2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6963695 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yado

fatih' i beck yerine oynatalım en baştan beri diyorum. beck' ten eksiği olduğunu düşünmüyorum. yani tek eksiği tecrübe. onu da biz kazandıracağız zaten. zaten beck' in tecrübesinin bi faydasını göremedik henüz

Orjin'i sağ bek değil aslında ama Şenol Hoca çift mevki oynamayı öğretiyor.

Fiziğini geliştirirse ve süre alıp tecrübe kazanırsa hem çabukluk hem teknik olarak standart'ın üzerinde bence.
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimiçi 38life

Çevrimdışı Yado

Medel inşallah kiralık gelir.Çünkü seneye FFP bitiyor bu seferde yabancı kontenjanımız dolu kalıyor ayrıca hemen hemen hepsi 30 yaşını aşmış oluyor.Bence atiba emekli olmadan genç bir futbolcu bulup o bölgede denememiz lazımdı tutarsa diye.
Nedense Bu transfer  içime sinmedi ama umarım ben yanılırım Beşiktaş'ımıza çok faydalı olur.

Seneye 30 yaş üstü Tosiç,Atiba,Beck'in sözleşmeleri bitiyor , vedalaşılır muhtemelen.
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı cursedofdragon

Beyler şu yaş mevzusunu açmayın bidaha kurban olayım :D

Beşiktaş           27,8
Galatasaray      27,7
Fenerbahçe      27,7
Başakşehir       28,2

Renklilerle aradığınız 1 ay fark mı :)

Çevrimdışı saricasi

Akiyo bu akşamda bzm başkan bu aralar aştı valla gelen gelene come to bjkı duyan geliyo. :halay:
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2017, 18:25:14 saricasi ]
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimiçi 38life

Flaş!!!
Ahmet Bulut: "Talisca'da sıkıntı yok..Haftaya lisansı gelir,oynar.."

Çevrimdışı tuncaboylu

Genç mi?Adam 27 yaşında.Bize göre kıyaslamayın bizim takım ultra yaşlı çünkü 1-2 seneye acunun veteran ligine aday çok oyuncu var.
Geçen seneki seneki performansı da yanıltıyor, normal ortalamaları bunun yarısı bile değil çünkü. Ekstrem bir sezon geçirmiş.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Flaş!!!
İyi haber.

Ama nerede yazıyor ve Ahmet Bulut Talisca konusunda nereden bilgi sahibi oluyor?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Flaş!!!
Tam ben yazacaktım. Talisca senaryoları iptal oldu. Renkliler artık başka bahara sevinsinler...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

İyi haber.

Ama nerede yazıyor ve Ahmet Bulut Talisca konusunda nereden bilgi sahibi oluyor?

Talisca'nın menajeri Ahmet Bulut diye biliyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi 38life

İyi haber.

Beşiktaş hesapları yazıyor şuan.

Çevrimiçi Koa_lAA

Onların, son ya da sondan bir önceki kontrat zamanına daha var. @Koa_lAA @tangaz İlaveten Vidal o konuda Medel'in eline su dökemez.
@atalay sorun o işte... onlibero bolgesine genç gelecek vaadeden birini almak daha mantıklı...hata yapsada telafi edilebilir... atiba varken fazla yükde binmemis olur.. mesela ben ndiaye yi begenirim.. ona benzer biri alinip denenebilir... illa meşhur biri olmasina gerek yok.. biz yetistirip pazarlayabiliriz... daha önce yaptık yine yapalım.. ozzi..gibi..

Çevrimdışı Berat

Pazar günü maç var yalnız neden haftaya?

Çevrimdışı tuncaboylu

Talisca'nın menajeri Ahmet Bulut diye biliyorum.
Değil, belki Türkiye temsilcisidir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş hesapları yazıyor şuan.
Ahmet Bulut gs ile ilgili açıklama yapıyordu herhalde bir kanalda. Talisca sorulunca cevap vermiştir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı esguel

İyi haber.

Canlı yayındaymış az önce

Çevrimdışı tuncaboylu

@atalay sorun o işte... onlibero bolgesine genç gelecek vaadeden birini almak daha mantıklı...hata yapsada telafi edilebilir... atiba varken fazla yükde binmemis olur.. mesela ben ndiaye yi begenirim.. ona benzer biri alinip denenebilir... illa meşhur biri olmasina gerek yok.. biz yetistirip pazarlayabiliriz... daha önce yaptık yine yapalım.. ozzi..gibi..
Ön libero topu kaptırırsa gol yemen çok yüksek ihtimal. Geçen oyuncu yetiştirmek için zor bölge.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Değil, belki Türkiye temsilcisidir.

Şimdi baktım dediğin gibi temsilcisiymiş.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Kanalda açıklamış galiba ahmet bulut yasaklı siteyede düştü :)

Çevrimiçi Koa_lAA

Beyler şu yaş mevzusunu açmayın bidaha kurban olayım :D

Beşiktaş           27,8
Galatasaray      27,7
Fenerbahçe      27,7
Başakşehir       28,2

Renklilerle aradığınız 1 ay fark mı :)
Boşver renklileri.. biz klansman atlamaya çalışıyoruz... yetistirip satarak para kazanmak olmalı bi amacimizda... 3 e alıp etinden sütünden faydalanip başarılı olup 10 a satmak gibi

Çevrimiçi Koa_lAA

Ön libero topu kaptırırsa gol yemen çok yüksek ihtimal. Geçen oyuncu yetiştirmek için zor bölge.

Stoperden daha az ihtimal ama...

Çevrimiçi 38life

Ahmet Bulut: "İnsanlar Talisca'nın durumunu abartıyor. Ciddi birşey yok. Gelecek hafta oynar."

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu Fenerbahçe'nin şike dönemindeki Spartak Moskova bağlantısı sürüyor hala sanırım. Şimdi de 5 para etmeyecek Neustadter'e 8 milyon euro teklif yapmışlar güya. Daha komiği teklifi 3.5'tan 8'e yükseltmişler, bu nasıl bir yükseltmedir yarabbi.

Biz FFP ile uğraşırken herifler dalga geçer gibi hamleler yapıyorlar, artık bu kadar olmaz.

Boşver renklileri.. biz klansman atlamaya çalışıyoruz... yetistirip satarak para kazanmak olmalı bi amacimizda... 3 e alıp etinden sütünden faydalanip başarılı olup 10 a satmak gibi

Ee satıyoruz zaten 2 milyon € alıyoruz 7.5 milyon € satıyoruz 5 milyon € kar :)

Çevrimdışı mylife1903

Bunyas konusuna fazla takiliyoruz arkadaslar
Soyle iki uc torba ustumuz takimlarinin yas ortalamalarina bakabilsek anlasilacak olay
Bayern
Real
Barca
Yuve
Inter
Gibi takimlarin ortalamalari nedir acaba

Etiketler: