2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6937199 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı bordele

oziyi satınca direk ts den okay yokuşluyu alırım yerine. Bir saniyede düşünmem
o zaman marceloyu satmaya gerek yok mangala veya vida üstüne yürürsün son ana kadar pazarlık yap

Bu öneriyi geçen de yazmıştın ama ironi zannetmiştim. Oğuzhanın yerine Okay nasıl bir mantık? 1 saniye düşünelim mi üstüne
Av zamanı

Çevrimdışı BORAN

Altyapıya bakarmısınız ya
Bizim altyapı torpillilerden ne zaman temizlenip bu hale gelir acaba

Çevrimiçi Necmi

Gomis bence kotu transfer ama Imbula ve Tete baya iyi transfer olur ve fark yaratirlar . Ama gs iki  buyuk kayip yasadi Bruma ve Poldi iyi katki veren  oyunculardi. Simdi gsde kanat transferi yapmasida lazim, stoper lazim. Ilk onbirleri baya degisir ve onlarin sezonu erken acmasi yeni transferleri yetistirirlerse daha hizli uyum saglarlar ama sezonun ikinci yarisada bu erken acmanin sorunlarini yasayacaklardir. Birde onlar Tudor'a guvendi bizim için daha iyi.
Fb ise Valbuena ve Ekici transferleri istedikleri katkiyi vermiyecek gibi duruyor Valbuena Lyonda cogu macta sonradan girdi , basladi maclardada 90 dk kalmadi sahada yani temposu zor kaldirir. Ekici ise iyi bir yedek olur en fazla buyuk bir takimda duran top yetenigi var ama son iki senedir duzgun top oynamadi, sakatlik sorunuda var.
Bizde bu sene son gunlerde hareketlilik yasariz gibi duruyor FFP baya zorluyor bizi.
burda Beşiktaş transferleri dışında transfer konuşulmuyor. :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Bu öneriyi geçen de yazmıştın ama ironi zannetmiştim. Oğuzhanın yerine Okay nasıl bir mantık? 1 saniye düşünelim mi üstüne
varmı farklı bir önerin. Ozi satılırsa yerinin doldurulması lazım ve sakın yabancı deme
elindeki kaliteli yerlileri kaybeder yerini yabancıyla doldurursan o dakika şampiyonluğada veda
takımları yerli kalite şampiyon yapar. Bende şu anda okayla musa dışında bir oyuncu göremiyorum
okay olmadı musa da kabulüm.

Çevrimdışı underworld

varmı farklı bir önerin. Ozi satılırsa yerinin doldurulması lazım ve sakın yabancı deme
elindeki kaliteli yerlileri kaybeder yerini yabancıyla doldurursan o dakika şampiyonluğada veda
takımları yerli kalite şampiyon yapar. Bende şu anda okayla musa dışında bir oyuncu göremiyorum
okay olmadı musa da kabulüm.

ozi'nin yerini ancak Tolgay doldurabilir gerisi farklı tipte oyuncular

Çevrimdışı mellfred

gsnin riva ve floryayı satması kısa vadeli klübü ivmelendirir.çok ciddi bonservis harcayacaklar sözleşmesi bitimine 1 yıl kalmış adama 8milyon verdiler.geçen seneki transferleri berbat ötesiydi şimdi durum farklı görünen şu ki en iddialı kadroyla seneye gs girecek.sezonu da erken açacaklar bunların hepsi bizim için dezavantaj,yönetimin nokta atışları yapması lazım bütçe yoksa kafadan marcelo ve tolgay direkt satılmalı.
Marceloyla Tolgay'ı satıp bu satıştan gelen parayla bu ikisinin yerini doldurabileceğini mi düşünüyorsun ?

Çevrimdışı El Nino

Altyapıya bakarmısınız ya
Bizim altyapı torpillilerden ne zaman temizlenip bu hale gelir acaba

Türkiye'de bunu yapman imkansız. Çünkü torpil her yerde var maalesef sadece futbolda değil.

Çevrimiçi Necmi

Tolgay eldeki oyuncu bu sene olmasa seneye oda satılacak. Gidenin yeri
bir şekilde dolmalı. Tolgay satıldığında onun yeride dolmak zorunda. Sadece ikisi aynı sezonda satılamaz.
Tolgay oynar ama birininde alıp pişirilmesi gerekiyor. Takımda devamlılık esas alınmalı
yoksa çıkışların kötü inişleri olur zirveye çıkmak zordur ama zirvede tutunabilmek çok daha zordur.
sirkilasyon şart birileri gitmeli yenileri gelmeli hem takımın doygunluğunu önlersin hemde
devamlılığı sağlarsın.

Çevrimiçi Necmi

Marceloyla Tolgay'ı satıp bu satıştan gelen parayla bu ikisinin yerini doldurabileceğini mi düşünüyorsun ?

doldurulur. zaten bunu yapamıyorsan uzun soluklu başarıdan söz edemezsin
kadroya dokunmasan bir sene daha götürür götürmez. Yenilenme şart. Marcelo tercihim olmaz
ama yaş itibariyle söylenen rakamlarda doğruysa bence satılmalı. Ederini bulan oyuncu
satılır kim olursa olsun.

Çevrimiçi Necmi

birde ozi ile tolgayda farklı tip oyuncu birbirleriyle alakası yok
önemli olan oyuncunun farklı olması değil sisteme uyum sağlaması

Çevrimdışı underworld

Tolgay eldeki oyuncu bu sene olmasa seneye oda satılacak. Gidenin yeri
bir şekilde dolmalı. Tolgay satıldığında onun yeride dolmak zorunda. Sadece ikisi aynı sezonda satılamaz.
Tolgay oynar ama birininde alıp pişirilmesi gerekiyor. Takımda devamlılık esas alınmalı
yoksa çıkışların kötü inişleri olur zirveye çıkmak zordur ama zirvede tutunabilmek çok daha zordur.
sirkilasyon şart birileri gitmeli yenileri gelmeli hem takımın doygunluğunu önlersin hemde
devamlılığı sağlarsın.

gitmek gelmek eyv ama gelen oyuncu tipleri çok önemli.
ozi , tolgay  muadili musa , okay şeklinde olursa sistem error verir.

Çevrimiçi Necmi

gitmek gelmek eyv ama gelen oyuncu tipleri çok önemli.
ozi , tolgay  muadili musa , okay şeklinde olursa sistem error verir.
vermez elimizdekinin değerini bilelim ama değerinin üstündede görmeyelim.
Bak Töre için herkes geçen sene 20-25 telafuz ediyordu. 7-8 verirse satalım hiç kirayla uğraşmayalım kiraya giderse
elimizde patlar dediğimde herkes tepki gösterdi. Geldiğimiz sonuç elde patladı. Allahtan kirayla maliyetini çıkarttıkta patlama hafif olacak.

Çevrimdışı brkntcnr

Bence Oğuzhan gidebilir. Zaten buradaki hedeflerime ulaştım gibi birşeyler söylemişti. Kendisi bu takımda en sevdiğim oyuncu ve onu avrupada büyük takım formalarıyla da görmek istiyorum. Ama 20 milyon civarı teklif gelirse satılmalı öyle 10-12 milyona değil. Yerine Tolgay' ı monte eder, Okay' ı alırız alttan onu da yerleştiririz.

Çevrimdışı brkntcnr

Bu arada Serdar Sarıdağ güvenilir midir? Twitter' da flood yapmış.

Çevrimdışı brkntcnr

Beşiktaş'ın Kerem Atakan Kesgin ilgilisi doğru. Ayrıca Akhisar Belediyespor'dan Hasan Ali Adıgüzel ve Altınordu'dan Berke de izleniyor..
-Ertan Süzgün

Çevrimdışı BORAN

Kulüp satın almak yerine Altınordu ile anlaşma yapılamaz mıydı acaba oyuncu alıp verme konusunda kolaylık/öncelik kulüpten hisse alma, veyahut kulübe yardım vs.
Gerçi satın alınan kulüp Altınordu seviyesine çıkacak ise gereksiz olur anlaşmak ama çıkacağını da sanmıyorum, bu lafımı yedirirler de bende yerim umarım.
Hiç birşey bilmiyorlarsa gidip inceleme/model alma/danışma işi yapılmıştır umarım Altınordu veya başka bir altyapısı bakımından düzen oturmuş bir kulüp.

Ayrıyetten adı anılan şahsiyet umarım yemdir ve başkan ve yönetim bu güne kadar oluşturdukları imajlarını ve güvenlerini tüketmezler.

Çevrimdışı Ereninanoğlu

Ben sunu anlamiyorum renkliler gidip bir adama 6 7 m verebiliyo bizimkiler hala titi yok burak yilmaz gibi adamlara para veriyo renklilerin basarisi yok bu kadar adama parayi nerden buluyo kiytirik ibb bile para saciyo bizimkiler hala zimba alamadi forvete burak yilmazdan bahsediyoruz bas parayi al raketi bas parayi al mitroyu bu nedir ya neyin planlari bunlar elimizdeki adamlari niye cikarmaya calisiyoruz 2 3 dokunusa bu takim ceyrek cok rahat gorur hic anlamiyorum ya bizi yemliyo basina laf sizmiyo yada harbiden bunlari alirsak is yas bu saatten sonra lig onemli degil zaten alirsin bir marka yaratmamiz lazim o yuzden cl sart abi kievden 6 yemis bi takim ordaki aciklar belli yani oralari doldurman lazim

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

neyse birde işin iyi yanına bakalım Cenk çok amatörce atıyordu kendini yönetim bile dayanamamış sanırım
ders versin diye emek hırsızını getiriyor. Cenk değerlendirir artık bunu Burak abisinden layıkıyla öğrenir.
Nasıl düşülür nasıl penaltı alınır.
:s20: :s20: :s20:
Allah korusun

Çevrimdışı asilarıkaymak

Ben sunu anlamiyorum renkliler gidip bir adama 6 7 m verebiliyo bizimkiler hala titi yok burak yilmaz gibi adamlara para veriyo renklilerin basarisi yok bu kadar adama parayi nerden buluyo kiytirik ibb bile para saciyo bizimkiler hala zimba alamadi forvete burak yilmazdan bahsediyoruz bas parayi al raketi bas parayi al mitroyu bu nedir ya neyin planlari bunlar elimizdeki adamlari niye cikarmaya calisiyoruz 2 3 dokunusa bu takim ceyrek cok rahat gorur hic anlamiyorum ya bizi yemliyo basina laf sizmiyo yada harbiden bunlari alirsak is yas bu saatten sonra lig onemli degil zaten alirsin bir marka yaratmamiz lazim o yuzden cl sart abi kievden 6 yemis bi takim ordaki aciklar belli yani oralari doldurman lazim

Renkliler verdikleri için bu haldeler bir sezonda 3,5 milyon harcayıp 9 transfer yaparak en çok katkı sağlamak artık bizim işimiz çok para vererek olmuyor bu işler bakınız adriyano,Babel,talisca,fabri v.b kievden 6 yiyende napoliyi deplasmanda yenende aynı takım önemli olan şampiyonlar ligine sürekli katılmak sabır ve selamet

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bence Oğuzhan gidebilir. Zaten buradaki hedeflerime ulaştım gibi birşeyler söylemişti. Kendisi bu takımda en sevdiğim oyuncu ve onu avrupada büyük takım formalarıyla da görmek istiyorum. Ama 20 milyon civarı teklif gelirse satılmalı öyle 10-12 milyona değil. Yerine Tolgay' ı monte eder, Okay' ı alırız alttan onu da yerleştiririz.

Ozi, Tolgay, Okay. Birbirinden alakasız 3 oyuncu.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ereninanoğlu

Abi oyle diyosunda mitrovice verdigi parayi alip 2 katini koysa gidip makine bir stoper alirki senol gunesin elinde o parlama ihtimali cok yuksek zaten adam parlamis geliyor simdi soyle dusun mitrovici aldigin takim belli ama adrianoyu aldigin takim barca onu herturlu amerika cin ligine okutursun su stopere pepe tarzinda bi adam aldigini dusunsene 2 stoper alcagina pepe ayarinda bi adam al daha mantikli bak abi kucuk puruzler bunlar bir stoper bir forvet bir orta saha bu 3unu alsin takim uzak ara gider max 3 adam en azindan hata yaptiginda pepe yapti deriz misal bidaha yapmaz

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Abi oyle diyosunda mitrovice verdigi parayi alip 2 katini koysa gidip makine bir stoper alirki senol gunesin elinde o parlama ihtimali cok yuksek zaten adam parlamis geliyor simdi soyle dusun mitrovici aldigin takim belli ama adrianoyu aldigin takim barca onu herturlu amerika cin ligine okutursun su stopere pepe tarzinda bi adam aldigini dusunsene 2 stoper alcagina pepe ayarinda bi adam al daha mantikli bak abi kucuk puruzler bunlar bir stoper bir forvet bir orta saha bu 3unu alsin takim uzak ara gider max 3 adam en azindan hata yaptiginda pepe yapti deriz misal bidaha yapmaz
Mitrovic'e harcanan para bu dönem kullanılamıyordu.İstiyosa 100 milyon euro paran olsun yinede harcayamıyorsun bir önceki transfer dönemi paranı.

Çevrimdışı bordele

Birisi parodi hesap mı açtı?  @mylife1903  @38life  olağan supheliler
Av zamanı

Etiketler: