2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6966521 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kutay

Anadolu kulüplerinden birine.
Abi Anadolu kulüpleri büyük takımlardan bonservis ücreti vererek ne zaman oyuncu aldı ben hatırlamıyorum hiç  :alala:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı mylife1903

Tolisso'yu 41'e
Lacazatte'i 53'e
Gonalons'u 5'e satmışlar.

Marcelo 8'e olmaz
12+sakalli bebeyi versinler mitrovici verelim.

Çevrimdışı mylife1903

Ben Arfa PSG'den bedava ayrılıyormuş. Bonservisini eline alıyormuş.
Gs alsin hemen tam gslik fitbolcu

Çevrimdışı mylife1903

Kime satacaksın seneye?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ahmet buluta verirsin torkish messi diye satar ispanyaya iste

Çevrimdışı sermet00

12+sakalli bebeyi versinler mitrovici verelim.
Mitrovic'in gitmesi demek Pedro ya da Miloseviç'ten birinin kalması demek boşver vermeyelim onu :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Anadolu kulüplerinden birine.
Özetliyorum:
Beşiktaş 30 yaşındaki Volkan Şen'i alıp, 1 sene parlatıp seneye 31 yaşında Anadolu kulüplerinden birine satıp para kazanacak.

Bu mu yani bizim vizyonumuz?

Çevrimiçi 38life

Abi Anadolu kulüpleri büyük takımlardan bonservis ücreti vererek ne zaman oyuncu aldı ben hatırlamıyorum hiç  :alala:

Beşiktaş ilklerin takımıdır.  :)

Olmadı Malaga'ya satarsın.

Çevrimdışı mylife1903

Mitrovic'in gitmesi demek Pedro ya da Miloseviç'ten birinin kalması demek boşver vermeyelim onu :D
Milosevic kalsin daha ucuz oyuncu bundesliga gormus oyuncu

Çevrimiçi 38life

Özetliyorum:
Beşiktaş 30 yaşındaki Volkan Şen'i alıp, 1 sene parlatıp seneye 31 yaşında Anadolu kulüplerinden birine satıp para kazanacak.

Bu mu yani bizim vizyonumuz?

Ben parlatıp diye birşey söylemedim. Tam tersi yedek oturtacaksın. Hatta 1 yıllığına oynayacağı bir takıma kiralarsın sonra 1-2 milyon euroya biryere satarsın.

Çevrimiçi 38life

Marcelo için tamamı nakit 8.5 teklif etmişler. Ulan seneye olsa yapmazsınız bu teklifleri ha...

Çevrimdışı mylife1903

Kimlermiş rakiplerin transferleri?
Tek santraforla ve 10 numarasız sezona girecek olan Fenerbahçe ve tüm kasayı gönderemediği Sneijder'in yerine aldığı Belhanda'ya basan Galatasaray'ın transferlerinden mi bahsediyoruz?

Sbir de Pepe'nin sakatlıklarının nükseden cinsten olduğunu nereden anladın, sağlık kontrolü raporlarına mı baktın? :alala:

Her sene ayni geyik
Lig super gececek, bilmemne
Her sezon anadolu takimlari 4-5 tane iyi transfer yapar zaten
Sonra bunlardan bazilari iyi performance verir, sansar geyige devam eder. Off super futbolcu kaca aldilar, buyuk kuluplerde yapsin bu isi falan fisman
Her sezon istisnasiz bir anadolu takimi tavsanlik yapar
Her sezon bir anadolu takimi buyuklere karsi iyi bir sonuc alir
Balik hafizali olmayin

Lig basinda herkes hazir ve nazir olur, lig iyi baslar. Sonra sakatliklar cezalar derken formsuZluklar da baslar ve dsr kadrolu anadolu takimlari ideal oyunlarindan uzaklasir ve dususe baslar.

Buyuklerden azicik geride kalan baslar bahanelere

Efenim sezon bask, takim oturacak sonra ligin ortasi oldu form turacagiz, devre arasi geliyor eksiklerimizi kapatacgiz, devre arasi geliyor kampta formntutsriz, devre yeni basladi takim oturuyor, hava kosullari iyilesecek, kupa maclarinritmimizi bozuyor derken ligin sonu gelir.
Kimsede sormaz be gerzekler ligin baslayacagi gecen sezonun bitisi ile netlesmedi mi, neyin nereden pijamasini okutuyon, diye

Turkiye gercegi

Takimi tut, mantarlari gonder, santraforu kirala, lige keskin gir 5te 5 yapip 15 puani cebine koy, rakipler gevser, lokum gibi olur koya koya gidersin, ikinci devre baslar transferler falan herkes hazir ve nazir bir daha koya 5te 5 15 puan ohhh mis, yelkenler suya iner, rakipler gelecek senenin planlamasini yaparken, kupa toreni, besiktas donanmasi, sampiyonluk balosu, istiklal marsi, kapanis, ronaldo besiktasta, benzema besiktasta, kupa toreni ligler iptal, sampiyonluk balosu, donanma

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tolisso'yu 41'e
Lacazatte'i 53'e
Gonalons'u 5'e satmışlar.

Marcelo 8'e olmaz
En değerli oyuncularını ise febe ye vermişler  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben parlatıp diye birşey söylemedim. Tam tersi yedek oturtacaksın. Hatta 1 yıllığına oynayacağı bir takıma kiralarsın sonra 1-2 milyon euroya biryere satarsın.
30 yaşındaki yedek Volkan'ın sözleşmesi feshedildi, 31 yaşında yedek Volkan'a kimse para vermez

Hayat FM oyunu değil.

Çevrimdışı Savaş

Dostum sen dün Yusuf'un alınmasını isteyenlere vizyon mizyon diyordun şimdi Volkan Şen alınsın mı diyorsun ben mi yanlış okuyorum? :alala:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@tangaz geliyor bak haaa  :busted_cop:    :lol: :lol: :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi 38life

30 yaşındaki yedek Volkan'ın sözleşmesi feshedildi, 31 yaşında yedek Volkan'a kimse para vermez

Hayat FM oyunu değil.

Ben Volkan'ın okadar kötü bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum. Sevmek sevmemek ayrı. Ama 31 yaşında da olsa 1-2 milyon para edeceğini düşünüyorum. Etmeyecekse tabii ki böyle birşeye girmek mantıksız. Orada hemfikiriz.

Çevrimiçi Samet Demir

Suan gitmesi gereken 2 defans, ginler,veli,aras var bunlarin hic birini para ile anadoluya satamayiz. Gecen sene pektemeki kiraladık yari maaşını biz ödedik. Bu renkliler yüzünden anadolu klupleri bu şekilde yaklaşıyor. Anadolu takımından adam istesen en kötü 5 milyondan acar kapiyi. O senden almaya kalksin 500bin verir. Yani o iş yaş. 3 sene kontrat yap sonra maaşını öde adamin. Oda yan gelip yatsın.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi 38life

Dostum sen dün Yusuf'un alınmasını isteyenlere vizyon mizyon diyordun şimdi Volkan Şen alınsın mı diyorsun ben mi yanlış okuyorum? :alala:

Ben vizyon lafını kullanmam onu söyliyim de :) Ben olaya sadece para olarak bakıyorum. Yusuf Erdoğan kendini ispatlayamamış bir futbolcu. Beşiktaşta da hiçbirşekilde süre bulamaz. Gittiğindeki hali geldiğindeki halinden daha kötü olur. Kimse yüzüne bakmaz.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ben Volkan'ın okadar kötü bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum. Sevmek sevmemek ayrı. Ama 31 yaşında da olsa 1-2 milyon para edeceğini düşünüyorum. Etmeyecekse tabii ki böyle birşeye girmek mantıksız. Orada hemfikiriz.
Bak gör volkan imza parası da isteyecektir.
Volkan hiç bir işe yaramaz çünkü aldığı maaşı Türkiye'de bir kulüp vermez. Bu yaştan sonra yurt dışına da gidemez.
Aboubakar bile aslında bize tam uyan bir oyuncu değil ama yaşı genç. 3 e 5 e alısın ve 10 civarı pazarlarsın yurt dışına. Hem bize de katkı verir. Volkan ise her açıdan yaramaz. Belki bu sene Amerika'ya gider hepsi bu.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

Lyon, Marcelo için tekrar devreye girdi. Yeni teklif tamamı peşin ödenmek kaydıyla 8 - 8.5 milyon € arasında bir rakam. (NTV Spor)

Çevrimiçi Sinan66

bir sonraki sezon senol gunes uzatmayacaksa, volkan sen onunla beraber ts ye gider.

Çevrimiçi 38life

Bak gör volkan imza parası da isteyecektir.
Volkan hiç bir işe yaramaz çünkü aldığı maaşı Türkiye'de bir kulüp vermez. Bu yaştan sonra yurt dışına da gidemez.
Aboubakar bile aslında bize tam uyan bir oyuncu değil ama yaşı genç. 3 e 5 e alısın ve 10 civarı pazarlarsın yurt dışına. Hem bize de katkı verir. Volkan ise her açıdan yaramaz. Belki bu sene Amerika'ya gider hepsi bu.

Yok artık. Volkan ve imza parası? Kafayı yemiş olması lazım böyle birşey istemek için.

Çevrimdışı Savaş

Lyon, Marcelo için tekrar devreye girdi. Yeni teklif tamamı peşin ödenmek kaydıyla 8 - 8.5 milyon € arasında bir rakam. (NTV Spor)

Şu an bence oyuncu satmaya ihtiyacımız yok. Kiralık bir forvet ile işi bitirelim bitsin gitsin. İhtiyacımız olacak olan para çok fazla olmaz. Kullanmadığımız oyunculardan sağlayabiliriz. Yani inşallah.

Çevrimiçi Necmi

ciddimisin :D
3 yıllık anlaşma yaparsın sonra oturduğu yerde 3 yıl maaşını ödersin

Çevrimdışı Savaş

Ben vizyon lafını kullanmam onu söyliyim de :) Ben olaya sadece para olarak bakıyorum. Yusuf Erdoğan kendini ispatlayamamış bir futbolcu. Beşiktaşta da hiçbirşekilde süre bulamaz. Gittiğindeki hali geldiğindeki halinden daha kötü olur. Kimse yüzüne bakmaz.

Her neyse sonuçta tepki gösterdin. Benimz gözümde Volkan ile Yusuf'un bir farkı yok çünkü ikisinde de beyin yok. Ha ama illa birini al derlerse Yusuf'u alırım yaşından ötürü. Volkan 30, Yusuf 24 yaşında. Yusuf 6 sene sonra Volkan'dan daha çok işe yarar bir yapıda olur en azından bek de oynayabiliyor.

Ama Yusuf istemezken Volkan alınabilir demen garibime gitti. Her neyse.

Etiketler: