2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6964573 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Rıza Çalımbay, iki senedir Beşiktaş'a karşı güçlü ön alan baskıları ile başlıyor. Özellikle 3-3'lük Kasımpaşa maçı derslik. Hafta sonu da Tosic'in topu kullanmasına izin verecek şekilde yönlendirmeler yapması sürpriz olmaz. Deplasmandaki son Antalya maçında da böyle yaptı.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bak kısaca tekrar özetliyorum:

Hırvatistan millî takımının ve Dinamo Kiev'in ilk 11 stoperini beğenmeyebilirsiniz.

Ama kendisiyle aynı seviyede gösterdiğiniz adam 30 yaşına kadar Kasımpaşa'dan daha iyi takımda oynamayan, serbest kaldığında anca Bursaspor'a gidebilen Titi ise bu mantıklı olmaz.

Daha nasıl ifade edebilirim, bilmiyorum.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ha bu arada Tosic de sirp milli stoper :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Baskı yediğimizde bocalıyoruz. Cengiz'in gol atması ya da Başakşehir'in kazanıp kaybetmemesi, kontradan gol yememiz değil problem ki böyle bir şey söylediğimi hatırlamıyorum bile. Ben bizim takımın baskı yediği andaki bocalamasından bahsediyorum. Bazı takımlar bunu 45 dakika yapar bazıları 15 dakika. Bazıları cesaret edemez. Ama problem kabak gibi ortada duruyor.
1 maça bakarak konuştuğum kısmı ise hayal ürünü :D.

ŞL maçlarına gelince, farklı bir durum söz konusu değil. Benfica 3-0 yapana kadar ve yaptıktan sonra, Kiev 1-0 a kadar ve 1-0 dan sonra nasıl oynamış bi tekrar izleyiver abi.
Kesinlikle haklısın. Baskı yapmayı bilen takımlar bizi zorluyor. Geçen sene başak maçlarında basaksehir müthiş bir pres yaptı ve bizde çözüm bulamadık. Iki maçta da. Cengiz ise bu presi değerlendirdi ve biz sanki sadece cengizi tutamadık zannettik. Gerçekten merak ediyorum bu önde pres yapan takımlara karşı mutlaka bir çözüm vardır. Nedir o çözüm?

Çevrimiçi 38life

pepe bu hususta hocaya yardımcı olacak çünkü uzun ve isabetli pasları var
özellikle karijma kanadına doğru bunları deneyecektir ama yine de kalıcı çözüm değil
bu şekilde bize pres yapacak çok daha fazla takım olacak bu sene
geçen sene ibb, karşıyaka, kupada konya belki sırada antalya filan

Konya maçında nasıl okadar hatalı uzun pas attı anlamadım gerçekten. Çünkü normalde bunları iyi yapar. Ayağı ısınmadı mı daha nedir bilmiyorum ama baya topları taca falan yolladı hep.

Çevrimdışı atalay

25-30 dakika için planlamış fakat coşku ve skorla oyuncular 40-45 dakika bu şekilde önde baskıyla oynamışlar. @Orhan_ Orada da topu Tosic'e kullandırttılar, ilk maçta Atınç'ın kullanmasına izin verdikleri gibi.
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2017, 17:27:19 atalay ]

Çevrimiçi 38life

Bence Fabri golde ''şutun atıldıgı noktanın kaleyle olan açısı itibariyle''durması gereken en dogru yerde duruyor ama ne yazık ki adam yapabilecegi en temiz vuruşu yaptı.

Okadar temiz vuruş yapmasının sebeplerinden biri ve belki en büyüğü de hiçbir tehdit olmaması. Adamaın 10 metre kare etrafında Beşiktaşlı futbolcu yok. Üstüne doğru koşan herhangi bir futbolcu yok. Antrenmanda şut atar gibi attı adam. Tosic işte... Ne yapabilirsin ki? Mahkumsun buna.

rodolfo gibi bir tankın beğenildiği yerde vidayı beğenmemek bana tuhaf geliyor...
Abi tamam Rhodolfoyu bende beğenmiyordum ama ağırlığını , Oyun bilgisi ve kuvvetli sezgileri ile kapatiyordu , ayrica mudahaleleri son derece temiz ve hayati idi ve kontrollu bir oyuncuydu ama ben yine de begenmiyordum , sakatliktan sonrra iyice bitti

Saglam bir rhodolfoyu Vidaya tercih ederim , Altini ciziyorum SAGLAM !

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

dünya düz değil mi ? zaten :D

Şaka bir yana ben daha önce yazmıştım buraya konya seyircisi cahil.Cehalet akıyor her yerlerinden.

Siyaseti kendileri yapıyorlardı ve yapmayada devam ediyorlar.

Pariste'ki bombalı saldırıyı saygı duruşunda ıslıklayan bir kitleden bahsediyoruz.

Bu böyle uzar gider.
   :D +1
Yorgo

Çevrimdışı murat baltacı

vida kötü oyuncu değil elbette işimizi görür hele pepe ile birlikte fazlasıyla görür benim düşüncem iki milyona vidayı alacağımıza ki vida için bu rakam gayet uygun dört milyona medeli alabilme şansımız varken iki üç milyonun hesabına düşmeyelim medeli alalım stoperde belki vidayla aynı katkıyı verir ama orta sahada oynayabiliyor olması bizim için ilk öncelik şuan atibanın yaşı malum temposu maç sayısı soru işareti hadi onlarıda geç atiba profesyonel adam bi şekilde ligi bitirirde cezalı yada sakat olduğunda ne yapacağız. Geçen sene lyona elenmemizin sebebi marcelonun ve aboubakarın aynı ayarda yedekleri olmaması o mevkilere kaydıracağımız oyuncuların olmamasıydı şampiyonlar ligi maçında atiba olmazsa medeli orta sahaya koyar stoperi pepe mitroviç yada pepe tosiç yapar idare edersin ama atibanın yerine tolgayı koyup idare edemezsin.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi 38life

+1 ayni  vurusu Cenk karsi kalede yapabilse  bir gol  de bize  yazardi

Cenk öyle bir pozisyon yakalamadı malesef. Rakip savunma bizimkinden çok daha iyiydi.

Konya maçında nasıl okadar hatalı uzun pas attı anlamadım gerçekten. Çünkü normalde bunları iyi yapar. Ayağı ısınmadı mı daha nedir bilmiyorum ama baya topları taca falan yolladı hep.
Zemin !! :busted_cop:

Çevrimiçi tolga1903

25-30 dakika için planlamış fakat coşku ve skorla oyuncular 40-45 dakika bu şekilde önde baskıyla oynamışlar. @Orhan_ Orada da topu Tosic'e kullandırttılar, ilk maçta Atınç'ın kullanmasına izin verdikleri gibi.

Hocam şu vida konusunda düşüncelerin neler? Gerçekten Tosicin 1 tık üstü mü yoksa defansta ağırlığını koyar mı gelirse? Yıllardır aradığımız ikili olurlar mı Pepe ile var mı düşüncen ?

Çevrimdışı autopsy

Buraya nereden gelindi bilmiyorum hepsini okuyamadım ama Vida ve Titi niye kıyaslanıyor ki ? Birbirinden çok ama çok alakasız oyuncular. Sadece kalibre olarak değil oyun stili olarak da o kadar farklılar ki. Elma ve armut yani direk.

Neyse ön yargılar nasıl olsa yıkılmayacak o yüzden çok uzatmayacağım Vida konusunu ama Beşiktaş taraftarı biraz tehlikeli sularda yüzüyor. Gelen transferlerle birlikte hiçbirşeyi beğenmeme hastalığı başlıyor gibi. Bu gidişin sonu iyi olmaz, kibir bizim camiamıza yarayan birşey değildir hatırlatayım istedim. Futbol sahada oynanır, isimlerle değil.

Çevrimdışı Berat

Takım salonda çalışmış Lens 3 gol attı diye milleti trollemişler :D

Kesinlikle haklısın. Baskı yapmayı bilen takımlar bizi zorluyor. Geçen sene başak maçlarında basaksehir müthiş bir pres yaptı ve bizde çözüm bulamadık. Iki maçta da. Cengiz ise bu presi değerlendirdi ve biz sanki sadece cengizi tutamadık zannettik. Gerçekten merak ediyorum bu önde pres yapan takımlara karşı mutlaka bir çözüm vardır. Nedir o çözüm?
Pas pas pas ve ayakta kalabilen top saklayabilen fizigi guclu orta saha oyunculari ile

Bunlar bizde mevcut olmadigi icin sikinti yasiyoruz

Bizde Pas mevcut sadece

Bu yuzden medel diyoruz zaten.

Sosa varken bu kadar bocalamiyorduk mesela bu tarz presslerde
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2017, 17:33:53 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimiçi 38life

Vida yı çok izleyen biri olarak konuşuyorum
Herkes Vida ya on yargı ile bakıyor ama yanlış Bu adam çok kontrollü ve sağlam bir stoper
Oynadığı her takıma kolaylıkla uyum sağlar Kolay geçit vermez Gol atma becerisi yüksek bi stoper aynı zamanda Üstelik 28 yaşında ve tecrübeli bir stoper sık sık ileri çıkıp hava toplarına çıkabilen oyuncu
Pepe + Vida Nefes aldırmaz

Vida - Kontrollü?

Peki...

Hocam şu vida konusunda düşüncelerin neler? Gerçekten Tosicin 1 tık üstü mü yoksa defansta ağırlığını koyar mı gelirse? Yıllardır aradığımız ikili olurlar mı Pepe ile var mı düşüncen ?
Notr dedi ya takip etmiyormusunuz :alala:

Çevrimiçi tolga1903

Notr dedi ya takip etmiyormusunuz :alala:

Yok çok takip edemedim arkadaşın yorumları sağlam o yüzden sordum nötr dediyse soracak bişey yok eyvallah:)

Çevrimdışı tangaz

Abi tamam Rhodolfoyu bende beğenmiyordum ama ağırlığını , Oyun bilgisi ve kuvvetli sezgileri ile kapatiyordu , ayrica mudahaleleri son derece temiz ve hayati idi ve kontrollu bir oyuncuydu ama ben yine de begenmiyordum , sakatliktan sonrra iyice bitti

Saglam bir rhodolfoyu Vidaya tercih ederim , Altini ciziyorum SAGLAM !

ben de sakat vidayı sağlam rodolfoya tercih ederim...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gökhan Almar

Kupada grup asamasi kalkti, eleme usulu oynanacak. Dogru bir karar sasirdim dogrusu.

Çevrimiçi Necmi

Bizim elimizi bağlayan ffp yoksa genç oyuncu uygun fiyata bulunmaz diye birşey yok biz cengizi başakşehire gelmedende alabilirdik bir iki milyona ama kulübün şuan öyle bir stratejisi yok başarı için plan yapıyolar elde olan üç kuruşuda genç oyuncuya bağlamak istemiyolar yoksa cengiz,salih,emre mor gibi oyuncular bir şekilde parlamadan alınırdı kerimi töreyi aldığımız gibi bizim bu seneden sonraki stratejimizde bu olacak bence hatta cengiz gibi bir milyonluk oyuncu değilde biraz daha kendini göstermiş   4-5 milyonluk oyuncu kovalarız daha hızlı verim almak için.

Bu seneki şampiyonluk ve gelirle başarılı transferlerimize bir iki tane genç oyuncu eklersek ve her sene bunu sürdürürsek hem beş seneye ambargo koyar hemde beş seneden sonra diğer rakipler atağa kalkar şampiyon olursa biz gs gibi dağılmadan bir iki sene ara verip tekrar şampiyonluklara ambargo koyabiliriz.
gerçekten bunu bilerekmi söyledin biz cengizi istedik ama bize satmadılar başak isteyince
onlara hayır diyemediler. Biz çağlarıda istedik ama onuda vermediler. Kerim töre demişsin onları sorunlu olduğu için bu kadar kolay aldık
oziyide öyle Emre moru istedin alabildinmi kimse elindekinin değerini bilmeyecek kadar salak değil on M koysaydın altın ordunun önüne
cengizide alırdın altınorduda cengiz 1 M luk oyuncu değildi olmadığınıda bildikleri için vermediler.
Bir oyuncuda potansiyel varsa bunu herkes görüyor. Kimse salak değil artık o nedenle genç yetenekli ve kadrona girecek
oyuncu düşünüyorsan 10 M cebine koyup öyle arayacaksın mitrovice 4 verdik diye darağacı kuruldu mitrovicin direk
onbire yazabilecek olanını 10M den aşağıya alamazsın 4 M verdiğinde sabretmeyi bileceksin zaten direk 11 e yazılacak
durumda olsa çoktan bir avrupa takımı kapardı 8-10 bonservisle

Çevrimdışı MUSTAFA_

Takım salonda çalışmış Lens 3 gol attı diye milleti trollemişler :D
Ben sabah bunu sordum yazan kişiye salonda çalıştığını bildiğim için  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Pas pas pas ve ayakta kalabilen top saklayabilen fizigi guclu orta saha oyunculari ile

Bunlar bizde mevcut olmadigi icin sikinti yasiyoruz

Bizde Pas mevcut sadece

Bu yuzden medel diyoruz zaten.

Sosa varken bu kadar bocalamiyorduk mesela bu tarz presslerde
Lens transferi bu acidan da iyi oldu , Koyar kalcasini top saklar , alir verir press yapar

2015-2016 sezonunda biz on alanda press yapar rakibi hataya zorlardik , Gomez - Sosa - Olcay ile , Gecen sezon ise tam tersi rakipler on alan baskisi ile bizi hataya zorladilar

Lens ve Babel ikilisi birlikte oynarsa kolay kolay press yemeyiz bilakis on alan baskisi da yapariz , gecen sezon on alan baskisi yapamadik hic , cunku Sosa ve Olcay yoktu bu ikisi on alan presiinin temel tasi idi

Ben sabah bunu sordum yazan kişiye salonda çalıştığını bildiğim için  :tabe:
Tamam vurmayin Kopyala yapistir yaptık olur o kadar :bandit:
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2017, 17:42:23 Yunus Emre Dökmeci ]

Yok çok takip edemedim arkadaşın yorumları sağlam o yüzden sordum nötr dediyse soracak bişey yok eyvallah:)
1 sayfa once ben sordum oda cevapladi neyse atlamissin demek ki..

Etiketler: