2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6948739 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Pepe takımdaki lider açığınıda kapatacak bi oyuncu, her ne kadar kızsak sövsek de Gomez ve Sosa'dan sonra takımda liderlik yapan oyuncu kalmamıştı karakter olarak bu açıdan da harika bi hamle oldu, emeği geçen herkesin eline sağlık. forveti de koyarsak arkamıza yaslanmanın vakti geldi demektir.
Gerçekten huzuru bulabilecekmisin :D

Çevrimdışı tangaz

@tangaz abi su is adamlari bizim 5 adama 1er m€ verseler 2sini gozgoze 3unu  malatyaya yeter de artar her anlamda 2 ser verirlerse aziz avrupa insan haklari mahkemesine bireysel siyah celenk birakir .

azizenin sorunu o  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Kapkarakartal

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Costa gelirse bu iş biter.

Çevrimdışı Türkay

Bisi dicem siz Costa konusunda ciddi misiniz yav? Adamın değeri 50 milyon euro çünkü
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı 38life

Gomez, kesinlikle daha leblebici, Gomez Costa ölçüsünde bi golcü değil ama yıpratıcı bi adam Costa ile birlikte içeri kat eden kanatlarında iyi iş yapmalı ama o bizde pek yok maalesef..

Bence arada çok bir fark yok. Ama Costa'nın daha fazla güven verdiğini söyleyebilirim. Hangisi gelirse gelsin benim için çok farketmez. Performans harici bakarsak da. Gomezle bir duygusal bağ var, özledik... Ama Costa'yı alırsak da PR için daha iyi olur. Gomez zaten bizde oynadı. Costa'yı alırsak yine büyük bir PR patlaması yaşarız.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gerçekten huzuru bulabilecekmisin :D
Ben maçlarda gayet rahatım abi :D burada kıllık yapıyorum :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Renkliler Costa haberinden sonra altına sıcıyorlar resmen . :kop: :kop: :kop:

"Bunların sagı solu belli olmaz,  Oguzhan'ı satıp hepsini Costa'ya basarlar" felan diyorlardı ..

Çevrimdışı cursedofdragon

PEPE için t-shirtler çıkacakmış diğer oyuncularımıza çıktığı gibi.

Beyaz,Çubuklu,Gri forma olucakmış bu sene basına sızanlardan benziyenler varmış ama tam değilmiş.

Çevrimdışı onurturan

Gomezi affetsek gelse ne olacak ki eski oerformansini sergileyebilecek mi sence @sozkul abi?

Bisi dicem siz Costa konusunda ciddi misiniz yav? Adamın değeri 50 milyon euro çünkü

gayet ciddiyiz :D

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Zoru başarırım, İmkansız biraz zaman alır ........ (FİKRET ORMAN )
[ Son Düzenleme: 05 Temmuz 2017, 14:01:56 gokhan_kurt ]

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

PEPE vodafone park'a gelmiş adam karizma yav  :bandit:

Çevrimdışı bjk4ever

Acikcasi adi gecenlerden ve olabilecegini dusundugum, icime sinen isim Gignac.
Forvete almamiz gereken adam pivot ozellikleri olan, ceza sahasinda etkili, iyi pozisyon alan ve bitiriciligi yuksek, sogukkanli bir forvet.
Aboubakar Avrupa maclarinda iyi oynasa bile lig icin dogru tiplemede oyuncu degil kesinlikle. O kadar ovdugumuz adam ligi 12 golle bitirdi. 3,3 milyon euro
alan bir oyuncu icin cok kotu bir rakam. Bence ne olursa olsun lig on planda tutulmali ve bitirici bir pivot forvet alinmali.

Diego Costa olabilirse muthis olur, ama olamayacak bir transfer. Pepe vs gibi de degil, olmaz yani. Haddimizi bilmek gerekir.
Remy kesinlikle olmaz. Performans, oyuncu tipi olarak uymuyor. Maliyet olarak uyar, ama gerisi bos.
Gomez sportif acidan mukemmel olur, ama bu sekilde ayrilmis ve o laflari etmis bir oyuncunun bir daha bu kulube herhangi bir rolde donmesini istemem. Cocuk oyuncagi degil, agirligi olan bir kulup olmaliyiz.
Gignac bence oyuncu tiplemesi olarak cuk oturuyor, ama Meksika kulubunde baya iyi para aliyor. Ki adamlar niye gondersin onu da bilmiyorum. Gelirse 30 mac oynadigi surece 25'ten asagi atmaz ama maliyet olarak bizi asar gibi duruyor.
Aboubakar oyuncu tipi olarak uymuyor, pahali da. Bu kadar zorlanmasi cok anlamsiz geliyor. Ki 2 sene sonra 25-30 milyona satabilecegin bir oyuncu olsa zaten Porto bu kadar kolay birakmaz ve su an baska takimlar talip olurdu zaten. Gereksiz bir oyuncu olur bence.
Bacca oyuncu tipi olarak uyuyor, gelirse kesinlikle hayir demem. Gelir catir catir gollerini atar. Milan Belotti'yi aldiktan sonra kiralik birakabilir, zira ciddi bonservis verecek bir takim cikar mi emin degilim.

Benim kafamdaki ideal forvet hattinda kaliteli, bitirici bir pivot, arkasinda Cenk yedek olarak ve 3. forvet olarak Afrika'dan bulacagimiz ucuz patlama yapmaya hazir sprinter bir Afrikali (M'Billa, Niasse, Emenike tipinde) var.
[ Son Düzenleme: 05 Temmuz 2017, 13:58:14 bjk4ever ]

Çevrimdışı tangaz

bir 3lü defanslı tecavüz timi kurasım geldi  :D

fabri

marcelo
                         pepe          adriano

atiba

GG       ozzi         tolgay      caner

talisca

costa
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

bir 3lü defanslı tecavüz timi kurasım geldi  :D

fabri

marcelo
                         pepe          adriano

atiba

GG       ozzi         tolgay      caner

talisca

costa

Quaresma,töre,babel yolcu mu :D  :evillol:

Çevrimdışı 38life

Ben bi "No bad days" tişörtü bekliyorum başkandan...

NO BAD DAYS! tişörtü geliyormuş  :icool:
[ Son Düzenleme: 05 Temmuz 2017, 13:59:54 38life ]

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Sadece ve sadece "performans" açısından soruyorum: Gomez mi? Costa mı?

Costa ..  :super:

Çevrimiçi Necmi

Günaydın arkadaşlar,

İçtenlikle ben geleceğine inanmıyordum, elit futbolcuların radarında değiliz henüz ama sanırım Pepe ile birlikte bu da kırıldı. Çok ama çok büyük transfer;

1) Q7: hepimiz hemfikiriz ki Q7 olmasa idi bu transfer olmazdı. Katkısı büyük

2) Şampiyonlar ligi: Çok uzun yıllardır uzak kaldığımız için farkında değildik. ŞL böyle bir şey.

3) Ahmet Bulut: Korkulur bu adamdan, 2 hafta önce bittiğini söylemişti. Necmi abi yukarıda yazmış, bizim özel menajerimiz gibi çalışıyor. ekstra para istediğini de düşünmüyorum. alıyorsa da helal olsun, Beşiktaş onu büyütüyor, o Beşiktaş'ı.

4) Fikret Orman: Çok farklı bir adam. Kafasına koyduğunu büyük ölçüde yapıyor. Transfer Ahmet Bulut'un başarısı ise bu kadar uygun şartlarda Pepe'nin transfer edilmesi kesinlikle onun sayesindedir. İnşallah şu borçlar konusunu da hal yoluna koyar.

Pepe tüm camiaya hayırlı olsun. Bir de leblebici forvet aldık mı olay bitmiştir. Gomez gelirse hayır demem (ona aşığım), Gignac mı geldi? O da olumlu.
Bu transferin büyüklüğünü gelecekte göreceğiz. Yaşa falan takılmamak lazım
bazı oyuncular vardır yaşlandığındada getiremezsin bu öyle bir transfer bize saha dışı katkısı
sahadaki katkısından çok daha büyük olacak Guti de öyleydi.
Ahmet Bulut için düzeltme yapayım aslında gayri resmi kulüp menejerimiz çünkü onun oyuncusu
olmasa bile kulüp kendi adına pazarlıkları yapması için transferlerde görevlendiriyor. Bundan bir kazancı elbette olacak
ama buda Beşiktaşı yıpratmayacak şekilde oluyor sen bir oyuncuyu istiyorsun Ahmet Buluta
yetki veriyorsun oda olay patlamadan oyuncunun Türkiye haklarını alıyor. Bir menejer ücreti zaten
ödeyeceksin bunu oyuncu menejeriyle kırışıyorlar. Bence kazan kazan olayı bu
Belki geç olacak ama iyi bir forvet gelecek inanıyorum buna bizim tek handikapımız kadro yaşlanıyor
tamam aldığımız oyuncular diri performans düşüklüğü göstermez ffp kriterlerinde yapılacak
zorunlu hamleler genç oyuncu bonservissiz getiremezsin kiralık getirsende elinde tutamıyorsun
önümüzdeki seneden itibaren bunada bir çözüm bulmak gerekiyor.

Çevrimdışı Kutay

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ