2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6935096 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı onder23

Everton forumuna bakayım ne demişler cenk için diye bir baktım full bizim osmanlı maçını izliyorlar cenk tosun için  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Karabay

Everton forumuna bakayım ne demişler cenk için diye bir baktım full bizim osmanlı maçını izliyorlar cenk tosun için  :evillol: :evillol:
ya benimde tamo aklıma geldi. Simdi bütün evertonlular bu maci izliyor. Hehe

Çevrimdışı atalay

Arka arkaya kademe ve pozisyon hataları yapıp, alanını boşaltan ve bir de penaltı yaptıran stopere güzellemeler yapıp; sahanın Beşiktaş adına en etkili ismi Oğuzhan'a etkisiz diyen yorumcu. Vasat futbol iklimime yakışır.   

Çevrimiçi Mehmet57

Arka arkaya kademe ve pozisyon hataları yapıp, alanını boşaltan ve bir de penaltı yaptıran stopere güzellemeler yapıp; sahanın Beşiktaş adına en etkili ismi Oğuzhan'a etkisizdiyen yorumcu. Vasat futbol iklimime yakışır.

Atiba ve Caner.

Çevrimiçi levitate

Yusuf Yazıcıdan bahsediliyor.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
varsa öyle bi ihtimal amin
bipbipbupbup

Çevrimdışı atalay

Bu maç ölçü değil. Fakat Oğuzhan ve Negredo arasındaki oyun mesafesinin kısa olduğu tek maç. 35 dk'da iki gol + bir pozisyon çıktı.
http://besiktasarena.com/besiktas-futbol-takimi-2017-18-sezonu/besiktas-futbol-takimi-201718-sezonu/msg803686/#msg803686

Çevrimiçi mayguntr

Cenkten gelecek takribi 25 milyon euroya genç sağbek, 10 numara ve forvet transferi yaparız inşallah.

4-5 m arasına 22-23 yaşlarında tercihen almancı bir sağ bek, 10 milyona yusuf yazıcıyı, diğer 10 milyona da 25 yaş altı yabancı tercihen zenci bir forvet alırsak tadından yenmez.

Çevrimdışı cursedofdragon

Pas yapmaya yapmaya yapmasını unutmuşuz.

Çevrimdışı b.damatoglu

Bu maç ölçü değil. Fakat Oğuzhan ve Negredo arasındaki oyun mesafesinin kısa olduğu tek maç. 35 dk'da iki gol + bir pozisyon çıktı.
http://besiktasarena.com/besiktas-futbol-takimi-2017-18-sezonu/besiktas-futbol-takimi-201718-sezonu/msg803686/#msg803686
Oğuzhan bugün hiç saklanmıyor. 5 6 defa rakip 6 pastaydı çok enteresan

Çevrimdışı atalay

Bunu uzun süredir yazıyorum. Oyuncu saklanmıyor zaten oyuncuyu saklayan bir oyun düzeni var. TR'nin açık ara en iyi ikili oyun oynayabilecek oyuncusunu kenardaki oyuncunun vücuduna top atıp, ikinci topları almak ile görevlendirilen bir oyun düzeni. @b.damatoglu

Çevrimdışı mylife1903

Cenkten gelecek takribi 25 milyon euroya genç sağbek, 10 numara ve forvet transferi yaparız inşallah.

4-5 m arasına 22-23 yaşlarında tercihen almancı bir sağ bek, 10 milyona yusuf yazıcıyı, diğer 10 milyona da 25 yaş altı yabancı tercihen zenci bir forvet alırsak tadından yenmez.
Neden zenci?

Çevrimdışı EMİR EMRE

Cift forvet sistem Negredo + fizigi guclu bitirici forvet ligde gol rekoru yapar. Wagner Love gibi.

Çevrimiçi levitate

sağ beke ismini yanlış yazıcam  büyük ihtimal ama vrsaljko kardeşimiz gelsin
bipbipbupbup

Çevrimiçi mayguntr

Neden zenci?
Gomez harici sevdiğim beyaz forvetimiz olmadı :D O da hain çıktı

Çevrimdışı atalay

Derin topta karşılama mesafesini yine yanlış aldı ve golü yedirdi.
[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2017, 22:03:34 atalay ]

Çevrimdışı b.damatoglu

Negredonun yanına pırpır lazım.
Shaqiri tarzı bi kanat forvet.

Çevrimiçi Mehmet57

Hoca Mitro'yu orta saha olarak mi dusunuyor acaba.

Tolgay felakt kotu idi. Atiba'nin zayif performanslari ile umarim Fellaini haberleri dogrudur.

Çevrimiçi levitate

Hoca Mitro'yu orta saha olarak mi dusunuyor acaba.

Tolgay felakt kotu idi. Atiba'nin zayif performanslari ile umarim Fellaini haberleri dogrudur.
adam stoper ama atibadan daha fazla ileriye oynadı
bipbipbupbup

Çevrimdışı 3:10 to Yuma

Belli oldu, Tosic gidince ve Pepe emekli olunca Mitro-Vida olacak göbek. İyiydi yine mevkisi dışında dahi.

Çevrimdışı underworld

Miguel Borja Aboubakar etkisi yaratabilecek oyuncu. Sirtina alir getirir.

Alip giden bir 9, pas oyununa yatkin bir 10 ve bir sagbek.
Palmeiras ta ki eleman değil mi bu ?

Çevrimdışı underworld

Yusuf Yazıcıdan bahsediliyor.

Hemen gelsin.
Yerli
Tr altyapı
Has oos
Genç
Ts- hoca - kıyak

Çevrimiçi Mehmet57

Palmeiras ta ki eleman değil mi bu ?

Alacagimizi sanmiyorum ama, Palmeiras hemen hemen 10-13 milyonluk bir rakam odemisti. Daha ucuza vermezler. Larin diyorlar, ama o da Cenk performansi koyabilecek seviyede olduguna inanmiyorum.

Gecende Hollanda'dan LA Galaxy'e giden Pele van Anholt'un roportajini okumustum. "Eredivisie seviyesine gore cok dusuk, hersey daha yavas" diyordu ki, Eredivisie de forvetler gol olup yagiyor. Larin "ya tutarsa" transferi, bize su an gol atacagini bildigimiz biri lazim.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

adam stoper ama atibadan daha fazla ileriye oynadı
evet ama atibanin yüzde onu kadar geriye gelmedi, mitro cok agır, hic pres yapmadi.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı underworld

Alacagimizi sanmiyorum ama, Palmeiras hemen hemen 10-13 milyonluk bir rakam odemisti. Daha ucuza vermezler. Larin diyorlar, ama o da Cenk performansi koyabilecek seviyede olduguna inanmiyorum.

Gecende Hollanda'dan LA Galaxy'e giden Pele van Anholt'un roportajini okumustum. "Eredivisie seviyesine gore cok dusuk, hersey daha yavas" diyordu ki, Eredivisie de forvetler gol olup yagiyor. Larin "ya tutarsa" transferi, bize su an gol atacagini bildigimiz biri lazim.
Palmeiras tam tutmadı borja.
Maliyet işine girmiyorum bile

Etiketler: