekür ederim taner,

gülhan bizden bir yaş daha erken yaşlanıyor bir senede erken ölecek :evillol:

gülhan bizden bir yaş daha erken yaşlanıyor bir senede erken ölecek :evillol:
:D :D

Çevrimdışı tangaz

aslında hepimiz aynı yüzyılda doğduğumuza göre aynı yaşta sayılırız  :utan

walla dün @sozkul abiye yaşını gösteriyorsun demiştim işitmediğim fırça kalmadı valla hatta hakaretveri sözler dahi işittim bi dövmediği kaldı, aslında tam bu yaş mevzu dönerken burda olmalıydı şimdi

Çevrimdışı cursedofdragon

yoo 76da değil 75de doğdu senin hesabına göre 43aslında ama bilgisayara göre 42 çıkıyor çünkü henüz doğduğu güne gelmedik

@MURAT abi'yi örnek göstermiştim :)

walla dün @sozkul abiye yaşını gösteriyorsun demiştim işitmediğim fırça kalmadı valla hatta hakaretveri sözler dahi işittim bi dövmediği kaldı, aslında tam bu yaş mevzu dönerken burda olmalıydı şimdi
Süleyman abi bizim gibi değil coktaaann uyumuştur abi :D

Şahsen tanımıyorum ama çok disiplinli ve prensipli bir görüntüsü var :)

Çevrimiçi Necmi

o yaşlı şimdi uyuyordur :D

Etiketler: