2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6963517 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı doganay

Maçta seyirciler bir ara kufur ediyordu. Gene bize ceza vermesinler  :kop:

Çevrimdışı onder23

Hemen medya, tetikçiler "omo bosoktoso vorolen ponoltoyo bak" demeye başladılar.
Daha 1. hafta ulan adama demezler mi dün yarım metreden atılan ofsayt golde sesiniz çıkmıyordu.
İlk yarı 20 faul yapılırken çıkan sadece 1 sarı kart var.
Resmen mide bulandırıcı Ahmet çakar falan

Çevrimdışı Berat

Yeni forma tanıtım videosu muhteşem ötesi, kimin emeği varsa tebrik ederim.

https://twitter.com/Besiktas/status/896837512445997057

Çevrimdışı caner.eryigit

Çok önemli üç puan! 2 senedir söylüyorum bu sene de öyle olacak gibi gözüküyor Şenol hocanın oyuncu değişiklikleri oyuna müdahaleleri hep sorunlu ben öyle düşünüyorum.Necip değişikliği orta saha direnci diyecek belki ama yaptığı hamle saha dizilişini öyle bozuyor ki inanalır gibi değil.Bu arada pozisyon buz gibi penaltı boşuna ağlamasınlar hemen başladılar ilk haftadan.bunlar daha iyi günleriniz 5-6 hafta snr Bam Bam Bam göreceksiniz

Çevrimdışı Türkay

Yeni forma tanıtımı EF SA NE. Keşke en baştan böyle tanıtılsaydı. Ben hep böyle şeyler istiyorum işte  :bandit:

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Berat

Yeni forma tanıtımı EF SA NE. Keşke en baştan böyle tanıtılsaydı. Ben hep böyle şeyler istiyorum işte  :bandit:

Paylaştık ya yukarda  :evillol:

Çevrimdışı Culpable

Pepe nin aciklamasi :Kariyeri boyunca ilk defa seyircisiz mac  oynamis

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yeni forma tanıtım videosu muhteşem ötesi, kimin emeği varsa tebrik ederim.

Valla şu ana kadar gördüğüm en iyi bizi ifade eden forma tanıtım videosu olmuş. Emeği geçenlerin eline sağlık

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı yoruk

Keşke formaları görmeden önce , yaz dönemi ortasında görseydik reklamı daha etkisi olurdu.

Çevrimiçi 38life

Pozisyonu 40-50 kere seyrettim, penaltı... İlk seyrettiğimde yani pozisyon esnasında penaltı değil demiştim. Ancak yakın açıdan gördüğümde net penaltı olduğunu gördüm. O kadar net penaltı ki eğer penaltı değilse Allah benim belamı versin diyebilirim gönül rahatlığıyla. Çok açık pozisyon. Adam topla Cenk'in bacağının arasına bacağını sokuyor. Cüneyt pozisyona çok yakın ve çok net açıdan görüyor pozisyonu.

Çevrimdışı caner.eryigit

Tanıtım efsane şimdi Rıza hocam 17 hafta kıçının üstüne oturur 18.hafta içi yine başlar konuşmaya!hocam ne etti bu Beşiktaş sana nedir bu hırs ve kinin bu camiaya aklım almıyor yazıklar olsun!

Çevrimdışı Ensar

rıza çalımbay kafayı yemiş , kesinlikle bir doktora gitmeli.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rıza Çalımbay Beşiktaş'da oynamamıştır. Nokta.

Rıza Çalımbay: Başka bir takım olsa veremezler ama Beşiktaş olunca bu kadar kolay çalınıyor düdükler.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Gökhan Almar

Yonetim kademesindeki olaylar neden yasaniyo suan macta bisey mi oldu? Bu arada cidden Antalyaspor hocasiyla baskaniyla inanilmaz zavalli bi takim suan

Çevrimiçi murat

Tanıtım efsane şimdi Rıza hocam 17 hafta kıçının üstüne oturur 18.hafta içi yine başlar konuşmaya!hocam ne etti bu Beşiktaş sana nedir bu hırs ve kinin bu camiaya aklım almıyor yazıklar olsun!

1-0 dan maçı çevirirdik diyor bu inanç hep var ama 2-0 dan çevirebileceğine inancı yok.bi kerede iyiydier yenildik de.kimin kayığına binerse onun küreğini çekiyor işte.
ali şafak öztürk opetin sahibiydi değilmi? opetin sadece tuvaletini kullanırım sizede öneririm. :D

Çevrimdışı İhsan

rıza çalımbay kafayı yemiş , kesinlikle bir doktora gitmeli.

Allah onu bildiği gibi yapsın
Bizden uzak dursun.
Bu ne Beşiktaş nefretidir bilmiyorum. Yazıklar olsun !
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı wbishop82

yazık kere yazık.vayyy beeee.atom karınca,en çok forma giymiş adamın dediklerine bak.hemde seba nın görsellerinin önünde oynanan maçtan sonra.yuh senin kalıbına rıza.sana yazıklar olsun.senıin efsaneliğin batsın.inşallah beşiktaş a muhtaç olursun.sana binlerce kez yazıklar olsun.ufacık hatrın olmasa ceza yı göze alırdım.ekmeğini yediğin beşiktaş a bu tavrın umarım seni pişmanlıklar içinde bırakır.nefretimsin.düşmanımsın bundan sonra

Çevrimdışı Berat

Allah'tan bu Rıza denilen basit adamı forma ile izleyememişim. Süleyman Seba'nın ölüm yıldönümündeki laflara bak.

Çevrimdışı wbishop82

içimizde ne çok düşman var be ! kalıbınıza tüküreyim kan emiciler.kimlere değer vermişiz.bu taraftar kendine gelsin artık yeter.kimse efsane falan değil kardeşim.efsane olan bizleriz.alayının köküne kibrit suyu.yuh kere yuh.kendime hakim olamıyorum artık

Çevrimdışı caner.eryigit

1-0 dan maçı çevirirdik diyor bu inanç hep var ama 2-0 dan çevirebileceğine inancı yok.bi kerede iyiydier yenildik de.kimin kayığına binerse onun küreğini çekiyor işte.
ali şafak öztürk opetin sahibiydi değilmi? opetin sadece tuvaletini kullanırım sizede öneririm. :D
Valla abi aklım almıyor verdiği demeçler maç içinde ki vücut dili inanılır gibi değil.Acaip bir kini var bu camiaya bunun başka açıklaması olamaz.Benim için Beşiktaş efsanesi falan değildir!Renkli paçozlar bile bunun yaptığını yapmıyor acaip doluyum daha çok şey yazılır ama eski günlerin hatrına insan yutkunuyor işte.yazıklar olsun tek kelimeyle!.opet için dediklerin benim içinde aynen geçerli abi sadece helasını kullanırım

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu tek hücrelinin "çok iyi pozisyonlarımız vardı" dediği pozisyonlar hangileri?

Çevrimiçi 38life

Daha önce de yazmıştım, yineleyeyim: Bir futbolcunun bir takımda altyapıdan gelip 15 sene oynaması, uzun yıllar kaptanlık yapması onun gerçek bir Beşiktaşlı olduğu anlamına gelmez.

Beşiktaş futbol okullarında şuanda birsürü galatasaraylı ve fenerli çocuk var. her takımda bu böyle. Hele ki o dönemlerde... Bunlardan biri pekala çıkıp altyapıdan A takıma yükselebilir, kaptan olabilir ve 15 sene o takımda oynayabilir.

Bir insanın Beşiktaşlılık değerlerini böyle şeylerle ölçemeyiz. Süleyman Seba'nın Berşiktaşlılığını biz MAF başarısıyla mı anlıyoruz? O dönem alınan kupalar sadece onun başarılı olduğunu gösterir. Ama ne kadar iyi bir insan ve nekadar iyi bir Beşiktaşlı olduğunu duruşundan, karakterinden, ettiği laflardan anlarız. 20 sene oynamış, kaptanlık yapmış. Başka takıma gitmemiş. Eeee? Napayım?
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2017, 00:40:16 38life ]

Çevrimiçi 38life

Bu tek hücrelinin "çok iyi pozisyonlarımız vardı" dediği pozisyonlar hangileri?

1 tane pozisyonları var o da Pepe'nin hatasıyla gelişti... Boş konuşuyor. Her maç önü ve sonrası aynı şeyleri söylüyor. Dinlemeden bile tahmin edilebiliyor artık söyleyecekleri. O derece...

Ama eleştirimizi hakaret etmeden yapmak daha doğru.

Çevrimdışı tangaz

Rıza Çalımbay Beşiktaş'da oynamamıştır. Nokta.

Rıza Çalımbay: Başka bir takım olsa veremezler ama Beşiktaş olunca bu kadar kolay çalınıyor düdükler.

efsane kaptan kontenjanından içimde az da olsa sevgi kırıntısı kalmıştı, bunu da söylediyse artık o kırıntı da kalmadı. yazıklar olsun kendi döneminde ortaya çıkan şerefli ikincilik kavramını ancak böyle hiç edebilirdin rıza efendi fenerliler sana az bile demişler yazıklar olsun sana...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: