2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6956749 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ensar

gokhangonul : Başarı bir sonuçtan ibaret değil, devamlı olmayı gerektirir. Aynı kareyi yeni sezonda tekrar yaşamak, yaşatmak dileğiyle. 🦅🦅🦅
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tuncaboylu

Zaten herkes o ilk söylediğin şeye takılıyor.
Herkes bir şeye takılır, herkesi mutlu edemezsin.

Şahsi fikrim çubuklunun reklamının kırmızı yerine beyaz olması durumunda, epey silik bir forma olacağı yönünde. Siyah olsaydı, ki biri yapmış fotoshop ile, çok kusursuz olabilirdi. Onu da Vodafone kabul etmemiş olabilir.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Çevrimiçi tolga1903

Övünç Özdem biraz önce ntvspora choupo-motingin menajeriyle görüşüyor yönetim ve istenilen seviyeye inerse(maaş imza parası) forvetten önce açıklanabilir dedi. Nasil bi futbolcu bizim kanat rotasyonuna etkisi ne olur bundesliga izleyen arkadaşlar yorumlarsa iyi olur. 30 maç 3 gol 8 asist geçen sezon performansı bu arada.

Çevrimdışı tangaz

Övünç Özdem biraz önce ntvspora choupo-motingin menajeriyle görüşüyor yönetim ve istenilen seviyeye inerse(maaş imza parası) forvetten önce açıklanabilir dedi. Nasil bi futbolcu bizim kanat rotasyonuna etkisi ne olur bundesliga izleyen arkadaşlar yorumlarsa iyi olur. 30 maç 3 gol 8 asist geçen sezon performansı bu arada.

204 maç 45 gol 22 asist istatistiği var 4-5 maçta bir gol atıp 10 maçda bir asist yapıyor gibi bir ortalaması var
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı brkntcnr

Formaları beğenip beğenmemek kişilerin zevkine kalmış bir şey. Ancak forma tasarımlarından daha büyük bir sorun varsa o da formaların tanıtım şekli. Günümüzde transferlerin bile inanılmaz yaratıcı şekilde açıklandığı bir sosyal medya çağında, gelişmeleri takip etmek bu kadar zor olmasa gerek. Sosyal Medya Sorumlumuz kim bilmiyorum ama gerçekten sosyal medyada o kadar kötü yönetiliyoruz ki kasten sabote edilse bu kadar kötü yönetilmez.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

https://twitter.com/Besiktas/status/884736306538053632

Formalar çok güzel hiç birşey i beğenmiyoruz vallaha helal olsun  bize. Giyip sahaya çıkacaklar işte her sene başı aynı terane.

Çevrimdışı tangaz

204 maç 45 gol 22 asist istatistiği var 4-5 maçta bir gol atıp 10 maçda bir asist yapıyor gibi bir ortalaması var

Oynadığı:   maç  gol   asist    
Sol Kanat   86   24   16
Santrafor   70   16   6
Forvet Arkası   21   8   3
Sağ Kanat   19   3   3

sağ kanat sayısı düşük bu hoşuma gitmedi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Beyaz Forma Efsane olmuş her sene bu forma çıkmalı klasik formamız bu olmalı altına siyah şort efsane duruyor.

Çevrimdışı doganay

Birkaç sene önce kartal yuvasından sorumlu biriyle konuşmuştum. Yapılan forma tasarımları internete düşerse çıkarılma imkanı kalmıyormuş. Nedenini direk söylemedi.
Beğendiğiniz forma tasarımları varsa internette göstermek yerine direk mail atın  :)
Yani mantiken dusununce internetten bir forma yapilirsa daha sonra formayi dizayn eden ortaya cikarsa forma ustunde hak isteyebilir. Paradan ziyade adidas adina skandal olur. Kendi dizaynerlerine guvenmiyorlarda ordan burdan bulduklari dizaynlari yapiyorlar diye buyuk skandal olur ve marka degeri zarar gorur.

Çevrimdışı harun1903

Babel'den bir farkı yok yani.

Defalarca izledim bu adamı her an bi sakarlık yapacak gibi duruşu vuruşu hiç bir şeyi güven vermiyor. Aha şimdi garip bir şey yapacak topa basıp düşecek sanıyorsun.

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/Besiktas/status/884736306538053632

Formalar çok güzel hiç birşey i beğenmiyoruz vallaha helal olsun  bize. Giyip sahaya çıkacaklar işte her sene başı aynı terane.
7-8 senedir yakından takip ederim, formaların çıktığı zaman sosyal medyada beğenildiğine şahit olmadım. Bu sadece bizde değil, Galatasaray ve Fenerbahçe'de de aynı.

"Çok mu zor şöyle bir şey yapmak(Link)",
 "Juventus'un şu forması gibi neden yapılmıyor (Link)",
"Şu formadan iyisini bedava tasarlayacak bir sürü arkadaş var, mesela (Link)"

Her sene ya, devamlı aynı.

Geçen sene de bordo ve beyaz formaya bir dünya laf edildi, sonra ikisi de siyah forma kadar satıldı. Sosyal medyada hemen herkes kendi zevkini kanaat belirleyici olarak görüyor, kendi beğenmediyse kimse beğenmez zannediyor.

Çevrimdışı brkntcnr

Keşke sponsor adidas değil de puma olsa.

Çevrimdışı tuncaboylu

Oynadığı:   maç  gol   asist    
Sol Kanat   86   24   16
Santrafor   70   16   6
Forvet Arkası   21   8   3
Sağ Kanat   19   3   3

sağ kanat sayısı düşük bu hoşuma gitmedi...
Ama santrafor sayısı fazla, bir taşla iki kuş. Hem kanat, hem 3. forvet.

Çevrimdışı tangaz

Babel'den bir farkı yok yani.

Defalarca izledim bu adamı her an bi sakarlık yapacak gibi duruşu vuruşu hiç bir şeyi güven vermiyor. Aha şimdi garip bir şey yapacak topa basıp düşecek sanıyorsun.

hiç izlemedim elemanı ama bize solda oynama alışkanlığı yüksek olan değil de sağda yüksek olan biri gerekli karizmayı taca atacak bir profil

Çevrimdışı tuncaboylu

Keşke sponsor adidas değil de puma olsa.
https://eksisozluk.com/entry/69406862

Çevrimdışı cursedofdragon

7-8 senedir yakından takip ederim, formaların çıktığı zaman sosyal medyada beğenildiğine şahit olmadım. Bu sadece bizde değil, Galatasaray ve Fenerbahçe'de de aynı.

"Çok mu zor şöyle bir şey yapmak(Link)",
 "Juventus'un şu forması gibi neden yapılmıyor (Link)",
"Şu formadan iyisini bedava tasarlayacak bir sürü arkadaş var, mesela (Link)"

Her sene ya, devamlı aynı.

Geçen sene de bordo ve beyaz formaya bir dünya laf edildi, sonra ikisi de siyah forma kadar satıldı. Sosyal medyada hemen herkes kendi zevkini kanaat belirleyici olarak görüyor, kendi beğenmediyse kimse beğenmez zannediyor.

Çok takılmamak lazım beyaz cidden iyi 2.ci gri de güzel farklı gri kenarları kırmızı.

Ama cidden çubuklu hiç hoşuma gitmedi birçok kişininde gitmemiştir gitmicektirde.

Çevrimdışı tangaz

Ama santrafor sayısı fazla, bir taşla iki kuş. Hem kanat, hem 3. forvet.

geniş havuzda kadroda düşünülebilir ama bence öncelik sağ kanat özellikli bir eleman bulmak

Çevrimdışı brkntcnr

Sağ kanat ağırlıklı olmak üzere sol kanatta da oynayabilecek bir oyuncu lazımken bunun tam zıttını yapıp Choupo-Moting' le mi ilgileniyoruz gerçekten?

Çevrimdışı abdusta

Yemişim formaları!!

Talisca nerede?
bugun gelecekti.

saygılar

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yemişim formaları!!

Talisca nerede?
bugun gelecekti.

saygılar
Tesislerde büyük dayak bekliyor, hoca itin bi taraflarına sokacak gelince.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı brkntcnr

https://eksisozluk.com/entry/69406862

Herkesin kendi fikri ben bize yapmış olduğu tasarımları -hepsini değil tabiki- adidasın yaptıklarından daha çok beğeniyorum. Sosyal medyaya bakmamak konusuna kesinlikle katılıyorum ki zaten bu sezon 3. yıldızın ilk formaları olduğu için düz atlete bile bassalar gidip alıcaz orası ayrı bi konu. Ancak 169 lira para verecek insanların da formayı eleştirmeye kendi fikirlerini söylemeye hakkı olmalı. Yönetimin çok önemsemediği ortada.

Çevrimdışı tangaz

Yemişim formaları!!

Talisca nerede?
bugun gelecekti.

saygılar

ben buzzz gibi soğudum haytadan

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2017, 14:58:35
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
abi beyaz bence efsane görünüyor gri demiştim ilk başta.
necipin üstünde mi böyle göründü bilmiyorum beyazın tonu çok iyi siyah bantlar hatları belli etmiş.
yarın beyaz almaya gidiyorum...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı scarfright

Bence forma tanıtımına çok takılmış herkes. Anlamadım yani öyle sahaya yansıtsalar, video hazırlasalar ne değişiyor. Aynı forma işte. Beğenirsen ve forma alan biriysen zaten alırsın. Bence takılmaya gerek yok, beğeniler kişisel. Bence güzel olmuş, ilerde bu formalar örnek gösterilip çok güzeldi denilecek cinsten.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: