2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6957396 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sozkul

Fenerbahce de  7  sene  calisti ama  ben  Besiktasli  oldugunu  biliyorum Onder Ozenin.. Konusma tarzian ve Besiktastan  konusurken duydugu heyecana da
 bakinca  BJKli ligini kanitlior  gibi  dusunuyorum... Asagidaki  videoda Sari Firtina ile  BEsiktas  marsi
 soyluyor  mesela...
https://www.izlesene.com/video/onder-ozen-ve-metin-tekinin-besiktas-marsi-coskusu/8184851

bunu böyle söyleyen adam ya Beşiktaşlıdır ya da Beşiktaş marşlarına aşıktır, Metin den iyi söylüyor..

Çevrimdışı Berat

Love gelsin gollere başlasın 1.5 ay gollerini izleyeyim  :D

Çevrimdışı sozkul

Ne geldiyse başımıza zaten bu büyük resimlerden geldi.. hepimiz bakıyoruz kimi görüyor kimi göremiyır iki sene sonra bakıyosun göremeyenler aslında görmüş çıkıyor görenler kandırılmış falan ..
Neyse love gelsin şampiyonluk şarkılarını yağlamaya başlayacaz inşallah..

Büyük resimlere çok bakanlar çoğunlukla dünyayı değiştirme umudu olmayan pasifistlerdir.  Korkularına teslim olmuşlardır.

Çevrimdışı sozkul

Bu Ukraynalılar küçük resime bakmış.  :)
Şaka bir yana çok sıkı dövmüşlerdi bizim taraftarları Dinamo Kiev maçından önce..

Çevrimdışı underworld

https://twitter.com/fatihdogan_38/status/956207172035194880

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Ba Konya  ise  ortalık iyice  aşçı-bahçıvan mevzusuna döner

Çevrimdışı sozkul

ben şahsen söylediklerimin arkasındayım. portoyla yenilediği kontrat olsun son icra takibi olsun tezimi destekledi hatta kalıbının adamı değilmiş dedirtti sözkul abi @sozkul

ruhun genç bunu hissettiriyorsun ama profil fotolarında görüntün yaşını gösteriyordu  :icool: beni görsen 43 demezsin walla

Yahu ne kadar kabasın, belki çevremdeki herkes bana yalan söyledi, sanada söylüyorlardır belki.. iyiki  bir tövde edin dedik yani..
Dur ben formamı giyip gidip aynada fotomodeller gibi bir foto çekeyim belki bir iki iltifat eden olur.

Çevrimdışı mylife1903

bencede sanki Love gelince bir şekilde onun varlığından ve ortalık karıştırıcılığından faydalanıp Babel bomboş karşıya karşıya kalıp leblebi gibi goller atacak. Dün rüyama bile girdi o goller..

@tangaz, @mylife1903 yukardaki bölümü sizin için boldladım, bakın hatasından dönenlerde var, bu kadar mükemmel olmak çok ağır yüktür, en iyilerimiz bile hata yapar, bazan yapar ama yapar. Mükemmel olmanın bir başka zararı çabuk yaşlanırsın, ben tonlarca hata yaptım hepsini kabul ettim ama gepgenç kaldım... :icool: :icool: :icool:
İşte size fırsat  sunuyorum, tövbe edin..  Birdefacık en azından.. Inanılmaz bir rahatlık hissedeceksiniz, divana uzanın yavaş yavaş yazın...
Arpasi cok pingi yuksek bitiriciligi kotu dedik
Portoda 30 gol atabilir
Maclarini izleyenler mesela goller gelene kadar kendilerini boguyor torba ile
Abu cephesinde yeni bi gelisme yok yani

Abunun portoda 15 atmasi haber degeri tasiyor 30 atmasi normal

Portoda 2-3 tane bizim quaresma bile atiyordu

Ben hep dedim sevdigim tip oyuncu abudur ama ihtiyacimiz gomez diye @sozkul abi
Sen istanbul trafiginde off ise gec kaldim diye ferrariye binsen gene yetisemezsin yani

Çevrimdışı tangaz

Yahu ne kadar kabasın, belki çevremdeki herkes bana yalan söyledi, sanada söylüyorlardır belki.. iyiki  bir tövde edin dedik yani..
Dur ben formamı giyip gidip aynada fotomodeller gibi bir foto çekeyim belki bir iki iltifat eden olur.

teessüf ederim.

çevrendekiler doğru söylemiştir neden millete yalancı etiketi yapıştırıyorsun. çevrendekileri hep etiketlermisin böle kaba ya da yalancı die

karizman ve görüntün son derece hoştu hem fotonda iltifata gereksinimin yok bence, ben fotonda 55 yaşında hoş karizmatik babacan bir beşiktaşlı görmüştüm abi @sozkul
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı underworld

Büyük resimlere çok bakanlar çoğunlukla dünyayı değiştirme umudu olmayan pasifistlerdir.  Korkularına teslim olmuşlardır.
Biz değiştirmeye (q7 Çin-oos) calısıyoruz ama  hoca oralı olmuyor.

mesele  kendimizi  kandırmaksa ben oralarda hiç  yokum.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaş bonservissiz gelen ücret şartı koşmayan Demba Ba’ya 1.5+1: 2.5 yıllık anlaştı. Anlaşma şartı ise sezon sonuna kadar 6 aylığına Konyaspor’da oynaması.. Demba Ba’da Beşiktaş’ı kaybetmemek için teklife evet dedi. Konyaspor ile masadalar.

Fatih Doğan
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Her alanda farkı aciyoruz :bandit:

Güncel Mağaza sayıları

Beşiktaş 91

Galatasaray 89

Fenerbahçe 81
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Berat

Love işi bitmeye çok yakın.

3 Milyon Euro + Pektemek teklifi yaptık, maaş konusunda anlaşamıyor MP ve pazarlıkta elimizi oldukça güçsüzleştiriyor. Son gelen bilgi bu.

Çevrimdışı yoruk

yok Beşiktaşlı değil ama bizde çalışdıktan sonra bize ciddi sempati gösteriyor.

Madem konusu açıldı.Eğer kalsaydı daha iyi durumda olur muyduk sizce ? Ne değiştirdi bizde Özen hamlesi ?

Çevrimdışı Ömer Kaan

Beşiktaş bonservissiz gelen ücret şartı koşmayan Demba Ba’ya 1.5+1: 2.5 yıllık anlaştı. Anlaşma şartı ise sezon sonuna kadar 6 aylığına Konyaspor’da oynaması.. Demba Ba’da Beşiktaş’ı kaybetmemek için teklife evet dedi. Konyaspor ile masadalar.

Fatih Doğan
Bu nedir ya :alala:

Çevrimdışı levitate

3 Milyon Euro + Pektemek teklifi yaptık, maaş konusunda anlaşamıyor MP ve pazarlıkta elimizi oldukça güçsüzleştiriyor. Son gelen bilgi bu.
hoca ve yöneticiler bile gitsin dedi adam hala gitmiyor şu sözleşmeyi kim verdiyse yazıklar olsun
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Fatih Doğan
o kadar para geldi cenk'ten niye böyle saçma şeylerle uğraşıyoruz ki
bipbipbupbup

Çevrimdışı Berat

hoca ve yöneticiler bile gitsin dedi adam hala gitmiyor şu sözleşmeyi kim verdiyse yazıklar olsun

Yabancı kuralı yüzünden şu anki başkan verdi, yazıklar olsun filan deme boşver :D

Çevrimdışı sozkul

teessüf ederim.

çevrendekiler doğru söylemiştir neden millete yalancı etiketi yapıştırıyorsun. çevrendekileri hep etiketlermisin böle kaba ya da yalancı die

karizman ve görüntün son derece hoştu hem fotonda iltifata gereksinimin yok bence, ben fotonda 55 yaşında hoş karizmatik babacan bir beşiktaşlı görmüştüm abi @sozkul

adam hala babacan diyor bana yahu, ilk defa duyduğum iltifatlar bunlar.. Güzel bişeye benziyor ama o aşamaya birazcık sonra geçmeyi planlıyordum.. 
çevremde kibar insanlar var, dürüstlük adına kimseye yaşlısın demezler  @tangaz  :D

Senin için foto çektim bak yeni lesbenjaminslerimle, nasıl olmuş  :)
not: arka duvardaki bisiklet pompası.

Çevrimdışı tangaz

adam hala babacan diyor bana yahu, ilk defa duyduğum iltifatlar bunlar.. Güzel bişeye benziyor ama o aşamaya birazcık sonra geçmeyi planlıyordum.. 
çevremde kibar insanlar var, dürüstlük adına kimseye yaşlısın demezler  @tangaz  :D

Senin için foto çektim bak yeni lesbenjaminslerimle, nasıl olmuş  :)
not: arka duvardaki bisiklet pompası.

abi o eski fotoyu kim çektiyse fiysko bir iş çıkarmış bu fotoda yemin ediyorum 45 gösteriyorsun oda en fazla bir de kilo vermişsin sanırım. hiç öle babacan falan da değil walla böyle bıçkın janti bi delikanlı gibisin.  @sozkul
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Yabancı kuralı yüzünden şu anki başkan verdi, yazıklar olsun filan deme boşver :D

gençlere gem vurmayın bırak deyiversin hem 18 yaş altı, cezai ehliyeti yok onun bizim yerimize de şaapsın pektoyu, ansın yani.

Çevrimdışı Berat

gençlere gem vurmayın bırak deyiversin hem 18 yaş altı, cezai ehliyeti yok onun bizim yerimize de şaapsın pektoyu, ansın yani.

Akyazı'ya gidip hepsine sövesim var abi zaten topuna.

Çevrimdışı artena_condari

Fatih Doğan

Alalım Ba’yı, oynatalım, Love’a 4m bonservis vereceğimize.

Çevrimdışı sozkul

Biz değiştirmeye (q7 Çin-oos) calısıyoruz ama  hoca oralı olmuyor.

mesele  kendimizi  kandırmaksa ben oralarda hiç  yokum.

Şenol Güneş bir hayli uğraştı  zamanında.  Milli takımdan Mehmet Ağar - Fatih Terim- Tansu çiller mafyası tarafından kovulunca ve maaşını/tazminatını isteyince şu anda adalet dilenen doğan medyası dahil renkli basının tamamı hocayı vatan haini ilan etti.  o zaman silahlar konuşuyordu sokaklarda,  infaz mahkemede değil sokakta oluyordu, baskının içeriği farklıydı. Yinede geri adım atmadı ve  atmadığı için Beşiktaşa 10 sene 20 sene geç geldi, hoca kadar emek ver dünyayı değiştirmek için, onun kadar kayıp yaşa sonra onun kadar konuşabilirsin diyecektim tam o anda söyleyeceğim şeyin ne kadar antidemokratik olduğunu farkettim. Ozaman kimse bir birini eleştiremezki.. ;)
tabiiki istediğin kadar eleştireceksin ama en azından onun yaşadıklarını anlamaya çalış.
Şimdi konuşurken bazan 3-5 cümleyi bir cümleye sıkıştırmaya çalışması geçmişde yaşadıklarından. herşeyi birarada anlatmaya çalışıyor, gizli mesaj veriyor aklınca çorba oluyor herşey. Sonra verdiği gizli mesajı toparlamaya çalışıyor, aşure oluyor.  :)

Çevrimdışı sozkul

Fatih Doğan

Inanlımaz bir olay eğer doğruysa.. Konyayı da düşmekten kurtarır.

Çevrimdışı tangaz

bu alanyanın başkanı da fener kongre üyesiymiş

Etiketler: