2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6924375 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

FLAŞ |  Beşiktaş , Negredo ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Bonservis ücreti için 2 milyon euro ödenecek.

Ins doğrudur her sene Santrafor beklemekten ciğerimiz soldu :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yoruk

Negredo nasıl bir karakter ? Takıma uyum sağlayacak mı sizce ? Yoksa en ufak olayda şikayet eden sorun yaratan tiplerden mi ? "Açıkçası bana biraz öyle geliyor "

Çevrimdışı ahmetemre

https://twitter.com/BesiktasOrdusu/status/892667092910125056
Arabayla antrenmandan önce yola çıkmış yarına gelir gümrükte bekletmezlerse :)
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Mahmut

Elimizde Talisca, Babel gibi gol katkisi yuksek oyuncular olunca forvetin yanindakilere nasil katki saglayacagi daha onem tasiyor benim icin, duvar olabilecek adamlar lazim bize.
Negredo benim bildigim ilk ozelligi gol vurusu olan bir adam, duvarligi 2.ozelligi.
Ama Taliscanin da seneye olmayacagini dusunursek gol vurusu bu sefer daha onem kazaniyor, sonuc olarak kagit uzerinde uygun gozukuyor teknik acidan. Maliyet acisindan da uygun olur herhalde sartlar oyle gosteriyor.
Simdi sira stoperde, pepenin normalde komple bir savunmaci olmasina ragmen yasi dolayisiyla agresif, onde basan ozelliklerinin dusup pozisyon bilgisinin arttigini dusunursek agresif, onde basan bir stoper almaliyiz bence Medel gibi. Zaten obur turlu stil olarakelimizde iyi kötü genc, yatirim yaptigimiz bir Mitrovic var.
Kanata da oyuna katkisi yuksek bir oyuncu ana oncelik olsa daha iyi olur herhalde.

Negredo nasıl bir karakter ? Takıma uyum sağlayacak mı sizce ? Yoksa en ufak olayda şikayet eden sorun yaratan tiplerden mi ? "Açıkçası bana biraz öyle geliyor "
Tam tersi Çalışkan bir oyuncu , uyum sorununa gelince Takimda Orijinal Ispanyol Fabri var , Yillarca Ispanyada top oynamis Pepe ve Adriano var bu oyuncularla karsilikli oynadi Negredo , Bu oyuncularımız ona cok yardımcı olacaklardir bu nedenle ben uyum sorunu yasayacagini hic sanmıyorum

Diger yandan Portekizce de Ispanyolcaya cok yakin bir dil , Q7 ve Talisca ile de dialog kurabilir

Çevrimdışı Hasan Tahsin

https://twitter.com/BesiktasOrdusu/status/892667092910125056
Arabayla antrenmandan önce yola çıkmış yarına gelir gümrükte bekletmezlerse :)
@ahmetemre şu imzanı düzelt diyeceğim hep unutuyorum. Rakım 0 değil  - 5 .
Vodafone park deniz seviyesinin 5 metre altında  :) Aslında bu durum imzanı daha değerli kılar kanaatindeyim  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi terapati

lensi alıyorsan babeli neden forvet kullanasın direk lensi kullanırsın hem forvet hem forvet arkası olarak babelden etkili oynar :D
Ben çeşitlilik anlamında söylemiştim aslında  :) Dediğinizde sonuna kadar haklısınız, Lens'in forvet oynama alışkanlığı daha iyi olabilir. Lakin, şimdiki Babel eskiden oynadığı biçimden daha olgun görünüyor bana. Kendisi bile her ne kadar "benden forvet olmaz ama denerim" dese de, uygun bir antrenman programı ile çok rahat bu işi kıvırabilir görüşündeyim. Tabi ki birinci sınıf bir forvetten bahsetmiyoruz ama dediğim gibi alternatif ve çeşitlilik. Neticede Lens transferine olumlu bakıyorum  :ok:

Bu arada Negredo da hayırlı olsun Beşiktaş'ımıza, vurduğu gol olsun. Umarım hem fizyolojik, hem de psikolojik olarak iyi durumdadır ve uyum sorunu yaşamadan futbolunu oynar.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

lens işi olmayacak gibi.. hayırlısı bakalım :ok:

Çevrimdışı sametbagan

8 olsun bari, Lyon'un rekorunu kıralım.
Olur abicim seni mi kırıcam  :ok:

Çevrimdışı ahmetemre

@ahmetemre şu imzanı düzelt diyeceğim hep unutuyorum. Rakım 0 değil  - 5 .
Vodafone park deniz seviyesinin 5 metre altında  :) Aslında bu durum imzanı daha değerli kılar kanaatindeyim  :)
Telefondan olmuyor pc ye geçince...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Takım arkadaşlarıyla vedalaşan Negredo, Beşiktaş'a imza atmak için yöneticilerle bir araya geldi...
(TRT SPOR)

Çevrimdışı sametbagan

Yalnız negredo transferine sevinmeyen bi tek benim galiba  :bandit:

inşallah gelir gollerini sıralar beni yanıltır ama bana sanki o istediğimiz forvet boşluğunu dolduramayacak gibi geliyor.

Yada Başkan çıtayı Allahuekber dağlarına çıkardığı için de olabilir.

Çevrimdışı Koa_lAA

Yalnız negredo transferine sevinmeyen bi tek benim galiba  :bandit:

inşallah gelir gollerini sıralar beni yanıltır ama bana sanki o istediğimiz forvet boşluğunu dolduramayacak gibi geliyor.

Yada Başkan çıtayı Allahuekber dağlarına çıkardığı için de olabilir.

pek bende sıcak deilim ama utandırmasını bekliyorum beni... umarım öyle olur..

''Yeni sezonda Oğuzhan Özyakup  10 numara, Orkan çınar 15 numaralı formayı giyecek.

- Sercan Dikme

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Negredo'yu almaya giden uçak şuymuş :
https://www.flightradar24.com/CL30/e52525f
Doğru mudur bilemem..

ek: bu da aynı uçak başka siteden : https://planefinder.net/flight/TCAFF

Çevrimdışı Koa_lAA

Negredo'yu almaya giden uçak şuymuş :
https://www.flightradar24.com/CL30/e52525f
Doğru mudur bilemem..

ek: bu da aynı uçak başka siteden : https://planefinder.net/flight/TCAFF

yuh ya dünyada şuan ne çok uçak var... bu nasıl bi trafik... ve o trafikte libya ile cezayir de bitane uçak yok...

uçuşa kapalımı acaba..ilginç...

Çevrimdışı Sarp

Transfer var. Sonra Lens ve Medel ihtimalleri var.
Ama forum hareketli değil :icool:
Atalay kardeşimin değerlendirmelerini okuyayım...

Çevrimdışı doganay

Negredo'nun formali resmi gelince hareketlenir. Herkez temkinli kap gormeden beklemsyw devam ..

Çevrimdışı cagdas44

yuh ya dünyada şuan ne çok uçak var... bu nasıl bi trafik... ve o trafikte libya ile cezayir de bitane uçak yok...

uçuşa kapalımı acaba..ilginç...

Bu sadece görülebilen trafik, bu siteler verilerini resmi kanallardan değil de uçakların devamlı yaydığı sinyalleri yakalayan küçük alıcıları kullanan gönüllü kişilerden temin ediyor. O yüzden gördüğümüzden daha fazlası var. Afrika'da kapsama alanı bu gönüllülerin azlığı nedneiyle söz konusu ama Libya ve Cezayir'de iç bölgeler çölden dolayı çok fazla toplu yaşamın olduğu bölgeler değil ana trafik sahilde ve bize göre az birde iç karışıklıklar felan derken hiç görmemek normal.

Çevrimdışı Koa_lAA

Bu sadece görülebilen trafik, bu siteler verilerini resmi kanallardan değil de uçakların devamlı yaydığı sinyalleri yakalayan küçük alıcıları kullanan gönüllü kişilerden temin ediyor. O yüzden gördüğümüzden daha fazlası var. Afrika'da kapsama alanı bu gönüllülerin azlığı nedneiyle söz konusu ama Libya ve Cezayir'de iç bölgeler çölden dolayı çok fazla toplu yaşamın olduğu bölgeler değil ana trafik sahilde ve bize göre az birde iç karışıklıklar felan derken hiç görmemek normal.

yeni bişey daha öğrenmiş oldum.. ben bunları hep resmi sanıyodum... :ok:

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Bu yaşta adama bonservis verdiklerine inanmak istemiyorum.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimdışı enesbjk

Abi 38 yaşında falan değil bu adam. 31 yaşında sonuçta, normal yani 2 m bonservis bence.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Abi 38 yaşında falan değil bu adam. 31 yaşında sonuçta, normal yani 2 m bonservis bence.
2 milyona bir şey demem zaten de seneye 6 milyondan bahsediliyor. Aralikta 32 yaşını doldurmuş olacak.

Çevrimdışı mellfred

çok daha yaşlılararına milyonlar ödeniyor
Bonsu elinde olsa daha fazlasını imza parası olarak verirdik muhtemelen

Çevrimdışı tuncaboylu

2 milyona bir şey demem zaten de seneye 6 milyondan bahsediliyor. Aralikta 32 yaşını doldurmuş olacak.

Bizim başkan vermez 6 milyon falan.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: