2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6937539 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sercu01

kim diyor ?

Fırat Günayer‏ @firatgunayer 5 dk.5 dakika önce

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i:
Fabri,
Adriano, Pepe, Tosic, Caner,
Atiba, Oğuzhan,
Quaresma, Talisca, Babel,
Cenk Tosun

Çevrimdışı klubnika01

paylaşıldımı bilmiyorum çin televizyonunun yaptığı çekim full olarak ama altyazı yok  :) ekleyebilen olunsa süper olur

[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2017, 16:30:51 klubnika01 ]

Çevrimdışı cursedofdragon

paylaşıldımı bilmiyorum çin televizyonunun yaptığı çekim full olarak ama altyazı yok  :) ekleyebilen olunsa süper olur

paylaşılmadı galiba ama alt yazıda lazım çan çin çon anlamıyoruz :D

Sansür yok demi :D

Çevrimdışı 38life

medel,lens ve negredo sonunda küsecek.

Lens küsmez ama diğerleri küser. Medel ve Negredo yedek kalabilecek futbolcular değil. Süper Lig karması yapsan bu adamlar yine yedek kalmaz. Adaptasyon, alışma süreci falan hepsi hikaye. Vodafone Parkta alışmayacaklarsa nerede alışacaklar? Ümraniyede mi?

Çevrimdışı El Nino

Fırat Günayer‏ @firatgunayer 5 dk.5 dakika önce

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i:
Fabri,
Adriano, Pepe, Tosic, Caner,
Atiba, Oğuzhan,
Quaresma, Talisca, Babel,
Cenk Tosun

Cenk Tosun bu performansı ile halen 11 çıkabiliyorsa Negredo'nun kenarda işi zor valla :)

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Lens küsmez ama diğerleri küser. Medel ve Negredo yedek kalabilecek futbolcular değil. Süper Lig karması yapsan bu adamlar yine yedek kalmaz. Adaptasyon, alışma süreci falan hepsi hikaye. Vodafone Parkta alışmayacaklarsa nerede alışacaklar? Ümraniyede mi?

Hazır Değiller Senol Hocamıza göre.
Yukarda da denmiş şampiyon kadroda forma almak öyle kolay değildir.
Bi 3-4 haftaları daha vardır who knows  :biggrinking:

Hazır Değiller Senol Hocamıza göre.
Yukarda da denmiş şampiyon kadroda forma almak öyle kolay değildir.
Bi 3-4 haftaları daha vardır who knows  :biggrinking:

yav negredoya bari 30-40 dk bi süre versi adam takıma alışsın dalga geçer gibi 5 dk oynatmak nedir adam nasıl takıma uyum sağlıcak 5 dk oynayarak mı ?

Çevrimiçi Gökhan Kurt

yav negredoya bari 30-40 dk bi süre versi adam takıma alışsın dalga geçer gibi 5 dk oynatmak nedir adam nasıl takıma uyum sağlıcak 5 dk oynayarak mı ?

Bana kalsa ilk yarı fişi çekip II. yarıda sür Negro+Lens'i ama almıyor Şenol Hoca.
İnş. bu mac söyle uzun soluklu izleriz adamları.  :super:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Şenol hocaya saygımız sonsuz seviyoruz da kararlarına da saygı duyuyoruz en iyisini bilir ama bir taraftar bu kulübe gönül vermiş biri olarakta eleştiriyorum.
Medel neyse bi nevi anlarım,Atiba'yı bi anda kesmez falan okey.Cenkte diyelim kesilecek kadar kötü oynamıyor ama 1.forvetimiz Negredo olmalı bir an önce oynayıp form tutmalı.Negredo'yu kazanması lazım.Lens'te oynayabilir Babel ve Quaresma aman aman kesilmeyecek kadar iyi mi hiç zannetmiyorum.
Özet olarak
-Negredo %90
-Lens %70
-Medel %55
Oynamalılar bence Şenol hocam lütfen şunların en az 1ini oynatmadan maça çıkma.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

İlla puan kaybetmek mi lazım yeni transferlerin ilk 11 e girmesi için. Bugün bursa orta sahada sert olacak. Atiba şu sıralar formsuz.oynat işte medel'i. Negredo için çok uygun bir maç. Umarim bunun bedelini ağır ödemeyiz

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Negredo direk 11 baslamalidir net. Cenk vakit kaybindan baska birsey degil , yine pozisyonlari harcayacak son dakikalara sikintili giricez, negredo cok vakit almali alismali bir an once  , milletin forveti coktan ısındı.

Çevrimdışı 38life

İlla puan kaybetmek mi lazım yeni transferlerin ilk 11 e girmesi için. Bugün bursa orta sahada sert olacak. Atiba şu sıralar formsuz.oynat işte medel'i. Negredo için çok uygun bir maç. Umarim bunun bedelini ağır ödemeyiz

Puan kaybettik zaten.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Puan kaybettik zaten.
Sürpriz yani beklenmeyen diyelim. K.pasa deplasmanında favoriydik elbette ama son 2 yıldır kazanamadığımız bir deplasmandı. Bursa ya en son ne zaman puan kaybettik hatırlamıyorum. O yüzden dedim

Çevrimdışı ahmetemre

Hoca bu mantıkla vida alınsa devreye anca oynatır devre arasında alsak seneye :)
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fikret Orman: "Şampiyonlar Ligi'ndeki 3 deplasmana taraftar götürmeyeceğiz.."

Fikret Orman: "Yurtdışında yaşayan Beşiktaşlılara sesleniyorum..Kulüp zarar görecek..Gelmeyin efendim maçlara.."
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Hoca yanlis yapıyor

Tamam Cenki kaybetme ama Negredo ile başla

Beşiktaş taraftari formaya isim yazdirmaz denir ama sabahtan beri , 5 Pepe yazili en az 100 Beşiktaşlı gördüm :tabe: :bandit:

BÜTÜN OYUNLARI BOZACAĞIZ..!

Mehmet Demirkol: "Fenerbahçe taraftarının Ozan Tufan, Galatasaraylı taraftarın Selçuk İnan gitsin diye yalvardığı bir ortamda Beşiktaş'ın kaptanı Oğuzhan yoksa, ben bu işte bir şey ararım."

Bu kadroyu lucescunun kurduguna inanmıyorum birileri bize tiyatro oynuyor

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Yine negredo yok büyük ihtimal  :s20: :s20: :s20: :s20: :s20:
Milletin aldığı forvet şimdiden 4 gol attı bizimki forma bile giyemiyor  :s20: :s20: :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yine negredo yok büyük ihtimal  :s20: :s20: :s20: :s20: :s20:
Milletin aldığı forvet şimdiden 4 gol attı bizimki forma bile giyemiyor  :s20: :s20: :s20: :s20: :s20:
Ben de bu psikolojiyi anlamıyorum. Adamların başka gol atabilecek forveti yok ki oynasın. Lüks içerisndeyiz ama kimse farkında değil.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Ayberk

negredo ve lens yok yine
adriano sağ bek
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Rasim

mac kadromuzu bile BJKTV ilk önce veremiyor baska yerlerden ögreniyoruz ne ise yarar bu bjktv  :s20:
Beşiktaş!

Etiketler: