2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6509935 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Abi para konusuna faZla takilmamak lazim
Abu da anormal pahali bir oyuncu mesela.

Simdi abuyu 2 milyon bonservisle alip 1.7 yillik versek kimse agzini acmaz
ben hiç bir zaman aldığına bakmadımki değerlendirirken bize verdiği
katkıya göre yorum yaptım oyuncunun parasını ben ödemiyorum bunun hesabını
yapan bir yönetim var kararlarına saygı gösteririm çünkü bu saygıyı hak edecek adımları fazlasıyla attılar.
şartlar onu gerektirmiş o şekilde karar almışlar kaptan gemiyi limana gayet sağlam şekilde
yanaştırdı gerisi beni ilgilendirmiyor. abouya fazla vermişler olabilir fazladır ama neticeye bakalım
sonuçta bu adımları atarak sene sonu şampiyon olup kasaya 100 M€ koydular. belki abouya o parayı vermeseler
şampiyon olamayacaktık. şimdi zararmı karmı olmuş verilen para neticeye göre doğru hamle
çünkü sonuca ulaştı kazananlar haklıdır. Başkanın marcelo mesajını okudunmu üzüldüm
başkan kırgın taraftara eleştiri yapmış. işin özeti işte küme düşen takımdan oyuncumu alınır diyenler şimdi satarken onu satan Beşiktaşı
satar diyor dedi. gerçek bu işte eleştirirkende sonucu beklemeden yapıyoruz gömerkende sonucu beklemeden
yanıldığımız zamanda pardon demeyide bilmiyoruz. bu gün mitrovic gömenler yarın bu çocuk olurda iyi fiyata giderse
pardon diyecekmi. eleştirilirde hiç bir şey oynamadıki daha nesini eleştiriyorsun eleştirilen tek şey 4.2 m
verilmiş verilir. Bumu yani oyuncu özeline bakmadan verilen para üzerinden yönetime sallamakmı.
bu görev yapan insanları yıpratma amacı dışında ne taşıyor.

Çevrimdışı autopsy

Şınayder boşa çıkmış hakkında ki düşünceleriniz neler nacizane bahsederseniz sevinirim.

Ben kendisine karşı boş değilim şahsen 😁 Lakin madde koyarlar bize ve fb ye gidemesin diye yoksa Dursun başkanı pompalıyla indirebilirler .

Çevrimdışı Necmi

Keya her topu dandun taca vuran bir kucuk takim stoperidir
ben bunu iki senedir diyorumda dalga geçiyor herkes mesela muslerada iyi kaleci değil
bir kalecinin iyi olması için bütün özelliklerinin vasatın altına düşmemesi lazım muslerada
cizgideki kedi gibi refleksin dışında hiç bir özellik vasata ulaşmıyor son dönemlerde bu reflekside kaybetti
fabri musleradan iyi kaleci bu kadar net. fabri mükemmel kalecimi değil ama musleradan iyi
şu renkli seviciliğini bırakmak lazım kendi değerlerimizi yüceltmeliyiz. muslerayı bu gün satışa
çıkartsalar zaten can atıyorlarda alıcısı çıkmaz çünkü avrupa standartında iyi bir kaleci değil
türkiyede kaleci olmayınca iyi görünüyordu. her sene 40 artane alıyor içeri :D ama iyi kaleci
stoperler kötü o yüzden yersen dönüyorsun bizim stoperler çok kötü ama kaleci almıyor içeri
kaleci iyi deyince yok pozisyon vermiyoruz oluyor. kaleci kötüleyecekleri zaman savunmayı övüyorlar
savunmayı gömecekleri zaman kaleci övüyorlar. stoper gibi kaleciymiş oluyor.

Çevrimiçi tolga1903

pek yanlış anladığımı söyleyemem kelimeleri net lig kötü olduğu için
şampiyon olduk dedi. Bu renkli söylemidir. Tek tutundukları dayanak bu
bunun algısını yaratmaya çalışıyorlar bu bir Beşiktaşlının ağzından çıktığı anda
o ağıza bir tane patlatacaksın. Bu iş oyuncu gömmeyede benzemez gömdüğün direk Beşiktaş.
19 yaşında bir sene sonra eline silah verilip vatan emanet edilecek çocuk değil
yani.15 yaşında biri söylese bunu oturur anlatırım.
Pektemek tam kamp başlarken gidip ameliyat oluyorsa bunun için ne dense kabul ederim
ama sahadaki performansından dolayı gömmek olmaz eleştiri tamam ama Beşiktaş oyuncusu
çok kötü oyuncu
damgası vurmak birde bunu aldığı para üzerinden yapmak olmaz 300 e alınsa kabul ederim
ne demek bir oyuncu kötüyse kötüdür kötü olanıda kabul edemezsin bu iki yüzlülük oluyor derdin
oyuncunun iyi olması değilde aldığı para oluyor o zaman. mitrovic kötüyse ha 300 e alınmış ha 4.2 ye alınmış
oda zarar oda zarar. birilerini yancılıkla biat etmekle suçlamadan önce takımını bataktan çıkarıp
bu noktaya getirenlere saygı duymayı öğreneceksin.

Abi fenerin en iyi futbolcusu diye lanse edilen kjaere çöp dedik dün maiconu izleyen koştu Mitrovice şükretmeye bu adamlar bizim doğal rakibimiz ve gerçekten de ellerindeki iyi oyuncu sayısından bi 11 kuramayız. Ha eşşek yüküyle para verip aldıkları oyuncular bunlar kendi enayilikleri bu bizi ilgilendirmez. Şimdi hal böyleyken anadolu takımlarının da geçen seneki durumlarına bakarsak lig bence de kalitesiz bizle yarışabilecek tek takım basaksehir onun da nasıl oluşturulduğu hepimizin malumu. Arkadaş biz bu ligde her türlü şampiyon oluruz ismail tosicle şampiyon olduk önemli olan avrupada ne kadar gidebileceğimiz gibi bi cümle kurmaya çalıştı ki tosic konusuna pek katilmasamda ismail gerçekten kötü  futbolcu bana gore. Onlar kötü olduğu için biz şampiyon olduk gibi algılandı sizin bahsettiğiniz bu söylem bundan ben de nefret ediyorum renklilerin ne kadar acz ve kibirli olduğunun kanıtıdır bu cümle, nitekim tarihlerinin en pahalı kadrolarıyla bile yanımıza yaklaşamiyolar işte kendilerini öyle teselli ediyolar. Ama arkadaşın demek istediği bu değildi gibi geliyor bana hala nedense. Neyse abi olan oldu saygılar.

Çevrimdışı abdusta

Mitroviç eleştirisi sanal,
eleştirecek 2 tane konuları oldu hep
Quarezmanın kırmızı kartı,Mitroviçin bonservisi

herşey tıkır tıkır işleyince yorumcuların bulup,can simidi gibi sarıldığı
2 konuyla bütün sezonu geçirdiler
şimdi bazıları cılızda olsa 34 yasındaki Pepeye ödenecek maaş konusunda polemik yaratmaya
çalışırken GS ve FB deki U30 lara ödenen nihai bonservis miktarı ve maaşları içeren liste önlerine uzatılınca pişkince
konu o takımlara gelince konuşacağız diye hep sustular.

şu günlerde Quaresma uslu çocuk olunca yorumuda demode oldu
şimdi pepenin maaşı,mitroviçin bonservisi gündemde

saygılar

Çevrimdışı Zafer55

eleştiriyle kötülemeyi önce birbirinden ayırt et.
Her Beşiktaşlıyım diyen Beşiktaşlı olmuyor. Önce bunun değerlerini hayat felsefesi haline
getirmen gerekiyor. lig şampiyonluğunu bile lig kötü olduğu için Beşiktaş şampiyon oldu diyen biri
evet renklidir.
brkntcnr Beşiktaşlıya yakışmayan üsluptan dolayı üyeliği sonlandırıldı.
Ben de o kardeşimize karşı kullandığın üslubu sana yakıştramadım.Sık  sık haddinizi bilin ifadesini kullanıyorsun.  O had ne ola ki! Bu kardeşe de dedin ,tiksindiğin renklilerden bir farkı yoka getirdin sonra beşiktaşlına başlayarak bitirdin. Epeydir dikkatini çekiyormuş ona da ayrı şaşırdım adamın mesaj sayısı 2700 lerde o ne kadar uzun bir epeydir öyle ! Q7 ye burda cambaz dendi sirk oyuncusu dendi başbelası dendi hain dendi.Muhtemelen oda gömdü o zaman Beşiktaşın oyıncusudur demedin hiç (töreyi söylemiyorum bile) mevzu mitrovic olunca kimseyi konuşturmuyorsun.Anlam veremediğim bir savunma hali.Yadırgadığım bir duygusal davranış.Şaşkınım

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Necmi ohal ilan etti gene.
Abi kirmizi tabelasiz ihrac olmuyordu, bu boyle danaganak oldu, dingirlok gibi salladin cocugu cayira
:lol: :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Arkadas sen tatil isini abartmisin cok uzaga gitmisin

Mistir vilsin ile mistir henkse selam soyle, kutuyu acsin o kutuyu uydu telefon var orda

Yahu pepeyi izleyecen daha nolcek

Abi valla özlemişim şu makara yorumlarını  :lol: pepeyi izleyecez tabi sahilin ortasında beşiktaş bestesi söyletti bize pepe bütün millet bize baktı  :lol:

Çevrimdışı cursedofdragon

Transferler herhalde yine ağustos ayına kalıcak.

Oh be abi kafayı yedim şunu yan yana koyun  :lol:

ne ara gördün yorum yazdın be :D

Benden hızlısın helal olsun tebrik ettim :D  :evillol:

Chelsea, Diego Costa ve Nemanja Matic'in Uzak Doğu kampına götürülmeyeceğini açıkladı. (Sky Sports)

Pepe için bence forma iddalarına girmeye başlayın.Mesela ben girdim eğer gelmezse arkadaşıma ısmarlayacam bir de kendime alıcam,eğer gelirse o alıcak bana  :lol: Sonuçta kazanan Beşiktaş olucak.Bunu elden ele yayalım bence  :lol:

Ayrıca bunu yazmıştım tatile gitmeden önce umarım beni dinleyen olmuştur.Cillop gibi bir forma kazandım  :lol: bende arkadaşa hediye olarak tshirtlerden aldım ayıp olmasın diye böylece winwin olduk  :lol:

ne ara gördün yorum yazdın be :D

Benden hızlısın helal olsun tebrik ettim :D  :evillol:
f5'liyordum sayfayı gördüm zaten  direk beklediğim umduğum bir haber olduğum için yorumun içeriğini pek düşünmedim olsa ne güzel olur diye düşünüyodum forma çıktığından beri  :lol:

f5'liyordum sayfayı gördüm zaten  direk beklediğim umduğum bir haber olduğum için yorumun içeriğini pek düşünmedim olsa ne güzel olur diye düşünüyodum forma çıktığından beri  :lol:

aynen yıldızlar böyle hiç hoş olmamıştı.

Yalnız 20 bin kadar forma alan insan napıcak onu merak ediyorum :)

Futbol takımımız düz yan yana giysin gerçide gerisi önemli değil :D

Talisca dönmüş yarın antremanlara başlıyacakmış.

aynen yıldızlar böyle hiç hoş olmamıştı.

Yalnız 20 bin kadar forma alan insan napıcak onu merak ediyorum :)

Futbol takımımız düz yan yana giysin gerçide gerisi önemli değil :D

Onların içinde  olan biri de benimde.Şu formayı düzeltsinler yeter benden yana sıkıntı yok diğer 19.999 kişide hemen hemen böyle düşünüyordur.

Çevrimdışı Necmi

Abi fenerin en iyi futbolcusu diye lanse edilen kjaere çöp dedik dün maiconu izleyen koştu Mitrovice şükretmeye bu adamlar bizim doğal rakibimiz ve gerçekten de ellerindeki iyi oyuncu sayısından bi 11 kuramayız. Ha eşşek yüküyle para verip aldıkları oyuncular bunlar kendi enayilikleri bu bizi ilgilendirmez. Şimdi hal böyleyken anadolu takımlarının da geçen seneki durumlarına bakarsak lig bence de kalitesiz bizle yarışabilecek tek takım basaksehir onun da nasıl oluşturulduğu hepimizin malumu. Arkadaş biz bu ligde her türlü şampiyon oluruz ismail tosicle şampiyon olduk önemli olan avrupada ne kadar gidebileceğimiz gibi bi cümle kurmaya çalıştı ki tosic konusuna pek katilmasamda ismail gerçekten kötü  futbolcu bana gore. Onlar kötü olduğu için biz şampiyon olduk gibi algılandı sizin bahsettiğiniz bu söylem bundan ben de nefret ediyorum renklilerin ne kadar acz ve kibirli olduğunun kanıtıdır bu cümle, nitekim tarihlerinin en pahalı kadrolarıyla bile yanımıza yaklaşamiyolar işte kendilerini öyle teselli ediyolar. Ama arkadaşın demek istediği bu değildi gibi geliyor bana hala nedense. Neyse abi olan oldu saygılar.

iştye bu söylemler bu algı yaratıldığı için oldu gs kadrosu defalarca şampiyon olmuş
kadro diyorlar yaşlandı ama biz onlardan daha yaşlıyız önceki sene fener tarihinin en pahalı kadrosunu kurdular
kötü değiller onları kötü yapan bizim performansımız oldu. birileri iyi olunca diğerleri kötü oluyor biz
yüksek performans gösterince taraftarı fenere yüklendi sindiremediler bizimle yarışı kaybetmeye hayal kırıklıkları takımı
tüketti. gs dede durum bundan ibaret o kötü dediğiniz takım fetö darbesi olmasaydı görürdüm ne kadar kötü.
her zaman bu böyledir biz ligi domine ettiğimizde onlar kötü görünecek çünkü bizim iyi olmamızı hazmedemiyorlar.
hemen yüklenmeye başlıyorlar ilk şampiyonluk servet harcanarak kurulan fenere ve bir önceki senenin şampiyonu gs ye karşı alındı
bu sene bu takım vasat ligde şampiyon olduda el nin finalinden döndü abou cezalı olmasa finale çıkardık
bunda herkes hemfikir değilmi lig vasatmış hayır kardeşim biz çok iyiyiz bu nedenle her zamanki gibi olan lig millete vasat görünüyor
çünkü ligi domine ediyoruz bunlara alışık değiller yoksa mal aynı mal onlar şampiyon olurken ligin kalitesi
neyse gene öyle bizden önce o leş haliyle gs şampiyon olurken kimse ligin kalitesi kötü demedi biz şampiyon oluncamı ligin kalitesi kötü oluyor
bu tamamen Beşiktaşı küçültme taktiği şampiyon oluyor ama ligin kalitesi kötü yoksa beşiktaş şampiyon falan olamaz
anlatılmak istenen bu Beşiktaşın yükselişinin üstünü örtmek. çünkü tersini kabul ettikleri anda geiye tek büyük ilanı kalır
çünkü rakipsiziz ve süreklide büyüyoruz her sene üstüne koyuyoruz bunu ta derinden hissediyorlar.

Çevrimdışı cagdas44

iştye bu söylemler bu algı yaratıldığı için oldu gs kadrosu defalarca şampiyon olmuş
kadro diyorlar yaşlandı ama biz onlardan daha yaşlıyız önceki sene fener tarihinin en pahalı kadrosunu kurdular
kötü değiller onları kötü yapan bizim performansımız oldu. birileri iyi olunca diğerleri kötü oluyor biz
yüksek performans gösterince taraftarı fenere yüklendi sindiremediler bizimle yarışı kaybetmeye hayal kırıklıkları takımı
tüketti. gs dede durum bundan ibaret o kötü dediğiniz takım fetö darbesi olmasaydı görürdüm ne kadar kötü.
her zaman bu böyledir biz ligi domine ettiğimizde onlar kötü görünecek çünkü bizim iyi olmamızı hazmedemiyorlar.
hemen yüklenmeye başlıyorlar ilk şampiyonluk servet harcanarak kurulan fenere ve bir önceki senenin şampiyonu gs ye karşı alındı
bu sene bu takım vasat ligde şampiyon olduda el nin finalinden döndü abou cezalı olmasa finale çıkardık
bunda herkes hemfikir değilmi lig vasatmış hayır kardeşim biz çok iyiyiz bu nedenle her zamanki gibi olan lig millete vasat görünüyor
çünkü ligi domine ediyoruz bunlara alışık değiller yoksa mal aynı mal onlar şampiyon olurken ligin kalitesi
neyse gene öyle bizden önce o leş haliyle gs şampiyon olurken kimse ligin kalitesi kötü demedi biz şampiyon oluncamı ligin kalitesi kötü oluyor
bu tamamen Beşiktaşı küçültme taktiği şampiyon oluyor ama ligin kalitesi kötü yoksa beşiktaş şampiyon falan olamaz
anlatılmak istenen bu Beşiktaşın yükselişinin üstünü örtmek. çünkü tersini kabul ettikleri anda geiye tek büyük ilanı kalır
çünkü rakipsiziz ve süreklide büyüyoruz her sene üstüne koyuyoruz bunu ta derinden hissediyorlar.
:claps: :claps:

Bilgi nereden? @cursedofdragon

Güvendiğim bi facebook sayfası @cagdas44 :)

Ama dediğim gibi olur tahminen piyasaya çıkan formalar bu şekilde satılır artık fakat ekstra baskıya gidenler yıldızlar yan yana basılır ve futbol takımımızda yan yana olarak giyer :)

Çevrimdışı Kutay

Bu gs salağı olcan + sneijdere toplam 6 milyon euro fesih parası ödeyecek :ishock: çok yakında batar bunlar lyon gibi 7 sene üst üste şampiyonluk serisi yaparsak şaşırmam
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı mylife1903

Bu algiyi dis mihraklar yapar abi, feto falan cia oyunlari bunlar
Keciye jartiyer giydiren adamlariz yahu boyle derin dusunceler bize ters, arkadasina basinc veren milletiz biz.

Andre-Pierre Gignac.

Forma yakışmış ama haaa  :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Güvendiğim bi facebook sayfası @cagdas44 :)

Ama dediğim gibi olur tahminen piyasaya çıkan formalar bu şekilde satılır artık fakat ekstra baskıya gidenler yıldızlar yan yana basılır ve futbol takımımızda yan yana olarak giyer :)

Güvendiğin Facebook sayfası "Beşiktaş Kulübü açıkladı" diyo yalnız ve hiçbir yerde öyle bi açıklama yok :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sermet00

Yaprak kıpırdamıyor 2-3 gündür.Ahmet Bulut çıksa da biraz sinyal çaksa :)

Çevrimdışı mylife1903

Andre-Pierre Gignac.

Forma yakışmış ama haaa  :bandit:

Niiooohaaa okuz gibi herif. Kac boyu bunun, bi 4-5 kilo versin bu stoper bogar, dagitir, nevet

Etiketler: