2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6954522 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı El Nino

destur  :o_o:
yok artık pepeye de salladın ya pes aynı renkliler gibi.
adam ağlamış soyunma odasında o kadar profesyonel o kadar hırslı ki sanki şampiyonlar ligi finalini kaybetti.
valla şunları görünce böyle taraftara pepe filan fazla diyorum escude felan yakışır ancak...

Şimdi yeniden renkli mi ilan edildik. Geçen sezonda Mitrovic'i eleştirdim diye renkli ilan edilmiştim. Sezon sonunda satılacaklar listesinde ilk Mitrovic yer aldı. Eleştirdim arkadaşım bunda ne var ki. Sizinle aynı görüşte olmayanlara renkli damgası vurmaya ne meraklısınız.

Çevrimdışı underworld

Cenk çok şaşırttı beni inş hep böyle devam eder.

Çevrimdışı El Nino

Cenk çok şaşırttı beni inş hep böyle devam eder.

Maçın Caner ile birlikte en iyilerindendi. Allah nazarlardan saklasın. Hele o son dakikalarda savunmaya gelerek golü önlemesi muazzamdı. Kredisi kolay kolay tükenmez. Ne de olsa milli takımın golcüsü.

Çevrimdışı ahmetemre

Şimdi yeniden renkli mi ilan edildik. Geçen sezonda Mitrovic'i eleştirdim diye renkli ilan edilmiştim. Sezon sonunda satılacaklar listesinde ilk Mitrovic yer aldı. Eleştirdim arkadaşım bunda ne var ki. Sizinle aynı görüşte olmayanlara renkli damgası vurmaya ne meraklısınız.
1 hafta takımla çalışmış adam nerdeyse 90 dakika hatasız oynadı tek hata yaptı 91.dakikada neyin gömmesi bu.
eleştirdiğin adam hala dünya üzerindeki en iyi 25 stoperden birisi.
renkli gibi yazıyorsun çünkü aynı yazdığın gibi bana renkli arkadaşlarım mesaj atıyor hiç fark göremedim onlarla...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Dr.Zeck

kardeşim adamın daha ilk macı adaptasyonu var osu var busu var ne bekliyorsun ya peki süper kahraman mı olmasını istiyorsun

bende seni pek bizim renkten görmüyorum kusura bakma

yok quaresma idam edilirmiş falan filan çok boş yazıyorsunuz bazen.

Çevrimdışı FARUK

Neden art niyetli olayım anlamıyorum. İlk golde Tosic'in ve kaleci Fabri'nin hatası var. Herkes hata yapacak elbet. Hatasız kul olmaz. Beck adam kaçıracak. Cenk gol kaçıracak. Fabri gol yiyecek. Elbet bunlar olacak.

Maçtan sonra yine her zaman olduğu gibi Q7 yerden yere vuruldu. Ben onu çözemedim. Maç içinde de keza öyle. Buradan art niyet veya saf olduğumu nasıl çıkardınız çözemedim. Ne yani eleştiri getiremeyecekmiyiz. Ki eleştirimde düzeyli. Kötülemedik.
2 yıldır bu takımda olan ve genelde yakınılan oyun seçimiyle eleştirilen bir oyuncu bunu tekrarlarsa şüphesiz ki yeni katılan ve üst düzey olduğu bilinen ayrıca maç boyu da gayet iyi oynayan bir oyuncuya göre daha fazla tepki alması çok doğal. bu böyle olmalı ve ya Quaresma çok kötü oynadı demiyorum hatta diğer oyuncuların durumuna göre daha fazla çabaladı bence. ama o eleştirenlerin yanlış yaptığını düşünerek pepe yi getirmen ondan daha yanlış

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Pepe'nin son dakika da yaptığı o hareketi Quaresma yapmış olsaydı şimdi idam ediliyordu.
Quaresma nasıl sürekli gereksiz yere 3 kişinin arasına girip çalım atmaya çalışıyorsa Pepe de sürekli gereksiz yere penaltı yaptırsa o zaman Quaresma gibi Pepe'nin yaptıkları da sorgulanırdı. Quaresma bilindik yanlışlarını tekrar etmekten vazgeçerse neden insanlar sorgulasın ?

Çevrimdışı Sercan62

Talisca konusu umarım kısa bir süre içinde çözülür. Yönetim ipler bizim elimizde biz istemeden bir yere gidemez diyor ancak şu Diallo mevzusu da can sıkıcı. Eğer Talisca'nın gitmesi gibi bir sürprizle karşılaşırsak Diallo gibi bir oyuncuyla değil Sosa gibi ne vereceği belirli bir adama yönelmeliyiz. Tabi inşallah Talisca gitmez.

Çevrimdışı tangaz

bu arada ben quaresmayı kötü bulmadım maçta hatta cenk sonrası pepe ve quaresmayı 2.3. sıraya koyarım ilk 11dekiler arasında
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Yorumlarından anladığım kadarıyla epey görmüş geçirmiş birine benziyorsun.

Hangi ülkede sahaya kelebekle giriyorlar, bizi de bilgilendirsene.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lubnan afganistan pakistan papua yeni gine madagaskar endenizya malezya nepal
Ha o kelebegi 5 lesi olan dovmeli ispanyol amerigan hapisanesi agasi gibi kapayan futbolcu da sadece bizde var

Çevrimdışı mylife1903

Sen "başka ülkelerde de oluyor" demedin mi?

Şimdi "başka başka ülkelerden bize ne" diyorsun? :alala:

Hesabın mı hacklendi, yoksa iki kişi mi kullanıyorsunuz?

Kuzeni yazmis olabulu

Çevrimdışı 'TaNeR'

[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2017, 16:56:47 'TaNeR' ]
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Talisca olayının aslını bilen biri var mı?
Mesela haftaya Antalya maçında oynayabilecek mi?

Çevrimdışı tangaz

Lubnan afganistan pakistan papua yeni gine madagaskar endenizya malezya nepal
Ha o kelebegi 5 lesi olan dovmeli ispanyol amerigan hapisanesi agasi gibi kapayan futbolcu da sadece bizde var

sallarken fırat tırstı zaten  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Koa_lAA

ya bide dipnot dünkü maçla ilgili..

o yayıncı kuruluş nedir allah aşkına.. maç oynanırken durmadan lens i, tribünleri, milli t. hocasını falan çekip durmalar.. yav maç oynanıyor maç..
top bizde adamlar lens i çekiyor bi dönüyo sahaya top konyaya geçmiş..

böyle yayıncılıkmı olur..inanılmaz... ettiğim küfürün haddi hesabı yok...

Çevrimdışı 'TaNeR'

@ovuncozdem  11 dk.
Beşiktaş'ın yeni transferi Jeremain Lens'in imza töreni ve basın toplantısı saat 15:30'da, naklen Ntv Spor'da...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tuncaboylu

Talisca konusu umarım kısa bir süre içinde çözülür. Yönetim ipler bizim elimizde biz istemeden bir yere gidemez diyor ancak şu Diallo mevzusu da can sıkıcı. Eğer Talisca'nın gitmesi gibi bir sürprizle karşılaşırsak Diallo gibi bir oyuncuyla değil Sosa gibi ne vereceği belirli bir adama yönelmeliyiz. Tabi inşallah Talisca gitmez.
Diallo Malatya'ya gitti, bizle alakası bile yoktu.

Çevrimdışı ahmetemre

lens kap
1,5 kiralama 4.089.000 avro nihai satın alma opsiyonu...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Jeremain Marciano Lens'in transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır.
Sunderland kulübüne 2017-2018 sezonu için net 1.500.000 Avro kiralama bedeli ödenecektir.
Oyuncuya,
2017-2018 Sezonu için 2.200.000 Avro garanti ücret ödenecektir.
Ayrıca puan başı 4.000 Avro ödenecektir.
Oyuncu 25 veya daha fazla resmi maçta (Türkiye Kupası hariç) oynadığında 100.000 Avro bonus
35 veya daha fazla resmi maçta (Türkiye Kupası hariç) oynadığında 50.000 Avro ilave bonus ödenecektir.
Ayrıca UEFA şampiyonluğunda 200.000 Avro bonus ödenecektir.
Oyuncunun transfer haklarının nihai satın alma opsiyonu 4.089.000 Avro olup şirketimize aittir.
Şirketimiz satın alma opsiyonunu kullandığı takdirde oyuncuya
2018-2019 Sezonu için 2.250.000 Avro
2019-2020 Sezonu için 2.300.000 Avro
2020-2021 Sezonu için 1.950.000 Avro
2021-2022 Sezonu için 1.800.000 Avro garanti ücret ödenecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur

Çevrimdışı Fikret

Başkan Orman'ın Sosa ile alakalı fazla bir açıklaması yok bildiğim kadarıyla son zamanlarda. Son yaptığı açıklama da Sosa'ya Beşiktaş'ın kapısının kapalı olduğu şeklindeydi. Sosa'nın menajeri bir takım taktikler yapıyor anladığım kadarıyla ama artık Sosa arzu edilen bir oyuncu olarak görülmüyor kulüpte .
Medel transferi , Talisca'nın ve diğer oyuncuların görev tanımının daha düzgün yapılması , takım olarak işleri daha düzgün yapabilmemiz sorunların çoğunu çözecektir zaten . Sosa transferi şart değil. Sosa faydası bir yana artık Beşiktaş vizyonunun gerisinde olan bir futbolcu bana göre. Takıma en son katılan  +30 yaşındaki oyuncular Pepe ve Negredo .
4 transferden 2si 30 yaş üstü. Lens'te Kasım'da 30 oluyor.
Geçen sene de Gönül-İnler falan 30 yaş üstü adam alındı.
Sosa'nın yaşı dert değil şu aşamada. Bonservis verilmeden alınabilirse, iş yapacağı bilinen biri.

Yani yeni oyuncu alınca takıma uyar mı diye düşünürsün ama Sosa'nın Ozzy, Atiba ile uyumu üst düzeydi.
Gelir gelmez tabi orasını bilemem. Ben gelsin isterim.

Çevrimdışı Gökhan Almar

Lens'in kontratinda "UEFA sampiyonlugunda 200.000 Avro bonus odenecektir" maddesi var. Guzel bir sey gibi geldi bana.

Çevrimdışı tangaz

zenitte bi ofansif brezilyalı var giuliano luce ile parlamıştı ayrılmak istiyormuş 6 milyon falan diyorlar talisca giderse düşünülebilir

Çevrimdışı esguel

talisca konusunda bir gelişme yok bu konu çok uzamaz veya olumsuz bir durum çıkmaz umarım

Çevrimdışı tuncaboylu

Jeremain Marciano Lens'in transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır.
Sunderland kulübüne 2017-2018 sezonu için net 1.500.000 Avro kiralama bedeli ödenecektir.
Oyuncuya,
2017-2018 Sezonu için 2.200.000 Avro garanti ücret ödenecektir.
Ayrıca puan başı 4.000 Avro ödenecektir.
Oyuncu 25 veya daha fazla resmi maçta (Türkiye Kupası hariç) oynadığında 100.000 Avro bonus
35 veya daha fazla resmi maçta (Türkiye Kupası hariç) oynadığında 50.000 Avro ilave bonus ödenecektir.
Ayrıca UEFA şampiyonluğunda 200.000 Avro bonus ödenecektir.
Oyuncunun transfer haklarının nihai satın alma opsiyonu 4.089.000 Avro olup şirketimize aittir.
Şirketimiz satın alma opsiyonunu kullandığı takdirde oyuncuya
2018-2019 Sezonu için 2.250.000 Avro
2019-2020 Sezonu için 2.300.000 Avro
2020-2021 Sezonu için 1.950.000 Avro
2021-2022 Sezonu için 1.800.000 Avro garanti ücret ödenecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur
Fenerbahçe'yi uyuz etmek için tüm detayları yazmışlar.

Senelik ortalama 2.1'e geliyor.

Çevrimdışı ahmetemre

üçüncü formamız gri geçen sene ki üçüncü formamız kırmızı gibi yaramadı yine kaybettik...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Etiketler: