2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6922410 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Nerde gördün? Paylaş biz de görelim.
Nerde gördün? Paylaş biz de görelim.
Fenaa ya Fecede gördüm havada Vole galiba da bulamıyorum simdi :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

Medel konusunda bir olumlu haber daha. Medel'in sözleşmesi transfermarktta yazdığı gibi 2018'de bitmiyor. 2019'da bitiyor... Yani bonserviste anlaşamazsak kiralama şansımız var.

https://twitter.com/tinerist/status/893896170287898624

Bu sanırım.
Aynen bu :bandit:

Klas - Kalite , bu tarz Goller Negredo icin siradan zaten bolcana atiyor boyle Golleri :bandit:

Çevrimdışı cursedofdragon

Orkan'a bak :D

Adamın 1 eli yağda 1 eli balda :D

Çevrimdışı 38life

BİLGİ | Medel'in boyu ile Serie A'nın efsane savunmacıları Ivan Cordoba & Cannavaro'nun boyları arasında 5cm fark var. Ve Medel'in ortalamanın çok üstünde bir sıçrama yeteneği var.

[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2017, 22:34:27 38life ]

Çevrimdışı Türkay

İnşallah Medel için Tolgay'ı falan vermeyiz. Takım iyice yaşlanmasın sonra bi de gençleştirme ile uğraşırız
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı tuncaboylu

Erman Toroglu posizyonunu belli etti

Anlaşıldiki bu sene Beşiktaşa orantısız,mesnetsiz saldıracak

sebebi Beinsportsa yorumcu olamamasımı acaba?

Saygılar
Ne zırvaladı yine?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şenol Güneş: "Demba Ba takıma gelirse çok faydalı olur. Onu alsam başka santrafor istemem zaten."

Hoca cok istiyor Demba ba yi..

Çevrimdışı abdusta

BİLGİ | Medel'in boyu ile Serie A'nın efsane savunmacıları Ivan Cordoba & Cannavaro'nun boyları arasında 5cm fark var. Ve Medel'in ortalamanın çok üstünde bir sıçrama yeteneği var.

o maçı hatırlıyorum Ronaldoya top göstermemişti

saygılar

Orkan'a bak :D

Adamın 1 eli yağda 1 eli balda :D

Çocuk omru hayatında goremeyecegi Yıldızlarla ayni takimda normal ben olsam bende ayni seyi yaparim.

Gelsin artik fotolar - videolar :bandit: :busted_cop:

Çevrimdışı 38life

İnşallah Medel için Tolgay'ı falan vermeyiz. Takım iyice yaşlanmasın sonra bi de gençleştirme ile uğraşırız

Başkan televizyonda 2 kez üstüne basa basa satmayacaz! dedi. Hala Tolgay diyosunuz...

Çevrimdışı abdusta

Çocuk omru hayatında goremeyecegi Yıldızlarla ayni takimda normal ben olsam bende ayni seyi yaparim.
şu resmi görecek Yusuf erdogan eriyip gidecek..

saygılar

Çevrimdışı mylife1903

Kosarak zipliyordur adam kesme

Kesme adam mac sonu yorulur uzun adam mac sonu kisalmaz

Çevrimdışı sozkul

Bilgim yok ama fırıldak çevirmesine gerek varmı oynamak istemiyorum derse kimse onu burda tutmaz zaten

Olur mu, geçen yıl 1.5 dan iki yıl kiralık kontratına imza attı, o nedenle zam isteyip duruyordu ya.  Bunu bozabilecek şey 25 den başka bir takıma satılması ya da bizim uzatma opsiyonunu kullanmamamız.

Lens videosunu beklerken ben :bandit:

Çevrimdışı hakanfidan

Şenol Hoca'yı az biraz tanıyorsam eğer yarınki kadro : Fabri, Beck , Pepe, Tosic,Adriano, Necip, Oğuzhan , Tolgay , Babel, Quarezma , Cenk . Negredo'yu oyuna son dakikada da olsa alacağını hiç sanmıyorum. Ligde üçüncü hadi erken geldi, ikinci maçta on bir çıkar diye tahmin ediyorum.

Çevrimdışı Türkay

Başkan televizyonda 2 kez üstüne basa basa satmayacaz! dedi. Hala Tolgay diyosunuz...

Ben demiyorum ki.

https://bjk.org/ozel-interden-besiktasa-takas-teklifi/
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı 38life

Şenol Hoca'yı az biraz tanıyorsam eğer yarınki kadro : Fabri, Beck , Pepe, Tosic,Adriano, Necip, Oğuzhan , Tolgay , Babel, Quarezma , Cenk . Negredo'yu oyuna son dakikada da olsa alacağını hiç sanmıyorum. Ligde üçüncü hadi erken geldi, ikinci maçta on bir çıkar diye tahmin ediyorum.

Atiba öldü mü?

Çevrimdışı 38life

Ben demiyorum ki.

https://bjk.org/ozel-interden-besiktasa-takas-teklifi/

Dünyanın en kolpa sitesinin uydurduğu haberi gösterip "ben demiyorum" diyorsun. E ben de "ben demiyorum" zaten. Başkan diyor!

Çevrimdışı sozkul

Kosarak zipliyordur adam kesme

Kesme adam mac sonu yorulur uzun adam mac sonu kisalmaz

Evet Atınç hiç kısalmıyor maç sonuna kadar  :icool:

Çevrimdışı cursedofdragon

necip mi :D

Atiba'ya noldu :)

Çevrimdışı AvrupaKartalı

mascherano işi ne oldu ya. keşke medelin yerine onu alsak.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı cagdas44

Beşiktaş'ın gündeminde olan Jeremain Lens, yarın 18.00'de İstanbul'da olacak. (beIN SPORTS)

Etiketler: