2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6941586 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Niye monaco'nun bizi leipzig'i  porto'yu yeneceği kesin mi ?

Sen çok ağlıyorsun underworld...

Denk gi grup oldu işte 4 takımında çıkma şansı var.

Monaco'nun herkesi yenme ihtimali olmadığı için öyle zaten.

Çevrimdışı cursedofdragon

4.cü torbada real - barca mı vardı?

ben ona laf etmiyorum ki porto geldi diye dövünen bile var.

Real mi BArça mi gelseydi diyorum 2.ci torbadan.

Bu kadar ağlanmaz ya.

Beşiktaş taraftarı Beşiktaş'lılık bu değil.

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş, Avrupa kupalarında Fransız takımları ile evinde oynadığı dört maçta hiç yenilmedi (3G 1B). [opta]  :bandit:

İçerde yenilmeyiz zaten hiçbirine. Ama deplasmanda puan alacağımız takım lazım bize.

Çevrimdışı Ensar

uyduruyorsun gene milliyet yazdı diye böyledir diye nasıl konuşuyorsun adamların Beşiktaşla
ilgili yaptığı her haber masa başı. resmi siteden duymadan inanma
her zaman aynı şeyi yapıyorsun bu türk basınına ne kadar çok inanıyorsun kimse duymadı milliyetmi duydu
:D ben mi basına inanıyorum valla komik geldi halbu ki inanmam genelde :D neyse abi tamam özür dilerim ben hatalıyım silin bütün ilgili mesajları size zahmet kimse yanlış bilgi almamış olur , bende daha az konusurum kimseye problem olmaz
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı celiker1

Leipzig oluşu belkide avantaj olacak. Kolay bir takım olsa o takımı herkes yenebilirdi. Ama olurda biz Leipzig'den 4 veya 6 puan toplarsak, diğer iki takımada ileride ve dışarıda çelme takımı yüksek. Umarım ilk maçımız Almanya deplasman olur
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Ayberk

Bayern, PSG, Chelsea, Juventus, Barcelona, City, Real, Manchester gibi takımlardan yırttık
gönül isterdiki son torbadan iyi bir takım gelsin ama olmadı , yine de iyi bir kura çektik
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı yoruk

İlk maç Leipzig mi Porto mu ? Porto olursa Abuş cezalı  :evillol:

Çevrimdışı 38life

ben ona laf etmiyorum ki porto geldi diye dövünen bile var.

Real mi BArça mi gelseydi diyorum 2.ci torbadan.

Bu kadar ağlanmaz ya.

Beşiktaş taraftarı Beşiktaş'lılık bu değil.

Bu forumda Porto geldi diye dövünen görmedim. Gözümden kaçtıysa bilmem. Ama Leipzig'in gelmesi herşeyi altüst etti. 6 maç sonunda şöyle bir puan durumu olabilir:

Monaco: 9
Porto: 9
Leipzig: 9
Beşiktaş: 9

Çevrimdışı Egos

En kötü uefayi 'garantilerdik' dedim ama oku demem de yanlismis,"okuduğunu anla" demem gerekirmis.

bu da beşiktaş'ı küçük düşürücü mesaj. beşiktaş'ın platformu uefa mı? hemen "real madrid'i yeneriz" yaz, 1903'e gönder, olay kapansın.

sakın gruba zor demeyin, yüz yıllık camia küçük düşüyor.

Çevrimiçi Necmi

kardeşim ben bi yerimden uydurmuyorum okuduğum şeyi söylüyorum

sen değil milliyet uyduruyor. sende saftirik gibi inanıyorsun.
görmüyormusun seneryo yazmışlar haber akışı bile gerçek olmadığını
haykırıyor isim yok bir şey yok yöneticiler hayret etmiş olurmu böyle bir şey demiş :bandit:

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Adamlar leipzigten korkuyor real barça çıksa intihar edicekler demek ki.

Çılgın Gülhan , asi Beşiktas taraftarını coşturuyor 🤣🤣🤣

Çevrimiçi levitate

İki ucu şeyli değnek sonuncuda olabiliriz birincide :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı El Nino

Monacodan Mbappe  ayrilirsa 4  puan alsak, Portodan 3 veya 1  alsak,   etti  7 veya 5.  4 point de  Leipzigden etti sana 9-11 araligi .. Bu kadar  puan da Avrupa Ligine yeter hatta bu grupta  belki  2.lige 1.lige de yeter  . Grup  cok kirici hep beraber  gorecegiz

Mbappe giderse Alexis Sanchez gelecek :)

Çevrimiçi levitate

Bu her sene aynı şeyin olacağı anlamına gelmez  :tabe:
Bence iyi bir oyun planları güzel bir kadroları var giden oyuncuların yerine gene iyi isimler aldılar gene böyle bir başarı yakalayabilirler
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2017, 20:20:22 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı Kutay

Ekşi Sözlükten çok güzel bir yorum

ahahahaha. ya olum yazmayım yazmayım diyorum ama Allah aşkına şu entryleri baştan bir daha okuyun ya. oyle bir leipzig ki, monaco, porto varken heyooo, çok iyi grup lan, portoyla mucadele ederiz. leipzig çıkınca bir anda 4. oluruz, işler çok zor. ahashdahsdhas. lan karabağ çıkınca ne olacak? sen kendine 6 puan yazıyorsun da monaco, porto puan mı kaybedecek? şampiyonlar liginde ilk ikiye girip üst tur hedefliyorsun, ama leipzig çıkınca 3.lüğü bile zora sokuyorsun öyle mi? vay ... sen çıkma zaten bu kafayla.
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı simocan

Mbappe giderse Alexis Sanchez gelecek :)

Arsenal deplasmanında atmıştı bize
Ne zaman Fenerbahçe kalecisiz 10 kişi ile Beşiktaş'ı yener, ezeli rekabet tekrar başlar.

Çevrimdışı Egos

ben de leipzig'in çıkmasının işimize yarayabileceğine inanıyorum. yalnız herkese yenilir de bir tek bize boruları öterse forumun bir köşesine kıvrılır sessizce ağlarım.

Çevrimdışı 38life

bu da beşiktaş'ı küçük düşürücü mesaj. beşiktaş'ın platformu uefa mı? hemen "real madrid'i yeneriz" yaz, 1903'e gönder, olay kapansın.

sakın gruba zor demeyin, yüz yıllık camia küçük düşüyor.

:kop: :kop:

Çevrimdışı El Nino

Çektiğimiz kura Avrupa Ligi'nde gelebilecek en zor grup. O derece yani. Bir stoper transferi şart. Orta sahanın bir anca önce kendine gelmesi ve yeni transferlerin takıma katılarak bir an önce uyum sağlaması gerekiyor. Özellikle Negredo'nun.

Çevrimdışı Ripley

Süper lig şampiyonluğu daha önemli, ya gruptan çıkalım yada 4. olalım. Takımı gereksiz yere uefa'da yormayız böylece...

Çevrimdışı mellfred

Kötü olan gruptan çıkma ihtimali değil. Gruptan çıkma ihtimalimiz diğer gruplara nazaran gayet yüksek. Kötü olan 4.cülük ihtimali. Normalde 4.cülük diye bir senaryo bizim için yoktu. Ama böyle bir ihtimal doğdu Leipzig'in gelmesiyle. Kötü olan bu.
Son maça kadar takımların tamamı 1 2 ve 3.lük mücadelesi verecek

Çevrimdışı 38life

ben de leipzig'in çıkmasının işimize yarayabileceğine inanıyorum. yalnız herkese yenilir de bir tek bize boruları öterse forumun bir köşesine kıvrılır sessizce ağlarım.

Leipzig'in çıkması ilk 2 şansımızı arttırdı. 3.cülük şansımızı azalttı. Böyle bir dilemma bu.

Çevrimdışı ALDENYX

dün son 16 çeyrek final zorluyorduk.... :lol: şimdi lepzing geldi nooooldu işler....  :) :)
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Alper1903

Grup geçen seneki gruba cok benziyor. Gruptan cikmak yine bizim elimizde icerde berabere kalmayip, yenecegiz sadece.

Çevrimdışı 38life

dün son 16 çeyrek final zorluyorduk.... :lol: şimdi lepzing geldi nooooldu işler....  :) :)

Leipzig'in gelmesiyle 16 ihtimali arttı.

Etiketler: