2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6950087 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

EA sports Fifa Türkiye sayfası :)

Çevrimdışı esguel

Ahmet Bulut, Beşiktaş adına Fiorentina'nın forveti Babacar için resmi temaslara başlamak için İtalya'ya gitti.
Kaynak:Bipspor

Çevrimdışı sermet00

Sanırım Şenol Hoca Cenk'in rekabet edebileceği bir forvet istiyor.Babacar'a yönelmemizin sebebi bu olabilir

Çevrimdışı caner.eryigit

en mantıklısı bu gözüküyor 22 yaşında.

Şampiyonlar ligi kozu sürekli oynaması.

Oyuncuları kiralayıp yaşlı-genç farketmeden tekrar parlatabiliyor oluşumuz.

1 sene satın alma opsiyonlu kiralık kovalamak lazım.
Büyük ihtimalle Stoke city ile anlaşacak gibi duruyor zouma.valla top classs bir forvet alalımda marcelo gidişini anca öyle tölere edebiliriz.yoksa Burak falan kaldıramam bu moral bozukluğuyla.tartışılmayacak birini almaları lazım bu satıştan snr...

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Transferde yine geç kalındı, geçen sezon nasıl Gomez ile koca yaz transfer döneminde oyalanıldıysa bu sene de Aboubakar ile oyalanıldı. Marcelo madem satılacak daha önce satılıp takımın önüne bakması gerekirdi. Herkes Pepe-Marcelo savunma tandemini Ronaldo-Zago ikilisine eşdeğer görürken birden Marcelo'nun satılmasıyla tekrardan başa dönüldü, Pepe'nin klası ve tecrübesi tartışılmaz fakat yanında kim oynayacak, Tosic, Atınç, Mitroviç var diyenler olacaktır lakin bu oyuncular şampiyonlar liginde çok sırıtırlar. Marcelo'nun boşluğunu en az onun kalitesinde bir adamla doldurmak gerekiyor. Marcelo'nun satılmaması daha doğru olurdu. Burada en büyük sıkıntıyı yine Şenol Güneş yaşayacak, her şeye sıfırdan başlayacak.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı abdusta

Beşiktaş için,bunlar ufak şeyler ama reklamın kotusu olmaz
akılda kalıcı,ileride daha ses getirici temalarda görecegiz

saygılar

Çevrimdışı Mahmut

Gignac için 4m bonservis falan konuşuluyor.
Bence yanlış çünkü adam Meksika'da yüksek(5.5m euro diye biliyorum) ve buraya da o seviyelerde gelecek.
31 yaşında bir Gignac'ın ederi benim gözümde 0 bonservis+ 3.5-4m maaştır.
Tigres'te 1 senesi kalması 5.5 tan vazgeçip 3.5-4'e düşmesini sağlayabilir hele dünya kupasını falan da düşünüyorsa.
Sonuç olarak bonservis verelim ama genç adama(25 yaş altı) verelim, Şenol hocanın elindeki forvetleri düşününce genç forvete yatırım yapmak daha akıllıca duruyor. Hele o genç hocanın da istediği pivot özellikli olursa tadından yenmez.

Çevrimdışı abdusta

Transferde yine geç kalındı, geçen sezon nasıl Gomez ile koca yaz transfer döneminde oyalanıldıysa bu sene de Aboubakar ile oyalanıldı. Marcelo madem satılacak daha önce satılıp takımın önüne bakması gerekirdi. Herkes Pepe-Marcelo savunma tandemini Ronaldo-Zago ikilisine eşdeğer görürken birden Marcelo'nun satılmasıyla tekrardan başa dönüldü, Pepe'nin klası ve tecrübesi tartışılmaz fakat yanında kim oynayacak, Tosic, Atınç, Mitroviç var diyenler olacaktır lakin bu oyuncular şampiyonlar liginde çok sırıtırlar. Marcelo'nun boşluğunu en az onun kalitesinde bir adamla doldurmak gerekiyor. Marcelo'nun satılmaması daha doğru olurdu. Burada en büyük sıkıntıyı yine Şenol Güneş yaşayacak, her şeye sıfırdan başlayacak.

Beşiktaşın tarzına göre geç kalınmadı,Agustosun sonuna kadar vakti var

saygılar

Çevrimdışı tangaz

yaklaşıyor mu yaklaşmakta olan ? :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

yaklaşıyor mu yaklaşmakta olan ? :bandit:
Kaç ışık yolu uzaktaysa bir gelemedi yaklaşmakta olan

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ZEKI

gene @Necmi benim arkamdan atip tutmus. Şenol Güneş istemisse ve yonetim almissa, o futbolcuda bjk formasini giymisse benim için olay biter. BY geldiginde @Necmi yeni forma alip Burak Yılmaz yazdıracaklardan biridir. Unutmayın bunu.

Sadece herhangi bir forvet ile anlaşılamazsa BY gelecek miş

Çevrimdışı Mahmut

Yav kulüp Barcelona olsa anlarım genç kalındı falan da, bizim ekonomimiz belli neyin genç kalınması el insaf.
Hoş Barça bile daha transfer yapamadı, işte Manchester United falan yeni Lukaku'yu aldı.
Zaten bu takımlar aldıkça onların gönderebileceği oyunculara biz talip oluyoruz, o takımlarda almadan gönderir mi.
Bizden daha gide gide 2 oyuncu gitti, Monaco falan ne yapsın bütün adamlarını büyük takımlar istiyor.

Çevrimdışı sermet00

Marcelo haziranda satılsa 5'e gidecekti,bu sefer de onun için yaygara koparılacaktı.Sözleşmesi bitimine 1 yıl kalmış 30 yaşında adam 8,5'a gitti,Türkiye'de benzer örneği olduğunu zannetmiyorum.

Transfer sezonu bitimine 1,5 ay var hatırlatırım geçen sene bu zamanlarda daha ilk transfere 1 aydan fazla vardı.Şimdi elimiz güçlü 1 ay içinde tüm transferler biter gibi duruyor.

Yine geçen sene takımın yarısından fazlası gitti eylülde oynanan futbol bile sırıtmadı.Şimdi 11'den değişen 3 bilemedin 4 kişi olacak her şeye sıfırdan başlamak büyük abartı olmuş.
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2017, 21:00:21 sermet00 ]

Çevrimdışı autopsy

Ben kendimi bu defans rotasyonuyla devam etmeye falan hazırladım ama forvete Burak Yılmaz gelmesin lütfen. Bunu bünyem kaldırmaz. Cenk'le devam edelim, yedeği de kafası sarılı Pektemek olsun razıyım ama Burak Yılmaz gelmesin.

Çevrimdışı B@RoL

00

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı abdusta

Gignac için 4m bonservis falan konuşuluyor.
Bence yanlış çünkü adam Meksika'da yüksek(5.5m euro diye biliyorum) ve buraya da o seviyelerde gelecek.
31 yaşında bir Gignac'ın ederi benim gözümde 0 bonservis+ 3.5-4m maaştır.
Tigres'te 1 senesi kalması 5.5 tan vazgeçip 3.5-4'e düşmesini sağlayabilir hele dünya kupasını falan da düşünüyorsa.
Sonuç olarak bonservis verelim ama genç adama(25 yaş altı) verelim, Şenol hocanın elindeki forvetleri düşününce genç forvete yatırım yapmak daha akıllıca duruyor. Hele o genç hocanın da istediği pivot özellikli olursa tadından yenmez.

Bendeki bilgiye göre ilk hedef Aboubakar
2ci hedef babacar (dembabanın vatandaşı kendisiyle konuşmuş)
Ancak Fiorentina 10milyon Euro civarında bonservisle satmak istiyor,bunada karara ağustos ortası gibi verilecek
Udinese satın almak için istekli,beşiktaş ise satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor.Hikayeye bakınca zor gibi gözüküyor
ama biz zaten zor işlerle mücadele ediyoruz.

saygılar

Çevrimdışı Kutay

Bu diego costa işi yattı galiba  :bawling: hiç haber yok
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı abdusta

Ben kendimi bu defans rotasyonuyla devam etmeye falan hazırladım ama forvete Burak Yılmaz gelmesin lütfen. Bunu bünyem kaldırmaz. Cenk'le devam edelim, yedeği de kafası sarılı Pektemek olsun razıyım ama Burak Yılmaz gelmesin.
Çİn transfer sezonu ayın 14unde bitiyor 2 gün sabret

https://www.transfermarkt.com.tr/statistik/transferfenster

saygılar

Çevrimdışı tangaz

sağda solda heryerde adriano çine gitmeye razı olursa seneye geri dörtlünün GG pepe mangala kolarov olacağı yazıyor. sizce de GG zayıf halka gibi durmuyor mu  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Yonetim o parayi Vida ve Aboubakar icin kullanirsa facia olur, Mitrovic'ten buyuk facia.
Vida kesinlikle ust duzey degil. Dinamo Kiev ve Hirvatistanla izledik iste, hangi macta goze batti ki?
Gelirse Tosic'ten iyi, Marcelo'dan baya daha kotu oynar. Devre arasinda bonservissiz alsak tamam, ama bu adama sozlesmesi 5 ay sonra bitecekken 3-4 milyon euro vermek kerizlik.
Aboubakar konusuna girmiyorum bile. 6-7 milyon euro ile hayvan gibi domine edecek oyuncu bulunur, net. Sen bu parayi Cenk'i bile kesemeyen bir gerizekaliya (futbol zekasi anlaminda soyluyorum) verirsen karma gelir seni bulur ve sampiyon olamazsin.
Tosic'ten iyi oynarsa , Marcelo'dan bayağı kötü oynamış olmaz. :alala:

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sermet00

Bu arada Babacar>>>Aboubakar

Çevrimdışı autopsy

Çİn transfer sezonu ayın 14unde bitiyor 2 gün sabret

https://www.transfermarkt.com.tr/statistik/transferfenster

saygılar

Bilgi için teşekkürler abi.

Hörmetler.

Çevrimdışı Fatih_

Aslinda sol stoperde Papy Djilobodj gelse Pepe ile geleni geceni tokatlarlar  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

sağda solda heryerde adriano çine gitmeye razı olursa seneye geri dörtlünün GG pepe mangala kolarov olacağı yazıyor. sizce de GG zayıf halka gibi durmuyor mu  :D
Onu da satalım hazır alışmışken Top class defans hattı olur böyle bir şey olursa.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: