2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6941582 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

28 milyon Euro'nun partilere göre dağılımı belli oldu mu?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Portekiz ligi senelerdir aynı, değişen bir şey yok.

Sadece sen haksız olduğunu kabul etmemek için çırpınıyorsun.

dedim ya temel fıkrası gibisin
onlarda aynı sen gibi bitmiyor hergün yenileri ekleniyor

morinyo ve mendes die başlayan onlarca iletin var koş editlemeye başla...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı underworld

abu bize gelmeden de cl de 3 gol 1 asisti var
yani bizden öncede atıyordu ama onu sorunu ıQ  :alala:
çocukluğunda bir şeyler yaşamış olabilir  -- via ahmet çakar

Çevrimdışı onurturan

Saatlerden beri futbol değil, ekonomi ve risk yönetimi konuştuğumuzu bile anlamamışsın.

Elini yormadan önce kafanı yormayı düşün bence.

çok güzel bir tartışmaydı aslında verimli geçti okuyanlar için sonu neden öyle oldu olmayaydı keşke..

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
22 Mayıs 2017, 13:19:20 »

Bu sezon Quaresma, geçen sezonun ikinci yarısında olduğu gibi hücuma genişlik katıp, takımı sahaya enlemesine doğru yaydı. Başta Oğuzhan'ın attığı diagonal ve horizontal paslar olmak üzere ile daha çok Quaresma'nın kanadından kenar hücumları ve kenardan merkeze doğru kayan şut üzerinden oyunlar izledik. Sosa ve Olcay gibi aksiyon bölgelerini iyi kullanan, hareketli, ön bölgede derinlik sağlayıp alanı genişleten, topsuz penetrasyon becerisi ile geriden gelen oyuncuya alan yaratan oyuncu eklikliği sebebiyle Beşiktaş'ın akıcı oyunu zaman zaman sekteye uğradı. Aboubakar dışında merkezden dikine oynayan oyuncuya alan genişletebilecek ikinci bi' oyuncu olmadı. Geçen sezon Oğuzhan-Sosa üzerinden ekseriyetle şekil alan merkez hücumlarına Quaresma çeşitlilik katarken, bu sezonun büyük dilimlerde ise tek tiplilik kattı. İki sezon önce üçüncü bölgede pas istasyonu Töre ve bir numaralı opsiyon onun bire birleri iken bu sezon o isim Quaresma oldu. Üçüncü bölgede Adriano ve Gönül gibi pas istasyonu olabilecek, kutu içine koşu yapıp hücuma destek verecek bekler varken koridor oyunlarını yeterince iyi oynayamadık. Gelecek sezon Oğuzhan'ın önüne ikili oyunları oynayabilecek, geriden küçük adımlarla gelen oyuncuya, koridor ve koşu kanalı açacak isimler lazım. Tolgay ve Oğuzhan dışında Talisca da geriden dikine topla penetre edebilecek bir oyuncu. Sezon boyunca onun da oyun merkezi daha geriye çekilebilirdi. Oyunun merkezini Oğuzhan olarak belirliyorum; zira hem öyle, hem de herkes ile ikili, üçlü oyunlar kurgulayabilecek bir oyuncu profili olduğu için.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu adamlar eskiden de vardı.

Portekiz Ligi bu sen de geçen senelerle aynı, geriye gitmedi.

Bir tek Benfica çok satış yapınca biraz sendeledi, onun yerini Lizbon dolduruyor.

Çevrimiçi Necmi

beğenmediğin portekiz ligi her sene birinci torbadan takım sokuyor şlye

Çevrimdışı tuncaboylu

çok güzel bir tartışmaydı aslında verimli geçti okuyanlar için sonu neden öyle oldu olmayaydı keşke..
O da bir parçası aşık atışmasının, severim Gulhan'ı :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Aboubakar Real'e gitse, "Zidane Real'in mahvetti, zaten La Liga eskisi gibi değil" yazar.

Adamın lügatinda yanılmışım kelimesi yok.

Çevrimdışı tangaz

ligle ne alakası var bunun?

komik olmuş

otur sıfır...

(bizim takımı koy oraya ilk devre 48 puan çıkarırdı)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Aboubakar Real'e gitse, "Zidane Real'in mahvetti, zaten La Liga eskisi gibi değil" yazar.

Adamın lügatinda yanılmışım kelimesi yok.

yoo var mesela seni daha akıl selim sanırdım yanılmışım, kandırılmışım, aldatılmışım :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

abu bize gelmeden de cl de 3 gol 1 asisti var
yani bizden öncede atıyordu ama onu sorunu ıQ  :alala:
çocukluğunda bir şeyler yaşamış olabilir  -- via ahmet çakar
Haklısın.

IQ'su biraz düşük olsa Emenike gibi olurdu, mal mal takılırdı"

Biraz yüksek olsa Weah olurdu, dünya yıldızı olup 20 sene sonra ülkesine başkan seçilirdi.

Ortalama olmuş, yolu bize düşmüş.

Çevrimdışı tuncaboylu

yoo var mesela seni daha akıl selim sanırdım yanılmışım, kandırılmışım, aldatılmışım :bandit:
Bu iyiydi.

Çevrimdışı tangaz

demba ve larin dışında yapılacak transferler fuzuli para harcamak olacaktır...

Çevrimdışı cursedofdragon

O da bir parçası aşık atışmasının, severim Gulhan'ı :)

aynen sıkıntı yok fikir ayrılığına düştük sadece :)

demba'yı hiç yazma abi.

3 milyon € istemiş diyol la.

33 yaşına giriyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Leicester'lı genç bir santrafor varmış, adını yazamadım şimdi. Onu kiralama ihtimali olabilirmiş.

Çevrimdışı tangaz

demba'yı hiç yazma abi.

3 milyon € istemiş diyol la.

33 yaşına giriyor.

bu yıl 1903 yuroya oynasın verimli olursa ve şampiyon olursak 1 milyon bonus ve seneye 2 milyon verelim

bu yıl 1903 yuroya oynasın verimli olursa ve şampiyon olursak 1 milyon bonus ve seneye 2 milyon verelim

:D

VAR uygulaması seneye başlıyacakmış.

Sözde 2.ci yarı başlatacaklardı yalan oldu.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Fellaini isi olmayacak gibi. Slimaniyle alakamiz yok. Sturridge ve Alexander Mitrovic'le sorusturuluyor.

Çevrimdışı tangaz

Leicester'lı genç bir santrafor varmış, adını yazamadım şimdi. Onu kiralama ihtimali olabilirmiş.

genç olursa ve düşük bedelli ise ok

onun dışında 4,35 maaşlı kariyerli santraforun varken gidip yenisini almak lüks kaçar.

ligde 30 değil de 35 puanda olsaydık fikrim farklı olurdu ama gelinen noktada şampiyonluğu zor gördüğüm için ara transferde temkinli gitmeyi daha akılane görüyorum.

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı tangaz

VAR uygulaması seneye başlıyacakmış.

Sözde 2.ci yarı başlatacaklardı yalan oldu.

ilk defa doğru bişey yapmışlar

ligin yarısı öyle yarısı böyle olmazdı zaten hukuka! aykırı idi...

Etiketler: