2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6961298 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Güçlenmeleri daha iyi. @MUSTAFA_ Salzburg zaten paravan kulüp. Önemli bir proje var. Öncesinde direkt geçişler oldu, olmaya da devam edecek.
Güçlenmeleri ne açıdan iyi ki  :alala: Bizim açımızdan iyi olmadığı kesin  :ebebe: Ama Ralf Rangnick'in fikirlerini desteklediğim için başarılı olmalarını istiyorum orası ayrı :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Sosyal medya bu haberle çalkalanıyor. Doğru mu bu haber  :alala:

Crystal Palace, Cenk Tosun için 10 milyon Pound'luk resmi teklif yaptı. (Milliyet)
Bir an düşündüm ve satılması mantıklı geldi.

Sonra detaylı düşündüm ve satılması kadar mantıklı bir şey olmayacağına karar verdim.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir an düşündüm ve satılması mantıklı geldi.

Sonra detaylı düşündüm ve satılması kadar mantıklı bir şey olmayacağına karar verdim.

Avrupada transferin kapanmasına kısa süre varken bu fiyata satıp daha iyisini nereden bulacağız? Mantıklı olan satmamak zaten  :tabe: Ama şeytan da dürtmüyor değil  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Avrupada transferin kapanmasına kısa süre varken bu fiyata satıp daha iyisini nereden bulacağız? Mantıklı olan satmamak zaten  :tabe: Ama şeytan da dürtmüyor değil  :evillol:
Avrupa'da transfer kapanınca tek alıcı biz kalacağız, elden çıkaramadıkları adamları ölü fiyata kapatırız. :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Avrupa'da transfer kapanınca tek alıcı biz kalacağız, elden çıkaramadıkları adamları ölü fiyata kapatırız. :tabe:

Keşke yabancı sınırı olmasa :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı atalay

Çünkü kura öncesi üç ekip seçmem gerekse; rekabet kalitesi ve oyunun gelişimi için Monaco, Porto ve Leipzig'i isterdim. Yoksa genel kabulün aksine bir üst turu kolaylaştıran bir kura olduğunu düşünmüyorum. Zor takımlar. Ama amaç belli; değişen bir şey yok. @MUSTAFA_

24 Ağustos günü kağıt üzerinde olumlu veya olumsuz bir takım nüanslar belli olacak. Birinci, ikinci, üçüncü, dördüncü, beşinci ve altıncı haftalarda sürekli yeni hedef koyacağım. Fakat 23 Ağustos günü itibariyle amacım ilk iki arasında olmak ve oyun gücümü test etmek.

Bu haftalarda herhangi bir sırayı hedefleyebilir ya da eve dönüş rotasını çizebilirim. Fakat son düdüğe kadar oyunun içinde kalmalıyım. Geçen sezon (Dynamo maçı dışında) Lyon maçının son penaltısına kadar hep böyle oldu. Oyun ise üretilen doğrulara rağmen hep yetersizdi, orası ayrı.
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2017, 00:16:12 atalay ]

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Chelsea, Fernando Llorente'nin transferi için Swansea ile 17M€'ya anlaştı.

Çevrimdışı sercu01

Cenke teklif varsa Allahına kadar satılması gerektiğini düşünüyorum hiç 3 e 5 e bile bakmam sat abi getir Demba Ba'yı bir de Sosa'yı getir bu adamlar lazım bize 70 dk boyunca sahada kaybolan adam lazım değil. Sosa ve Demba birlikte gelecekse Mitroviç veya Beck'den birisi gönderilebilir çünkü özellikle Mitroviç'in forma giymesinin çok zor olduğunu tüm dünya biliyor gitsin en iyisi. Bu dediklerim umarım gerçek olur ihtiyacımız var çünkü Sosa'ya özellikle.

Çevrimdışı underworld

"O" an

Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yle oynadığı maçta sakatlanan ve sonraki maçlarda forma giyemeyen Veli Kavlak'ın sezon kapattığı öğrenildi
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2017, 22:33:33 underworld ]

Çevrimdışı underworld

Cenk satilirda yerli kontenjan nolacak.

Çevrimdışı ahmetemre

Avrupa da yarın gece transferde son.
Cenk ya bu gece ya yarın sabah satılabilir eğer doğruysa haber...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı cursedofdragon

SON DAKİKA - Beşiktaşlı Andreas Beck, 2 milyon euro'ya Stuttgart'a transfer oldu. Futbol Arena

Çevrimdışı Gökhan Kurt

SON DAKİKA - Beşiktaşlı Andreas Beck, 2 milyon euro'ya Stuttgart'a transfer oldu. Futbol Arena

Çok iyi haber de yerine kimi aldık ? Yada alıcak mıyız

Çevrimdışı underworld

İnşallah Amin

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Monaco‚ Lemar için Liverpool´dan gelen 98 milyon euroluk teklifi kabul etti!"

Çevrimdışı harbuzzi

Beck haberini gördüm twitter'da. Yerini birini alırız di mi?

Yani şu an solda Caner, sağda Adriano var yedekleri yok. Gökhan iyileşince durumuna göre 2 pozisyon için toplam 3 oyuncu var. Yaşlar 29, 32, 33.

Orkan belki devşirilebilir ama Şenol Güneş'i bu kadar da zorlamamak lazım yani. Bi ihtimal de Medel'i Atiba'Nın yerine alıp Atiba'yı beke kaydırmak. Ama Atiba'nın temposu git gide düşüyor, bu düşüşü hızlandırmak olur beke kaydırmak.

Beck yedekliği kesinleştiğinden beri önceden verebildiği şeyleri de veremiyor, satılmasında sakınca yok. Ama oyuncu lazım.

Bi de Cenk ve Tolgay için iyi teklifler var diyenler var twitterda. Bu dakika ne biçim işler bunlar anlamadım. 1 ay önce olsa iyi paraya ikisi de satılsın dersin ama şu an bunların yerine kimi ne ara adapte ediceksin?

Medel ve Negredo bir an önce takıma ısınsınlar yoksa ciddi krizler görünüyor kapıda.

Çevrimdışı sercu01

Cenke teklif varsa Allahına kadar satılması gerektiğini düşünüyorum hiç 3 e 5 e bile bakmam sat abi getir Demba Ba'yı bir de Sosa'yı getir bu adamlar lazım bize 70 dk boyunca sahada kaybolan adam lazım değil. Sosa ve Demba birlikte gelecekse Mitroviç veya Beck'den birisi gönderilebilir çünkü özellikle Mitroviç'in forma giymesinin çok zor olduğunu tüm dünya biliyor gitsin en iyisi. Bu dediklerim umarım gerçek olur ihtiyacımız var çünkü Sosa'ya özellikle.

NTV Spor‏Onaylanmış hesap @ntvspor 58 sn.58 saniye önce

SON DAKİKA: Beşiktaş'ın Alman futbolcusu Andreas Beck, Stuttgart'a transfer oldu

Allahtan başka bişey isteseymişim olucakmış galiba  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Negredo takıma uyum sağlasın deniliyorda Cenk ilk 3 maç oynamakla pazara sürüldü belki de
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Çok iyi haber bence, hem Vida'yı hem de Demba Ba'yı alabiliriz böylece.

Çevrimdışı El Nino

Monaco‚ Lemar için Liverpool´dan gelen 98 milyon euroluk teklifi kabul etti!"

Monaco transferde çığır açtı tek başına.

Çevrimdışı Sedat

Murat Özen‏ @Muratozen1903  2 dk.2 dakika önce
Ahmet Bulut, Beck için Beşiktaş'a 2m Euroluk teklif getirdi. Kısa süre içerisinde durum netlik kazanacak. Yüksek oranda gidici gibi duruyor
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı El Nino

Çevrimdışı ahmetemre

Beck bile para kazandırıyor oraya transfer istiyorduk şimdi şart oldu.
Eğer cenk 12 ye felan satılırsa MARCELO ya yanarım...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şl de kadro bildirmek için son gün 1 eylülmüş. Bu iki gün iyi sürprizlere gebe olacak
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı simocan

Cenk gitmemeli bize lazım kimi koyacağız yerine.
Ne zaman Fenerbahçe kalecisiz 10 kişi ile Beşiktaş'ı yener, ezeli rekabet tekrar başlar.

Etiketler: