2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6956038 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat baltacı

yıllardır derbilerde psikopat oyuncu olmamasının sıkıntısını çektik. çare olur umarım medel
Mutlaka çare olur ama q7 ye güvenemem bu konuda derbilerde ağırlık koyacağım derken kırmızı kart görebilir ayarı yok çünkü ama pepe,medel,caner,gökhan,tolgay,negredo bu isimler gayet ağırlığını koyup derbileri lehimize çevireceklerdir.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Sinan66

orta sahamiza bu futbol fahişesi gibi biri lazimdı (karakter yönünden değil) dinamik sert teknik ve oyunu iki yönlü oynaya bilen.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Defans dahil ateş ediyor diyorlar
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Defans dahil ateş ediyor diyorlar
Gökhan yerine adriano sola da canerı köy tamamdır.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Gökhan yerine adriano sola da canerı köy tamamdır.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güncel böyle diyorsun  :ok:  Gerçi bu haftalık Medel yerine Tosic oynar
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2017, 07:15:29 Hasan Tahsin ]
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı onder23

Bilanço ile ilgili bir kaç kelam da ben edeyim. Az da olsa kar elde edilmesi güzel. Ben kar a 4 milyon olarak bakmıyorum. Geçen senede 58 milyon TL zarar ettiğimiz düşünülürse totalde 62 milyon TL lik artış var. Benim gördüğüm  bilançoda sıkıntılı noktalar var maliyetler kaleminde, özellikle futbolcu giderleri uçmuş.  Bunu ffp yi atlatmak için verilen yüksek sözleşmelere bağlıyorum. Umarım birkaç sene sonra bu maliyet azaltılır. Özkaynagin artması güzel bir gösterge. Cüzi de olsa bu kar gelecek senelere olumlu bakmamizi sağlıyor.  Şunu da belirtelim gs 280 milyon TL zarar yapmış.

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Eteklerin tutuşmuştu değil mi, geçen yıl mylife ile birlikte gömüp durduğunuz adam hazırlık maçlarında golleri leblebi gibi sıralamaya başladığında?   :D
Yoh be abi ne tutusacak sanki bilmedigimiz mal, deneme surusu yaptik Biliyoz malimizi. Abuyu da ben tercih ederdim herkese artik sampiyon oyuncu cunku

Çevrimdışı mylife1903

Bizimle ve Fenerbahçe ile adı geçen Badstuber Stuttgart ile anlaşnış.

Acıbadem hastanesi doktorları üzgünmüş, teselliyi Soldado'da arayacaklarmış

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gecengun cok gergindin yahu ona buna posta koyuyordun bugunlerde boyle cok mutlu gordum seni, hafta sonu kacamagi yaramis herhalde.

Çevrimdışı mylife1903

Pingin eski sol beki aratmıyor.  :bandit:
Buna ping denmez yahu bu baska bisi

Arkadaslar yeni duyum veriyorum
Sporting lizbon subyan gucunden ronaldo manuya transfer yapacak

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Bizde sağdan orta gelince ceza sahasi icinde  babel , talisca ve negredo(cenk) olacak. Q7 kesecek ve gol.    Fenerbahceye bakiyorum (suanlik) dirar orta acinca ceza sahasinda valbuena , soldado ve mehmet olacak , bu 3lu nasil kafa vurucak merak ediyorum , bence soldado tercihleri yanlis oldu ,  bence onemli bu konu. Farkli oyun planlari icin kadro onemli , bjk gs basaki daha avantajli goruyorum ,  belki cok erken ama  bjk şampi - basak gs ikincilik icin kapisir - 4. Fener   bana fenerin tek plani olacak oda kolay onlem alinabilir olacak gibi geliyor ozelikle deplesmanda cok puan kaybederler

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2017, 08:23:07 Gökhan_Çelik ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Günaydınlar!

Medel transferi oyun formatımızı farklılaştırma noktasında çok önemli.

Deplasman zor maçlarda Ati - Medel ön libero, önlerine de kanattan içeriye girmeyi bilen Lens, Babel ve forvet arkası Talisca formasyonu yapabiliriz.
İç sahada ise Ati - Medel' den birinin yerini Ozzie ya da Tolgay alır.

Çevrimdışı ZeoN

Günaydınlar!

Medel transferi oyun formatımızı farklılaştırma noktasında çok önemli.

Deplasman zor maçlarda Ati - Medel ön libero, önlerine de kanattan içeriye girmeyi bilen Lens, Babel ve forvet arkası Talisca formasyonu yapabiliriz.
İç sahada ise Ati - Medel' den birinin yerini Ozzie ya da Tolgay alır.
günaydın Set oyunundan tiki taka ya geri dönsek ne güzel olur

Çevrimdışı onurt

İzmir marşının tamamı ! Bundan rahatsız olan vatan hainidir TÜRK düşmanıdır. Başka da bir açıklaması olamaz.

İzmir Marşı

İzmir’in dağlarında çiçekler açar
Altın güneş orda sırmalar saçar
Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar
Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa
Adın yazılacak mücevher taşa

İzmir’in dağlarına bomba koydular
Türk’ün sancağını öne koydular
Şanlı zaferlerle düşmanı boğdular
Kader böyle imiş ey garip ana
Kanım feda olsun güzel vatana

İzmir’in dağlarında oturdum kaldım
Şehit olanları deftere yazdım
Öksüz yavruları bağrıma bastım

Peygamber kucağı şehitler yeri
Çalındı borular haydi ileri
Bozuldu çadırlar kalmayın geri

Türk oğluyum ben ölmek isterim
Toprak diken olsa yatağım yerim
Allah’ından utansın dönenler geri

:claps: :claps: :claps:
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı mylife1903

Sabah sabah gavur izmirin marsini tartismisiniz, bu izmir garip bir memleket kadinlar kahvesi varmis erkekleri almiyorlarmis, etek boyunu da erkek boksor donundan kisa tutuyorlarmis @tangaz reis ben iltica edecem izmire bana referans verir misin? Siyah beyaz diye buyuk altay tiribununde de yerimi hazir etsinler, gombine alam ordan.

Çevrimdışı Yasin A.

bu yıl şampiyonlar ligi ve uefa gelirleri toplamı 145m TL olarak gerçekleşmiş.
Toplam gelirimiz 582m TL
tüm giderler çıkıldığında 4.7m TL kar ile bu yılı kapatmışız.

güzel bir tablo lakin istikrarlı şekilde böyle devam etmesi gerekir.
Tablodan ayrıca anladıgım, Beşiktaş'ın toplam borcunun bu tarz sportif başarılarla asla bitmeyecek olmasıdır. başka alternatifler olmalı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Pingin eski sol beki aratmıyor.  :bandit:
Marcus Münch'ü kastediyorsundur umarım

Çevrimdışı tuncaboylu

Buna ping denmez yahu bu baska bisi

Arkadaslar yeni duyum veriyorum
Sporting lizbon subyan gucunden ronaldo manuya transfer yapacak
3-4 gündür adını bizim spor gazetelerinde görmeyince baktım da gördüm yahu.

Bu Almanlar da cidden inatçı adamlar, hala şans veriyorlar bu adama.

Çevrimiçi Koa_lAA

Bahsettiğin ismi 300 bine önerdiğimizde değil, 9 milyon olunca alıyorlar. TR'deki transfer algoritması böyle. O sebeple son veya sondan bir önceki kontrat yılları diyorum. @Koa_lAA Ayrıca altyapısını yurt dışında almış oyunculara gitmemiz zorunluluktandı. Orada planlı bir algoritma yoktu.

@atalay ın şu bahsettiği algoritmayı kıramayan bizlere ayıp olsun... bi başarsak şunu rahatlıyacaz...kötü dediğimiz fenerde bile bizden çok genç var.. yapmamız lazım bişeyler... günaydın bu arada herkese..

Çevrimdışı tangaz

Eteklerin tutuşmuştu değil mi, geçen yıl mylife ile birlikte gömüp durduğunuz adam hazırlık maçlarında golleri leblebi gibi sıralamaya başladığında?   :D

ilahi @sozkul abi, abuş mu eteklerimi tutuşturacaktı? bizim bildiğimiz abuş mu? bırak etekleri 2 eliyle bi şeyi şeedemez şeyi yani kibrit çakmayı şeedemez  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Sabah sabah gavur izmirin marsini tartismisiniz, bu izmir garip bir memleket kadinlar kahvesi varmis erkekleri almiyorlarmis, etek boyunu da erkek boksor donundan kisa tutuyorlarmis @tangaz reis ben iltica edecem izmire bana referans verir misin? Siyah beyaz diye buyuk altay tiribununde de yerimi hazir etsinler, gombine alam ordan.

@mylife1903 reis izmirin kapıları sana sonuna dek açık şehrin girişlerinde karşılatacam seni şehrin altın anahtarını bile verecekler gösterişli bir kortejde şart elbet altay yönetim kurulu dış ilişkiler sorumlusu olarak da işin hazır.

izmir marşı demişken, yemişim siyasetini de partilerini de hükümetlerini de siyasetse siyaset kardeşim "yaşa mustafa kemal paşa yaşa" :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

@atalay ın şu bahsettiği algoritmayı kıramayan bizlere ayıp olsun... bi başarsak şunu rahatlıyacaz...kötü dediğimiz fenerde bile bizden çok genç var.. yapmamız lazım bişeyler... günaydın bu arada herkese..
Fenerbahçe'de genç kim var? :alala:

Takımın en gençlerinden biri İsmail Köybaşı.

Çevrimdışı Sercan62

İzmir marşı söylediğimiz için bizi şampiyonluktan edeceklerse; bu bizim için sadece gurur ve övünç kaynağı olur. Bunun olmasını geçtim, konuşulması bile gereksizdir. Beşiktaş taraftarı, bir takım çıkarlar için gereken tepkiyi vermekten imtina etmez.

Hayatta futboldan, şampiyonluktan daha önemli şeyler var. Elbette Beşiktaş sevgimiz ayrı ancak sırf şampiyon olabilmek için bir takım değerlerimizden taviz vermek, birilerinin elini ayağını öpmek başka birilerinin yapacağı iştir

Çevrimdışı tangaz

yerli messi recep niyaz fenerde değil mi  sonra genç semih var salih uçanı da unutmayalım birde hüber yetenekli kaleci erto vardı ama boluspora kaptırdılar :D

Çevrimiçi Koa_lAA

burda onları konuşmak yasak ama bikerelik yazayım :D ahmethan, ozan, oğuz kaan(izlemedim hiç ama oluru var diyolar), elmas (bunuda beğenmiş izleyen arkadaşlar.. yaşına göre iyiymiş.), salih(ben hala beğenirim. fener kullanamıyor. bizde iş yapar.).. ozan,salih genç sayılmaz aslında ama tr kriterlerine göre genç :D

sonuç bizden çok... en azından denenebilecek oyuncular.. olur olmaz başka bişey... ama denenir. bizde denicek adam yok.. sedat ve fatih var. sedat belki olur.. onuda baya eğitmek lazım..çok eksiği var gibi..

Çevrimdışı İhsan

İzmir marşının tamamı ! Bundan rahatsız olan vatan hainidir TÜRK düşmanıdır. Başka da bir açıklaması olamaz.

İzmir Marşı

İzmir’in dağlarında çiçekler açar
Altın güneş orda sırmalar saçar
Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar

İzmir’in dağlarına bomba koydular
Türk’ün sancağını öne koydular
Şanlı zaferlerle düşmanı boğdular

İzmir’in dağlarında oturdum kaldım
Şehit olanları deftere yazdım
Öksüz yavruları bağrıma bastım

Peygamber kucağı şehitler yeri
Çalındı borular haydi ileri
Bozuldu çadırlar kalmayın geri

Türk oğluyum ben ölmek isterim
Toprak diken olsa yatağım yerim
Allah’ından utansın dönenler geri

Valla Bence Izmir marsinin maclarla alakasi yoktur.
Siyaset amacli söyleniyor. Bende cani gönülden bagirarak haykirarak söylüyorum.
"Türkiye laiktir laik kalacak" gibi.

Bununla bazilarini rahatsiz etmek istiyoruz.
Birileri bundan rahatsiz oluyorsa amacimiza ulasmis sayiliriz. Cünkü rahatsiz olunacak bir sey degildir bu.
Come to Beşiktaş

Etiketler: