Abi fenerin en iyi futbolcusu diye lanse edilen kjaere çöp dedik dün maiconu izleyen koştu Mitrovice şükretmeye bu adamlar bizim doğal rakibimiz ve gerçekten de ellerindeki iyi oyuncu sayısından bi 11 kuramayız. Ha eşşek yüküyle para verip aldıkları oyuncular bunlar kendi enayilikleri bu bizi ilgilendirmez. Şimdi hal böyleyken anadolu takımlarının da geçen seneki durumlarına bakarsak lig bence de kalitesiz bizle yarışabilecek tek takım basaksehir onun da nasıl oluşturulduğu hepimizin malumu. Arkadaş biz bu ligde her türlü şampiyon oluruz ismail tosicle şampiyon olduk önemli olan avrupada ne kadar gidebileceğimiz gibi bi cümle kurmaya çalıştı ki tosic konusuna pek katilmasamda ismail gerçekten kötü futbolcu bana gore. Onlar kötü olduğu için biz şampiyon olduk gibi algılandı sizin bahsettiğiniz bu söylem bundan ben de nefret ediyorum renklilerin ne kadar acz ve kibirli olduğunun kanıtıdır bu cümle, nitekim tarihlerinin en pahalı kadrolarıyla bile yanımıza yaklaşamiyolar işte kendilerini öyle teselli ediyolar. Ama arkadaşın demek istediği bu değildi gibi geliyor bana hala nedense. Neyse abi olan oldu saygılar.
iştye bu söylemler bu algı yaratıldığı için oldu gs kadrosu defalarca şampiyon olmuş
kadro diyorlar yaşlandı ama biz onlardan daha yaşlıyız önceki sene fener tarihinin en pahalı kadrosunu kurdular
kötü değiller onları kötü yapan bizim performansımız oldu. birileri iyi olunca diğerleri kötü oluyor biz
yüksek performans gösterince taraftarı fenere yüklendi sindiremediler bizimle yarışı kaybetmeye hayal kırıklıkları takımı
tüketti. gs dede durum bundan ibaret o kötü dediğiniz takım fetö darbesi olmasaydı görürdüm ne kadar kötü.
her zaman bu böyledir biz ligi domine ettiğimizde onlar kötü görünecek çünkü bizim iyi olmamızı hazmedemiyorlar.
hemen yüklenmeye başlıyorlar ilk şampiyonluk servet harcanarak kurulan fenere ve bir önceki senenin şampiyonu gs ye karşı alındı
bu sene bu takım vasat ligde şampiyon olduda el nin finalinden döndü abou cezalı olmasa finale çıkardık
bunda herkes hemfikir değilmi lig vasatmış hayır kardeşim biz çok iyiyiz bu nedenle her zamanki gibi olan lig millete vasat görünüyor
çünkü ligi domine ediyoruz bunlara alışık değiller yoksa mal aynı mal onlar şampiyon olurken ligin kalitesi
neyse gene öyle bizden önce o leş haliyle gs şampiyon olurken kimse ligin kalitesi kötü demedi biz şampiyon oluncamı ligin kalitesi kötü oluyor
bu tamamen Beşiktaşı küçültme taktiği şampiyon oluyor ama ligin kalitesi kötü yoksa beşiktaş şampiyon falan olamaz
anlatılmak istenen bu Beşiktaşın yükselişinin üstünü örtmek. çünkü tersini kabul ettikleri anda geiye tek büyük ilanı kalır
çünkü rakipsiziz ve süreklide büyüyoruz her sene üstüne koyuyoruz bunu ta derinden hissediyorlar.